Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Én azt mondom garettet, el kell tiltani örökre, ezt nem vitatom, de rudinak meg nem kell keménykednie.Nevetséges punci 3 mecs? Akor az tejesen rendben van hogy az ellenfélnek szétrugjuk a fejét. Másik meg Rudi nem kap semmit azis vicc,A head2headeseket hány meccsre nyomnád el? Ja azok véletlenek vótak, mint a Zörltomasz
Norbi180
Fast Willie
több mint 6 éve
Akkor Puncihoz hasonlóan a mi LaneJnk meg az összes falember egy utolsó gazember... Azzal együtt, hogy a meccs során más módon igyekezhetett volna megvédeni Rudit, mindenki jobban jár....
“I’d probably have done the same s— as Pouncey did.” Lane Johnson reacts to Myles Garrett incident.
www.thescore.com/s/12498956
több mint 6 éve
LooooolElmebeteg hülye. Poénból visszahozzuk a Cle meccsre, lehet beszáll a bunyóba
www.instagram.com/p/B449PtYhYOn/?utm_source=ig_embed
Wyatt
több mint 6 éve
Nevetséges punci 3 mecs? Akor az tejesen rendben van hogy az ellenfélnek szétrugjuk a fejét. Másik meg Rudi nem kap semmit azis vicc,A head2headeseket hány meccsre nyomnád el? Ja azok véletlenek vótak, mint a Zörltomasz
Norbi180
több mint 6 éve
Meg nem tudom mi a faszt keménykedet Rudi, úgy néz ki mint egy jó lakott óvodás, garett elintézte, örüljön hogy ennyivel megúszta rudi, nem kell keménykednie.Figyelj cimbi, én nem igazán kedvelem a Steelerst (sőt), inkább a Ravenst csípem, de ha te lennél az egyetlen Ravens drukker a világon, a Steelersnek drukkolnék inkább.........
Norbi180
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Az nem sport, ha eszközzel, fegyverszerűen ütnek valakit.Senki nem mondta, h Rudit ne tíccsák el. Felkapta a vizet, utánament, ez volt a hülyeség, nem az, hogy a bordatörőt lekaparja magáról. Az természetes reakció, ennyi erővel szünetben is sackelhetik?Masculin kontaktsport. Akinek nem tetszik nézzen golfot.
Ha Mason nem kap eltiltást, az azért lesz, mert Garrett nem kap eleget.
Brady-t anno eltiltották, amikor beleszállt Ed Reed mogyoróiba? Az sem a játék része és látszott, h Tommyboy elborult. Csak egy példa.
Én Garrettnek adnék egy 6 hónapot, Puncinak a hátralévő meccseket, Rudinak meg kettőt, Randellnek és a lökdösődőnek 1-1 meccs + előbbinek csekk.
Gregg Williams szelleme kìsért, rühellem az elmebeteget és azokat, akiket ìgy betanít. Mindig fizikai megsemmisítésre játszanak, beléjük van kódolva. Ebből jönnek az ilyen durvulások, túlpörgések😟
Fast Willie
Amadeus
Remélem majd nem sìrsz te se, ha kettévágják Carrt vagy Jacobsot😉
Tudom hogy benne van a head 2 head a játékban, én azonban nem hiszem, hogy egy meccsen kb hétszer ugyanattól a csapattól ez véletlen. Mindig magasra mentek sisakkal.
több mint 6 éve
Én elsőre csak annyit szeretnék írni, hogy nagyon-nagyon várom a visszavágót két hét múlva! 😎😁
több mint 6 éve
Eltiltás ide, pénzbünti oda, én Garrettet mogyoró rúgtam volna csak úgy a miheztartás végett. S mivel nem katolikus vagyok, még Üdvözlégyet sem kellene mormolnom.Értem én. Ezek szerint szegény Garett az ártatlan kis virágszál aki csak önvédelemből csapja fejbe Rudit. S vajon miért nincs Rudin sisak? Ja odaadta Garettnek szuvenirbe csak ő nem fogadta el.Én is sok éve nézek NFL-t. Olyat sem láttam egyik fent említett nagysággal, hogy ucsó máspodpercben úgy terítik le a földre, hogy nem engedik fel se kellni hirtelen.mondjuk utolsó másodpercet sem mondtam 😀, véleményem szerint egy ilyen esetnél nem is tényező hogy a meccs melyik pillanatában történik
Klemó
de pár példát azért itt hagyok, érdemes nézni a QB-k reakcióit, úgy látszik mégis van olyan ember aki higgadtan reagál egy hasonlóra, és nem esik neki az ellenfél sisakjának...
wentz.:
1.: www.youtube.com/watch?v=L4egZynbYh0
2.: www.youtube.com/watch?v=zuEgU6jiVug
3.: www.youtube.com/watch?v=85xmM00c5D8
rodgers.:
1.: www.youtube.com/watch?v=iBLpPSS4UzY
2.:https://www.youtube.com/watch?v=guG2vd-uAfY
ez meg szinte ugyanez a szituáció múlt hétről, ráadásul pont adta is a tv:
www.youtube.com/watch?v=KzpQTJjW2YQ
itt meg phillip rivers reakciója von milleren ha már felhoztad.
NEM, még ő sem áll neki rángatni a sisakot:
www.youtube.com/watch?v=XW67PaUfz3I
eaglesmcnabb
Gyurci77
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
LooooolAkkor a Browns-t kihúzhatjuk a listáról mint a következő csapatát?
www.instagram.com/p/B449PtYhYOn/?utm_source=ig_embed
Wyatt
Steelers fan
több mint 6 éve
Szerintem onnan indult a történet, hogy Myles Garrett akkor ütötte meg Mason Rudolphot, amikor az irányító már rég eldobta a labdát. Garrett alá szorult Mason keze és nem engedte felállni a földről. Larry Ogunjobi miért kapta az eltiltást?Korábban volt egy videó, ott az eset. Már rég vége volt és odament meglokni Rudit
Ráadásul az egész meccsen a játékosainkra vadásztak. Jövő hétre hány játékosunk eshetett ki?
bl2008
több mint 6 éve
Szerintem onnan indult a történet, hogy Myles Garrett akkor ütötte meg Mason Rudolphot, amikor az irányító már rég eldobta a labdát. Garrett alá szorult Mason keze és nem engedte felállni a földről. Larry Ogunjobi miért kapta az eltiltást?Ráadásul az egész meccsen a játékosainkra vadásztak. Jövő hétre hány játékosunk eshetett ki?
több mint 6 éve
Ezzel a hat meccsel kb a legenyhebb buntetest kapja amit elsore el tudtam kepzelni.Nevetséges punci 3 mecs? Akor az tejesen rendben van hogy az ellenfélnek szétrugjuk a fejét. Másik meg Rudi nem kap semmit azis vicc,Jelenállás szerint Garrett kapott 6 meccset (úgyis visszatérhet a kövi idényre), így korrekt, hogy nála pedig 3 meccs az eltiltás. Rudolph is kaphat még.
Norbi180
Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Lemar meg Rudi között annyi különbség van,hogy a Kölyök nyugodt marad és kivárja a megérdemelt zászlót,pláne mikor hátrányban van a csapata és menni kell,míg Rudi beleállt a dologba és lement a roló..Ha nézel Ravens meccset,akkor látod hogy 1-1 Lamar futás után vagy akár sack után pacsizik az ellen védőivel,ha kialakul iránta a tisztelet,akkor nem is lesz büntetve soha,persze ilyen Brownsos gyökerek akkor is létezni fognak,de ezeket majd kikoptatja az NFL a helyükről.Meg nem tudom mi a faszt keménykedet Rudi, úgy néz ki mint egy jó lakott óvodás, garett elintézte, örüljön hogy ennyivel megúszta rudi, nem kell keménykednie.Na majd a következő védőnél, aki ilyet csinál Lamarral, várom, mit hisztizel össze 😀
Norbi180
Wyatt
több mint 6 éve
Meg nem tudom mi a faszt keménykedet Rudi, úgy néz ki mint egy jó lakott óvodás, garett elintézte, örüljön hogy ennyivel megúszta rudi, nem kell keménykednie.Na majd a következő védőnél, aki ilyet csinál Lamarral, várom, mit hisztizel össze 😀
Norbi180

több mint 6 éve
Meg nem tudom mi a faszt keménykedet Rudi, úgy néz ki mint egy jó lakott óvodás, garett elintézte, örüljön hogy ennyivel megúszta rudi, nem kell keménykednie.
több mint 6 éve
Nevetséges punci 3 mecs? Akor az tejesen rendben van hogy az ellenfélnek szétrugjuk a fejét. Másik meg Rudi nem kap semmit azis vicc,Jelenállás szerint Garrett kapott 6 meccset (úgyis visszatérhet a kövi idényre), így korrekt, hogy nála pedig 3 meccs az eltiltás. Rudolph is kaphat még.
Norbi180

több mint 6 éve
Amúgy itt is volt olyan jelenet, ahol Rudi nem kapta fel a vizet, mint ahogy minden meccsen van 1-1 helmet ütés vagy későn érkező hit...nincs ezzel gáz szerintem...ez a leszorítósdi nem kellett volna...Isten áldotta tehetség ez a srác, egyszerűen nem értem, hogy egy megnyert meccs utolsó pillanatiban miért volt erre szükség...én nagyon sajnálom, hogy nem látom a pályán, mert mindent tud erről a sportról, de ez nagyon gáz volt...Én is sok éve nézek NFL-t. Olyat sem láttam egyik fent említett nagysággal, hogy ucsó máspodpercben úgy terítik le a földre, hogy nem engedik fel se kellni hirtelen.eaglesmcnabb
Klemó
twitter.com/StatsGuyDaniel/status/1195342144178925568
Csak az első videó miatt rakom be...ott se volt folytatás, Rudi helyében én is így reagáltam volna, pedig nem szeretem az erőszakot, ha vége a playnek
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Nevetséges punci 3 mecs? Akor az tejesen rendben van hogy az ellenfélnek szétrugjuk a fejét. Másik meg Rudi nem kap semmit azis vicc,
több mint 6 éve
Pouncey 3 meccsezek szerint jol ereztuk!
Ogunjobi 1 meccs
Garrett határozatlan időre, de idén biztosan nem játszhat
Klaci79
mindenki mas, aki maskepp gondolta nem jol erezte!
több mint 6 éve
lassan mondom hogy értsdÉn is sok éve nézek NFL-t. Olyat sem láttam egyik fent említett nagysággal, hogy ucsó máspodpercben úgy terítik le a földre, hogy nem engedik fel se kellni hirtelen.mondjuk utolsó másodpercet sem mondtam 😀, véleményem szerint egy ilyen esetnél nem is tényező hogy a meccs melyik pillanatában történik
Klemó
de pár példát azért itt hagyok, érdemes nézni a QB-k reakcióit, úgy látszik mégis van olyan ember aki higgadtan reagál egy hasonlóra, és nem esik neki az ellenfél sisakjának...
wentz.:
1.: www.youtube.com/watch?v=L4egZynbYh0
2.: www.youtube.com/watch?v=zuEgU6jiVug
3.: www.youtube.com/watch?v=85xmM00c5D8
rodgers.:
1.: www.youtube.com/watch?v=iBLpPSS4UzY
2.:https://www.youtube.com/watch?v=guG2vd-uAfY
ez meg szinte ugyanez a szituáció múlt hétről, ráadásul pont adta is a tv:
www.youtube.com/watch?v=KzpQTJjW2YQ
itt meg phillip rivers reakciója von milleren ha már felhoztad.
NEM, még ő sem áll neki rángatni a sisakot:
www.youtube.com/watch?v=XW67PaUfz3I
eaglesmcnabb
amiket ide felhalmoztál azok hit-ek
ezekkel ELLENTÉTBEN Garett lenntartotta a földön s nem engedte el, tudomásom szerint KÜZDŐSPORTOKban is 3 sec után vége, el KELL engedni, de itt semmi, Rudolph meg ki akart szabadulni
berakom a Ravens meccset, hogy tuggyad mi dolgozik Rudiban
youtu.be/hiPhb8RocAs
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Egyébként újra megnézve a meccset, a Garett eseten kívül is voltak a Browns D-nek olyan megmozdulásai ami elég "piszkosnak" tűnnek. Ha ez nem a Steelers támadók ellen történik meg hanem bizonyos meg nem nevezett csapatok ellen(szándékosan nem írok neveket), akkor már mindenki a Browns védők és a teljes csapat fejét követelnék. De itt nem történt nagy dolog, csereirányító érintett csak, meg egy két fiatal lerendezve a támadóknál. Mekkora boszorkányüldözések vannak ha más az elszenvedő fél(még az sem számít akkor ha szabályos az ütközés).
Steelers fan
több mint 6 éve
Senki nem mondta, h Rudit ne tíccsák el. Felkapta a vizet, utánament, ez volt a hülyeség, nem az, hogy a bordatörőt lekaparja magáról. Az természetes reakció, ennyi erővel szünetben is sackelhetik?Masculin kontaktsport. Akinek nem tetszik nézzen golfot.
Ha Mason nem kap eltiltást, az azért lesz, mert Garrett nem kap eleget.
Brady-t anno eltiltották, amikor beleszállt Ed Reed mogyoróiba? Az sem a játék része és látszott, h Tommyboy elborult. Csak egy példa.
Én Garrettnek adnék egy 6 hónapot, Puncinak a hátralévő meccseket, Rudinak meg kettőt, Randellnek és a lökdösődőnek 1-1 meccs + előbbinek csekk.
Gregg Williams szelleme kìsért, rühellem az elmebeteget és azokat, akiket ìgy betanít. Mindig fizikai megsemmisítésre játszanak, beléjük van kódolva. Ebből jönnek az ilyen durvulások, túlpörgések😟
Fast Willie