Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Randallt nem hozzák és nem sérülés miatt...
több mint 6 éve
Vicces, hogy a Browns mennyire próbálja rivalizálásnak bemutatni ezt a párharcot, miután idén egy legjobbjait vesztett Steelers ellen lehet kétszer is sikerül nyerniük. Nagyon kell nekik valami feszültség, de szerintem holnap meg is fogjak kapni. Nem lennék játékvezető ezen a meccsen.Kisebbségi komplexus tultolva...
Klaci79
Meggyőződésem hogy ez nekünk jó. Pörögjenek csak túl, itt az fog nyerni aki higgadtabb lesz azt gondolom.
több mint 6 éve
Vicces, hogy a Browns mennyire próbálja rivalizálásnak bemutatni ezt a párharcot, miután idén egy legjobbjait vesztett Steelers ellen lehet kétszer is sikerül nyerniük. Nagyon kell nekik valami feszültség, de szerintem holnap meg is fogjak kapni. Nem lennék játékvezető ezen a meccsen.
több mint 6 éve
"Nem voltak fogai és tiszta nyál volt minden körülötte. Azt gondoltam,’nem érdekel a pénz csak vigyetek ki innen. Inkább könyvelő leszek’. El nem tudom mondani, mennyire szerettem volna eltűnni onnan” – mondta ezt John Elway, miután az NFL All-Time Teambe választott Jack Lambert szerelte. -fkTessék:
Szívesen néztem volna Lambert játékát! 😊
steelwolf
www.youtube.com/watch?v=uVsCwMlUuCM
több mint 6 éve
"Nem voltak fogai és tiszta nyál volt minden körülötte. Azt gondoltam,’nem érdekel a pénz csak vigyetek ki innen. Inkább könyvelő leszek’. El nem tudom mondani, mennyire szerettem volna eltűnni onnan” – mondta ezt John Elway, miután az NFL All-Time Teambe választott Jack Lambert szerelte. -fkSzívesen néztem volna Lambert játékát! 😊
több mint 6 éve
Hát hogy lehet hogy marha AB, de én örülök hogy nem jött. Ezekért a dolgok miatt.De ez most hogy jön ide? 😀Mekkora már, hogy Antonio ebbe a Bills-be nem akart menni, mert gyengék...Istenem mekkora marha vagy, “fiam” 😂Úgyis lett volna valami balhéja, és ezzel csak zullesztette volna a morált.
Klaci79
Bazsinho
kishaszi
több mint 6 éve
De ez most hogy jön ide? 😀Mekkora már, hogy Antonio ebbe a Bills-be nem akart menni, mert gyengék...Istenem mekkora marha vagy, “fiam” 😂Úgyis lett volna valami balhéja, és ezzel csak zullesztette volna a morált.
Klaci79
Bazsinho
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Mekkora már, hogy Antonio ebbe a Bills-be nem akart menni, mert gyengék...Istenem mekkora marha vagy, “fiam” 😂Úgyis lett volna valami balhéja, és ezzel csak zullesztette volna a morált.
Klaci79
több mint 6 éve
na JuJu out, Conner Doubtful, úgyhogy ezt nélkülük vívjuk meg...
több mint 6 éve
Adjatok nekik! Nektek szurkolok!Ááááá, reménytelen! Sokkal jobbak.
Buffalo Bill
több mint 6 éve
Adjatok nekik! Nektek szurkolok!
több mint 6 éve
twitter.com/steelblitzburgh/status/1200141713601433601?s=21Azok a Boldog Szèp Napok! 😁😣
Klaci79
több mint 6 éve
Az ikertesója voltJUJU játékára nincs esély Én azt gondolom. Annak örüljünk, hogy lesz Johnson, de ez van. Abban vízhatunk, hogy Snell bíztatóan mozgott, ahogy White is produkált szép dolgokat, vagyis a futás talán nem lesz annyira ergya, mint 2 hete. Cainben benne lehet egy-egy nagy játék, ahogy Washingtonban is, de nem nekünk áll a zászló az biztos.Jól gondolom, hogy várhatóan még most sem fog játszani Juju és Conner? Az úgy azért megint szopásgyanús.Jól...talán JuJu játszik, de olyan 20%-ot adnék neki. Még Villanueva is sérült.Sokat egyébként JuJu sem tudott hozzátenni, bár az is tény, hogy legalább a no1 CB figyelmét leköti...hát innen szép nyerni 😊
Szokol
JuJu tegnap törölte az autós videót...remélem valaki csúnyán lebaszta érte...
Klaci79
Ahogy az USA rendszabályait ismerem, egy ilyen videó után simán lekapcsolják utólag az embert, így csak remélhetjük, hogy csakis szabálysértési ügy lesz ebből és nem komolyabb....
Klemó
több mint 6 éve
Mindig aki hallgat...Hat itt joparan, meg nem tudom ki a leggyanusabb? 😊Jól gondolom, hogy várhatóan még most sem fog játszani Juju és Conner? Az úgy azért megint szopásgyanús.Jól...talán JuJu játszik, de olyan 20%-ot adnék neki. Még Villanueva is sérült.Sokat egyébként JuJu sem tudott hozzátenni, bár az is tény, hogy legalább a no1 CB figyelmét leköti...hát innen szép nyerni 😊
Szokol
Klaci79
no
több mint 6 éve
JUJU játékára nincs esély Én azt gondolom. Annak örüljünk, hogy lesz Johnson, de ez van. Abban vízhatunk, hogy Snell bíztatóan mozgott, ahogy White is produkált szép dolgokat, vagyis a futás talán nem lesz annyira ergya, mint 2 hete. Cainben benne lehet egy-egy nagy játék, ahogy Washingtonban is, de nem nekünk áll a zászló az biztos.Jól gondolom, hogy várhatóan még most sem fog játszani Juju és Conner? Az úgy azért megint szopásgyanús.Jól...talán JuJu játszik, de olyan 20%-ot adnék neki. Még Villanueva is sérült.Sokat egyébként JuJu sem tudott hozzátenni, bár az is tény, hogy legalább a no1 CB figyelmét leköti...hát innen szép nyerni 😊
Szokol
Klaci79
Ahogy az USA rendszabályait ismerem, egy ilyen videó után simán lekapcsolják utólag az embert, így csak remélhetjük, hogy csakis szabálysértési ügy lesz ebből és nem komolyabb....
több mint 6 éve
Hat itt joparan, meg nem tudom ki a leggyanusabb? 😊Jól gondolom, hogy várhatóan még most sem fog játszani Juju és Conner? Az úgy azért megint szopásgyanús.Jól...talán JuJu játszik, de olyan 20%-ot adnék neki. Még Villanueva is sérült.Sokat egyébként JuJu sem tudott hozzátenni, bár az is tény, hogy legalább a no1 CB figyelmét leköti...hát innen szép nyerni 😊
Szokol
Klaci79
több mint 6 éve
Jól gondolom, hogy várhatóan még most sem fog játszani Juju és Conner? Az úgy azért megint szopásgyanús.Jól...talán JuJu játszik, de olyan 20%-ot adnék neki. Még Villanueva is sérült.Sokat egyébként JuJu sem tudott hozzátenni, bár az is tény, hogy legalább a no1 CB figyelmét leköti...hát innen szép nyerni 😊
Szokol
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Jól gondolom, hogy várhatóan még most sem fog játszani Juju és Conner? Az úgy azért megint szopásgyanús.