Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Ennek fényében mondjuk más:
The #Ravens had 7 players positive in 3 days, including most recently: Matt Skura, Pat Makari and Calais Campbell, plus several coaches and their top 2 RBs. Commissioner Roger Goodell made the decision with health and safety in mind.

Így lassan tényleg nem lesz focistájuk.
Klaci79
Vasarnap se lesz. Azert sajnalom , minden even az az elso , hogy megnezem jatszik e a Ravens Halaadaskor. Sajnalom , hogy nem jott ossze, de ugy gondolom Vasarnap se lesz meccs, ez most elszabadult. Egyszer remelem a Steelers es Ravens Nation megkapja ezt a merkozest , mert legnagyobb rivalizalas es megy is mindkettonenek jelenleg a szeker.
KeyG
Az a baj, ha vasárnap nem lesz akkor semmikor. Sztem vasárnap aki él és mozog lejátsza. De az nem lesz ugyanaz.....
polamalu
tömegbunyóba nincs szabály, a ropikat is ütni kell!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
The #Ravens had 7 players positive in 3 days, including most recently: Matt Skura, Pat Makari and Calais Campbell, plus several coaches and their top 2 RBs. Commissioner Roger Goodell made the decision with health and safety in mind.

Klaci79
Vasarnap se lesz. Azert sajnalom , minden even az az elso , hogy megnezem jatszik e a Ravens Halaadaskor. Sajnalom , hogy nem jott ossze, de ugy gondolom Vasarnap se lesz meccs, ez most elszabadult. Egyszer remelem a Steelers es Ravens Nation megkapja ezt a merkozest , mert legnagyobb rivalizalas es megy is mindkettonenek jelenleg a szeker.
KeyG
Az a baj, ha vasárnap nem lesz akkor semmikor. Sztem vasárnap aki él és mozog lejátsza. De az nem lesz ugyanaz.....
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778

Klaci79

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881

több mint 5 éve
The #Steelers players are very upset. But if this keeps them safer, that is a win for all. COVID forces everyone to adjust whether they like it or not. Now, for the first time in weeks, a game is pushed a few days.

Nem is csodálom...most ez kb B. Williams játékát jelentheti a covidosok úgyse jönnek rendbe vasárnapig sem...nagy okosság, de ez már a Titans után a 2. eset, amikor a Steelerst szopatják.
Klaci79
Gondolom a logika az emögött, hogy adjanak néhány napot h lássák nem terjedt el jobban a vírus a Ravensnél.
Beki
Szerintem ez meg a magyarázkodás. Gondolom naponta tesztelnek, így tudják ma volt e valaki vagy holnap lesz e. Baromi szar lehet elkezdeni kedden az edzést, aztán megint eltolva játszani, amikor minden nap pihenés számít. Amikor azt gondoltam, hogy a TV közvetítést nem akarják elengedni, gondoltam ennek van értelme mert értékes az este 8:30 hálaadáskor, de kezdem elveszíteni a hitemet, hogy nem csak a nagy kapkodás megy az NFL-ben.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
The #Steelers players are very upset. But if this keeps them safer, that is a win for all. COVID forces everyone to adjust whether they like it or not. Now, for the first time in weeks, a game is pushed a few days.

Nem is csodálom...most ez kb B. Williams játékát jelentheti a covidosok úgyse jönnek rendbe vasárnapig sem...nagy okosság, de ez már a Titans után a 2. eset, amikor a Steelerst szopatják.

OK, #Steelers players are not happy. In messages on Twitter and to me. This is the second time this season their schedule has been altered very close to the supposed-to-be game day.
Klaci79
Legaláb Haden és Juju százasak lesznek. Én meg tudok majd pihizni péntekre! 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

Klaci79
Gondolom a logika az emögött, hogy adjanak néhány napot h lássák nem terjedt el jobban a vírus a Ravensnél.
több mint 5 éve

OK, #Steelers players are not happy. In messages on Twitter and to me. This is the second time this season their schedule has been altered very close to the supposed-to-be game day.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
The NFL announced Thursday’s Steelers-Ravens game has been postponed to Sunday.
több mint 5 éve

Nagy nehezen csak megelőztük a Ravenst 😀
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
egyebirant a szezon felen tul hol lehet megnezni, hogy milyen a sorsolas erossege?
van egy erzesem, hogy a legkonnyebb sorsalasunk van. vagy csak a 10-0 hozza ezt ki belolem.
xtaki
Sztem ezt szezon végével nézzük meg. Van olyan csapat akit sokkal többre tartottak és most, kaki. És fordítva. De nyilván volt egy előzetes kalkuláció is.
polamalu
ehune
 www.sportsbettingdime.com/guides/resources/proper-way-to-calculate-nfl-strength-of-schedule/
 www.sportsbettingdime.com/news/nfl/updated-strength-of-schedule-second-half-2020-season/
sutianap
szoval eleve nem volt a legkonnyebb sorsolas, azota sem a legkonnyebb, habar azert a konyebb feleben van.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
egyebirant a szezon felen tul hol lehet megnezni, hogy milyen a sorsolas erossege?
van egy erzesem, hogy a legkonnyebb sorsalasunk van. vagy csak a 10-0 hozza ezt ki belolem.
xtaki
Sztem ezt szezon végével nézzük meg. Van olyan csapat akit sokkal többre tartottak és most, kaki. És fordítva. De nyilván volt egy előzetes kalkuláció is.
polamalu
ehune
 www.sportsbettingdime.com/guides/resources/proper-way-to-calculate-nfl-strength-of-schedule/
 www.sportsbettingdime.com/news/nfl/updated-strength-of-schedule-second-half-2020-season/

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
xtaki
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
több mint 5 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 173
vót má?
polamalu
csirke vénemberek 😀
vagy
öreg beszariak 😀

Szerkesztette: tamaske (doki)
több mint 5 éve
vót má?
több mint 5 éve
Na akkor most kikapunk, tutira.
polamalu
Ez csak PFT, nem PFF.
Az a hiteles (még van remény) 😊
bcsarli
Tudom, de van ahol már elsők vagyunk. Tutira bukó így 😀 Most ezzel próbálkoznak a háttérhatalmak. A gyíkemberek kiadták és most ez a stratégia. Eddig nem voltunk elsők egyszer sem, mindig nyertünk. Most előre tettek, tehát.......
polamalu
El kell keserítselek ilyen szempontból! A PFT-nél kb 3 hete már első vagyunk. Az ESPN-en is meg több más helyen első vagy második a csapat. Csak a pff-nél 4.
Klaci79
Óóó akkor ez sem jön be. Szegény Hollók, most aztán igazán bajban vannak 😀
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
polamalu
Ez csak PFT, nem PFF.
bcsarli
Tudom, de van ahol már elsők vagyunk. Tutira bukó így 😀 Most ezzel próbálkoznak a háttérhatalmak. A gyíkemberek kiadták és most ez a stratégia. Eddig nem voltunk elsők egyszer sem, mindig nyertünk. Most előre tettek, tehát.......
polamalu
Ajajjj, tényleg látszik a tudatos koncepció. Tönkre akarnak tenni minket 😊
bcsarli
"Az a gyanús, ami nem gyanús..." 😊
több mint 5 éve
polamalu
Ez csak PFT, nem PFF.
bcsarli
polamalu
El kell keserítselek ilyen szempontból! A PFT-nél kb 3 hete már első vagyunk. Az ESPN-en is meg több más helyen első vagy második a csapat. Csak a pff-nél 4.
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
polamalu
Ez csak PFT, nem PFF.
bcsarli
polamalu
Ajajjj, tényleg látszik a tudatos koncepció. Tönkre akarnak tenni minket 😊

több mint 5 éve
polamalu
Ez csak PFT, nem PFF.
bcsarli
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
polamalu
Ez csak PFT, nem PFF.

több mint 5 éve

Szerkesztette: polamalu
több mint 5 éve
Vélhetően sok first contact miatt sok lesz a kieső és mivel short week van, így senki nem tud visszajönni közülük. Ez így nem igazságos. Tudom, Thanksgiving, de ha már vasárnapra tolnák, akkor a negatív first contactosok ott lehetnének.
Klemó
mondom, nincs több kontaktos, csak egy játékos, Williams. Kisegítő személyzet és edző lehet még, de nem nevezték meg őket. Vasárnapra max Williams térhetne vissza, a két futó covidos, ők majd 1-2 hét múlva.
Klaci79
6 jatekos 4 edzo.
KeyG
OLB / Pernell McPhee-t találtam még az első három mellé aki listázva van.
több mint 5 éve