Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Fújják le minél hamarabb, nincs értelme konyhai személyzettel szemben felállni. Ráadásul így legalább nem kerülünk velük kapcsolatba, nem derülnek ki meglepetések jövő héten, izolálható a kitörés a Ravens falain belül. Ha lejátsszuk és nálunk folytatódik, majd mi is lejátszunk egy "gyanús" meccset és kiszabadul, akkor megy a levesbe az eddigi NFL szezon, nem kellene kockáztatni. Fújják le minél hamarabb, hogy mindenki aszerint készülhessen a következőre. Majd közben kitalálják, mi legyen a meccsel/számításokkal/PO-val stb.
több mint 5 éve
szoval LJ sem lesz a holloknal. eleg valoszinu, hogy az egesz csapat elkapta, de legalabbis kontakt. szoval en azt varom, hogy szepen halasztjak a meccset.
több mint 5 éve
Az megvan amúgy, hogyha nem fogják tudni megtartani a Ravens gamet és borul a szezon, akkor elvileg az a clause fog életbe lépni, hogy nem 7, hanem 8 playoff csapat lesz?Nem 1 meccs miatt fog ez a szabaly eletbe lepni , ebben biztos vagyok. De a gondolat az jo. 😃
Azaz, jeleneg úgy néz ki a dolog, hogy akkor bunkánk a PO byet, és kivel játszanánk első körben? 😀 A Baltimore-al 😀
tenorx
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Az megvan amúgy, hogyha nem fogják tudni megtartani a Ravens gamet és borul a szezon, akkor elvileg az a clause fog életbe lépni, hogy nem 7, hanem 8 playoff csapat lesz?Azaz, jeleneg úgy néz ki a dolog, hogy akkor bunkánk a PO byet, és kivel játszanánk első körben? 😀 A Baltimore-al 😀
több mint 5 éve
Nekunk ez a legrosszabb hogy vasarnapra toltak. Addig nem valtozik semmi, ez egy L. A Cowboys meccs fontosabb lett volna a rajatszas szempontjabol, azt hozni kell, igy kevesebb a felkeszulesi ido ebben a helyzetben. Na mindegy, lesz valahogy. 😀Jah, pont most olvasom. Faszan kitalálták...Nekunk foleg , mert Csutortokon meg Cowboys otthon.Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Csak egy edző...reméljük több már nem lesz, mert ha átteszik hétfőre az már tényleg szopás...
KeyG
Klaci79
KeyG
Klaci79
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Jah, pont most olvasom. Faszan kitalálták...Nekunk foleg , mert Csutortokon meg Cowboys otthon.Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Csak egy edző...reméljük több már nem lesz, mert ha átteszik hétfőre az már tényleg szopás...
KeyG
Klaci79
KeyG
több mint 5 éve
Nekunk foleg , mert Csutortokon meg Cowboys otthon.Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Csak egy edző...reméljük több már nem lesz, mert ha átteszik hétfőre az már tényleg szopás...
KeyG
Klaci79
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
No ez a gond Laci, hogy nagyon sok a tévhit. Ezzel a szarral az a gond, hogy rengeteg a tünet nélküli terjesztő. No és ha nem tesztelsz naponta/kétnaponta és a játékosokat nem zárod be hermetikusan, akkor igenis belefuthatsz egy 100 fős stáb kapcsán abba, hogy bekerül a vírus és nem tudod izolálni.Én meg ezzel úgy vagyok, hogy nekem nem tetszik, hogy JuJu így nyomja a vakert. Nem, ez bárhol beüthet, és ez nem feltétlenül arról szólt, hogy valaki nem vigyázott, hanem arról, hogy ha valahol ippeg egy szuperfertőző lesz, akkor ott az egész csapat "gallyra" megy/mehet.Ezzel azért vitába szállnék. 1-1 vagy 3-4 eset persze előfordulhat bárhol, de a policy igenis szigorú. Ilyen nagyszámú fertőzés csak akkor lehet, ha valaki hibázik és itt is megvan a bűnös.
Itt nálunk Magyarországon is történt ilyen nem egy csapattal. (kézilabda Szeged és Tatabánya)
Az NFL homokbadugós policy-ja nyomán simán előfordulhat a PO-ban is ilyen drill, ha nem csinálnak buborékot és továbbmegyek, ha nem csinálnak most azt mondom ott jön az őskáosz és a PS team-mel lejátszani kényszerülő csapatok, amire a kutya sem lesz kiváncsi és ugrik a lóvé.
Klemó
Nem a Ravenst bántva, de nehogy már ne mondhassa el a véleményét egy játékos. Megtette, most készül tovább és ennyi. Amúgy JuJu egész évben pont úgy tolja, hogy nincs szerdai edzés a sérülése miatt, nyilván neki is jól jött volna az extra pihenő.
Mondom ezt úgy, hogy nem a Ravens a hibás, csak az egyik embere, aki úgy látszik elég zokniagyú ahhoz hogy felfogja miről szól a dolog.
Olyan szintes súlyos dolog pedig szerencsére az NFL-ben nem történt, mint nálunk kézilabdában. Biztos van oka, hogy ott nem kapja el a fél csapat, mint nálunk.
Lassan persze tovább kellene lépni és jó lenne nyerni vasárnap, hogy ne erről szóljon a jövő héten minden.
Az pedig egyébként a másik és a góré is célzott rá, hogy főműsoridős, hálaadásos meccs talán még Big Bennek is csak egy volt, ha volt egyáltalán HAZAI pályán. Sokan bizony ezt a felhajtást sosem élik majd át.
Klaci79
Abban persze igazad van, hogy mondjuk Bányász esete a kéziben itthon felelőtlen, akik többen lázasak voltak már és így mentek el Ceglédre meccset játszani. (a Tatabányánál MINDENKI Covidos lett és a ceglédiek is elkapták jópáran)
Arra gondolj, hogy nem véletlen, hogy buborék megoldásokat csinálnak egyre több helyen, mert igazán csakis ezzel tudod ezt kivédeni. Onnantól, hogy a stábtagok és játékosok hozzátartozói is mozognak, nagyjából semmi esélyed nincs, csakis abban bízhatsz, hogy a környezetedben kevesebb lesz a terjesztő és a maszk elég védelem lesz.
több mint 5 éve
Én meg ezzel úgy vagyok, hogy nekem nem tetszik, hogy JuJu így nyomja a vakert. Nem, ez bárhol beüthet, és ez nem feltétlenül arról szólt, hogy valaki nem vigyázott, hanem arról, hogy ha valahol ippeg egy szuperfertőző lesz, akkor ott az egész csapat "gallyra" megy/mehet.Ezzel azért vitába szállnék. 1-1 vagy 3-4 eset persze előfordulhat bárhol, de a policy igenis szigorú. Ilyen nagyszámú fertőzés csak akkor lehet, ha valaki hibázik és itt is megvan a bűnös.
Itt nálunk Magyarországon is történt ilyen nem egy csapattal. (kézilabda Szeged és Tatabánya)
Az NFL homokbadugós policy-ja nyomán simán előfordulhat a PO-ban is ilyen drill, ha nem csinálnak buborékot és továbbmegyek, ha nem csinálnak most azt mondom ott jön az őskáosz és a PS team-mel lejátszani kényszerülő csapatok, amire a kutya sem lesz kiváncsi és ugrik a lóvé.
Klemó
Nem a Ravenst bántva, de nehogy már ne mondhassa el a véleményét egy játékos. Megtette, most készül tovább és ennyi. Amúgy JuJu egész évben pont úgy tolja, hogy nincs szerdai edzés a sérülése miatt, nyilván neki is jól jött volna az extra pihenő.
Mondom ezt úgy, hogy nem a Ravens a hibás, csak az egyik embere, aki úgy látszik elég zokniagyú ahhoz hogy felfogja miről szól a dolog.
Olyan szintes súlyos dolog pedig szerencsére az NFL-ben nem történt, mint nálunk kézilabdában. Biztos van oka, hogy ott nem kapja el a fél csapat, mint nálunk.
Lassan persze tovább kellene lépni és jó lenne nyerni vasárnap, hogy ne erről szóljon a jövő héten minden.
Az pedig egyébként a másik és a góré is célzott rá, hogy főműsoridős, hálaadásos meccs talán még Big Bennek is csak egy volt, ha volt egyáltalán HAZAI pályán. Sokan bizony ezt a felhajtást sosem élik majd át.
több mint 5 éve
Én meg ezzel úgy vagyok, hogy nekem nem tetszik, hogy JuJu így nyomja a vakert. Nem, ez bárhol beüthet, és ez nem feltétlenül arról szólt, hogy valaki nem vigyázott, hanem arról, hogy ha valahol ippeg egy szuperfertőző lesz, akkor ott az egész csapat "gallyra" megy/mehet. Itt nálunk Magyarországon is történt ilyen nem egy csapattal. (kézilabda Szeged és Tatabánya)
több mint 5 éve
Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Csak egy edző...reméljük több már nem lesz, mert ha átteszik hétfőre az már tényleg szopás...
KeyG
több mint 5 éve
Szerintem ez hülyeség, mert kevés lehet a Varjaknak a 3-0.lebuktunk, arra apellálunk, hogy az nfl törli a meccset és nekünk adja a W-t, mert mi vagyunk az esélyesebbek 😊Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Szerintem a Varjak félnek kiállni az istenicsodálatostíznullássztílörsz ellen! 😎
KeyG
Szokol
Snagal
több mint 5 éve
gedam
6 476
vis maior helyzetnél az előző heti pff rangsor alapján osztják ki a w-t!lebuktunk, arra apellálunk, hogy az nfl törli a meccset és nekünk adja a W-t, mert mi vagyunk az esélyesebbek 😊Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Szerintem a Varjak félnek kiállni az istenicsodálatostíznullássztílörsz ellen! 😎
KeyG
Szokol
Snagal
több mint 5 éve
lebuktunk, arra apellálunk, hogy az nfl törli a meccset és nekünk adja a W-t, mert mi vagyunk az esélyesebbek 😊Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Szerintem a Varjak félnek kiállni az istenicsodálatostíznullássztílörsz ellen! 😎
KeyG
Szokol
több mint 5 éve
Ez olyan Istvánakirályos volt 😊Ha mi leszünk azok akik szidolozzák, akkor igen. Akarjuk.miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ezÉn jobban örülök neki így...Inkább ez mint hogy jövő héten elveszítsük mi a fél csapatot tesztek miatt. De valószínűsítem, már nem lesznek komolyabb eredmények odaát, a kontaktok visszatérnek, új gyanú nem merül fel stb. Csak aztán nehogy jövő héten meg mégis kiderüljön, hogy xy illnesszes volt, de játszott, mert nem találkozott azonosított fertőzöttel/gyanússal stb.
Sifur
Nyilván a játékosok bosszúsak a bye miatt immár másodszor, a szurkolók a pulykaillat mellett élvezett rangadó miatt, de én örülök speciel, hogy nem éjszakai meccsünk lesz 😊
Reméljük Tomlin egyben tudja tartani a játékosokat mint legutóbb, Bár a mini bye meccs előtti kihirdetését én nem gondolnám jó ötletnek, de kivagyokén.
Azt mondják, az Öreg a legkeményebbeket küldi a legkeményebb csatákba, szóval ha menetelni akarunk, akkor ezen is át kell menetelnünk.
Idén -akárki nyeri is- úgyis csak sors kegyéből avatunk SB bajnokot, mert az a bizonyos pandémiás év az nem számít, idénre a vírus mindenre is felmentést fog adni 31 csapatnak és a maradék 1 is hiába szidolozza majd évek múlva a trófeát, mindig az "azabizonyos 2020-as bajnok" lesz..akarjukmiezt 😊?
Spy
Jan
több mint 5 éve
Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Szerintem a Varjak félnek kiállni az istenicsodálatostíznullássztílörsz ellen! 😎
KeyG
több mint 5 éve
Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
sajnalom ha az jott le, de ez van.Jajjj, most miért kell ez? Bárkinek rosszul esne, nem kell úgy beállítani mintha a Steelers játékosai földhöz verték volna magukat mint egy kisgyerek. Biztos fordított esetben a tieitek szó nélkül benyelték volna, vagy bárki a ligában.Ez az ev pont ugy fog szamitani mint a tobbi. A PO-ban kell rugalmasabbnak lenni a virussal, mert ott beleszolhat. De a csapatok teljes elzarasat is megertenem egy het szunettel az alapszakasz utan. 1 honap a ket legjobb csapatnak. Megeri.miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ezÉn jobban örülök neki így...Inkább ez mint hogy jövő héten elveszítsük mi a fél csapatot tesztek miatt. De valószínűsítem, már nem lesznek komolyabb eredmények odaát, a kontaktok visszatérnek, új gyanú nem merül fel stb. Csak aztán nehogy jövő héten meg mégis kiderüljön, hogy xy illnesszes volt, de játszott, mert nem találkozott azonosított fertőzöttel/gyanússal stb.
Sifur
Nyilván a játékosok bosszúsak a bye miatt immár másodszor, a szurkolók a pulykaillat mellett élvezett rangadó miatt, de én örülök speciel, hogy nem éjszakai meccsünk lesz 😊
Reméljük Tomlin egyben tudja tartani a játékosokat mint legutóbb, Bár a mini bye meccs előtti kihirdetését én nem gondolnám jó ötletnek, de kivagyokén.
Azt mondják, az Öreg a legkeményebbeket küldi a legkeményebb csatákba, szóval ha menetelni akarunk, akkor ezen is át kell menetelnünk.
Idén -akárki nyeri is- úgyis csak sors kegyéből avatunk SB bajnokot, mert az a bizonyos pandémiás év az nem számít, idénre a vírus mindenre is felmentést fog adni 31 csapatnak és a maradék 1 is hiába szidolozza majd évek múlva a trófeát, mindig az "azabizonyos 2020-as bajnok" lesz..akarjukmiezt 😊?
Spy
Eddig a covid nem szolt bele igazan es a mienk sem lenne az, de kb innentol minden meccs fontos lesz sok PO-ba tarto csapatnak.
De a lenyeg most is az igazi serulesek elkerules. Ennek kell orulni nalatok, mert ez a fontos.
3 napos udules miatt van asszonysirato? Bengals ellen biztos be tudjak iktatni. Tuitt-Watt ACL-MCL? Nezopontot kell helyrerakni. Ez egy SB ev eddig a pillanatig.
no
Asszonysirató, meg a faszom...
bcsarli
több mint 5 éve
Ha mi leszünk azok akik szidolozzák, akkor igen. Akarjuk.miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ezÉn jobban örülök neki így...Inkább ez mint hogy jövő héten elveszítsük mi a fél csapatot tesztek miatt. De valószínűsítem, már nem lesznek komolyabb eredmények odaát, a kontaktok visszatérnek, új gyanú nem merül fel stb. Csak aztán nehogy jövő héten meg mégis kiderüljön, hogy xy illnesszes volt, de játszott, mert nem találkozott azonosított fertőzöttel/gyanússal stb.
Sifur
Spy
több mint 5 éve
Jajjj, most miért kell ez? Bárkinek rosszul esne, nem kell úgy beállítani mintha a Steelers játékosai földhöz verték volna magukat mint egy kisgyerek. Biztos fordított esetben a tieitek szó nélkül benyelték volna, vagy bárki a ligában.Ez az ev pont ugy fog szamitani mint a tobbi. A PO-ban kell rugalmasabbnak lenni a virussal, mert ott beleszolhat. De a csapatok teljes elzarasat is megertenem egy het szunettel az alapszakasz utan. 1 honap a ket legjobb csapatnak. Megeri.miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ezÉn jobban örülök neki így...Inkább ez mint hogy jövő héten elveszítsük mi a fél csapatot tesztek miatt. De valószínűsítem, már nem lesznek komolyabb eredmények odaát, a kontaktok visszatérnek, új gyanú nem merül fel stb. Csak aztán nehogy jövő héten meg mégis kiderüljön, hogy xy illnesszes volt, de játszott, mert nem találkozott azonosított fertőzöttel/gyanússal stb.
Sifur
Spy
Eddig a covid nem szolt bele igazan es a mienk sem lenne az, de kb innentol minden meccs fontos lesz sok PO-ba tarto csapatnak.
De a lenyeg most is az igazi serulesek elkerules. Ennek kell orulni nalatok, mert ez a fontos.
3 napos udules miatt van asszonysirato? Bengals ellen biztos be tudjak iktatni. Tuitt-Watt ACL-MCL? Nezopontot kell helyrerakni. Ez egy SB ev eddig a pillanatig.
no
Asszonysirató, meg a faszom...
több mint 5 éve
Haribó pöcsét kértük wellington módra...azt skubizzátok ugyi, hogy a vasárnapi meccseken a full NFL negatív, mindig mindenki csak hét elején kezd pozitív lenniNem tudom egyesek milyen retorziót várnak azután hogy a Titans még edzést is tartott a tiltás ellenére és egy csekket kaptak össz vissz 😀
szóval amin megy a zizegés, hogy eddig nem nagyon mutathattuk meg magunkat primetime meccsen, itt meg gyakorlatilag vittük volna a tenxgivit nagytotálba
kettő, emberemlékezet óta nem jáccottunk hazai tenxgivit, csak idegenbelit
drei, a kis bye weeket beígérte Tomlin meccs utánra
s négy, a Raybens erőnléti edző a létező minden protokollt megsértette, és nulla retorzió
sutianap
ThySoul

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Néha kell egy kis bulvár is 😊 Láttam én is, de sztem Juju és Haden sem 100%-as. juju mellett még csak-csak van 3 másik WR2, + Ebron, de Haden-re nagy szükségünk van egészégesen.JuJu már amúgy 100% volt, hogy játszik. Haden tegnap még limitáltan edzett, ő ma kérdéses lett volna. Ha már a sokk után visszatérünk a focis hírekhez is 😊Igaz, hogy nem kell korán kelni, de a játékosokat sajnálom, ők imádják a “korán kelős” meccseket. Némelyik játékosnak nem tudom, hogy adódik e még egy olyan alkalom, amikor hálaadás este focizhat ország-világ előtt.Ha igaz, és nem csak egy frázis, amit puffogtatnak, hogy itt nincsenek ego-k, csak csapat van, akkor túllesznek rajta, béka lenyel.
Pár éve már volt egy Ravens-Steelers ebben a sávban, de azért ha nem Dallas vagy Detroit fan vagy, lehet sosem látod a csapatod ebben a kiemelt sávban.
Klaci79
Szerintem igenis beavatkozott a vírus a szezonunkba. Ugyanis, ha a játékosok ennyire bye week-en voltak fejben, mint a reakcióik sugallják, akkor egy tuti zakótól mentett meg bennünket a halasztás. Így marad a düh. Ráadásul Haden és Juju is feljebb épülhet vasárnapig.
Spy
Klaci79
több mint 5 éve
Akkor most, hogy elvették a tenkszgiving gémet, akkor na...nagy dühünkben húzzuk be az SB-t....hrrrr.... 😊
több mint 5 éve
azt skubizzátok ugyi, hogy a vasárnapi meccseken a full NFL negatív, mindig mindenki csak hét elején kezd pozitív lenniNem tudom egyesek milyen retorziót várnak azután hogy a Titans még edzést is tartott a tiltás ellenére és egy csekket kaptak össz vissz 😀
szóval amin megy a zizegés, hogy eddig nem nagyon mutathattuk meg magunkat primetime meccsen, itt meg gyakorlatilag vittük volna a tenxgivit nagytotálba
kettő, emberemlékezet óta nem jáccottunk hazai tenxgivit, csak idegenbelit
drei, a kis bye weeket beígérte Tomlin meccs utánra
s négy, a Raybens erőnléti edző a létező minden protokollt megsértette, és nulla retorzió
sutianap