Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Így van, a statisztika olyan mint a statisztika 😊Veszélyes csapda csak statokban hasonlítani össze, kicsit olyan ez mint a statisztika.Valaki összehasonlíthatná őket!Közben én végeztem egy nem túl bonyolult összehasonlítást, csak érdekesség gyanánt:Lehet logikusabb volna egy jelenleg aktív, idén jól játszó védővel összehasonlítani.
James Harrison 2008 -as szezonja:
15 meccs
101 total tackle
16 sack ( franchise record)
16 TFL
19 QB hit
7 FF
1 FR
1 INT
1 safety
TJ Watt 2019-ben:
12 meccs
39 tckl
12.5 sack
11 TFL
27 QB hit
5 FF
3 FR
1 INT
Harrison 2008-ban ugye Év védője volt. TJ idén nyilván már nem fogja össz szerelések számában utolérni, mondjuk akkor James kegyetlen volt futás ellen is. Tj-nek még 4 meccse van hátra és gyakorlatilag jobb lehet sackekben, forced fumblikban, negatív yardos szerelésekben, QB hitekben és összszedett Fumblikban meg már most jobb. ha akkor az év védője címet Deebonak,akkor ez is érhet TJ-nek.
Gergőke
Akik a DPOY címet odaítélik, ezt fogják tenni.
Sobri Jóska
Kíváncsi vagyok Watt esélyeire!
steelwolf
tenorx
több mint 6 éve
😊Veszélyes csapda csak statokban hasonlítani össze, kicsit olyan ez mint a statisztika.Valaki összehasonlíthatná őket!Közben én végeztem egy nem túl bonyolult összehasonlítást, csak érdekesség gyanánt:Lehet logikusabb volna egy jelenleg aktív, idén jól játszó védővel összehasonlítani.
15 meccs
101 total tackle
16 TFL
19 QB hit
7 FF
1 FR
1 INT
1 safety
TJ Watt 2019-ben:
12 meccs
39 tckl
12.5 sack
11 TFL
27 QB hit
5 FF
3 FR
1 INT
Harrison 2008-ban ugye Év védője volt. TJ idén nyilván már nem fogja össz szerelések számában utolérni, mondjuk akkor James kegyetlen volt futás ellen is. Tj-nek még 4 meccse van hátra és gyakorlatilag jobb lehet sackekben, forced fumblikban, negatív yardos szerelésekben, QB hitekben és összszedett Fumblikban meg már most jobb. ha akkor az év védője címet Deebonak,akkor ez is érhet TJ-nek.
Gergőke
Sobri Jóska
steelwolf
tenorx
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Veszélyes csapda csak statokban hasonlítani össze, kicsit olyan ez mint a statisztika.Valaki összehasonlíthatná őket!Közben én végeztem egy nem túl bonyolult összehasonlítást, csak érdekesség gyanánt:Lehet logikusabb volna egy jelenleg aktív, idén jól játszó védővel összehasonlítani.
15 meccs
101 total tackle
16 TFL
19 QB hit
7 FF
1 FR
1 INT
1 safety
TJ Watt 2019-ben:
12 meccs
39 tckl
12.5 sack
11 TFL
27 QB hit
5 FF
3 FR
1 INT
Gergőke
Sobri Jóska
steelwolf
több mint 6 éve
Érdekes dolog ez... nálunk idén Elliott egyedül most a Miami ellen hagyott ki 1 FGt (utána javított) néhány XP mellett, mégis a kutya nem beszél róla a hosszabítàsán kívül. Más ilyenkor mâr pl STPOY ha van ilyen titulus.... de sebaj, majd ha berúg megint 3t a SBn utána talán elő fog kerülni a neve 😛
több mint 6 éve
Az ilyen összehasonlításoktól tényleg jó olvasni:Kevin Greene and
@_TJWatt
are the only #Steelers in team history with 12.5 sacks or more in multiple seasons.
több mint 6 éve
Haden Tomlinról:Ki csodalkozik ezek utan az O teljesitmenyen.
"He always says he doesn’t have backup players, he has starters in waiting, and I really feel like he feels that way. When he bumps guys up, he expects them to produce the same way the other guys did. They’re just held to a high standard on this team."
Klaci79
több mint 6 éve
Haden Tomlinról:"He always says he doesn’t have backup players, he has starters in waiting, and I really feel like he feels that way. When he bumps guys up, he expects them to produce the same way the other guys did. They’re just held to a high standard on this team."
több mint 6 éve
Esetleg Shaq Barrett?gondolom a ninerses bosa jöhet szóba leginkább, gilmore, nem tudom.Valaki összehasonlíthatná őket!Közben én végeztem egy nem túl bonyolult összehasonlítást, csak érdekesség gyanánt:Lehet logikusabb volna egy jelenleg aktív, idén jól játszó védővel összehasonlítani.
15 meccs
101 total tackle
16 TFL
19 QB hit
7 FF
1 FR
1 INT
1 safety
TJ Watt 2019-ben:
12 meccs
39 tckl
12.5 sack
11 TFL
27 QB hit
5 FF
3 FR
1 INT
Gergőke
Sobri Jóska
steelwolf
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 478
gondolom a ninerses bosa jöhet szóba leginkább, gilmore, nem tudom.Valaki összehasonlíthatná őket!Közben én végeztem egy nem túl bonyolult összehasonlítást, csak érdekesség gyanánt:Lehet logikusabb volna egy jelenleg aktív, idén jól játszó védővel összehasonlítani.
15 meccs
101 total tackle
16 TFL
19 QB hit
7 FF
1 FR
1 INT
1 safety
TJ Watt 2019-ben:
12 meccs
39 tckl
12.5 sack
11 TFL
27 QB hit
5 FF
3 FR
1 INT
Gergőke
Sobri Jóska
steelwolf
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Valaki összehasonlíthatná őket!Közben én végeztem egy nem túl bonyolult összehasonlítást, csak érdekesség gyanánt:Lehet logikusabb volna egy jelenleg aktív, idén jól játszó védővel összehasonlítani.
15 meccs
101 total tackle
16 TFL
19 QB hit
7 FF
1 FR
1 INT
1 safety
TJ Watt 2019-ben:
12 meccs
39 tckl
12.5 sack
11 TFL
27 QB hit
5 FF
3 FR
1 INT
Gergőke
Sobri Jóska
Szerkesztette: steelwolf
több mint 6 éve
Közben én végeztem egy nem túl bonyolult összehasonlítást, csak érdekesség gyanánt:Lehet logikusabb volna egy jelenleg aktív, idén jól játszó védővel összehasonlítani.
15 meccs
101 total tackle
16 TFL
19 QB hit
7 FF
1 FR
1 INT
1 safety
TJ Watt 2019-ben:
12 meccs
39 tckl
12.5 sack
11 TFL
27 QB hit
5 FF
3 FR
1 INT
Gergőke
több mint 6 éve
Nálunk ezt senki nem szeretné jobban...egyébként ettől függetlenül nagyon szimpatikus figura Hodges, nem lehet véletlen, hogy a csapattársak is szeretik nagyon és örülnek, hogy lehetőséget kapott.Gyerekek, én úgy látom, hogy ezt Rudolph-fal nem nyertük volna meg.Ha a Ravensnek sikerült FCS-es QB-val Superbowlt nyerni, itt miért ne menne? 😊
Hodges-t engedni kell játszani, hadd menjen előre, vannak tökei. Bevállal kétes szituációkat - mint pl a Washington felé menő passzok, a Jones elkapás, vagy a Diontae Johnson féle keresztbemenő útvonal, amit ha túldob, akkor sima INT - nem remeg meg.
Ezt az évet én már neki adnám, akármi lesz, mert Mason nincsen kész fejben vagy szétesett az Earl Thomas ütés után, lényegtelen.
Hodgessal viszont lehet nyerni, mert az alapvető minimumot hozzáteszi az OFF, a def pedig képes megoldani meccseket.
Fast Willie
iktriad
több mint 6 éve
FYA.Az AFWB (American Football Without Barriers) 2020 februárjában Magyarországra látogat!
A minden évben megrendezendő – ingyenes - amerikai futball tábor 2020 februárjában Budapesten kerül megrendezésre. A programon keresztül körülbelül 15 aktív és visszavonult NFL játékos fog tartani egy edzőtábort az érdeklődőknek. Több közönségtalálkozó és rengeteg program keretében mindenkinek lesz esélye találkozni az amerikai foci sztárjaival.

Az aktív játékosok szezon közbeni sérülésveszélyének köszönhetően, a Budapestre érkező játékosok nevei változhatnak.
Első játékosunk Pro Bowl running back, a Carolina Panthers és a Pittsburgh Steelers korábbi meghatározó játékosa, 11 évnyi NFL veterán, több mint 8000 futott karrier yarddal, DeAngelo Williams!
(előreláthatóan érkezik Gary Barnidge ex-CLE TE is)
több mint 6 éve
Közben én végeztem egy nem túl bonyolult összehasonlítást, csak érdekesség gyanánt:James Harrison 2008 -as szezonja:
15 meccs
101 total tackle
16 TFL
19 QB hit
7 FF
1 FR
1 INT
1 safety
TJ Watt 2019-ben:
12 meccs
39 tckl
12.5 sack
11 TFL
27 QB hit
5 FF
3 FR
1 INT
több mint 6 éve
Nyilatkozta is nem oly rég, hogy "lehet, hogy több pénzt fog keresni jövőre" nem túl szemérmes módon el-hint-ette, mi a motivációja. Persze idén jobb körülötte a csapat is, most jobban kilógna egy tavalyi teljesítménnyel lefelé, kontrakt évben. Az meg sokba kerülne neki. Mindenképpen szüksége lenne az ösztönzőkre a szerződésében, de ha egy csapat lesz, akinek enélkül is megteszi, akkor gurul oda.Ezt már máskor is felvetettétek, de azért Bugyli meg a Cipész elit teljesítményt raktak le, BD azért attól baromi messzi.Ugyanattól, amitől Woodley is jól nézett ki Harrison mellett, és Juju is tudott királykodni amíg AB volt a másik oldalon.LOL.Hat igen, viszonyitani tudni kell. 😊Megnéztem hogy nézünk majd ki 2020-ban és kik azok, akik jelentőset foglalnak a CAP-ben és a teljesítményünk picsányi. Ez Chicillo, Barron és McDonald. Az előbbi csak 6 millát foglal el és nem hiszem, hogy ott lesz a keretben jövőre, ahogy Barron sem a 8 milla CAP hittel. Ha pedig így nézem akkor máris lehet/van hely. Igaz, jönni fog hamarosan Watt 5. éve, majd pedig a remélt hosszabbítás, vagyis kelleni fog a hely, de 2023-tól már nem lesz Ben óriási CAP száma sem minden bizonnyal, így lehet szépen optimalizálni. Egy szó, mint száz, Én kivágnám Csikit és megtartanám Dupreet, ha 10 milla körül meg lehet...Én a Worilds sztori óta nagyon fázok attól, hogy komoly pénzt fizessünk egy ilyen teljesítményért.
Klemó
Mondjuk Dupreen azért a gyenge éveiben is lehetett látni, hogy nem az a tökéletes homály mint Jarvis Jones volt, csak valahogy nem állt össze a kép.
Most összeállt - én csodálkozom is, hogy 3 év teljesen súlytalan játék után most úgy néz ki, mint egy jobbfajta OLB- de 1 jó szezonért akkor sem kinálnék top5 körüli fizetést. Szvsz 10M körüli ajánlattal nem fogjuk tudni megtartani - de én sem adnék többet.
Jan
JJ a total bust, de BD egy 5.-6. koros projektjatekosnak jo lett volna, de elsokoroskent az elvaras is magasabb, mint a nem tokeletes homaly.
| Amugy el kell engedni mert a sorminta alapjan a kovetkezo OLB huzasotok az evtized vedoje lesz.
JJ-->BD-->Watt--> |
no
---
El kell ismernem, hogy Törpi ugrott egy nagyot a korábbi nagybüdöslófaszhoz képest.
Ha az idei év miatt megkínálják sokkal, akkor azonnal mehet.
Kiváncsi lennék, hogy mennyire számít majd, hogy kvázi tét nélküli szezonban produkál. Kixsit olyan gárbidzstájm híróqúbé.
Meg, hogy azért az 'ok' is érdekelne, vajon most mitől nem Homály Herold. Máshol is tudná ezt?
kishaszi
Jan
kishaszi
De Heyward-al az oldalán, és Watt-al tufe valóban nincs nehéz dolga, mindenki Watt-ot emlegeti, de ne feledjétek, hogy ki mellett áll fel. Watt a dupláját hozza Alulalu mellett.
Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
Gyerekek, én úgy látom, hogy ezt Rudolph-fal nem nyertük volna meg.Ha a Ravensnek sikerült FCS-es QB-val Superbowlt nyerni, itt miért ne menne? 😊
Hodges-t engedni kell játszani, hadd menjen előre, vannak tökei. Bevállal kétes szituációkat - mint pl a Washington felé menő passzok, a Jones elkapás, vagy a Diontae Johnson féle keresztbemenő útvonal, amit ha túldob, akkor sima INT - nem remeg meg.
Ezt az évet én már neki adnám, akármi lesz, mert Mason nincsen kész fejben vagy szétesett az Earl Thomas ütés után, lényegtelen.
Hodgessal viszont lehet nyerni, mert az alapvető minimumot hozzáteszi az OFF, a def pedig képes megoldani meccseket.
Fast Willie
több mint 6 éve
Ezt már máskor is felvetettétek, de azért Bugyli meg a Cipész elit teljesítményt raktak le, BD azért attól baromi messzi.Ugyanattól, amitől Woodley is jól nézett ki Harrison mellett, és Juju is tudott királykodni amíg AB volt a másik oldalon.LOL.Hat igen, viszonyitani tudni kell. 😊Megnéztem hogy nézünk majd ki 2020-ban és kik azok, akik jelentőset foglalnak a CAP-ben és a teljesítményünk picsányi. Ez Chicillo, Barron és McDonald. Az előbbi csak 6 millát foglal el és nem hiszem, hogy ott lesz a keretben jövőre, ahogy Barron sem a 8 milla CAP hittel. Ha pedig így nézem akkor máris lehet/van hely. Igaz, jönni fog hamarosan Watt 5. éve, majd pedig a remélt hosszabbítás, vagyis kelleni fog a hely, de 2023-tól már nem lesz Ben óriási CAP száma sem minden bizonnyal, így lehet szépen optimalizálni. Egy szó, mint száz, Én kivágnám Csikit és megtartanám Dupreet, ha 10 milla körül meg lehet...Én a Worilds sztori óta nagyon fázok attól, hogy komoly pénzt fizessünk egy ilyen teljesítményért.
Klemó
Mondjuk Dupreen azért a gyenge éveiben is lehetett látni, hogy nem az a tökéletes homály mint Jarvis Jones volt, csak valahogy nem állt össze a kép.
Most összeállt - én csodálkozom is, hogy 3 év teljesen súlytalan játék után most úgy néz ki, mint egy jobbfajta OLB- de 1 jó szezonért akkor sem kinálnék top5 körüli fizetést. Szvsz 10M körüli ajánlattal nem fogjuk tudni megtartani - de én sem adnék többet.
Jan
JJ a total bust, de BD egy 5.-6. koros projektjatekosnak jo lett volna, de elsokoroskent az elvaras is magasabb, mint a nem tokeletes homaly.
| Amugy el kell engedni mert a sorminta alapjan a kovetkezo OLB huzasotok az evtized vedoje lesz.
JJ-->BD-->Watt--> |
no
---
El kell ismernem, hogy Törpi ugrott egy nagyot a korábbi nagybüdöslófaszhoz képest.
Kiváncsi lennék, hogy mennyire számít majd, hogy kvázi tét nélküli szezonban produkál. Kixsit olyan gárbidzstájm híróqúbé.
Meg, hogy azért az 'ok' is érdekelne, vajon most mitől nem Homály Herold. Máshol is tudná ezt?
kishaszi
Jan
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Persze h Watt a vezér, ő a fehér a #D-ben!
több mint 6 éve
Ugyanattól, amitől Woodley is jól nézett ki Harrison mellett, és Juju is tudott királykodni amíg AB volt a másik oldalon.LOL.Hat igen, viszonyitani tudni kell. 😊Megnéztem hogy nézünk majd ki 2020-ban és kik azok, akik jelentőset foglalnak a CAP-ben és a teljesítményünk picsányi. Ez Chicillo, Barron és McDonald. Az előbbi csak 6 millát foglal el és nem hiszem, hogy ott lesz a keretben jövőre, ahogy Barron sem a 8 milla CAP hittel. Ha pedig így nézem akkor máris lehet/van hely. Igaz, jönni fog hamarosan Watt 5. éve, majd pedig a remélt hosszabbítás, vagyis kelleni fog a hely, de 2023-tól már nem lesz Ben óriási CAP száma sem minden bizonnyal, így lehet szépen optimalizálni. Egy szó, mint száz, Én kivágnám Csikit és megtartanám Dupreet, ha 10 milla körül meg lehet...Én a Worilds sztori óta nagyon fázok attól, hogy komoly pénzt fizessünk egy ilyen teljesítményért.
Klemó
Jan
JJ-->BD-->Watt--> |
no
---
kishaszi
több mint 6 éve
LOL.Hat igen, viszonyitani tudni kell. 😊Megnéztem hogy nézünk majd ki 2020-ban és kik azok, akik jelentőset foglalnak a CAP-ben és a teljesítményünk picsányi. Ez Chicillo, Barron és McDonald. Az előbbi csak 6 millát foglal el és nem hiszem, hogy ott lesz a keretben jövőre, ahogy Barron sem a 8 milla CAP hittel. Ha pedig így nézem akkor máris lehet/van hely. Igaz, jönni fog hamarosan Watt 5. éve, majd pedig a remélt hosszabbítás, vagyis kelleni fog a hely, de 2023-tól már nem lesz Ben óriási CAP száma sem minden bizonnyal, így lehet szépen optimalizálni. Egy szó, mint száz, Én kivágnám Csikit és megtartanám Dupreet, ha 10 milla körül meg lehet...Én a Worilds sztori óta nagyon fázok attól, hogy komoly pénzt fizessünk egy ilyen teljesítményért.
Klemó
Jan
JJ-->BD-->Watt--> |
no
---
több mint 6 éve
Dupree 10-nél többet semmiképp nem ér (jó sok kondíciót és teljesítmény ösztönzőt beleraknék, de úgyis lesz, aki az idie tape miatt szarrá fizeti), és már figyelni kell arra, hogy TJ lehet, hogy éves 20 milla körül lesz. 30-at nem szabad két OLB-re költeni, bár tény, hogy most összeálltak, mindketten szintet léptek, Bud kb 2-t, Watt meg tízet 😊Megnéztem hogy nézünk majd ki 2020-ban és kik azok, akik jelentőset foglalnak a CAP-ben és a teljesítményünk picsányi. Ez Chicillo, Barron és McDonald. Az előbbi csak 6 millát foglal el és nem hiszem, hogy ott lesz a keretben jövőre, ahogy Barron sem a 8 milla CAP hittel. Ha pedig így nézem akkor máris lehet/van hely. Igaz, jönni fog hamarosan Watt 5. éve, majd pedig a remélt hosszabbítás, vagyis kelleni fog a hely, de 2023-tól már nem lesz Ben óriási CAP száma sem minden bizonnyal, így lehet szépen optimalizálni. Egy szó, mint száz, Én kivágnám Csikit és megtartanám Dupreet, ha 10 milla körül meg lehet...Én a Worilds sztori óta nagyon fázok attól, hogy komoly pénzt fizessünk egy ilyen teljesítményért.
Klemó
Jan
több mint 6 éve
Chase Youngot megbongáztatjuk, aztán második körben behúzzuk: sima liba. DuckTalesHat igen, viszonyitani tudni kell. 😊Megnéztem hogy nézünk majd ki 2020-ban és kik azok, akik jelentőset foglalnak a CAP-ben és a teljesítményünk picsányi. Ez Chicillo, Barron és McDonald. Az előbbi csak 6 millát foglal el és nem hiszem, hogy ott lesz a keretben jövőre, ahogy Barron sem a 8 milla CAP hittel. Ha pedig így nézem akkor máris lehet/van hely. Igaz, jönni fog hamarosan Watt 5. éve, majd pedig a remélt hosszabbítás, vagyis kelleni fog a hely, de 2023-tól már nem lesz Ben óriási CAP száma sem minden bizonnyal, így lehet szépen optimalizálni. Egy szó, mint száz, Én kivágnám Csikit és megtartanám Dupreet, ha 10 milla körül meg lehet...Én a Worilds sztori óta nagyon fázok attól, hogy komoly pénzt fizessünk egy ilyen teljesítményért.
Klemó
Jan
JJ-->BD-->Watt--> |
no
több mint 6 éve
Hat igen, viszonyitani tudni kell. 😊Megnéztem hogy nézünk majd ki 2020-ban és kik azok, akik jelentőset foglalnak a CAP-ben és a teljesítményünk picsányi. Ez Chicillo, Barron és McDonald. Az előbbi csak 6 millát foglal el és nem hiszem, hogy ott lesz a keretben jövőre, ahogy Barron sem a 8 milla CAP hittel. Ha pedig így nézem akkor máris lehet/van hely. Igaz, jönni fog hamarosan Watt 5. éve, majd pedig a remélt hosszabbítás, vagyis kelleni fog a hely, de 2023-tól már nem lesz Ben óriási CAP száma sem minden bizonnyal, így lehet szépen optimalizálni. Egy szó, mint száz, Én kivágnám Csikit és megtartanám Dupreet, ha 10 milla körül meg lehet...Én a Worilds sztori óta nagyon fázok attól, hogy komoly pénzt fizessünk egy ilyen teljesítményért.
Klemó
Jan
JJ-->BD-->Watt--> |