Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Ettől függetlenül max respect Pounceynak. Ha nem így reagálna a centerem (v másik OL-em), ki is basznám a csapatból. Addig ütötte Garrettet amíg tudta.punci 1-3 meccs eltiltasHát ha Pouncy megússza 1-3 meccses eltiltással az lenne a legalja. Meghet Ő is pihire Garettel együtt a köv. szezonig nyugodtan
lehet rudi is 1
juju-diante protokoll 1-2 het
conner szerintem out, ha raserult ugyanarra a vallara.
a meccs katasztrofalis volt minden szempontbol.
faszomert kellett felkelnem ilyen szarra.
5-5
2 het mulva visszavago, mi lesz ott te jo isten.
xtaki
ParadSEC
Kb mint kocsmai bunyóban, ököl vs ököl belefér, de ha valaki előveszi a bökőt, az meg is érdemli, hogy többen verjék szarrá.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Körkérdésem lényege: ti elpuntolnátok a szezont már?en mar reg elengedtem 😊
Rudolph sanszosan önbizalom deficitben szenved, a célpontjai eltűntek és kiestek, a center el lesz tiltva meccsekre. Én visszahoznám Hodges-t, ő számomra ilyen körülmények között életképesebb és csúnya szóval feláldozhatóbb.
Conner és Juju sem fog egyhamar talpra állni, hagynám őket felgyógyulni teljesen, már nem is biztos, hogy erőltetném őket idén (Connernél legalább jobb helyzetből indulnánk az új szerződés kapcsán).
Nem valószínű, hogy innen a csoport meglenne, a Ravenssel nem vagyunk most egy szinten, a wild card pedig long shot ezzel az O-val, nem is lenne sok értelme PO-nak.
A D-t lehetne finomhangolgatni, de támadó oldalon dózerolni kell. Hodges pedig játssza azt, amit Ben tudhat (ha meggyógyul és jó napja van), legalább hozzászokik a fal és a kiegészítő emberek a szisztémához. Szerintem ő jobban csinálja, mint Rudi, mert sokkal lazábbnak és magabiztosabbnak tűnik, nyilván nem is veszíthet semmit.
Rudit pedig járassuk el pszichológushoz, szerencsétlen srác sztem szétesett.
Tomlinéknak pedig azt kell feltérképezni, hogy a pozíciós edzők és a koordinátorok mire mennek (bár gondolom Finch úgyis marad BB miatt, viszont Butznál újabb vizsgateszt, hogy ne essen szét az egysége)
Fast Willie
a D fejlodik, de amig az O ertekelhetetlen, addig felesleges barhova is menni.
több mint 6 éve
punci 1-3 meccs eltiltasHát ha Pouncy megússza 1-3 meccses eltiltással az lenne a legalja. Meghet Ő is pihire Garettel együtt a köv. szezonig nyugodtan
lehet rudi is 1
5-5
xtaki
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Körkérdésem lényege: ti elpuntolnátok a szezont már?az enyemet tudod 😊
Rudolph sanszosan önbizalom deficitben szenved, a célpontjai eltűntek és kiestek, a center el lesz tiltva meccsekre. Én visszahoznám Hodges-t, ő számomra ilyen körülmények között életképesebb és csúnya szóval feláldozhatóbb.
Conner és Juju sem fog egyhamar talpra állni, hagynám őket felgyógyulni teljesen, már nem is biztos, hogy erőltetném őket idén (Connernél legalább jobb helyzetből indulnánk az új szerződés kapcsán).
Nem valószínű, hogy innen a csoport meglenne, a Ravenssel nem vagyunk most egy szinten, a wild card pedig long shot ezzel az O-val, nem is lenne sok értelme PO-nak.
A D-t lehetne finomhangolgatni, de támadó oldalon dózerolni kell. Hodges pedig játssza azt, amit Ben tudhat (ha meggyógyul és jó napja van), legalább hozzászokik a fal és a kiegészítő emberek a szisztémához. Szerintem ő jobban csinálja, mint Rudi, mert sokkal lazábbnak és magabiztosabbnak tűnik, nyilván nem is veszíthet semmit.
Tomlinéknak pedig azt kell feltérképezni, hogy a pozíciós edzők és a koordinátorok mire mennek (bár gondolom Finch úgyis marad BB miatt, viszont Butznál újabb vizsgateszt, hogy ne essen szét az egysége)
Fast Willie
több mint 6 éve
Körkérdésem lényege: ti elpuntolnátok a szezont már? Rudolph sanszosan önbizalom deficitben szenved, a célpontjai eltűntek és kiestek, a center el lesz tiltva meccsekre. Én visszahoznám Hodges-t, ő számomra ilyen körülmények között életképesebb és csúnya szóval feláldozhatóbb.
több mint 6 éve
Szerintem Bennel futnak egyet jövőre, aztán ha fejre állunk, úgyis visszavonul, rebuild lesz, de addigra kell a DEF-et olyan állapotba és helyzetbe hozni, hogy önműködő legyen. Két év múlva kell megtalálni egy új irányítót vagy felhozni Rudolphot átlagos szintre. Igazad van abban, hogy lehetett volna idén kísérletezni, de a gyenge AFC ugye sokat felülír meg az sem egészséges, ha nem nyersz.[/quote]Mar BB serulese utan irtam, hogy mitol felek.
Az AFC gyenge, a csoport sorsolasa kozott addigra kiderult hogy 4 1/1 aspiransal fogunk jatszani + az Arizona-val es a matematikai torvenyszeruseg miatt a PO elerheto lesz sokaig ( meg most is meg lehet ). En nem gondolom hogy fel kellene adni a "nem adjuk fel az evet", sot. Ettol fuggetlenul az O romokban es valljuk be akkor is ugy lenne ha BB lenne a palyan. Nincs meg a jatek, a keretet igy csak egyeni kepessegek alapjan lehet megitelni, ami igy viszont nem hizelgo. Az O-tol a ne veszitsd el a labdat kerik. Most ti megtudtatok volna hosszabbitani a holtidenyt. En nem Rudit vedem ( csak annyiban hogy nem sok segitseget kap a tarsaktol es az edzoktol sem ), o sem egy Manning. Viszont en a QB-tol fuggetlenul a semat varnam ( BB barmiben minimum jot hozna )
De ok jovore jon BB aki egy zseni, de megkopott mar. Neki egy gamemanager poszt alkalmas lehet eros futassal es jo play-ekkel, ha hajlando ra. Nem fog egy idenyt +40 dobasokkal lehozni pozitiv eredmennyel, foleg a PO-ban ahol meg majd lehet szenvedni a sardagasztasban a passzra felepitett csapattal. Viszont ha kell akkor vele a legjobb az esely hogy megfordit egy meccset ha a D rossz napot fog ki. A lenyeg hogy 1 ev utan dontes elott fog allni a csapat vele kapcsolatban, de a jateka 50-50 hogy milyen lesz es nem fog szotyiert jatszani. Ha durr-bele-balazs lesz a jatek akkor jon a szokasos meccsenkenti +40m-ert 10 evre irjon ala vs vazze ezt Rudi is tudja 40-ed annyiert.
Ha nem lesz jo BB akkor utana johet egy rookie vagy Rudi/Hodges/Lynch es a sema ra igazitva. A rebuild viszont egy kerdeses QB-val 2 ev mulva kb az OL kivalo rutinos tagjai kioregedoben, a fiatalok eppen szerzodes kornyeken es ez igaz az elkapokra is aki szamit kiveve D Johnson. Conner egy masik kerdes megint, de kell RB mindenkeppen mar jovore es TE is. A D-t hagyom is, de a fiatalok szerzodesei es az oregek kioregedese hasonlo, bar azt konnyebb lesz megoldani. Ez a problema kezelheto nagyon jo draftokkal ( ami azert lutri ), lehet jatszani a szerzodesekkel hogy eltoljak a problemat idoben es olcso QB-val, akit meg egy mukodo semaba milyen jo lenne berakni.
Egesz egyszeruen a csapat mini eletciklusaban ez a 2 ev fontos lenne, amibol BB kovetkezoje mindent vagy semmit fog jelenteni. A csapat nem lesz negativos, de az esely a kozepszerre ( amit a tobbi csapattol fuggoen valtozo eredmennyel jar ) is valos, amit nem szeretnek
több mint 6 éve
noHát, ha Boyle lehúz minden first down vonalra dobott passzt, akkor de, előbbre lennénk. Nekem elég lenne egy Heath Miller 2.0, aki minden fontos labdát lehúz. Mondjuk meccsenként csinál 6 first down-t és semmi mást. Jelenleg erre Dönci nem alkalmas, mert 6-ból behúz kettőt, egyből csinál egy fumble-t, hármat meg droppol kb.
(Szerintem meg 40 passzból Rudolph dobna 5-6 interceptiönt, ha komoly dolgokat kellene végigvinnie. Szerintem nem alkalmas komolyabb célokhoz, és Tomlin sem alkalmas, hogy felépítse őt, szóval jöhetne tőlem akár Mariota vagy Winston is, velük mindkét QB-knál előbbre lennénk, mert legalább szórakoztatóak. Vagy minden klappol náluk és akkor nagyon jó nézni vagy egy burleszkfilm, de legalább lehet rajtuk jókat röhögni. Nem ez a langyos húgy.
Különben engem egyáltalán nem érdekel az idei szezonunk, egy nézhetetlen foshalmaz az egész, nem is követem élőben. Az utolsó 3 meccs is csak a védelem miatt volt emészthető, nosztalgiának elment és annak tudtam is szívből örülni.
A többi fáj. Az eredmény is sokadlagos, pl a Rams meccset tegnapig nem is tudtam számszerűsítve, és csak azért jöttem izgalomba, hogy a 12 pontjukat megláttam.)
[/quote]Ha Boyle olyan lenne akkor mi is. Az emberunk 5. eves, talan a Pats elleni volt az elso TD-je. Lattad az utolso 2 meccset, mert azokon elkapokent HOF a sajat eddigi karierjehez kepest. 2x eltiltva ( 14 meccs ). HMiller egy ket klasszisal jobb TE volt. A karrier legtobb elkapasa egy meccsen 5, abbol az egyik gyonyoru ugy kijohet a 6 db 1st down.
( Szerintem meg 40 passzbol "a jelenlegi Vasas O-ben az AFC QB-jainak a 80%-a dobna 5-6 INT, ha komoly dolgokat kellene vegig vinnie. )
Mariota es Winston!?!
2 Heisman gyoztes, 1/1 es 1/2 2015-ben, tehat 5. eveskent es ugy erzed elorebb lennetek Rudi-nal? 😊 Azert amugy kivancsi lennek mit szolnal ha ti draftoljatok egyikuket es 5x annyi penzert es drafttokeert egy "legalabb szorakoztatoak".
[/quote]Mariotát most gondolom majd FA-ként, mert nem marad a Titansnél. Neki nem kell 20 milla/évet adni, annyira rottyon van. Persze semmilyen coachingot nem kapott szegény és állománya sem volt. Nyilván csak úgy lenne lehetséges (nem az), hogyha Ben visszavonulna és jutna rá cap. Rudi mellé egészségesebb felállás lenne.
Winston még esélytelenebb, ő marad Tampában szerintem, Arians mellett jó helyen van, neki pedig elég egy ilyen QB is játszadozni, úgy sincsenek komoly célok ott.
Rudiban még azt sem látom, hogy negyedik évére ott tart, mint ők sajnos.
De mindegy mit írok, mert az egész offensünk diszfunkcionális, és sorra dőlnek ki a játékosok, úgy pedig teljesen mindegy, hogy mit akarunk, vagy akarsz, vagy akarok.
Szerintem Bennel futnak egyet jövőre, aztán ha fejre állunk, úgyis visszavonul, rebuild lesz, de addigra kell a DEF-et olyan állapotba és helyzetbe hozni, hogy önműködő legyen. Két év múlva kell megtalálni egy új irányítót vagy felhozni Rudolphot átlagos szintre. Igazad van abban, hogy lehetett volna idén kísérletezni, de a gyenge AFC ugye sokat felülír meg az sem egészséges, ha nem nyersz.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Ez Luck reszortja volt.lamar felsegítette volna garrettet,Lamart megvédte volna a mikrofonfrizura, meg se érezte volna hogy fejbecsapták a sisakjával 😊Jó a másikon nevetni mi😊 Könnyű nektek, ott van Lamar😊twitter.com/kdpomp/status/1195207745873620992?s=21🤣🤣🤣🤣
Klaci79
Voice
pfefe8
bcsarli
neki van annyi esze, hogy még találkozhatnak. azt nézem mindig, hogy látványosan barátkozik az ellenfél védőivel. jól teszi ha jóban van a lángosárusokkal.
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 478
lamar felsegítette volna garrettet,Lamart megvédte volna a mikrofonfrizura, meg se érezte volna hogy fejbecsapták a sisakjával 😊Jó a másikon nevetni mi😊 Könnyű nektek, ott van Lamar😊twitter.com/kdpomp/status/1195207745873620992?s=21🤣🤣🤣🤣
Klaci79
Voice
pfefe8
bcsarli
neki van annyi esze, hogy még találkozhatnak. azt nézem mindig, hogy látványosan barátkozik az ellenfél védőivel. jól teszi ha jóban van a lángosárusokkal.
több mint 6 éve
Nem hiszem, idén szerintem már nem váltunk csere QB-t. 😊Hiába, az "úgyütszmintegylány" mindig bejön.Hátha AB is részt vesz rajta.😆
Szerintem nem lesz ennek folytatása. A 3 agyrázkódás versenybalesetnek tűnt elsőre, nem targeting-szerű, Garrett, Pouncey el lesz tiltva akkor, lehet Rudi is. A LOS-on lesz kis feszkó, kérdés, hogy kezelik majd a bírók. Vagy volt-e valami előzmény korábban, máshol stb.
Mondjuk más néznivaló nem nagyon volt a meccsen.
Most meg megyek, hátha Hodges dobálgat kicsit velem, mert a héten tuti WR casting lesz PIT-ben. De lehet, kérek pár handoffot is.
Spy
Gyurci77
több mint 6 éve
Hiába, az "úgyütszmintegylány" mindig bejön.Hátha AB is részt vesz rajta.😆
Szerintem nem lesz ennek folytatása. A 3 agyrázkódás versenybalesetnek tűnt elsőre, nem targeting-szerű, Garrett, Pouncey el lesz tiltva akkor, lehet Rudi is. A LOS-on lesz kis feszkó, kérdés, hogy kezelik majd a bírók. Vagy volt-e valami előzmény korábban, máshol stb.
Most meg megyek, hátha Hodges dobálgat kicsit velem, mert a héten tuti WR casting lesz PIT-ben. De lehet, kérek pár handoffot is.
Spy
több mint 6 éve
Lamart megvédte volna a mikrofonfrizura, meg se érezte volna hogy fejbecsapták a sisakjával 😊Jó a másikon nevetni mi😊 Könnyű nektek, ott van Lamar😊twitter.com/kdpomp/status/1195207745873620992?s=21🤣🤣🤣🤣
Klaci79
Voice
pfefe8
több mint 6 éve
Jó a másikon nevetni mi😊 Könnyű nektek, ott van Lamar😊twitter.com/kdpomp/status/1195207745873620992?s=21🤣🤣🤣🤣
Klaci79
Voice
Steelers fan
több mint 6 éve
twitter.com/kdpomp/status/1195207745873620992?s=21🤣🤣🤣🤣
Klaci79

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Hiába, az "úgyütszmintegylány" mindig bejön.Szerintem nem lesz ennek folytatása. A 3 agyrázkódás versenybalesetnek tűnt elsőre, nem targeting-szerű, Garrett, Pouncey el lesz tiltva akkor, lehet Rudi is. A LOS-on lesz kis feszkó, kérdés, hogy kezelik majd a bírók. Vagy volt-e valami előzmény korábban, máshol stb.
több mint 6 éve
Érthető hogy miért is a Browns volt már eleve a meccs esélyese. Rudi messze leggyengébb meccse volt. Fincsi bebizonyította, hogy ő nem egy OC, Conner/JuJu/Johnson nélkül...amikor amúgy sem Bell/Brown szintű sztárokról beszelunk...a védelem sajnos nem fog mindig meccset nyerni, főleg ha semmi segítséget nem kapnak a másik oldaltól. Legalább van 10 nap pihenni...csütörtökön idegenben sajnos az már eleve szopas
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
punci 1-3 meccs eltiltaslehet rudi is 1
5-5
Szerkesztette: xtaki
több mint 6 éve
Nagyon aggasztó h Conner ennyit sérült! Jöhetne CJ Anderson! Vagy valaki, aki mehetne a darálóba!
több mint 6 éve
Hat, vegul is eleg nagy szopas, amit a mai nap hoztok 😊 😕Pedig ebből valami jó is elsülhetett volna 😀Persze mert LeBeau papa alatt nem volt minden második CB bust? Jótékony memória: Chad Scott, Willie Williams, Chidi Iwouma, Bryant McFadden, Tyrone Carter, Ricardo Colclough, Anthony Madison ,Cortez Allen, Anthony Smith, Allen Rossum, William Gay első eljövetele, Corey Ivy, Ryan Mundy, Curtis Brown, Antwon Blake meg a faszomtudjamégkkikOk, az még Arians alatt indult valóban, de a lényegen nem változtat: vannak szakemberek, akik be tudnak illeszteni a rendszerükbe középső-hátsó körös játékosokat, akik nem top tehetségként érkeznek a draftra. Butler nem ezek közé tartozik.Itt jön a coach a képbe. Nem arról van szó, hogy A.Smith vagy Kiesel giga tehetségek voltak, de senki nem vette észre, csak mi.Belőlük inkább Bruce Arians csinált potens elkapót, nem? Amit aztán Haley papa örökletesen továbbvitt
Hanem jöttek adott képességű játékosok, akiknek LeBeau meg tudta találni a helyét a rendszerben, és többet hozott ki belőlük, mint ami várható volt.
És a közutálatnak örvendő Haley ugyanezt tudta, amikor no1 WR-t csinált a 3. körös Wallace, Sanders duóból, a 6. körös Brownból, és az ő rendszerében még Martavis Bryant is korrekt NFL elkapónak nézett ki.
Na ezt nem tudja Butler.
Jan
Martövis egy fasza kis csávó volt, csak éppen Big Béé már a végén nem találta el a csóváját sem
Fast Willie
Pl szerintem LeBeau Skipperből is kicsit többet kihozott volna, mint Butler.
Jan
Fast Willie
Wyatt

több mint 6 éve
Pedig ebből valami jó is elsülhetett volna 😀Persze mert LeBeau papa alatt nem volt minden második CB bust? Jótékony memória: Chad Scott, Willie Williams, Chidi Iwouma, Bryant McFadden, Tyrone Carter, Ricardo Colclough, Anthony Madison ,Cortez Allen, Anthony Smith, Allen Rossum, William Gay első eljövetele, Corey Ivy, Ryan Mundy, Curtis Brown, Antwon Blake meg a faszomtudjamégkkikOk, az még Arians alatt indult valóban, de a lényegen nem változtat: vannak szakemberek, akik be tudnak illeszteni a rendszerükbe középső-hátsó körös játékosokat, akik nem top tehetségként érkeznek a draftra. Butler nem ezek közé tartozik.Itt jön a coach a képbe. Nem arról van szó, hogy A.Smith vagy Kiesel giga tehetségek voltak, de senki nem vette észre, csak mi.Belőlük inkább Bruce Arians csinált potens elkapót, nem? Amit aztán Haley papa örökletesen továbbvitt
Hanem jöttek adott képességű játékosok, akiknek LeBeau meg tudta találni a helyét a rendszerben, és többet hozott ki belőlük, mint ami várható volt.
És a közutálatnak örvendő Haley ugyanezt tudta, amikor no1 WR-t csinált a 3. körös Wallace, Sanders duóból, a 6. körös Brownból, és az ő rendszerében még Martavis Bryant is korrekt NFL elkapónak nézett ki.
Na ezt nem tudja Butler.
Jan
Martövis egy fasza kis csávó volt, csak éppen Big Béé már a végén nem találta el a csóváját sem
Fast Willie
Jan
Fast Willie

több mint 6 éve
[/quote]Hát, ha Boyle lehúz minden first down vonalra dobott passzt, akkor de, előbbre lennénk. Nekem elég lenne egy Heath Miller 2.0, aki minden fontos labdát lehúz. Mondjuk meccsenként csinál 6 first down-t és semmi mást. Jelenleg erre Dönci nem alkalmas, mert 6-ból behúz kettőt, egyből csinál egy fumble-t, hármat meg droppol kb.(Szerintem meg 40 passzból Rudolph dobna 5-6 interceptiönt, ha komoly dolgokat kellene végigvinnie. Szerintem nem alkalmas komolyabb célokhoz, és Tomlin sem alkalmas, hogy felépítse őt, szóval jöhetne tőlem akár Mariota vagy Winston is, velük mindkét QB-knál előbbre lennénk, mert legalább szórakoztatóak. Vagy minden klappol náluk és akkor nagyon jó nézni vagy egy burleszkfilm, de legalább lehet rajtuk jókat röhögni. Nem ez a langyos húgy.
Különben engem egyáltalán nem érdekel az idei szezonunk, egy nézhetetlen foshalmaz az egész, nem is követem élőben. Az utolsó 3 meccs is csak a védelem miatt volt emészthető, nosztalgiának elment és annak tudtam is szívből örülni.
A többi fáj. Az eredmény is sokadlagos, pl a Rams meccset tegnapig nem is tudtam számszerűsítve, és csak azért jöttem izgalomba, hogy a 12 pontjukat megláttam.)
[/quote]Ha Boyle olyan lenne akkor mi is. Az emberunk 5. eves, talan a Pats elleni volt az elso TD-je. Lattad az utolso 2 meccset, mert azokon elkapokent HOF a sajat eddigi karierjehez kepest. 2x eltiltva ( 14 meccs ). HMiller egy ket klasszisal jobb TE volt. A karrier legtobb elkapasa egy meccsen 5, abbol az egyik gyonyoru ugy kijohet a 6 db 1st down.
( Szerintem meg 40 passzbol "a jelenlegi Vasas O-ben az AFC QB-jainak a 80%-a dobna 5-6 INT, ha komoly dolgokat kellene vegig vinnie. )
Mariota es Winston!?!
2 Heisman gyoztes, 1/1 es 1/2 2015-ben, tehat 5. eveskent es ugy erzed elorebb lennetek Rudi-nal? 😊 Azert amugy kivancsi lennek mit szolnal ha ti draftoljatok egyikuket es 5x annyi penzert es drafttokeert egy "legalabb szorakoztatoak".
több mint 6 éve
LeBeau papa alatt liga no1 D-nk volt éveken keresztül. Annál többet mit tehetett volna?Persze mert LeBeau papa alatt nem volt minden második CB bust? Jótékony memória: Chad Scott, Willie Williams, Chidi Iwouma, Bryant McFadden, Tyrone Carter, Ricardo Colclough, Anthony Madison ,Cortez Allen, Anthony Smith, Allen Rossum, William Gay első eljövetele, Corey Ivy, Ryan Mundy, Curtis Brown, Antwon Blake meg a faszomtudjamégkkikOk, az még Arians alatt indult valóban, de a lényegen nem változtat: vannak szakemberek, akik be tudnak illeszteni a rendszerükbe középső-hátsó körös játékosokat, akik nem top tehetségként érkeznek a draftra. Butler nem ezek közé tartozik.Itt jön a coach a képbe. Nem arról van szó, hogy A.Smith vagy Kiesel giga tehetségek voltak, de senki nem vette észre, csak mi.Belőlük inkább Bruce Arians csinált potens elkapót, nem? Amit aztán Haley papa örökletesen továbbvitt
Na ezt nem tudja Butler.
Jan
Fast Willie
Jan
Fast Willie
több mint 6 éve
Persze mert LeBeau papa alatt nem volt minden második CB bust? Jótékony memória: Chad Scott, Willie Williams, Chidi Iwouma, Bryant McFadden, Tyrone Carter, Ricardo Colclough, Anthony Madison ,Cortez Allen, Anthony Smith, Allen Rossum, William Gay első eljövetele, Corey Ivy, Ryan Mundy, Curtis Brown, Antwon Blake meg a faszomtudjamégkkikOk, az még Arians alatt indult valóban, de a lényegen nem változtat: vannak szakemberek, akik be tudnak illeszteni a rendszerükbe középső-hátsó körös játékosokat, akik nem top tehetségként érkeznek a draftra. Butler nem ezek közé tartozik.Itt jön a coach a képbe. Nem arról van szó, hogy A.Smith vagy Kiesel giga tehetségek voltak, de senki nem vette észre, csak mi.Belőlük inkább Bruce Arians csinált potens elkapót, nem? Amit aztán Haley papa örökletesen továbbvitt
Na ezt nem tudja Butler.
Jan
Fast Willie
Jan