Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
 twitter.com/steelers/status/1195403664694886401?s=21
több mint 6 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Nevetséges punci 3 mecs? Akor az tejesen rendben van hogy az ellenfélnek szétrugjuk a fejét. Másik meg Rudi nem kap semmit azis vicc,
Norbi180
A head2headeseket hány meccsre nyomnád el? Ja azok véletlenek vótak, mint a Zörltomasz
Fast Willie
Én azt mondom garettet, el kell tiltani örökre, ezt nem vitatom, de rudinak meg nem kell keménykednie.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 277 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor Puncihoz hasonlóan a mi LaneJnk meg az összes falember egy utolsó gazember...

Azzal együtt, hogy a meccs során más módon igyekezhetett volna megvédeni Rudit, mindenki jobban jár....

“I’d probably have done the same s— as Pouncey did.” Lane Johnson reacts to Myles Garrett incident.
 www.thescore.com/s/12498956
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Loooool

www.instagram.com/p/B449PtYhYOn/?utm_source=ig_embed
Wyatt
Elmebeteg hülye. Poénból visszahozzuk a Cle meccsre, lehet beszáll a bunyóba
több mint 6 éve
Nevetséges punci 3 mecs? Akor az tejesen rendben van hogy az ellenfélnek szétrugjuk a fejét. Másik meg Rudi nem kap semmit azis vicc,
Norbi180
A head2headeseket hány meccsre nyomnád el? Ja azok véletlenek vótak, mint a Zörltomasz
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Meg nem tudom mi a faszt keménykedet Rudi, úgy néz ki mint egy jó lakott óvodás, garett elintézte, örüljön hogy ennyivel megúszta rudi, nem kell keménykednie.
Norbi180
Figyelj cimbi, én nem igazán kedvelem a Steelerst (sőt), inkább a Ravenst csípem, de ha te lennél az egyetlen Ravens drukker a világon, a Steelersnek drukkolnék inkább.........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Senki nem mondta, h Rudit ne tíccsák el. Felkapta a vizet, utánament, ez volt a hülyeség, nem az, hogy a bordatörőt lekaparja magáról. Az természetes reakció, ennyi erővel szünetben is sackelhetik?

Ha Mason nem kap eltiltást, az azért lesz, mert Garrett nem kap eleget.

Brady-t anno eltiltották, amikor beleszállt Ed Reed mogyoróiba? Az sem a játék része és látszott, h Tommyboy elborult. Csak egy példa.

Én Garrettnek adnék egy 6 hónapot, Puncinak a hátralévő meccseket, Rudinak meg kettőt, Randellnek és a lökdösődőnek 1-1 meccs + előbbinek csekk.

Gregg Williams szelleme kìsért, rühellem az elmebeteget és azokat, akiket ìgy betanít. Mindig fizikai megsemmisítésre játszanak, beléjük van kódolva. Ebből jönnek az ilyen durvulások, túlpörgések😟
Fast Willie
Masculin kontaktsport. Akinek nem tetszik nézzen golfot.
Amadeus
Az nem sport, ha eszközzel, fegyverszerűen ütnek valakit.

Remélem majd nem sìrsz te se, ha kettévágják Carrt vagy Jacobsot😉

Tudom hogy benne van a head 2 head a játékban, én azonban nem hiszem, hogy egy meccsen kb hétszer ugyanattól a csapattól ez véletlen. Mindig magasra mentek sisakkal.
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Én elsőre csak annyit szeretnék írni, hogy nagyon-nagyon várom a visszavágót két hét múlva! 😎😁
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Én is sok éve nézek NFL-t. Olyat sem láttam egyik fent említett nagysággal, hogy ucsó máspodpercben úgy terítik le a földre, hogy nem engedik fel se kellni hirtelen.
Klemó
mondjuk utolsó másodpercet sem mondtam 😀, véleményem szerint egy ilyen esetnél nem is tényező hogy a meccs melyik pillanatában történik

de pár példát azért itt hagyok, érdemes nézni a QB-k reakcióit, úgy látszik mégis van olyan ember aki higgadtan reagál egy hasonlóra, és nem esik neki az ellenfél sisakjának...

wentz.:
1.:  www.youtube.com/watch?v=L4egZynbYh0
2.:  www.youtube.com/watch?v=zuEgU6jiVug
3.:  www.youtube.com/watch?v=85xmM00c5D8

rodgers.:
1.:  www.youtube.com/watch?v=iBLpPSS4UzY
2.:https://www.youtube.com/watch?v=guG2vd-uAfY

ez meg szinte ugyanez a szituáció múlt hétről, ráadásul pont adta is a tv:
 www.youtube.com/watch?v=KzpQTJjW2YQ

itt meg phillip rivers reakciója von milleren ha már felhoztad.
NEM, még ő sem áll neki rángatni a sisakot:
 www.youtube.com/watch?v=XW67PaUfz3I
eaglesmcnabb
Értem én. Ezek szerint szegény Garett az ártatlan kis virágszál aki csak önvédelemből csapja fejbe Rudit. S vajon miért nincs Rudin sisak? Ja odaadta Garettnek szuvenirbe csak ő nem fogadta el.
Gyurci77
Eltiltás ide, pénzbünti oda, én Garrettet mogyoró rúgtam volna csak úgy a miheztartás végett. S mivel nem katolikus vagyok, még Üdvözlégyet sem kellene mormolnom.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Loooool

Wyatt
Akkor a Browns-t kihúzhatjuk a listáról mint a következő csapatát?

Steelers fan
több mint 6 éve
Szerintem onnan indult a történet, hogy Myles Garrett akkor ütötte meg Mason Rudolphot, amikor az irányító már rég eldobta a labdát. Garrett alá szorult Mason keze és nem engedte felállni a földről. Larry Ogunjobi miért kapta az eltiltást?
Ráadásul az egész meccsen a játékosainkra vadásztak. Jövő hétre hány játékosunk eshetett ki?
bl2008
Korábban volt egy videó, ott az eset. Már rég vége volt és odament meglokni Rudit
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Loooool

több mint 6 éve
bl2008 Pittsburgh Steelers 20
Szerintem onnan indult a történet, hogy Myles Garrett akkor ütötte meg Mason Rudolphot, amikor az irányító már rég eldobta a labdát. Garrett alá szorult Mason keze és nem engedte felállni a földről. Larry Ogunjobi miért kapta az eltiltást?
Ráadásul az egész meccsen a játékosainkra vadásztak. Jövő hétre hány játékosunk eshetett ki?
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 100 — je suis poloska
Norbi180
Jelenállás szerint Garrett kapott 6 meccset (úgyis visszatérhet a kövi idényre), így korrekt, hogy nála pedig 3 meccs az eltiltás. Rudolph is kaphat még.
Wyatt
Ezzel a hat meccsel kb a legenyhebb buntetest kapja amit elsore el tudtam kepzelni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Meg nem tudom mi a faszt keménykedet Rudi, úgy néz ki mint egy jó lakott óvodás, garett elintézte, örüljön hogy ennyivel megúszta rudi, nem kell keménykednie.
Norbi180
Na majd a következő védőnél, aki ilyet csinál Lamarral, várom, mit hisztizel össze 😀
Wyatt
Lemar meg Rudi között annyi különbség van,hogy a Kölyök nyugodt marad és kivárja a megérdemelt zászlót,pláne mikor hátrányban van a csapata és menni kell,míg Rudi beleállt a dologba és lement a roló..Ha nézel Ravens meccset,akkor látod hogy 1-1 Lamar futás után vagy akár sack után pacsizik az ellen védőivel,ha kialakul iránta a tisztelet,akkor nem is lesz büntetve soha,persze ilyen Brownsos gyökerek akkor is létezni fognak,de ezeket majd kikoptatja az NFL a helyükről.
több mint 6 éve
Norbi180
Na majd a következő védőnél, aki ilyet csinál Lamarral, várom, mit hisztizel össze 😀

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Norbi180
Jelenállás szerint Garrett kapott 6 meccset (úgyis visszatérhet a kövi idényre), így korrekt, hogy nála pedig 3 meccs az eltiltás. Rudolph is kaphat még.

több mint 6 éve
Én is sok éve nézek NFL-t. Olyat sem láttam egyik fent említett nagysággal, hogy ucsó máspodpercben úgy terítik le a földre, hogy nem engedik fel se kellni hirtelen.
Klemó
eaglesmcnabb
Amúgy itt is volt olyan jelenet, ahol Rudi nem kapta fel a vizet, mint ahogy minden meccsen van 1-1 helmet ütés vagy későn érkező hit...nincs ezzel gáz szerintem...ez a leszorítósdi nem kellett volna...Isten áldotta tehetség ez a srác, egyszerűen nem értem, hogy egy megnyert meccs utolsó pillanatiban miért volt erre szükség...én nagyon sajnálom, hogy nem látom a pályán, mert mindent tud erről a sportról, de ez nagyon gáz volt...
 twitter.com/StatsGuyDaniel/status/1195342144178925568
Csak az első videó miatt rakom be...ott se volt folytatás, Rudi helyében én is így reagáltam volna, pedig nem szeretem az erőszakot, ha vége a playnek

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Pouncey 3 meccs
Ogunjobi 1 meccs
Garrett határozatlan időre, de idén biztosan nem játszhat
Klaci79
ezek szerint jol ereztuk!
mindenki mas, aki maskepp gondolta nem jol erezte!
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Klemó
mondjuk utolsó másodpercet sem mondtam 😀, véleményem szerint egy ilyen esetnél nem is tényező hogy a meccs melyik pillanatában történik

de pár példát azért itt hagyok, érdemes nézni a QB-k reakcióit, úgy látszik mégis van olyan ember aki higgadtan reagál egy hasonlóra, és nem esik neki az ellenfél sisakjának...

wentz.:
1.:  www.youtube.com/watch?v=L4egZynbYh0
2.:  www.youtube.com/watch?v=zuEgU6jiVug
3.:  www.youtube.com/watch?v=85xmM00c5D8

rodgers.:
1.:  www.youtube.com/watch?v=iBLpPSS4UzY
2.:https://www.youtube.com/watch?v=guG2vd-uAfY

ez meg szinte ugyanez a szituáció múlt hétről, ráadásul pont adta is a tv:
 www.youtube.com/watch?v=KzpQTJjW2YQ

itt meg phillip rivers reakciója von milleren ha már felhoztad.
NEM, még ő sem áll neki rángatni a sisakot:
 www.youtube.com/watch?v=XW67PaUfz3I
eaglesmcnabb
lassan mondom hogy értsd
amiket ide felhalmoztál azok hit-ek

ezekkel ELLENTÉTBEN Garett lenntartotta a földön s nem engedte el, tudomásom szerint KÜZDŐSPORTOKban is 3 sec után vége, el KELL engedni, de itt semmi, Rudolph meg ki akart szabadulni

berakom a Ravens meccset, hogy tuggyad mi dolgozik Rudiban
 youtu.be/hiPhb8RocAs

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Pouncey 3 meccs
Ogunjobi 1 meccs
Garrett határozatlan időre, de idén biztosan nem játszhat

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Egyébként újra megnézve a meccset, a Garett eseten kívül is voltak a Browns D-nek olyan megmozdulásai ami elég "piszkosnak" tűnnek. Ha ez nem a Steelers támadók ellen történik meg hanem bizonyos meg nem nevezett csapatok ellen(szándékosan nem írok neveket), akkor már mindenki a Browns védők és a teljes csapat fejét követelnék. De itt nem történt nagy dolog, csereirányító érintett csak, meg egy két fiatal lerendezve a támadóknál. Mekkora boszorkányüldözések vannak ha más az elszenvedő fél(még az sem számít akkor ha szabályos az ütközés).

Steelers fan
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 496
Senki nem mondta, h Rudit ne tíccsák el. Felkapta a vizet, utánament, ez volt a hülyeség, nem az, hogy a bordatörőt lekaparja magáról. Az természetes reakció, ennyi erővel szünetben is sackelhetik?

Ha Mason nem kap eltiltást, az azért lesz, mert Garrett nem kap eleget.

Brady-t anno eltiltották, amikor beleszállt Ed Reed mogyoróiba? Az sem a játék része és látszott, h Tommyboy elborult. Csak egy példa.

Én Garrettnek adnék egy 6 hónapot, Puncinak a hátralévő meccseket, Rudinak meg kettőt, Randellnek és a lökdösődőnek 1-1 meccs + előbbinek csekk.

Gregg Williams szelleme kìsért, rühellem az elmebeteget és azokat, akiket ìgy betanít. Mindig fizikai megsemmisítésre játszanak, beléjük van kódolva. Ebből jönnek az ilyen durvulások, túlpörgések😟
Fast Willie
Masculin kontaktsport. Akinek nem tetszik nézzen golfot.