Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Teljesen mindegy ki kezd ( majdnem ). Egyikre sem probalnak meg tamaszkodni semmilyen szinten. Egy dolga van a labdaeladas elkerulese. A minden mindegy alapon meg egyik sem a legjobb foleg "gyakorlas" nelkul. Kacsa a valasz mert a futok nala jobbak lettek ( amihez keves koze van ), de a hangulat jobb. Rudi kb sullyesztoben, de valoszinuleg az egesz QB helyzet miatt meg lesz lovese, talan meg iden is.
több mint 6 éve
Ezzel azért vitatkoznék, mert amíg Earl Thomas ki nem ütötte fel bizony korrekt teljesítményt rakott le. Ott valami eltört nála.kacsa 2 meccsen volt elfogadhato es nem jo.Csak Kacsa legyen tényleg jó, el ne kiabáljukRudival szerintetek mi lesz?Rudi QB3 lesz jovore. BB mogott a kacsa marad
Én 1 évet jósolok neki, Ben mögött aztán kuka!
Nagyon azt hittem h ez Rudi csapata lesz, de ez még mindig Ben-é!
steelwolf
xtaki
Klaci79
Rudi egy meccsen sem.
xtaki
Szerkesztette: Gergőke
több mint 6 éve
kacsa 2 meccsen volt elfogadhato es nem jo.Csak Kacsa legyen tényleg jó, el ne kiabáljukRudival szerintetek mi lesz?Rudi QB3 lesz jovore. BB mogott a kacsa marad
steelwolf
xtaki
Klaci79
Rudi egy meccsen sem.
több mint 6 éve
Csak Kacsa legyen tényleg jó, el ne kiabáljukRudival szerintetek mi lesz?Rudi QB3 lesz jovore. BB mogott a kacsa marad
steelwolf
xtaki
több mint 6 éve
Rudival szerintetek mi lesz?Rudi QB3 lesz jovore. BB mogott a kacsa marad
steelwolf
több mint 6 éve
Rudival szerintetek mi lesz?Én 1 évet jósolok neki, Ben mögött aztán kuka!
több mint 6 éve
Vagy csak a pats-es szerelés a mosodában volt.
több mint 6 éve
az vicces lenne, ha leigazolnank, a liga meg azonnal eltiltana.Csakúgy itt hagyom 😊Szegény. Már annyira elhatalmasodott a cte rajta, hogy téridő zavarba került.
twitter.com/BlitzVideos/status/1202434212718141445?s=20
Klaci79
kishaszi
nem is ertem miert csinalja ezt.
több mint 6 éve
Csakúgy itt hagyom 😊Szegény. Már annyira elhatalmasodott a cte rajta, hogy téridő zavarba került.
twitter.com/BlitzVideos/status/1202434212718141445?s=20
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Csakúgy itt hagyom 😊twitter.com/BlitzVideos/status/1202434212718141445?s=20
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Azért baszó D, impotens O felállásban már nyertünk SB-t, fordítva még nem. Úgyhogy lehet reménykedni még egy ideig. Szép volt!!!Khm 😉
bcsarli

több mint 6 éve
Az mi, hogy Juju térddel van a sérültlistán? Nem agyrázkodás volt eddig? Megszédült és térden fejelte magát?Ez is, meg az is volt neki. Concussion & knee volt végig.
Szokol
több mint 6 éve
Az mi, hogy Juju térddel van a sérültlistán? Nem agyrázkodás volt eddig? Megszédült és térden fejelte magát?
több mint 6 éve
DC ként én is, de nagyon meglepődnék ha nem bombázná jópár csapat HC ajánlatokkal.Én azon sem lepődnék meg ha Riviera nálunk kötne ki. Bár nagyon nem örülnék neki.DC-ként én borzasztóan.
Razi
tenorx
több mint 6 éve
Munchaknál nem volt az a pénz mert a családjához költözött Denverbe.Nyilván van az a pénz amiért elköltözik, de fordítva is: van az a pénz amiért marad. Csak annyi a kérdés, hogy meg akarják-e adni? Munchaknak is lehetett volna olyan összeget mondani, amitől elkezd gondolkodni. Egy ekkora cégnél ez csak szándék kérdése.Ha van eszük, akkor azonnal elkezdenek tárgyalni vele. Kérhet szinte bármit, csak maradjon.Nyilván nem most azonnali döntésről van szó, de ha jól tudom Colbertnek év végén lejár a szerződése nálunk és pletyka szintjén is ,de bedobták a nevét a Panthers-szel kapcsolatosan.Basszus állítólag Colbert a Carolina-nál célba lesz véve ,mint GM. Állítólag Tepperrel is jóban van.egyelőre HCt keresnek
Gergőke
sutianap
Gergőke
bcsarli
Jan
több mint 6 éve
Nem 4-3-as szaki?Én azon sem lepődnék meg ha Riviera nálunk kötne ki. Bár nagyon nem örülnék neki.DC-ként én borzasztóan.
Razi
tenorx
több mint 6 éve
Nyilván van az a pénz amiért elköltözik, de fordítva is: van az a pénz amiért marad. Csak annyi a kérdés, hogy meg akarják-e adni? Munchaknak is lehetett volna olyan összeget mondani, amitől elkezd gondolkodni. Egy ekkora cégnél ez csak szándék kérdése.Ha van eszük, akkor azonnal elkezdenek tárgyalni vele. Kérhet szinte bármit, csak maradjon.Nyilván nem most azonnali döntésről van szó, de ha jól tudom Colbertnek év végén lejár a szerződése nálunk és pletyka szintjén is ,de bedobták a nevét a Panthers-szel kapcsolatosan.Basszus állítólag Colbert a Carolina-nál célba lesz véve ,mint GM. Állítólag Tepperrel is jóban van.egyelőre HCt keresnek
Gergőke
sutianap
Gergőke
bcsarli
több mint 6 éve
Én azon sem lepődnék meg ha Riviera nálunk kötne ki. Bár nagyon nem örülnék neki.DC-ként én borzasztóan.
Razi
több mint 6 éve
Én azon sem lepődnék meg ha Riviera nálunk kötne ki. Bár nagyon nem örülnék neki.
több mint 6 éve
Ha jól emlékszem, egy tavalyi nyilatkozatban ,nem akar egy évnél hosszabb szerződést aláírni, azt mondta hogy minden évben mérlegel, hogy folytatja e egyáltalán. Itt elsősorban a családi dolgokra hivatkozott.
több mint 6 éve
Ha van eszük, akkor azonnal elkezdenek tárgyalni vele. Kérhet szinte bármit, csak maradjon.Nyilván nem most azonnali döntésről van szó, de ha jól tudom Colbertnek év végén lejár a szerződése nálunk és pletyka szintjén is ,de bedobták a nevét a Panthers-szel kapcsolatosan.Basszus állítólag Colbert a Carolina-nál célba lesz véve ,mint GM. Állítólag Tepperrel is jóban van.egyelőre HCt keresnek
Gergőke
sutianap
Gergőke
több mint 6 éve
Nyilván nem most azonnali döntésről van szó, de ha jól tudom Colbertnek év végén lejár a szerződése nálunk és pletyka szintjén is ,de bedobták a nevét a Panthers-szel kapcsolatosan.Basszus állítólag Colbert a Carolina-nál célba lesz véve ,mint GM. Állítólag Tepperrel is jóban van.egyelőre HCt keresnek
Gergőke
sutianap
Szerkesztette: Gergőke
több mint 6 éve
Patrick Morris-t elvitte Munchak Denverbe, szóval nincs OC-nk a PS-en.Úgy láttam még nem volt.
több mint 6 éve
Basszus állítólag Colbert a Carolina-nál célba lesz véve ,mint GM. Állítólag Tepperrel is jóban van.egyelőre HCt keresnek
Gergőke

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Basszus állítólag Colbert a Carolina-nál célba lesz véve ,mint GM. Állítólag Tepperrel is jóban van.