Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Mondtam részemről lezárva a vita csak azt nem értem miért lett hirtelen mindenki hypersensitive.. elképzelhetetlen hogy a csapat torlesszen a következő meccsen ? Vagy úgy érződik hogy vàdaskodni akarok?? Dehogy is csak ha magamat képzelem mondjuk bush helyebe akkor én most azon gondolkodnak hogy a blitznel hogyan kéne a lehető legnagyobbat odanyomni hogy megjegyezzek hogy a Heinz fielden vannak... De lehet csak én vagyok elmebeteg..Nem azért mondtam mert hangulatot akartam kelleteni, csak azt akartam érezteteni, hogy mennyire kibaszott Garett a saját csapatával...Maradjunk annyiban, hogy a Bronz védők két elkapónkat fejelték ki, az egyik meg sosem látott taplóságot követett el. Szóval nem a mi védőink bountyztak.
Burfict fiaskó, ha jól emlékszem AB miatt ment és nem BB-t ölte meg Burfict, azért az más szitu ráadásul a visszavágón játszott Burfict szóval miért mentek volna Daltonra ha ott volt az elsődleges célpont?
Ha azt hiszed, hogy nincs ilyen jellegű vadászat akármelyik sportban és csapatban ki kell ábrándítsalak...
Persze mindegyik Játékos öltönyös úriember és tisztában van vele, hogy a bosszú nem old meg semmit, ahogy Garett is tisztába volt vele, hogy semmi értelme az ellenfél QB-ját leütni ezért nem is tette meg...
Nyílván a Steelers nem ilyen csapat és ott csak jómagaviseletű erkölcsös játékosok vannak, de mondjuk én biztos vagyok benne hogy a ravensnél menne a megtorlás és még csak pénzt sem kéne a dc-nek bedobni...
malkav
Persze könnyű lesz ráfogni a visszavágón, ha lesz vmi incidens.
Fast Willie
több mint 6 éve
Senki nem mondta, h Rudit ne tíccsák el. Felkapta a vizet, utánament, ez volt a hülyeség, nem az, hogy a bordatörőt lekaparja magáról. Az természetes reakció, ennyi erővel szünetben is sackelhetik?Örülök hogy legalabb te egyetértesz velem nagyrészt .
Ha Mason nem kap eltiltást, az azért lesz, mert Garrett nem kap eleget.
Brady-t anno eltiltották, amikor beleszállt Ed Reed mogyoróiba? Az sem a játék része és látszott, h Tommyboy elborult. Csak egy példa.
Én Garrettnek adnék egy 6 hónapot, Puncinak a hátralévő meccseket, Rudinak meg kettőt, Randellnek és a lökdösődőnek 1-1 meccs + előbbinek csekk.
Gregg Williams szelleme kìsért, rühellem az elmebeteget és azokat, akiket ìgy betanít. Mindig fizikai megsemmisítésre játszanak, beléjük van kódolva. Ebből jönnek az ilyen durvulások, túlpörgések😟
Fast Willie
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Csabi ne már.Pedig ez egy ilyen tesztoszterontúltengéses aggro macsó gladiátorviadalsport.
Én csak azt remélem amúgy, hogy az esti mészárlás, amit lerendeztek a Browns védői, nem hoz olyan folytatást, mint anno a Bengals elleni rivalizálásban, hogy a következő meccsen most a Steelers-védői fognak szándékosan a kiütésre menni végig, mert abból nagyon nagy bajok lesznek
Wyatt
Mindig lesznek határátlépések.
A dolog természetéből adódóan, nem a játékosok miatt.
Attól hogyha Garreth career ending eltiltást kap lesz még ilyen, de ha csak 2 meccset kap, akkor se lesz több.
több mint 6 éve
Senki nem mondta, h Rudit ne tíccsák el. Felkapta a vizet, utánament, ez volt a hülyeség, nem az, hogy a bordatörőt lekaparja magáról. Az természetes reakció, ennyi erővel szünetben is sackelhetik?Ha Mason nem kap eltiltást, az azért lesz, mert Garrett nem kap eleget.
Brady-t anno eltiltották, amikor beleszállt Ed Reed mogyoróiba? Az sem a játék része és látszott, h Tommyboy elborult. Csak egy példa.
Én Garrettnek adnék egy 6 hónapot, Puncinak a hátralévő meccseket, Rudinak meg kettőt, Randellnek és a lökdösődőnek 1-1 meccs + előbbinek csekk.
Gregg Williams szelleme kìsért, rühellem az elmebeteget és azokat, akiket ìgy betanít. Mindig fizikai megsemmisítésre játszanak, beléjük van kódolva. Ebből jönnek az ilyen durvulások, túlpörgések😟
több mint 6 éve
Beszéljünk kellemesebb dologról?szerintem nem sok. Jol jatszik, kiemelkedoen a steelersbol, de nem egetrengetoen. A tegnapi meccse pl kifejezetten lagymatag volt.
Szerintetek Wattnak mennyi esélye van elnyerni a DPOY-t?
steelwolf
több mint 6 éve
Csabi ne már. Én csak azt remélem amúgy, hogy az esti mészárlás, amit lerendeztek a Browns védői, nem hoz olyan folytatást, mint anno a Bengals elleni rivalizálásban, hogy a következő meccsen most a Steelers-védői fognak szándékosan a kiütésre menni végig, mert abból nagyon nagy bajok lesznek

több mint 6 éve
az van, hogy en vegigneztem es minden alkalommal azonnal elengedtek a QB-t. Rogton foldeteres utan. Rudit nem engedte el Garrett. Folyamatosan nyomta le a foldre, paszirozta bele. KURVARA nem ugyanaz helyezet. Egyik video sem jo!Én is sok éve nézek NFL-t. Olyat sem láttam egyik fent említett nagysággal, hogy ucsó máspodpercben úgy terítik le a földre, hogy nem engedik fel se kellni hirtelen.mondjuk utolsó másodpercet sem mondtam 😀, véleményem szerint egy ilyen esetnél nem is tényező hogy a meccs melyik pillanatában történik
Klemó
de pár példát azért itt hagyok, érdemes nézni a QB-k reakcióit, úgy látszik mégis van olyan ember aki higgadtan reagál egy hasonlóra, és nem esik neki az ellenfél sisakjának...
wentz.:
1.: www.youtube.com/watch?v=L4egZynbYh0
2.: www.youtube.com/watch?v=zuEgU6jiVug
3.: www.youtube.com/watch?v=85xmM00c5D8
rodgers.:
1.: www.youtube.com/watch?v=iBLpPSS4UzY
2.:https://www.youtube.com/watch?v=guG2vd-uAfY
ez meg szinte ugyanez a szituáció múlt hétről, ráadásul pont adta is a tv:
www.youtube.com/watch?v=KzpQTJjW2YQ
itt meg phillip rivers reakciója von milleren ha már felhoztad.
NEM, még ő sem áll neki rángatni a sisakot:
www.youtube.com/watch?v=XW67PaUfz3I
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Kb hatszor leirtam h garrettet semmi nem menti fel ne zavarjon.Értem én. Ezek szerint szegény Garett az ártatlan kis virágszál aki csak önvédelemből csapja fejbe Rudit. S vajon miért nincs Rudin sisak? Ja odaadta Garettnek szuvenirbe csak ő nem fogadta el.Én is sok éve nézek NFL-t. Olyat sem láttam egyik fent említett nagysággal, hogy ucsó máspodpercben úgy terítik le a földre, hogy nem engedik fel se kellni hirtelen.mondjuk utolsó másodpercet sem mondtam 😀, véleményem szerint egy ilyen esetnél nem is tényező hogy a meccs melyik pillanatában történik
Klemó
de pár példát azért itt hagyok, érdemes nézni a QB-k reakcióit, úgy látszik mégis van olyan ember aki higgadtan reagál egy hasonlóra, és nem esik neki az ellenfél sisakjának...
wentz.:
rodgers.:
eaglesmcnabb
Gyurci77
Gondolom n zavar, hogy Garretten csak azert volt sisak, mert rudolph vele ellentetben nem tudta levenni rola.
Utolso hszem a temaban, mert olyan szavakat adtok a szamba amit nem mondtam. Amit meg igen nem cafoljatok. Parttalan vita. Befejeztem, Peace
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Értem én. Ezek szerint szegény Garett az ártatlan kis virágszál aki csak önvédelemből csapja fejbe Rudit. S vajon miért nincs Rudin sisak? Ja odaadta Garettnek szuvenirbe csak ő nem fogadta el.Én is sok éve nézek NFL-t. Olyat sem láttam egyik fent említett nagysággal, hogy ucsó máspodpercben úgy terítik le a földre, hogy nem engedik fel se kellni hirtelen.mondjuk utolsó másodpercet sem mondtam 😀, véleményem szerint egy ilyen esetnél nem is tényező hogy a meccs melyik pillanatában történik
Klemó
wentz.:
rodgers.:
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Egy végtleneségig frusztrált öntelt pöcs csapatból tört ki most minden, mivel minden sztárságuk és önjelötségük ellenére ismét előttül vagyunk.....megmondom őszintén Én ezt vártam. Látszott a múlt héten a Bills ellen, hogy nincsenek rossz formában és ezt a meccset alig várták már....Ez egy eléggé önfelmentő, kissé egyoldalú vélemény, nem?
Rudi ügyben Rudi felelősség. 2sec hátra. Miután eldobja a QB, a védő begyalulja, ráesik, nyilvánvalóan bünteti. Mi a büdös lófaszt kellene tennie. Betenni a cumit a szájába? Hát vazze persze, hogy fejti le magáról a parasztot, aki egy nyertes meccs utolsó másodpercében is keménykedik.
Ami ezután jött és jön az egész egyszerűen nem pályára való. Egy QB-ról leszakítani a sisakot, önmagában veszélyes és azzal fejbe vágni pedig szerintem ottani btk. kategóriája. Még szerencse, hogy az aljával találta el Rudit. Nem Garretten múlott az, hogy úgy fejbe üsse, hogy ott ájul el.
De ami a legnagyobb bajom az az, hogy végig ez volt az irány. Megsemmisítés....nagyjából tudható volt, hogy annyira vékony az O, vékony az RB játék, hogy egy-egy játékos kiszállása végzetes. Nem véletlen, hogy JuJu és Johnson agyrázkódással szállt ki.
Mos van az a pont, amikor nagyon vigyáznia kell a ligának. Olyan büntik kellenek, amelyek mindörökre jelzik, hogy ez "nem gyere be". Ha ezek nem jönnek és/vagy nem konzekvensek, akkor ez lehet egy irány egy-egy dühös csapatnak mindig....csak így lehet megelőzni, hogy botrányszagú legyen a visszavágó....
Hogy ne kerüljem meg Pounceyt is. Egy center a QB nagytesója. Ez minden csapatban így van. Eldurrant az agy, de mutasson nekem a liga egy centert, aki ilyenkor higgadtan megkéri a védőt, hogy sétáljon le.....a fenéket....jár egy meccs mindenképp itt is, de maximum egy és nem több....
Klemó
A médiahype nem egyenlő az öneltséggel és azért Pittsburghben sem mennek a szomszédba a nagyképűségért.
Az esetben nagyrész igazad van, Garrettnek idén nem kéne már futballpályát látnia. Rudolph ha nem kap 1 meccset sem, az még talán belefér, de Pounceyt felmenteni simán, ez nem sokkal volt különb, mint Garretté. Azért, ha egy 140-150 kilós játékos lábbal csak megbillenti valaki sisakját, abból akár nyaktörés is lehet. ha ráfekszik és üti, azt elfogadom, de ez így Burfict, Suh vonal.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Beszéljünk kellemesebb dologról? Szerintetek Wattnak mennyi esélye van elnyerni a DPOY-t?
több mint 6 éve
Én is sok éve nézek NFL-t. Olyat sem láttam egyik fent említett nagysággal, hogy ucsó máspodpercben úgy terítik le a földre, hogy nem engedik fel se kellni hirtelen.mondjuk utolsó másodpercet sem mondtam 😀, véleményem szerint egy ilyen esetnél nem is tényező hogy a meccs melyik pillanatában történik
Klemó
wentz.:
rodgers.:
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Én is sok éve nézek NFL-t. Olyat sem láttam egyik fent említett nagysággal, hogy ucsó máspodpercben úgy terítik le a földre, hogy nem engedik fel se kellni hirtelen. Tehát, ha Én emberkedést adtam a szádba, akkor Te azt felejted el, hogy Te pedig Rudi kapcsán úgy nyilatkozol, mint ha odament volna hozzá incidens nélkül és fejbe csűrte volna. Nem, nem erről van szó. No és hidd el....ha egy Riverst így csűrnek le a földre, szerintem még mindig verekedés van és úgy, hogy Rivers a centere által lefogott OLB tökén ugrálgat......Őszinte leszek. No ez az a vélemény, ami mindennél károsabb....milyen emberkedésről beszélsz Te? Azért, mert egy ember leszorítva a földön reflexből védekezik? Ucsó másodperc volt, Garrett oda akart baszni egyet még, hogy emlékezzen rá, hisz nem számít a 15 yard. Nincs ember, aki erre higgadtan reagál....Semmilyen emberkedésről nem beszélek, azt a szót te adtad a számba.
....Azért, mert egy ember leszorítva a földön reflexből védekezik?...
Ha így lenne egyébként, ahogy mondod, olyan lenne a liga, hogy hetente hoznának le bénultan játékosokat a pályáról. Ezek a srácok ugyanis, ne legyen kétség, tudnak úgy és olyat ütni...
Klemó
Mondom: biztos elkerülte a figyelmemet az elmúlt 12 évben amióta NFL-t nézek, de én olyat még sohasem láttam hogy egy QB nekiment egy másik embernek abból az okból hogy levegye a sisakját. ((Pedig pl. Riverst szinte minden héten megnézem, de még ő is csak a verbális dolgokig jutott el). És ez nem egy káros vélemény, ahogy te fogalmaztad, hanem tény (nyugodtan cáfold)
Olyat viszont milliószor láttam, hogy vége a játéknak a QB meg akkorát kap, hogy csak reccsen. Pl. Wentz/Rodgers meccsenként kap ilyeneket, eszük ágában sem volt egyszer sem reflexből védekezni úgy, hogy rángatták a másik sisakját, hátha sikerül levenni.
Más kérdés, hogy szerintem az nem reflexből védekezés, hogy le akarod venni a sisakját, szerinted az. Ok.
És leírom ötvenedszer is: Garrettet nem menti fel ez semmi alól, egy szóval sem mondtam hogy bármi alapja volt hogy azt csinálja amit, de ne adjuk már elő hogy Rudolph teljesen ártatlan.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Én büntetésből engedném Garettet játszani a visszavágón😁 na jó nem😁miert eteted a troll hollot? 😊Puncit elbasznam fel evre, Miles 4 meccs, Rudolf 2.Puncit fél évre??? Garrett meg csak négy meccs?? Egészen érdekes megközelítés....
Voice
Gergőke
xtaki
több mint 6 éve
Nem azért mondtam mert hangulatot akartam kelleteni, csak azt akartam érezteteni, hogy mennyire kibaszott Garett a saját csapatával...Maradjunk annyiban, hogy a Bronz védők két elkapónkat fejelték ki, az egyik meg sosem látott taplóságot követett el. Szóval nem a mi védőink bountyztak.
Burfict fiaskó, ha jól emlékszem AB miatt ment és nem BB-t ölte meg Burfict, azért az más szitu ráadásul a visszavágón játszott Burfict szóval miért mentek volna Daltonra ha ott volt az elsődleges célpont?
Ha azt hiszed, hogy nincs ilyen jellegű vadászat akármelyik sportban és csapatban ki kell ábrándítsalak...
Persze mindegyik Játékos öltönyös úriember és tisztában van vele, hogy a bosszú nem old meg semmit, ahogy Garett is tisztába volt vele, hogy semmi értelme az ellenfél QB-ját leütni ezért nem is tette meg...
Nyílván a Steelers nem ilyen csapat és ott csak jómagaviseletű erkölcsös játékosok vannak, de mondjuk én biztos vagyok benne hogy a ravensnél menne a megtorlás és még csak pénzt sem kéne a dc-nek bedobni...
malkav
Persze könnyű lesz ráfogni a visszavágón, ha lesz vmi incidens.
több mint 6 éve
Ezt senki nem is mondta. Itt a fő bűn a sisakkal ütés. Hisz az gyakorlatilag fegyver. Azt hogy Rudi is le akarta szedni se nem tagadta. De nem ütött! Még jó, hogy nem lett nagyobb baja.Őszinte leszek. No ez az a vélemény, ami mindennél károsabb....milyen emberkedésről beszélsz Te? Azért, mert egy ember leszorítva a földön reflexből védekezik? Ucsó másodperc volt, Garrett oda akart baszni egyet még, hogy emlékezzen rá, hisz nem számít a 15 yard. Nincs ember, aki erre higgadtan reagál....Semmilyen emberkedésről nem beszélek, azt a szót te adtad a számba.
Ha így lenne egyébként, ahogy mondod, olyan lenne a liga, hogy hetente hoznának le bénultan játékosokat a pályáról. Ezek a srácok ugyanis, ne legyen kétség, tudnak úgy és olyat ütni...
Klemó
Mondom: biztos elkerülte a figyelmemet az elmúlt 12 évben amióta NFL-t nézek, de én olyat még sohasem láttam hogy egy QB nekiment egy másik embernek abból az okból hogy levegye a sisakját. ((Pedig pl. Riverst szinte minden héten megnézem, de még ő is csak a verbális dolgokig jutott el). És ez nem egy káros vélemény, ahogy te fogalmaztad, hanem tény (nyugodtan cáfold)
Olyat viszont milliószor láttam, hogy vége a játéknak a QB meg akkorát kap, hogy csak reccsen. Pl. Wentz/Rodgers meccsenként kap ilyeneket, eszük ágában sem volt egyszer sem reflexből védekezni úgy, hogy rángatták a másik sisakját, hátha sikerül levenni.
Más kérdés, hogy szerintem az nem reflexből védekezés, hogy le akarod venni a sisakját, szerinted az. Ok.
És leírom ötvenedszer is: Garrettet nem menti fel ez semmi alól, egy szóval sem mondtam hogy bármi alapja volt hogy azt csinálja amit, de ne adjuk már elő hogy Rudolph teljesen ártatlan.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Őszinte leszek. No ez az a vélemény, ami mindennél károsabb....milyen emberkedésről beszélsz Te? Azért, mert egy ember leszorítva a földön reflexből védekezik? Ucsó másodperc volt, Garrett oda akart baszni egyet még, hogy emlékezzen rá, hisz nem számít a 15 yard. Nincs ember, aki erre higgadtan reagál....Semmilyen emberkedésről nem beszélek, azt a szót te adtad a számba.
Klemó
több mint 6 éve
Jogos 😊miert eteted a troll hollot? 😊Puncit elbasznam fel evre, Miles 4 meccs, Rudolf 2.Puncit fél évre??? Garrett meg csak négy meccs?? Egészen érdekes megközelítés....
Voice
Gergőke
xtaki
több mint 6 éve
miert eteted a troll hollot? 😊Puncit elbasznam fel evre, Miles 4 meccs, Rudolf 2.Puncit fél évre??? Garrett meg csak négy meccs?? Egészen érdekes megközelítés....
Voice
Gergőke
több mint 6 éve
Puncit elbasznam fel evre, Miles 4 meccs, Rudolf 2.Puncit fél évre??? Garrett meg csak négy meccs?? Egészen érdekes megközelítés....
Voice
több mint 6 éve
Puncit elbasznam fel evre, Miles 4 meccs, Rudolf 2.A következetes büntetéskoncepció:
Voice
Rudolph X
Pouncey 4X
Garrett 16X-végtelenX
De fel van adva a lecke a szakbizottságnak, az biztos.
több mint 6 éve
Puncit elbasznam fel evre, Miles 4 meccs, Rudolf 2.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Ne sírjál már! Idén nem látod jafl-ban az embered, de nem is kell neked, mert csak elbassza a draftodat 😂sittes csapat, mindkét myles bunyózott már idén 😀
Klaci79
több mint 6 éve
Ne sírjál már! Idén nem látod jafl-ban az embered, de nem is kell neked, mert csak elbassza a draftodat 😂Szerintem is van különbség, attól függetlenül házhoz ment a pofonért, és nem értem hogy arra mi szükség volt.a sisak letépés és a másik sisakkal történő fejen baszása között jelentős különbség van. az előbbi (szinte) minden meccsen előfordul, megy rá a zászló meg a büntetés, de sérülés ritkán van belőle. ha Garrett simán pofánbassza Rudolphot (kezével), abból is ügy lett volna, de nem ekkora. mert ott nem lett volna veszélyben a másik élete/fizikai épsége.ja, de én úgy láttam, hogy először Rudolph akarta elővenni a "bökőt", csak nem sikerült neki leszedni a másik fejéről, Garrettnek meg igen.Ettől függetlenül max respect Pounceynak. Ha nem így reagálna a centerem (v másik OL-em), ki is basznám a csapatból. Addig ütötte Garrettet amíg tudta.punci 1-3 meccs eltiltasHát ha Pouncy megússza 1-3 meccses eltiltással az lenne a legalja. Meghet Ő is pihire Garettel együtt a köv. szezonig nyugodtan
lehet rudi is 1
juju-diante protokoll 1-2 het
conner szerintem out, ha raserult ugyanarra a vallara.
a meccs katasztrofalis volt minden szempontbol.
faszomert kellett felkelnem ilyen szarra.
5-5
2 het mulva visszavago, mi lesz ott te jo isten.
xtaki
ParadSEC
Kb mint kocsmai bunyóban, ököl vs ököl belefér, de ha valaki előveszi a bökőt, az meg is érdemli, hogy többen verjék szarrá.
Borbinho
Ilyen alapon akkor Rudolph is megérdemelte hogy "szarrá verjék".
eaglesmcnabb
Borbinho
Milliószor döngöltek már földbe QB-t passz után, nem ez volt az első eset, de én még olyat nem láttam hogy egy egyértelmű mismatch szituációban egy QB állt neki egy másik játékos sisakját rángatni, hogy levegye.
Arra tudom hasonlítani, mikor a kisiskolás 20 kilós gyerek neki állt ütni a dagadt gyereket, az meg megelégelte vagy 10 ütés után, és olyat visszaküldött neki hogy felborult.
És nem felmenteni akarom Garrettet, de Rudolh is fasz volt.
eaglesmcnabb