Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
tömegbunyóba nincs szabály, a ropikat is ütni kell!Az a baj, ha vasárnap nem lesz akkor semmikor. Sztem vasárnap aki él és mozog lejátsza. De az nem lesz ugyanaz.....Ennek fényében mondjuk más:Vasarnap se lesz. Azert sajnalom , minden even az az elso , hogy megnezem jatszik e a Ravens Halaadaskor. Sajnalom , hogy nem jott ossze, de ugy gondolom Vasarnap se lesz meccs, ez most elszabadult. Egyszer remelem a Steelers es Ravens Nation megkapja ezt a merkozest , mert legnagyobb rivalizalas es megy is mindkettonenek jelenleg a szeker.
The #Ravens had 7 players positive in 3 days, including most recently: Matt Skura, Pat Makari and Calais Campbell, plus several coaches and their top 2 RBs. Commissioner Roger Goodell made the decision with health and safety in mind.
Így lassan tényleg nem lesz focistájuk.
Klaci79
KeyG
polamalu

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Az a baj, ha vasárnap nem lesz akkor semmikor. Sztem vasárnap aki él és mozog lejátsza. De az nem lesz ugyanaz.....Ennek fényében mondjuk más:Vasarnap se lesz. Azert sajnalom , minden even az az elso , hogy megnezem jatszik e a Ravens Halaadaskor. Sajnalom , hogy nem jott ossze, de ugy gondolom Vasarnap se lesz meccs, ez most elszabadult. Egyszer remelem a Steelers es Ravens Nation megkapja ezt a merkozest , mert legnagyobb rivalizalas es megy is mindkettonenek jelenleg a szeker.
The #Ravens had 7 players positive in 3 days, including most recently: Matt Skura, Pat Makari and Calais Campbell, plus several coaches and their top 2 RBs. Commissioner Roger Goodell made the decision with health and safety in mind.
Klaci79
KeyG
több mint 5 éve
Ennek fényében mondjuk más:Vasarnap se lesz. Azert sajnalom , minden even az az elso , hogy megnezem jatszik e a Ravens Halaadaskor. Sajnalom , hogy nem jott ossze, de ugy gondolom Vasarnap se lesz meccs, ez most elszabadult. Egyszer remelem a Steelers es Ravens Nation megkapja ezt a merkozest , mert legnagyobb rivalizalas es megy is mindkettonenek jelenleg a szeker.
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Ennek fényében mondjuk más:The #Ravens had 7 players positive in 3 days, including most recently: Matt Skura, Pat Makari and Calais Campbell, plus several coaches and their top 2 RBs. Commissioner Roger Goodell made the decision with health and safety in mind.
több mint 5 éve
Szerintem ez meg a magyarázkodás. Gondolom naponta tesztelnek, így tudják ma volt e valaki vagy holnap lesz e. Baromi szar lehet elkezdeni kedden az edzést, aztán megint eltolva játszani, amikor minden nap pihenés számít. Amikor azt gondoltam, hogy a TV közvetítést nem akarják elengedni, gondoltam ennek van értelme mert értékes az este 8:30 hálaadáskor, de kezdem elveszíteni a hitemet, hogy nem csak a nagy kapkodás megy az NFL-ben.The #Steelers players are very upset. But if this keeps them safer, that is a win for all. COVID forces everyone to adjust whether they like it or not. Now, for the first time in weeks, a game is pushed a few days.Gondolom a logika az emögött, hogy adjanak néhány napot h lássák nem terjedt el jobban a vírus a Ravensnél.
Nem is csodálom...most ez kb B. Williams játékát jelentheti a covidosok úgyse jönnek rendbe vasárnapig sem...nagy okosság, de ez már a Titans után a 2. eset, amikor a Steelerst szopatják.
Klaci79
Beki
több mint 5 éve
The #Steelers players are very upset. But if this keeps them safer, that is a win for all. COVID forces everyone to adjust whether they like it or not. Now, for the first time in weeks, a game is pushed a few days.Legaláb Haden és Juju százasak lesznek. Én meg tudok majd pihizni péntekre! 😀
Nem is csodálom...most ez kb B. Williams játékát jelentheti a covidosok úgyse jönnek rendbe vasárnapig sem...nagy okosság, de ez már a Titans után a 2. eset, amikor a Steelerst szopatják.
OK, #Steelers players are not happy. In messages on Twitter and to me. This is the second time this season their schedule has been altered very close to the supposed-to-be game day.
Klaci79
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
The #Steelers players are very upset. But if this keeps them safer, that is a win for all. COVID forces everyone to adjust whether they like it or not. Now, for the first time in weeks, a game is pushed a few days.Gondolom a logika az emögött, hogy adjanak néhány napot h lássák nem terjedt el jobban a vírus a Ravensnél.
Klaci79
több mint 5 éve
The #Steelers players are very upset. But if this keeps them safer, that is a win for all. COVID forces everyone to adjust whether they like it or not. Now, for the first time in weeks, a game is pushed a few days.Nem is csodálom...most ez kb B. Williams játékát jelentheti a covidosok úgyse jönnek rendbe vasárnapig sem...nagy okosság, de ez már a Titans után a 2. eset, amikor a Steelerst szopatják.
OK, #Steelers players are not happy. In messages on Twitter and to me. This is the second time this season their schedule has been altered very close to the supposed-to-be game day.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
The NFL announced Thursday’s Steelers-Ravens game has been postponed to Sunday.
több mint 5 éve
szoval eleve nem volt a legkonnyebb sorsolas, azota sem a legkonnyebb, habar azert a konyebb feleben van.ehuneegyebirant a szezon felen tul hol lehet megnezni, hogy milyen a sorsolas erossege?Sztem ezt szezon végével nézzük meg. Van olyan csapat akit sokkal többre tartottak és most, kaki. És fordítva. De nyilván volt egy előzetes kalkuláció is.
van egy erzesem, hogy a legkonnyebb sorsalasunk van. vagy csak a 10-0 hozza ezt ki belolem.
xtaki
polamalu
www.sportsbettingdime.com/guides/resources/proper-way-to-calculate-nfl-strength-of-schedule/
www.sportsbettingdime.com/news/nfl/updated-strength-of-schedule-second-half-2020-season/
sutianap
több mint 5 éve
ehuneegyebirant a szezon felen tul hol lehet megnezni, hogy milyen a sorsolas erossege?Sztem ezt szezon végével nézzük meg. Van olyan csapat akit sokkal többre tartottak és most, kaki. És fordítva. De nyilván volt egy előzetes kalkuláció is.
van egy erzesem, hogy a legkonnyebb sorsalasunk van. vagy csak a 10-0 hozza ezt ki belolem.
xtaki
polamalu
www.sportsbettingdime.com/guides/resources/proper-way-to-calculate-nfl-strength-of-schedule/
www.sportsbettingdime.com/news/nfl/updated-strength-of-schedule-second-half-2020-season/
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
egyebirant a szezon felen tul hol lehet megnezni, hogy milyen a sorsolas erossege?Sztem ezt szezon végével nézzük meg. Van olyan csapat akit sokkal többre tartottak és most, kaki. És fordítva. De nyilván volt egy előzetes kalkuláció is.
xtaki
több mint 5 éve
egyebirant a szezon felen tul hol lehet megnezni, hogy milyen a sorsolas erossege?van egy erzesem, hogy a legkonnyebb sorsalasunk van. vagy csak a 10-0 hozza ezt ki belolem.
több mint 5 éve
vót má?csirke vénemberek 😀
polamalu
vagy
öreg beszariak 😀
Szerkesztette: tamaske (doki)
több mint 5 éve
Óóó akkor ez sem jön be. Szegény Hollók, most aztán igazán bajban vannak 😀El kell keserítselek ilyen szempontból! A PFT-nél kb 3 hete már első vagyunk. Az ESPN-en is meg több más helyen első vagy második a csapat. Csak a pff-nél 4.Tudom, de van ahol már elsők vagyunk. Tutira bukó így 😀 Most ezzel próbálkoznak a háttérhatalmak. A gyíkemberek kiadták és most ez a stratégia. Eddig nem voltunk elsők egyszer sem, mindig nyertünk. Most előre tettek, tehát.......Na akkor most kikapunk, tutira.Ez csak PFT, nem PFF.
polamalu
Az a hiteles (még van remény) 😊
bcsarli
polamalu
Klaci79
több mint 5 éve
"Az a gyanús, ami nem gyanús..." 😊Ajajjj, tényleg látszik a tudatos koncepció. Tönkre akarnak tenni minket 😊Tudom, de van ahol már elsők vagyunk. Tutira bukó így 😀 Most ezzel próbálkoznak a háttérhatalmak. A gyíkemberek kiadták és most ez a stratégia. Eddig nem voltunk elsők egyszer sem, mindig nyertünk. Most előre tettek, tehát.......Na akkor most kikapunk, tutira.Ez csak PFT, nem PFF.
polamalu
bcsarli
polamalu
bcsarli
több mint 5 éve
El kell keserítselek ilyen szempontból! A PFT-nél kb 3 hete már első vagyunk. Az ESPN-en is meg több más helyen első vagy második a csapat. Csak a pff-nél 4.Tudom, de van ahol már elsők vagyunk. Tutira bukó így 😀 Most ezzel próbálkoznak a háttérhatalmak. A gyíkemberek kiadták és most ez a stratégia. Eddig nem voltunk elsők egyszer sem, mindig nyertünk. Most előre tettek, tehát.......Na akkor most kikapunk, tutira.Ez csak PFT, nem PFF.
polamalu
bcsarli
polamalu
több mint 5 éve
Ajajjj, tényleg látszik a tudatos koncepció. Tönkre akarnak tenni minket 😊Tudom, de van ahol már elsők vagyunk. Tutira bukó így 😀 Most ezzel próbálkoznak a háttérhatalmak. A gyíkemberek kiadták és most ez a stratégia. Eddig nem voltunk elsők egyszer sem, mindig nyertünk. Most előre tettek, tehát.......Na akkor most kikapunk, tutira.Ez csak PFT, nem PFF.
polamalu
bcsarli
polamalu
több mint 5 éve
Tudom, de van ahol már elsők vagyunk. Tutira bukó így 😀 Most ezzel próbálkoznak a háttérhatalmak. A gyíkemberek kiadták és most ez a stratégia. Eddig nem voltunk elsők egyszer sem, mindig nyertünk. Most előre tettek, tehát.......Na akkor most kikapunk, tutira.Ez csak PFT, nem PFF.
polamalu
bcsarli
több mint 5 éve
Na akkor most kikapunk, tutira.Ez csak PFT, nem PFF.
polamalu
több mint 5 éve
OLB / Pernell McPhee-t találtam még az első három mellé aki listázva van.6 jatekos 4 edzo.Vélhetően sok first contact miatt sok lesz a kieső és mivel short week van, így senki nem tud visszajönni közülük. Ez így nem igazságos. Tudom, Thanksgiving, de ha már vasárnapra tolnák, akkor a negatív first contactosok ott lehetnének.mondom, nincs több kontaktos, csak egy játékos, Williams. Kisegítő személyzet és edző lehet még, de nem nevezték meg őket. Vasárnapra max Williams térhetne vissza, a két futó covidos, ők majd 1-2 hét múlva.
Klemó
Klaci79
KeyG