Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
😣

több mint 6 éve
Kohonen Pittsburgh Steelers 60
Csak keményen de szabályosan 😉
Ropogjanak a csontok!!!
Go Pits
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Randallt nem hozzák és nem sérülés miatt...
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Vicces, hogy a Browns mennyire próbálja rivalizálásnak bemutatni ezt a párharcot, miután idén egy legjobbjait vesztett Steelers ellen lehet kétszer is sikerül nyerniük. Nagyon kell nekik valami feszültség, de szerintem holnap meg is fogjak kapni. Nem lennék játékvezető ezen a meccsen.
Klaci79
Kisebbségi komplexus tultolva...

Meggyőződésem hogy ez nekünk jó. Pörögjenek csak túl, itt az fog nyerni aki higgadtabb lesz azt gondolom.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Vicces, hogy a Browns mennyire próbálja rivalizálásnak bemutatni ezt a párharcot, miután idén egy legjobbjait vesztett Steelers ellen lehet kétszer is sikerül nyerniük. Nagyon kell nekik valami feszültség, de szerintem holnap meg is fogjak kapni. Nem lennék játékvezető ezen a meccsen.
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
"Nem voltak fogai és tiszta nyál volt minden körülötte. Azt gondoltam,’nem érdekel a pénz csak vigyetek ki innen. Inkább könyvelő leszek’. El nem tudom mondani, mennyire szerettem volna eltűnni onnan” – mondta ezt John Elway, miután az NFL All-Time Teambe választott Jack Lambert szerelte. -fk

Szívesen néztem volna Lambert játékát! 😊
steelwolf
Tessék:
 www.youtube.com/watch?v=uVsCwMlUuCM

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
"Nem voltak fogai és tiszta nyál volt minden körülötte. Azt gondoltam,’nem érdekel a pénz csak vigyetek ki innen. Inkább könyvelő leszek’. El nem tudom mondani, mennyire szerettem volna eltűnni onnan” – mondta ezt John Elway, miután az NFL All-Time Teambe választott Jack Lambert szerelte. -fk

Szívesen néztem volna Lambert játékát! 😊
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/76848030_167745077667173_6939199491360201630_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=103&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=TX7AlhoXDGoQ7kNvwHUZ46d&_nc_oc=Adl9T3MaikB3lbeavFAm6bTvr_YIeGMwKwV6Zbi1jHMElYI-fJy58k_DZaoLsAnRVfw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afskp3Fwv3gTuvxfLTchpNY2Oi6zZzq33Oyom-5aTsHTsw&oe=699C281F
GV Art + Design | Doesn’t get much better than this! Someone spotted Freddie Kitchens rocking our Pittsburgh started it shirt tonight! Tag a friend if you... | Instagram
6,808 likes, 738 comments - gvartwork on November 29, 2019: "Doesn’t get much better than this! Someone spotted Freddie Kitchens rocking our Pittsburgh started it shirt tonight! Tag a friend if you...

Okos Kitchenstől.
több mint 6 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 248
Mekkora már, hogy Antonio ebbe a Bills-be nem akart menni, mert gyengék...Istenem mekkora marha vagy, “fiam” 😂
Klaci79
Úgyis lett volna valami balhéja, és ezzel csak zullesztette volna a morált.
Bazsinho
De ez most hogy jön ide? 😀
kishaszi
Hát hogy lehet hogy marha AB, de én örülök hogy nem jött. Ezekért a dolgok miatt.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Mekkora már, hogy Antonio ebbe a Bills-be nem akart menni, mert gyengék...Istenem mekkora marha vagy, “fiam” 😂
Klaci79
Bazsinho
De ez most hogy jön ide? 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.71878-15/622835557_1848187729147097_7385607026839477638_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=107&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=claFBs2MjjgQ7kNvwH_GiiW&_nc_oc=AdlsOA95-1Qxfr7HKco_4NSkhfzvd2SbdHd-5icaNLm3Bjyje85HNUodLLlmzytZr_4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=CsMKbDsjCqOiPefw37LJGw&oh=00_AfuwXt3GKiE9uQuqQDdfp54PYONDOcLCm-wPEkVWEDDZeg&oe=699D443F
NFL | @Steelers legends "Mean" Joe Greene (DT), Jack Ham (OLB), Jack Lambert (MLB) and Chuck Noll (Coach) have been selected to the #NFL100... | Instagram
66K likes, 160 comments - nfl on November 29, 2019: "@Steelers legends "Mean" Joe Greene (DT), Jack Ham (OLB), Jack Lambert (MLB) and Chuck Noll (Coach) have been selected to the #NFL100 All-Time...
több mint 6 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 248
Klaci79
több mint 6 éve
na JuJu out, Conner Doubtful, úgyhogy ezt nélkülük vívjuk meg...
több mint 6 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Adjatok nekik! Nektek szurkolok!
Buffalo Bill
Ááááá, reménytelen! Sokkal jobbak.

több mint 6 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 525 — karsaijanos@gmail.com
Adjatok nekik! Nektek szurkolok!
több mint 6 éve
 twitter.com/steelblitzburgh/status/1200141713601433601?s=21
Klaci79
Azok a Boldog Szèp Napok! 😁😣
több mint 6 éve
 twitter.com/steelblitzburgh/status/1200141713601433601?s=21
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Jól gondolom, hogy várhatóan még most sem fog játszani Juju és Conner? Az úgy azért megint szopásgyanús.
Szokol
Jól...talán JuJu játszik, de olyan 20%-ot adnék neki. Még Villanueva is sérült.Sokat egyébként JuJu sem tudott hozzátenni, bár az is tény, hogy legalább a no1 CB figyelmét leköti...hát innen szép nyerni 😊

JuJu tegnap törölte az autós videót...remélem valaki csúnyán lebaszta érte...
Klaci79
JUJU játékára nincs esély Én azt gondolom. Annak örüljünk, hogy lesz Johnson, de ez van. Abban vízhatunk, hogy Snell bíztatóan mozgott, ahogy White is produkált szép dolgokat, vagyis a futás talán nem lesz annyira ergya, mint 2 hete. Cainben benne lehet egy-egy nagy játék, ahogy Washingtonban is, de nem nekünk áll a zászló az biztos.

Ahogy az USA rendszabályait ismerem, egy ilyen videó után simán lekapcsolják utólag az embert, így csak remélhetjük, hogy csakis szabálysértési ügy lesz ebből és nem komolyabb....
Klemó
Az ikertesója volt
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Jól gondolom, hogy várhatóan még most sem fog játszani Juju és Conner? Az úgy azért megint szopásgyanús.
Szokol
Jól...talán JuJu játszik, de olyan 20%-ot adnék neki. Még Villanueva is sérült.Sokat egyébként JuJu sem tudott hozzátenni, bár az is tény, hogy legalább a no1 CB figyelmét leköti...hát innen szép nyerni 😊

Klaci79
Hat itt joparan, meg nem tudom ki a leggyanusabb? 😊
no
Mindig aki hallgat...
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Szokol

Klaci79
JUJU játékára nincs esély Én azt gondolom. Annak örüljünk, hogy lesz Johnson, de ez van. Abban vízhatunk, hogy Snell bíztatóan mozgott, ahogy White is produkált szép dolgokat, vagyis a futás talán nem lesz annyira ergya, mint 2 hete. Cainben benne lehet egy-egy nagy játék, ahogy Washingtonban is, de nem nekünk áll a zászló az biztos.

Ahogy az USA rendszabályait ismerem, egy ilyen videó után simán lekapcsolják utólag az embert, így csak remélhetjük, hogy csakis szabálysértési ügy lesz ebből és nem komolyabb....
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 593
Szokol

Klaci79
Hat itt joparan, meg nem tudom ki a leggyanusabb? 😊
több mint 6 éve
Szokol

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
több mint 6 éve
 twitter.com/tonedigz/status/1199377510099771392?s=21