Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 592
Teljesen mindegy ki kezd ( majdnem ). Egyikre sem probalnak meg tamaszkodni semmilyen szinten. Egy dolga van a labdaeladas elkerulese. A minden mindegy alapon meg egyik sem a legjobb foleg "gyakorlas" nelkul. Kacsa a valasz mert a futok nala jobbak lettek ( amihez keves koze van ), de a hangulat jobb.

Rudi kb sullyesztoben, de valoszinuleg az egesz QB helyzet miatt meg lesz lovese, talan meg iden is.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Rudival szerintetek mi lesz?
Én 1 évet jósolok neki, Ben mögött aztán kuka!
Nagyon azt hittem h ez Rudi csapata lesz, de ez még mindig Ben-é!
steelwolf
Rudi QB3 lesz jovore. BB mogott a kacsa marad
xtaki
Csak Kacsa legyen tényleg jó, el ne kiabáljuk
Klaci79
kacsa 2 meccsen volt elfogadhato es nem jo.
Rudi egy meccsen sem.
xtaki
Ezzel azért vitatkoznék, mert amíg Earl Thomas ki nem ütötte fel bizony korrekt teljesítményt rakott le. Ott valami eltört nála.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
steelwolf
xtaki
Klaci79
kacsa 2 meccsen volt elfogadhato es nem jo.
Rudi egy meccsen sem.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
steelwolf
xtaki
több mint 6 éve
steelwolf
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 6 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Vagy csak a pats-es szerelés a mosodában volt.
több mint 6 éve
Csakúgy itt hagyom 😊
 twitter.com/BlitzVideos/status/1202434212718141445?s=20
Klaci79
Szegény. Már annyira elhatalmasodott a cte rajta, hogy téridő zavarba került.
kishaszi
az vicces lenne, ha leigazolnank, a liga meg azonnal eltiltana.
nem is ertem miert csinalja ezt.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 153 — Steelers fan
Csakúgy itt hagyom 😊
Klaci79
Szegény. Már annyira elhatalmasodott a cte rajta, hogy téridő zavarba került.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Csakúgy itt hagyom 😊

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért baszó D, impotens O felállásban már nyertünk SB-t, fordítva még nem. Úgyhogy lehet reménykedni még egy ideig. Szép volt!!!
bcsarli
Khm 😉

több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Az mi, hogy Juju térddel van a sérültlistán? Nem agyrázkodás volt eddig? Megszédült és térden fejelte magát?
Szokol
Ez is, meg az is volt neki. Concussion & knee volt végig.

több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Az mi, hogy Juju térddel van a sérültlistán? Nem agyrázkodás volt eddig? Megszédült és térden fejelte magát?
több mint 6 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Én azon sem lepődnék meg ha Riviera nálunk kötne ki. Bár nagyon nem örülnék neki.
Razi
DC-ként én borzasztóan.
tenorx
DC ként én is, de nagyon meglepődnék ha nem bombázná jópár csapat HC ajánlatokkal.
több mint 6 éve
Basszus állítólag Colbert a Carolina-nál célba lesz véve ,mint GM. Állítólag Tepperrel is jóban van.
Gergőke
egyelőre HCt keresnek
sutianap
Nyilván nem most azonnali döntésről van szó, de ha jól tudom Colbertnek év végén lejár a szerződése nálunk és pletyka szintjén is ,de bedobták a nevét a Panthers-szel kapcsolatosan.
Gergőke
Ha van eszük, akkor azonnal elkezdenek tárgyalni vele. Kérhet szinte bármit, csak maradjon.
bcsarli
Nyilván van az a pénz amiért elköltözik, de fordítva is: van az a pénz amiért marad. Csak annyi a kérdés, hogy meg akarják-e adni? Munchaknak is lehetett volna olyan összeget mondani, amitől elkezd gondolkodni. Egy ekkora cégnél ez csak szándék kérdése.
Jan
Munchaknál nem volt az a pénz mert a családjához költözött Denverbe.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Én azon sem lepődnék meg ha Riviera nálunk kötne ki. Bár nagyon nem örülnék neki.
Razi
DC-ként én borzasztóan.
tenorx
Nem 4-3-as szaki?
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Basszus állítólag Colbert a Carolina-nál célba lesz véve ,mint GM. Állítólag Tepperrel is jóban van.
Gergőke
egyelőre HCt keresnek
sutianap
Nyilván nem most azonnali döntésről van szó, de ha jól tudom Colbertnek év végén lejár a szerződése nálunk és pletyka szintjén is ,de bedobták a nevét a Panthers-szel kapcsolatosan.
Gergőke
Ha van eszük, akkor azonnal elkezdenek tárgyalni vele. Kérhet szinte bármit, csak maradjon.
bcsarli
Nyilván van az a pénz amiért elköltözik, de fordítva is: van az a pénz amiért marad. Csak annyi a kérdés, hogy meg akarják-e adni? Munchaknak is lehetett volna olyan összeget mondani, amitől elkezd gondolkodni. Egy ekkora cégnél ez csak szándék kérdése.
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Razi
DC-ként én borzasztóan.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Ha jól emlékszem, egy tavalyi nyilatkozatban ,nem akar egy évnél hosszabb szerződést aláírni, azt mondta hogy minden évben mérlegel, hogy folytatja e egyáltalán. Itt elsősorban a családi dolgokra hivatkozott.
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Gergőke
egyelőre HCt keresnek
sutianap
Gergőke

több mint 6 éve
Gergőke
egyelőre HCt keresnek
sutianap

Szerkesztette: Gergőke

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Patrick Morris-t elvitte Munchak Denverbe, szóval nincs OC-nk a PS-en.

Úgy láttam még nem volt.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Gergőke
egyelőre HCt keresnek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve