Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
azt skubizzátok ugyi, hogy a vasárnapi meccseken a full NFL negatív, mindig mindenki csak hét elején kezd pozitív lenni

szóval amin megy a zizegés, hogy eddig nem nagyon mutathattuk meg magunkat primetime meccsen, itt meg gyakorlatilag vittük volna a tenxgivit nagytotálba

kettő, emberemlékezet óta nem jáccottunk hazai tenxgivit, csak idegenbelit

drei, a kis bye weeket beígérte Tomlin meccs utánra

s négy, a Raybens erőnléti edző a létező minden protokollt megsértette, és nulla retorzió

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Igaz, hogy nem kell korán kelni, de a játékosokat sajnálom, ők imádják a “korán kelős” meccseket. Némelyik játékosnak nem tudom, hogy adódik e még egy olyan alkalom, amikor hálaadás este focizhat ország-világ előtt.
Pár éve már volt egy Ravens-Steelers ebben a sávban, de azért ha nem Dallas vagy Detroit fan vagy, lehet sosem látod a csapatod ebben a kiemelt sávban.
Klaci79
Ha igaz, és nem csak egy frázis, amit puffogtatnak, hogy itt nincsenek ego-k, csak csapat van, akkor túllesznek rajta, béka lenyel.

Szerintem igenis beavatkozott a vírus a szezonunkba. Ugyanis, ha a játékosok ennyire bye week-en voltak fejben, mint a reakcióik sugallják, akkor egy tuti zakótól mentett meg bennünket a halasztás. Így marad a düh. Ráadásul Haden és Juju is feljebb épülhet vasárnapig.
Spy
JuJu már amúgy 100% volt, hogy játszik. Haden tegnap még limitáltan edzett, ő ma kérdéses lett volna. Ha már a sokk után visszatérünk a focis hírekhez is 😊

több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Igaz, hogy nem kell korán kelni, de a játékosokat sajnálom, ők imádják a “korán kelős” meccseket. Némelyik játékosnak nem tudom, hogy adódik e még egy olyan alkalom, amikor hálaadás este focizhat ország-világ előtt.
Pár éve már volt egy Ravens-Steelers ebben a sávban, de azért ha nem Dallas vagy Detroit fan vagy, lehet sosem látod a csapatod ebben a kiemelt sávban.
Klaci79
Ha igaz, és nem csak egy frázis, amit puffogtatnak, hogy itt nincsenek ego-k, csak csapat van, akkor túllesznek rajta, béka lenyel.

Szerintem igenis beavatkozott a vírus a szezonunkba. Ugyanis, ha a játékosok ennyire bye week-en voltak fejben, mint a reakcióik sugallják, akkor egy tuti zakótól mentett meg bennünket a halasztás. Így marad a düh. Ráadásul Haden és Juju is feljebb épülhet vasárnapig.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590
miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ez
Sifur
Én jobban örülök neki így...Inkább ez mint hogy jövő héten elveszítsük mi a fél csapatot tesztek miatt. De valószínűsítem, már nem lesznek komolyabb eredmények odaát, a kontaktok visszatérnek, új gyanú nem merül fel stb. Csak aztán nehogy jövő héten meg mégis kiderüljön, hogy xy illnesszes volt, de játszott, mert nem találkozott azonosított fertőzöttel/gyanússal stb.

Nyilván a játékosok bosszúsak a bye miatt immár másodszor, a szurkolók a pulykaillat mellett élvezett rangadó miatt, de én örülök speciel, hogy nem éjszakai meccsünk lesz 😊

Reméljük Tomlin egyben tudja tartani a játékosokat mint legutóbb, Bár a mini bye meccs előtti kihirdetését én nem gondolnám jó ötletnek, de kivagyokén.

Azt mondják, az Öreg a legkeményebbeket küldi a legkeményebb csatákba, szóval ha menetelni akarunk, akkor ezen is át kell menetelnünk.

Idén -akárki nyeri is- úgyis csak sors kegyéből avatunk SB bajnokot, mert az a bizonyos pandémiás év az nem számít, idénre a vírus mindenre is felmentést fog adni 31 csapatnak és a maradék 1 is hiába szidolozza majd évek múlva a trófeát, mindig az "azabizonyos 2020-as bajnok" lesz..akarjukmiezt 😊?
Spy
Ez az ev pont ugy fog szamitani mint a tobbi. A PO-ban kell rugalmasabbnak lenni a virussal, mert ott beleszolhat. De a csapatok teljes elzarasat is megertenem egy het szunettel az alapszakasz utan. 1 honap a ket legjobb csapatnak. Megeri.

Eddig a covid nem szolt bele igazan es a mienk sem lenne az, de kb innentol minden meccs fontos lesz sok PO-ba tarto csapatnak.

De a lenyeg most is az igazi serulesek elkerules. Ennek kell orulni nalatok, mert ez a fontos.

3 napos udules miatt van asszonysirato? Bengals ellen biztos be tudjak iktatni. Tuitt-Watt ACL-MCL? Nezopontot kell helyrerakni. Ez egy SB ev eddig a pillanatig.
több mint 5 éve
Ezt itt hagyom...

több mint 5 éve
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nem tudom, volt-e már: 1:15 PM ET, helyi idő szerint negyed 8-kor kezdünk vasárnap.
Spy
Mondjuk ennek örülök. Nem kell hajnalban kelni

több mint 5 éve
miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ez
Sifur
Én jobban örülök neki így...Inkább ez mint hogy jövő héten elveszítsük mi a fél csapatot tesztek miatt. De valószínűsítem, már nem lesznek komolyabb eredmények odaát, a kontaktok visszatérnek, új gyanú nem merül fel stb. Csak aztán nehogy jövő héten meg mégis kiderüljön, hogy xy illnesszes volt, de játszott, mert nem találkozott azonosított fertőzöttel/gyanússal stb.

Nyilván a játékosok bosszúsak a bye miatt immár másodszor, a szurkolók a pulykaillat mellett élvezett rangadó miatt, de én örülök speciel, hogy nem éjszakai meccsünk lesz 😊

Reméljük Tomlin egyben tudja tartani a játékosokat mint legutóbb, Bár a mini bye meccs előtti kihirdetését én nem gondolnám jó ötletnek, de kivagyokén.

Azt mondják, az Öreg a legkeményebbeket küldi a legkeményebb csatákba, szóval ha menetelni akarunk, akkor ezen is át kell menetelnünk.

Idén -akárki nyeri is- úgyis csak sors kegyéből avatunk SB bajnokot, mert az a bizonyos pandémiás év az nem számít, idénre a vírus mindenre is felmentést fog adni 31 csapatnak és a maradék 1 is hiába szidolozza majd évek múlva a trófeát, mindig az "azabizonyos 2020-as bajnok" lesz..akarjukmiezt 😊?

Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 134
több mint 5 éve
Nem tudom, volt-e már: 1:15 PM ET, helyi idő szerint negyed 8-kor kezdünk vasárnap.
több mint 5 éve
Péntektől új szabály van PA-ban. Holnap még 5000 néző lehetett volna, vasárnap már csak kb 2000...
több mint 5 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 636
egyebirant a szezon felen tul hol lehet megnezni, hogy milyen a sorsolas erossege?
van egy erzesem, hogy a legkonnyebb sorsalasunk van. vagy csak a 10-0 hozza ezt ki belolem.
xtaki
Sztem ezt szezon végével nézzük meg. Van olyan csapat akit sokkal többre tartottak és most, kaki. És fordítva. De nyilván volt egy előzetes kalkuláció is.
polamalu
Azért sok-sok éven keresztüli nehéz sorsolás után jött egy könnyebb, na bumm. Talán kijut ez más csapatoknak is 😊

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve

Szerintem egyik csapatnak sem jó a döntés...nekünk egy bye ugrik ismét, nekik meg egy hosszú felkészülés egy fontos meccsre.
Ha szerdán van új covidos, akkor érthető a biztonság miatt, ha nem akkor egy teljesen felesleges halasztás ez, mert 1-1 kontakton kívül mással nem lesznek többen. Mondjuk nem oszt nem szoroz már...vasárnap lesz a meccs és .
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Ahogy gondoltam, eltették a meccset vasárnapra. Így a nem fertőzött első kontaktosok ott lehetnek.

Készült a csapat a hálaadás meccsre, de Én azt gondolom ez így sportszerű és így jó.
Klemó
Te, láttad a csapat reakciókat? Másodszor szopunk idén. Nyilván a legjobb Ravens legyőzése az igaz. Viszont a Bye week, meg ez, kicsit sok.....
polamalu
Nyugi. Ez jó nekünk. Ott marad az energia, nálunk lesz lesz a momentum. Ha elmúlik az első düh rájönnek, hogy nem okés úgy játszani, hogy (i) még bőven lehetnek lappangók, (ii) másrészt PS csapat ellen.

Rengeteg a first contactos ha ennyi a beteg, szóval még azt várom, hogy lesznek esetek vasárnapig egyébként is.
több mint 5 éve
Mérgesek a játékosok, érthető. Tomlin kihirdette, hogy péntektől-szerdáig mini bye week-et iktat be az elvett bye miatt. Ez megy most a levesbe, dühösek, beleélték magukat. Lehet jobb így, fejben lehet már bye-on vannak.

Tévednek ugyanakkor, mert ez az ő és a csapat érdekében is történik. Az igazi düh akkor jönne, ha egy lejátszott meccs után mi nyomhatnánk 2 hetet néhány érzékeny kezdő nélkül, mert nem volt full kontakt analízisre idő odaát.

Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 128
ennyiannyi
 twitter.com/Steelersdepot/status/1331675609412509696?s=09
sutianap
Niners jáccott ilyen kindergarden csapattal, mikó bepuszilták, ugyibugyi...
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
Ahogy gondoltam, eltették a meccset vasárnapra. Így a nem fertőzött első kontaktosok ott lehetnek.

Készült a csapat a hálaadás meccsre, de Én azt gondolom ez így sportszerű és így jó.
Klemó
Te, láttad a csapat reakciókat? Másodszor szopunk idén. Nyilván a legjobb Ravens legyőzése az igaz. Viszont a Bye week, meg ez, kicsit sok.....
polamalu
Szopunk?? Tudod mikor fogunk szopni? Ha majd a divíziós körben nálunk lesz 10-15 covidos és kitehetjük majd az ablakba a csili-vili alapszakaszt.

Ez a Steelersnek maximum kellemetlenség, a Varjaknak szopás.
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ

Klemó
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Aki rendelt maszkot az utalja majd el, ha nem tette meg eddig. Lezártuk a rendelést. Köszi
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
ennyiannyi
 twitter.com/Steelersdepot/status/1331675609412509696?s=09

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ennek fényében mondjuk más:
The #Ravens had 7 players positive in 3 days, including most recently: Matt Skura, Pat Makari and Calais Campbell, plus several coaches and their top 2 RBs. Commissioner Roger Goodell made the decision with health and safety in mind.

Így lassan tényleg nem lesz focistájuk.
Klaci79
Vasarnap se lesz. Azert sajnalom , minden even az az elso , hogy megnezem jatszik e a Ravens Halaadaskor. Sajnalom , hogy nem jott ossze, de ugy gondolom Vasarnap se lesz meccs, ez most elszabadult. Egyszer remelem a Steelers es Ravens Nation megkapja ezt a merkozest , mert legnagyobb rivalizalas es megy is mindkettonenek jelenleg a szeker.
KeyG
Az a baj, ha vasárnap nem lesz akkor semmikor. Sztem vasárnap aki él és mozog lejátsza. De az nem lesz ugyanaz.....
polamalu
Sima L lesz , a nagyobb baj a Cowboys elleni merkozes , ha akartunk volna valamit ( Playoff ) azt mindenkepp hozni kellett volna. Igen, valoszinu lenyomjak Vasarnap , kiveve ha addig meg 20 an nem kapjak el.
KeyG
Hát sztem most ott vannak, ha az 53 embert össze tudják szedni, akárkiből akkor játszanak. Csak hát nyilván sem néző, sem Tv sem a sport oldala nem lesz értékes. 😕
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778
Ennek fényében mondjuk más:
The #Ravens had 7 players positive in 3 days, including most recently: Matt Skura, Pat Makari and Calais Campbell, plus several coaches and their top 2 RBs. Commissioner Roger Goodell made the decision with health and safety in mind.

Így lassan tényleg nem lesz focistájuk.
Klaci79
Vasarnap se lesz. Azert sajnalom , minden even az az elso , hogy megnezem jatszik e a Ravens Halaadaskor. Sajnalom , hogy nem jott ossze, de ugy gondolom Vasarnap se lesz meccs, ez most elszabadult. Egyszer remelem a Steelers es Ravens Nation megkapja ezt a merkozest , mert legnagyobb rivalizalas es megy is mindkettonenek jelenleg a szeker.
KeyG
Az a baj, ha vasárnap nem lesz akkor semmikor. Sztem vasárnap aki él és mozog lejátsza. De az nem lesz ugyanaz.....
polamalu
Sima L lesz , a nagyobb baj a Cowboys elleni merkozes , ha akartunk volna valamit ( Playoff ) azt mindenkepp hozni kellett volna. Igen, valoszinu lenyomjak Vasarnap , kiveve ha addig meg 20 an nem kapjak el.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Szerintem a játékosoknak az faj, hogy lett volna 10 nap a két meccs között. És mivel a bye is el lett véve, most érzékenyek