Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
azt skubizzátok ugyi, hogy a vasárnapi meccseken a full NFL negatív, mindig mindenki csak hét elején kezd pozitív lenniszóval amin megy a zizegés, hogy eddig nem nagyon mutathattuk meg magunkat primetime meccsen, itt meg gyakorlatilag vittük volna a tenxgivit nagytotálba
kettő, emberemlékezet óta nem jáccottunk hazai tenxgivit, csak idegenbelit
drei, a kis bye weeket beígérte Tomlin meccs utánra
s négy, a Raybens erőnléti edző a létező minden protokollt megsértette, és nulla retorzió

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
JuJu már amúgy 100% volt, hogy játszik. Haden tegnap még limitáltan edzett, ő ma kérdéses lett volna. Ha már a sokk után visszatérünk a focis hírekhez is 😊Igaz, hogy nem kell korán kelni, de a játékosokat sajnálom, ők imádják a “korán kelős” meccseket. Némelyik játékosnak nem tudom, hogy adódik e még egy olyan alkalom, amikor hálaadás este focizhat ország-világ előtt.Ha igaz, és nem csak egy frázis, amit puffogtatnak, hogy itt nincsenek ego-k, csak csapat van, akkor túllesznek rajta, béka lenyel.
Pár éve már volt egy Ravens-Steelers ebben a sávban, de azért ha nem Dallas vagy Detroit fan vagy, lehet sosem látod a csapatod ebben a kiemelt sávban.
Klaci79
Szerintem igenis beavatkozott a vírus a szezonunkba. Ugyanis, ha a játékosok ennyire bye week-en voltak fejben, mint a reakcióik sugallják, akkor egy tuti zakótól mentett meg bennünket a halasztás. Így marad a düh. Ráadásul Haden és Juju is feljebb épülhet vasárnapig.
Spy
több mint 5 éve
Igaz, hogy nem kell korán kelni, de a játékosokat sajnálom, ők imádják a “korán kelős” meccseket. Némelyik játékosnak nem tudom, hogy adódik e még egy olyan alkalom, amikor hálaadás este focizhat ország-világ előtt.Ha igaz, és nem csak egy frázis, amit puffogtatnak, hogy itt nincsenek ego-k, csak csapat van, akkor túllesznek rajta, béka lenyel.
Pár éve már volt egy Ravens-Steelers ebben a sávban, de azért ha nem Dallas vagy Detroit fan vagy, lehet sosem látod a csapatod ebben a kiemelt sávban.
Klaci79
Szerintem igenis beavatkozott a vírus a szezonunkba. Ugyanis, ha a játékosok ennyire bye week-en voltak fejben, mint a reakcióik sugallják, akkor egy tuti zakótól mentett meg bennünket a halasztás. Így marad a düh. Ráadásul Haden és Juju is feljebb épülhet vasárnapig.
több mint 5 éve
Ez az ev pont ugy fog szamitani mint a tobbi. A PO-ban kell rugalmasabbnak lenni a virussal, mert ott beleszolhat. De a csapatok teljes elzarasat is megertenem egy het szunettel az alapszakasz utan. 1 honap a ket legjobb csapatnak. Megeri.miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ezÉn jobban örülök neki így...Inkább ez mint hogy jövő héten elveszítsük mi a fél csapatot tesztek miatt. De valószínűsítem, már nem lesznek komolyabb eredmények odaát, a kontaktok visszatérnek, új gyanú nem merül fel stb. Csak aztán nehogy jövő héten meg mégis kiderüljön, hogy xy illnesszes volt, de játszott, mert nem találkozott azonosított fertőzöttel/gyanússal stb.
Sifur
Nyilván a játékosok bosszúsak a bye miatt immár másodszor, a szurkolók a pulykaillat mellett élvezett rangadó miatt, de én örülök speciel, hogy nem éjszakai meccsünk lesz 😊
Reméljük Tomlin egyben tudja tartani a játékosokat mint legutóbb, Bár a mini bye meccs előtti kihirdetését én nem gondolnám jó ötletnek, de kivagyokén.
Azt mondják, az Öreg a legkeményebbeket küldi a legkeményebb csatákba, szóval ha menetelni akarunk, akkor ezen is át kell menetelnünk.
Idén -akárki nyeri is- úgyis csak sors kegyéből avatunk SB bajnokot, mert az a bizonyos pandémiás év az nem számít, idénre a vírus mindenre is felmentést fog adni 31 csapatnak és a maradék 1 is hiába szidolozza majd évek múlva a trófeát, mindig az "azabizonyos 2020-as bajnok" lesz..akarjukmiezt 😊?
Spy
Eddig a covid nem szolt bele igazan es a mienk sem lenne az, de kb innentol minden meccs fontos lesz sok PO-ba tarto csapatnak.
De a lenyeg most is az igazi serulesek elkerules. Ennek kell orulni nalatok, mert ez a fontos.
3 napos udules miatt van asszonysirato? Bengals ellen biztos be tudjak iktatni. Tuitt-Watt ACL-MCL? Nezopontot kell helyrerakni. Ez egy SB ev eddig a pillanatig.
több mint 5 éve
Igaz, hogy nem kell korán kelni, de a játékosokat sajnálom, ők imádják a “korán kelős” meccseket. Némelyik játékosnak nem tudom, hogy adódik e még egy olyan alkalom, amikor hálaadás este focizhat ország-világ előtt. Pár éve már volt egy Ravens-Steelers ebben a sávban, de azért ha nem Dallas vagy Detroit fan vagy, lehet sosem látod a csapatod ebben a kiemelt sávban.
több mint 5 éve
Nem tudom, volt-e már: 1:15 PM ET, helyi idő szerint negyed 8-kor kezdünk vasárnap.Mondjuk ennek örülök. Nem kell hajnalban kelni
Spy
több mint 5 éve
miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ezÉn jobban örülök neki így...Inkább ez mint hogy jövő héten elveszítsük mi a fél csapatot tesztek miatt. De valószínűsítem, már nem lesznek komolyabb eredmények odaát, a kontaktok visszatérnek, új gyanú nem merül fel stb. Csak aztán nehogy jövő héten meg mégis kiderüljön, hogy xy illnesszes volt, de játszott, mert nem találkozott azonosított fertőzöttel/gyanússal stb.
Sifur
Nyilván a játékosok bosszúsak a bye miatt immár másodszor, a szurkolók a pulykaillat mellett élvezett rangadó miatt, de én örülök speciel, hogy nem éjszakai meccsünk lesz 😊
Reméljük Tomlin egyben tudja tartani a játékosokat mint legutóbb, Bár a mini bye meccs előtti kihirdetését én nem gondolnám jó ötletnek, de kivagyokén.
Azt mondják, az Öreg a legkeményebbeket küldi a legkeményebb csatákba, szóval ha menetelni akarunk, akkor ezen is át kell menetelnünk.
Idén -akárki nyeri is- úgyis csak sors kegyéből avatunk SB bajnokot, mert az a bizonyos pandémiás év az nem számít, idénre a vírus mindenre is felmentést fog adni 31 csapatnak és a maradék 1 is hiába szidolozza majd évek múlva a trófeát, mindig az "azabizonyos 2020-as bajnok" lesz..akarjukmiezt 😊?
Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ez
több mint 5 éve
Nem tudom, volt-e már: 1:15 PM ET, helyi idő szerint negyed 8-kor kezdünk vasárnap.
több mint 5 éve
Péntektől új szabály van PA-ban. Holnap még 5000 néző lehetett volna, vasárnap már csak kb 2000...
több mint 5 éve
Azért sok-sok éven keresztüli nehéz sorsolás után jött egy könnyebb, na bumm. Talán kijut ez más csapatoknak is 😊egyebirant a szezon felen tul hol lehet megnezni, hogy milyen a sorsolas erossege?Sztem ezt szezon végével nézzük meg. Van olyan csapat akit sokkal többre tartottak és most, kaki. És fordítva. De nyilván volt egy előzetes kalkuláció is.
van egy erzesem, hogy a legkonnyebb sorsalasunk van. vagy csak a 10-0 hozza ezt ki belolem.
xtaki
polamalu
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Szerintem egyik csapatnak sem jó a döntés...nekünk egy bye ugrik ismét, nekik meg egy hosszú felkészülés egy fontos meccsre.
Ha szerdán van új covidos, akkor érthető a biztonság miatt, ha nem akkor egy teljesen felesleges halasztás ez, mert 1-1 kontakton kívül mással nem lesznek többen. Mondjuk nem oszt nem szoroz már...vasárnap lesz a meccs és .
több mint 5 éve
Nyugi. Ez jó nekünk. Ott marad az energia, nálunk lesz lesz a momentum. Ha elmúlik az első düh rájönnek, hogy nem okés úgy játszani, hogy (i) még bőven lehetnek lappangók, (ii) másrészt PS csapat ellen.Ahogy gondoltam, eltették a meccset vasárnapra. Így a nem fertőzött első kontaktosok ott lehetnek.Te, láttad a csapat reakciókat? Másodszor szopunk idén. Nyilván a legjobb Ravens legyőzése az igaz. Viszont a Bye week, meg ez, kicsit sok.....
Készült a csapat a hálaadás meccsre, de Én azt gondolom ez így sportszerű és így jó.
Klemó
polamalu
Rengeteg a first contactos ha ennyi a beteg, szóval még azt várom, hogy lesznek esetek vasárnapig egyébként is.
több mint 5 éve
Mérgesek a játékosok, érthető. Tomlin kihirdette, hogy péntektől-szerdáig mini bye week-et iktat be az elvett bye miatt. Ez megy most a levesbe, dühösek, beleélték magukat. Lehet jobb így, fejben lehet már bye-on vannak. Tévednek ugyanakkor, mert ez az ő és a csapat érdekében is történik. Az igazi düh akkor jönne, ha egy lejátszott meccs után mi nyomhatnánk 2 hetet néhány érzékeny kezdő nélkül, mert nem volt full kontakt analízisre idő odaát.
Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
ennyiannyiNiners jáccott ilyen kindergarden csapattal, mikó bepuszilták, ugyibugyi...
twitter.com/Steelersdepot/status/1331675609412509696?s=09
sutianap
több mint 5 éve
Szopunk?? Tudod mikor fogunk szopni? Ha majd a divíziós körben nálunk lesz 10-15 covidos és kitehetjük majd az ablakba a csili-vili alapszakaszt.Ahogy gondoltam, eltették a meccset vasárnapra. Így a nem fertőzött első kontaktosok ott lehetnek.Te, láttad a csapat reakciókat? Másodszor szopunk idén. Nyilván a legjobb Ravens legyőzése az igaz. Viszont a Bye week, meg ez, kicsit sok.....
Készült a csapat a hálaadás meccsre, de Én azt gondolom ez így sportszerű és így jó.
Klemó
polamalu
Ez a Steelersnek maximum kellemetlenség, a Varjaknak szopás.
több mint 5 éve
Ahogy gondoltam, eltették a meccset vasárnapra. Így a nem fertőzött első kontaktosok ott lehetnek.Te, láttad a csapat reakciókat? Másodszor szopunk idén. Nyilván a legjobb Ravens legyőzése az igaz. Viszont a Bye week, meg ez, kicsit sok.....
Klemó
több mint 5 éve
Ahogy gondoltam, eltették a meccset vasárnapra. Így a nem fertőzött első kontaktosok ott lehetnek.Készült a csapat a hálaadás meccsre, de Én azt gondolom ez így sportszerű és így jó.
több mint 5 éve
Aki rendelt maszkot az utalja majd el, ha nem tette meg eddig. Lezártuk a rendelést. Köszi
több mint 5 éve
ennyiannyitwitter.com/Steelersdepot/status/1331675609412509696?s=09

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Hát sztem most ott vannak, ha az 53 embert össze tudják szedni, akárkiből akkor játszanak. Csak hát nyilván sem néző, sem Tv sem a sport oldala nem lesz értékes. 😕Sima L lesz , a nagyobb baj a Cowboys elleni merkozes , ha akartunk volna valamit ( Playoff ) azt mindenkepp hozni kellett volna. Igen, valoszinu lenyomjak Vasarnap , kiveve ha addig meg 20 an nem kapjak el.Az a baj, ha vasárnap nem lesz akkor semmikor. Sztem vasárnap aki él és mozog lejátsza. De az nem lesz ugyanaz.....Ennek fényében mondjuk más:Vasarnap se lesz. Azert sajnalom , minden even az az elso , hogy megnezem jatszik e a Ravens Halaadaskor. Sajnalom , hogy nem jott ossze, de ugy gondolom Vasarnap se lesz meccs, ez most elszabadult. Egyszer remelem a Steelers es Ravens Nation megkapja ezt a merkozest , mert legnagyobb rivalizalas es megy is mindkettonenek jelenleg a szeker.
The #Ravens had 7 players positive in 3 days, including most recently: Matt Skura, Pat Makari and Calais Campbell, plus several coaches and their top 2 RBs. Commissioner Roger Goodell made the decision with health and safety in mind.
Így lassan tényleg nem lesz focistájuk.
Klaci79
KeyG
polamalu
KeyG
több mint 5 éve
Sima L lesz , a nagyobb baj a Cowboys elleni merkozes , ha akartunk volna valamit ( Playoff ) azt mindenkepp hozni kellett volna. Igen, valoszinu lenyomjak Vasarnap , kiveve ha addig meg 20 an nem kapjak el.Az a baj, ha vasárnap nem lesz akkor semmikor. Sztem vasárnap aki él és mozog lejátsza. De az nem lesz ugyanaz.....Ennek fényében mondjuk más:Vasarnap se lesz. Azert sajnalom , minden even az az elso , hogy megnezem jatszik e a Ravens Halaadaskor. Sajnalom , hogy nem jott ossze, de ugy gondolom Vasarnap se lesz meccs, ez most elszabadult. Egyszer remelem a Steelers es Ravens Nation megkapja ezt a merkozest , mert legnagyobb rivalizalas es megy is mindkettonenek jelenleg a szeker.
The #Ravens had 7 players positive in 3 days, including most recently: Matt Skura, Pat Makari and Calais Campbell, plus several coaches and their top 2 RBs. Commissioner Roger Goodell made the decision with health and safety in mind.
Így lassan tényleg nem lesz focistájuk.
Klaci79
KeyG
polamalu
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Szerintem a játékosoknak az faj, hogy lett volna 10 nap a két meccs között. És mivel a bye is el lett véve, most érzékenyek