Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
 twitter.com/steelers/status/1195816692099768321

steelwolf
Kemeny ez az év. Nem elég, hogy nincs BigBen, Tuitt....de ez a két srác a reménység most. Bár lassan ki se tudunk állni nélkülük ha ez így megy tovább...
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 595
A fox 40 perces osszefoglalojat most neztem meg. Termeszetesen ez alkalmatlan barmire,de a meccsrol 3 wtf dolog
1. Rudi bemutatott 2 patent tackle-t
2. McDonci alkalmatlan blokkolni egy fejjel kisebbet es el is ment a play rajta.
3. Conner kiesese nem mutatva, sot megemlitve sem
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 twitter.com/steelers/status/1195816692099768321

Szerkesztette: steelwolf
több mint 6 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Rudiról vélemény - a pankrációt félretéve?
Nekem valahogy a Ravens elleni KO-ja óta nem az igazi, persze lehet semmi köze hozzá, és amit addig tudott csak fellángolás volt. Mindenesetre rossz nézni azt hogy mennyire nem tud semmit kezdeni a nyomással. Ha jól sejtem pont ez a legnehezebben fejleszthető 😕 Addig áll a zsebben amíg már szó szerint 2centire vannak tőle és az utolsó pillanatban kb odakúrja egy receiver környéke felé. Ohne kimozgás, fellépés, inkább áll mint a szobor és sokszor még a kajak szemből érkező védőt se veszi észre mert annyira skubizza a backfield-et.
Ígéretesen kezdett, de ez az irány nem túl jó. Na persze az mondjuk nem ártana ha lenne valid target és futással való tehermentesítés, de a csőlátása akkor is aggasztó...
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 051 — #NoStress
Nem kéne Soldinak a SportTV-be írogatni.
Tessék, ez lett a vége.
Sobri Jóska
Tényleg írt? Mit? 😊
bcsarli
Hogy a Steelers nem jobb lett 1-4 után, hanem azt történt, hogy 1-4 után nem a Pats, Ravens, Seahawks, 49ers négyessel játszott, akik a liga krémje, és a Pats ellenit leszámítva mindegyik szoros volt.
De ez nem igazán illet bele Márk addigi narratívájába, így makogott rá valami bullshitet, aztán látjuk mi lett a meccs vége...

több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Meg nem tudom mi a faszt keménykedet Rudi, úgy néz ki mint egy jó lakott óvodás, garett elintézte, örüljön hogy ennyivel megúszta rudi, nem kell keménykednie.
Norbi180
Figyelj cimbi, én nem igazán kedvelem a Steelerst (sőt), inkább a Ravenst csípem, de ha te lennél az egyetlen Ravens drukker a világon, a Steelersnek drukkolnék inkább.........
csi77
Szerencsédre van több Ravens drukker, úgyhogy engedd el a Steelers iránti szeretetedet 😀 😀
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Nagyjából leírtátok, hogy egyik felet se kell félteni, de szerintem a browns túlment egy határon, amin a Steelers nem. A QB-t a falnak kötelessége megvédeni, a bunyóban is, amikor már sisakkal vernek oda valakinek a csupasz fejére, ott már nem igen lehet válogatni az eszközökben, amikor meg akarod védeni.
Nyilván arra a rúgásra nem volt már szükség, de mondjuk az se veszélyes nem volt, se nem fájt blablabla... Sportszerűtlen persze, de nem elmeháborodott mint garret, akiben nagyot csalódtam. Több kutyának is elmentek otthonról ezen a meccsen.

Rudinak persze hogy nem kéne ilyenekbe belemenni, de ezek a dolgok (szerencsére) 99.99%-ban annyival végződnek, hogy egymás pofájába ugatnak, meg tilitolizzák egymást ameddig szétválasztják őket, egyértelműen garret tehet róla, hogy ez nem így végződött.
Elhajíthatta volna a sisakot földre, elküldi Rudi szüleit valahova, aztán leül a cserepadra... Most pedig lehet hogy többet nem játszik, jó kis 50M dolláros dühöngés volt (vagy nemtom mennyi lett volna az új contractja a rookie után, biztos ilyen nagyságrend), gratulálok 😕
Rolf
Egyébként az a rúgás... Hát nem védeni akarom Pouncit, mert én kifejezetten nem kedvelem, de az tényleg egy picsafüst rúgás.

Kiváló levezetés lehetne neki a wrestling. Ott látni ilyen fostalicska dolgokat.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Tessék, ez lett a vége.
Sobri Jóska
Tényleg írt? Mit? 😊

több mint 6 éve
 www.facebook.com/BehindTheSteelCurtain/photos/a.1558226680870180/3830035087022650?type=3&sfns=mo
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én azt nem értem h Rudi mit vigyorgot a balhé után, meg persze azt sem h-h nem esett össze?
LSU-s csajok meg mit huhogtak, vagy is az kinek szólt? Mert OBJ még Tomlinnal is összeszólalkozott!
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 051 — #NoStress
Tessék, ez lett a vége.

több mint 6 éve
Rolf Baltimore Ravens Alabama Crimson Tide 63
Nagyjából leírtátok, hogy egyik felet se kell félteni, de szerintem a browns túlment egy határon, amin a Steelers nem. A QB-t a falnak kötelessége megvédeni, a bunyóban is, amikor már sisakkal vernek oda valakinek a csupasz fejére, ott már nem igen lehet válogatni az eszközökben, amikor meg akarod védeni.
Nyilván arra a rúgásra nem volt már szükség, de mondjuk az se veszélyes nem volt, se nem fájt blablabla... Sportszerűtlen persze, de nem elmeháborodott mint garret, akiben nagyot csalódtam. Több kutyának is elmentek otthonról ezen a meccsen.

Rudinak persze hogy nem kéne ilyenekbe belemenni, de ezek a dolgok (szerencsére) 99.99%-ban annyival végződnek, hogy egymás pofájába ugatnak, meg tilitolizzák egymást ameddig szétválasztják őket, egyértelműen garret tehet róla, hogy ez nem így végződött.
Elhajíthatta volna a sisakot földre, elküldi Rudi szüleit valahova, aztán leül a cserepadra... Most pedig lehet hogy többet nem játszik, jó kis 50M dolláros dühöngés volt (vagy nemtom mennyi lett volna az új contractja a rookie után, biztos ilyen nagyságrend), gratulálok 😕
több mint 6 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Nevetséges punci 3 mecs? Akor az tejesen rendben van hogy az ellenfélnek szétrugjuk a fejét. Másik meg Rudi nem kap semmit azis vicc,
Norbi180
Teljesen.
Régen volt itt színvonal azért.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
bl2008 Pittsburgh Steelers 20
Ha Rodgers vagy Tom Brady kapcsán történt volna hasonló, akkor szerintetek mi történt volna? Őket is hibáztatták volna, mint most Mason esetében?

Szerkesztette: bl2008
több mint 6 éve
Nem futó, de Eli Rogers máris képben. Nem bánom.
több mint 6 éve
Engem meg az, hol a francban van a futojatek!? 53 yard...szégyen
Klaci79
Ah, azt megmagyarázza, hogy átlagos a fal és sérülésektől tüzedelt az amúgy is átlagon aluli futó állomány.
Szokol
53 yardot? Nem tudom mi magyaráz, de ez a röhej kategória egy bottom 5 run D ellen...itt veszítettünk tegnap is. Semmi ötlet, ha meg van, akkor sem éreztem, hogy lenne esélyünk kivitelezni azt ami nem tuti...
Klaci79
Nagyon kéne vmi ,erőfutő', mert ez így egy rakás szar!
Connerre hosszútávon nem lehet tervezni!
több mint 6 éve
Klaci79
Ah, azt megmagyarázza, hogy átlagos a fal és sérülésektől tüzedelt az amúgy is átlagon aluli futó állomány.
Szokol
53 yardot? Nem tudom mi magyaráz, de ez a röhej kategória egy bottom 5 run D ellen...itt veszítettünk tegnap is. Semmi ötlet, ha meg van, akkor sem éreztem, hogy lenne esélyünk kivitelezni azt ami nem tuti...
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Klaci79
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Ami foglalkoztat a meccs után:
- hova tünt Rudi önbizalma? Amikor beszállt meccs közben, szinte felizzott a Heinz! Most meg egy lepkefing.
- leigazoljuk Dezt veteránminimumért, hogy legyen elkapónk a következő meccsre?
- Punci ha nem rúg, csak üt, most nemzeti hős?
több mint 6 éve
Sérültekről van valami infó?
bl2008
Egyelőre nincs. Mindenki twitteren közölte, hogy köszöni jól van. Majd kedden...
több mint 6 éve
Sérültekről van valami infó?
több mint 6 éve
Diontae Johnson kiütésével kapcsoltban nem lesz eltiltás?
bl2008
Az normál keretek között működik. Most gondolom hirtelen példát akartak mutatni. Szerintem egy hét pihi ott is kinéz.
több mint 6 éve
Diontae Johnson kiütésével kapcsoltban nem lesz eltiltás?
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Akkor Puncihoz hasonlóan a mi LaneJnk meg az összes falember egy utolsó gazember...

Azzal együtt, hogy a meccs során más módon igyekezhetett volna megvédeni Rudit, mindenki jobban jár....

“I’d probably have done the same s— as Pouncey did.” Lane Johnson reacts to Myles Garrett incident.
 www.thescore.com/s/12498956
dande
Nagyjából az összes játékos hasonlóan vélekedhet a Pouncey (nem csak falember) féle mutatványról.

Steelers fan