Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Egy OCt kirugatott, egy TopWRt meg "kicsinált", vagy hogy szofisztikált legyek fellebbentette a fátylat Nárciszról. Elég, ha ott van. Ippeg ma nyilatkozott, mintegy vélten elszólásként, hogy FÉLTÉKENY!, hogy az O készül a csoportmeccsekre nélküle.gondolod hogy BB limitalna' az egesz edzoi kart?Fichtner-t lehet támadni, és én is betudok állni mellé. Amit nem értek, hogy Rudolph első kezdő meccsén iszonyat kreatív volt az egész meccsen az offense. Rengeteg ötletes és váratlan play-ek voltak, öröm volt nézni.azt észrevetted, hogy a első meccsen nem volt BigBen a partoldalban, a többin meg igen?
laby
sutianap
xtaki

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Butler-től kezdetek óta túl sokat várt mindenki, és állandóan ment rá a fika. Azt elfelejtitek, hogy LeBeau utolsó éveiben csak az a csapat nem ment át a védelmén aki nem akart, ezt örökölte Butler. Tudom a saját játékosainkat mindenki jobban ismeri és többet lát bele (ahogy szezon előtt jöttek a vicces megállapítások hogy ez az elkapó sor mennyire liga elit...aha...), ezért állandóan kapta hogy milyen jó kerete van és mennyire rossz a védelem. Szerintem sokáig nem volt jó az a keret, sőt kifejezetten f*s volt.Tőle azért vártunk sokat, mert mégis csak a valaha volt egyik legnagyobb D mágus munkáját figyelhette testközelből, tanulhatott sok mindent. Ráadásul, ha jól emlékszem volt kb. 4 év még, amikor már arról cikkeztek, hogy az öreg visszavonul és jöhet végre Butler, mert hogy már "kiérdemelte", türelmes volt. És évente jött ez, hogy mégis marad Coach Dad - és Butler meg le fog lépni.
Most valóban elég sok jó játékost összekapartak, és sokat sikerült is nekik jó játékossá alakítani. Nem gondolnám, hogy idén Butler-t bárkinek is kéne szidni.
laby
Szerintem nem felejtettük el, hogy a végén már nem ültek az öreg hívásai annyira, de az lehetett abból is, hogy már a játékos állomány sem volt képes az agresszív blitz sémákra és mindenki kiöregedőben volt a betonvédelemből. Én már nem emlékszem olyan tisztán rá, meg nem is vagyok ehhez expert, de azt régen is tudtuk, hogy a Steelers D alapja nem a secondary volt sohasem, hanem a front7 általi pressure. Mivel már jó ideje látható volt a passbuzi O irány, kezdett nyilván a mi sémánk "elöregedni".
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
gondolod hogy BB limitalna' az egesz edzoi kart?Fichtner-t lehet támadni, és én is betudok állni mellé. Amit nem értek, hogy Rudolph első kezdő meccsén iszonyat kreatív volt az egész meccsen az offense. Rengeteg ötletes és váratlan play-ek voltak, öröm volt nézni.azt észrevetted, hogy a első meccsen nem volt BigBen a partoldalban, a többin meg igen?
laby
sutianap
több mint 6 éve
Fichtner-t lehet támadni, és én is betudok állni mellé. Amit nem értek, hogy Rudolph első kezdő meccsén iszonyat kreatív volt az egész meccsen az offense. Rengeteg ötletes és váratlan play-ek voltak, öröm volt nézni.azt észrevetted, hogy a első meccsen nem volt BigBen a partoldalban, a többin meg igen?
laby

több mint 6 éve
Ez így azért nem igaz. Rudinak semmi futojatek segítsége nincs, de elég türelmes és végignézi a célpontokat. Sokszor BB nél több üres ember volt akit nem vett észre. Csak éppen a WR-ek sem elég rutinosak jelenleg. Sok a drop, így azért nehéz egy újonc qb helyzeteCsak most sikerült megnéznem a meccset...woooww, állat volt!Azért nem engedik Rudi érvényesülni mert nem tud ez azért tisztán látszik. Megnézi az első targetet és utána egyből checkdown ol. Ebből lett 10+ RB passz a Colts ellen és amikor ezt elkezdték figyelni igencsak bajban voltunk. Jó lesz ez de még kell a rutin meg egy valamire való OC aki ezeket a dolgokat jobban eltudja maszkolni kreatívabb playekkel amire már volt példa (wildcat etc...) csak ezek valamiért kihaltak.
Jó kis időutazás, pont egy ilyen Steelers-be szerettem bele 2007-2008 környékén amikor elkezdtem nézni a focit. Fostalicska offense szenved egész meccsen, de a védelem brutálisan leszedi az ellenfél támadósorát. Végén megcsinálják a meccsnyerő stop-ot, utána jön az offense aki képtelen egy 1st down-nal befejezni, majd feljön megint a védelem és megint megnyerik a meccset...
Fitzpatrick 1:1-ben Polamalu stílus. Mindenhol ott van, mindig felé pattan minden labda...zseniális eddig a csávó. Szerintem lassan ott leszünk ahol Polamalu-nál is voltunk, hogy minden play-ben megnézi a QB hogy épp hol állt fel és arra nem támadunk.
Butler-től kezdetek óta túl sokat várt mindenki, és állandóan ment rá a fika. Azt elfelejtitek, hogy LeBeau utolsó éveiben csak az a csapat nem ment át a védelmén aki nem akart, ezt örökölte Butler. Tudom a saját játékosainkat mindenki jobban ismeri és többet lát bele (ahogy szezon előtt jöttek a vicces megállapítások hogy ez az elkapó sor mennyire liga elit...aha...), ezért állandóan kapta hogy milyen jó kerete van és mennyire rossz a védelem. Szerintem sokáig nem volt jó az a keret, sőt kifejezetten f*s volt.
Most valóban elég sok jó játékost összekapartak, és sokat sikerült is nekik jó játékossá alakítani. Nem gondolnám, hogy idén Butler-t bárkinek is kéne szidni.
Fichtner-t lehet támadni, és én is betudok állni mellé. Amit nem értek, hogy Rudolph első kezdő meccsén iszonyat kreatív volt az egész meccsen az offense. Rengeteg ötletes és váratlan play-ek voltak, öröm volt nézni. Azóta nem tudom mi történt, de egy nagy nulla a play hívás és a play-ek is.
Rudolph-ban nem tudom miért nem hisznek, lehet ők a tűz közelben látják hogy ennyi van benne egyelőre, de én várnám hogy eleresszék picit és hagyják játszani, hagyják belejönni egy-egy meccsbe, mert neki úgy néz ki kell egy kis idő mire elkapja a fonalat.
laby
Razi
több mint 6 éve
Csak most sikerült megnéznem a meccset...woooww, állat volt!Azért nem engedik Rudi érvényesülni mert nem tud ez azért tisztán látszik. Megnézi az első targetet és utána egyből checkdown ol. Ebből lett 10+ RB passz a Colts ellen és amikor ezt elkezdték figyelni igencsak bajban voltunk. Jó lesz ez de még kell a rutin meg egy valamire való OC aki ezeket a dolgokat jobban eltudja maszkolni kreatívabb playekkel amire már volt példa (wildcat etc...) csak ezek valamiért kihaltak.
Jó kis időutazás, pont egy ilyen Steelers-be szerettem bele 2007-2008 környékén amikor elkezdtem nézni a focit. Fostalicska offense szenved egész meccsen, de a védelem brutálisan leszedi az ellenfél támadósorát. Végén megcsinálják a meccsnyerő stop-ot, utána jön az offense aki képtelen egy 1st down-nal befejezni, majd feljön megint a védelem és megint megnyerik a meccset...
Fitzpatrick 1:1-ben Polamalu stílus. Mindenhol ott van, mindig felé pattan minden labda...zseniális eddig a csávó. Szerintem lassan ott leszünk ahol Polamalu-nál is voltunk, hogy minden play-ben megnézi a QB hogy épp hol állt fel és arra nem támadunk.
Butler-től kezdetek óta túl sokat várt mindenki, és állandóan ment rá a fika. Azt elfelejtitek, hogy LeBeau utolsó éveiben csak az a csapat nem ment át a védelmén aki nem akart, ezt örökölte Butler. Tudom a saját játékosainkat mindenki jobban ismeri és többet lát bele (ahogy szezon előtt jöttek a vicces megállapítások hogy ez az elkapó sor mennyire liga elit...aha...), ezért állandóan kapta hogy milyen jó kerete van és mennyire rossz a védelem. Szerintem sokáig nem volt jó az a keret, sőt kifejezetten f*s volt.
Fichtner-t lehet támadni, és én is betudok állni mellé. Amit nem értek, hogy Rudolph első kezdő meccsén iszonyat kreatív volt az egész meccsen az offense. Rengeteg ötletes és váratlan play-ek voltak, öröm volt nézni. Azóta nem tudom mi történt, de egy nagy nulla a play hívás és a play-ek is.
Rudolph-ban nem tudom miért nem hisznek, lehet ők a tűz közelben látják hogy ennyi van benne egyelőre, de én várnám hogy eleresszék picit és hagyják játszani, hagyják belejönni egy-egy meccsbe, mert neki úgy néz ki kell egy kis idő mire elkapja a fonalat.
laby
több mint 6 éve
Csak most sikerült megnéznem a meccset...woooww, állat volt! Jó kis időutazás, pont egy ilyen Steelers-be szerettem bele 2007-2008 környékén amikor elkezdtem nézni a focit. Fostalicska offense szenved egész meccsen, de a védelem brutálisan leszedi az ellenfél támadósorát. Végén megcsinálják a meccsnyerő stop-ot, utána jön az offense aki képtelen egy 1st down-nal befejezni, majd feljön megint a védelem és megint megnyerik a meccset...
több mint 6 éve
Conner teljes edzést tolt. Foster limitált volt. Nem edzett Ola, Csikló, Nix, Snell és Switzer.
több mint 6 éve
Eljátszottam a gondolattal...persze csak zárójelben:Kommentek között egy (viccesnek szánt?) szösszenet: "Minkah is Steelers offensive player of the year "
Heyward-Hargrave-Tuitt
Shazier-Vince(ha Saci nem sérült Bush biztosan nincs) de mondjuk meggyógyul és Shazier-Bush
Haden-Hilton-Minkah-Edmunds-Nelson
Így meg Edmunds is korrekt 😂
twitter.com/c_adamskitrib/status/1193664254571888642?s=21
Klaci79
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Eljátszottam a gondolattal...persze csak zárójelben:Heyward-Hargrave-Tuitt
Shazier-Vince(ha Saci nem sérült Bush biztosan nincs) de mondjuk meggyógyul és Shazier-Bush
Haden-Hilton-Minkah-Edmunds-Nelson
Így meg Edmunds is korrekt 😂
twitter.com/c_adamskitrib/status/1193664254571888642?s=21
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
A Pats es a Seahawks ellen akarmilyen korulmenyek kozott belefer a 0-2.Az első két mérkőzés után, a gyenge játék és BB sérülése után és sem reménykedtem 6-10-nél jobb mérlegben...az meg jó pick lehet...Pont a Vasas mentalitas miatt nem gondolhattak es hogy a sorsolas folyaman a 3 legnagyobb eselyessel az 1/1-re jatszik a csoportunk.(lassan majd verheti a fejét a Miami a falba, hogy csak egy első kört kért)Ugye BB serulese utan engedtek ide elso korert. Ki adott volna egy lyukas garast akkor a steelers wild card korbe keruleseert? Szerintem ok is ugy kalkulaltak, hogy az egy eros elso kor lesz. Viszont siman elofordulhat, hogy nagyon is gyenge elso kor lesz belole.
Klaci79
xtaki
no
Klaci79
Lehet en voltam tul pozitiv, de en folyamatosan irtam a PO minimum a kozelsegben lesz, a sorsolast es a tobbi csapat hasonlo allapotait figyelembe veve. A 6-10 inkabb a legrosszabb eredmeny amit a Miami kalkulalhatott
több mint 6 éve
dögmindegy az 1\5öt is megérte volnaEz pontosan így van és szerintem fordítva is igaz. Ha valaki azt mondta, hogy sok volt ez a 2. kör, az is érthető. Mára persze mindenki látja, hogy nem zsákbamacska volt ez. Minkah olyan szinten teljesített eddig nálunk, amire az egyébként remek Alabama-i karrierje után is kevesen számíthattak. Ha ez így marad és sikerülne egy mondjuk 1/24-es picket adni érte, az már pofátlanul olcsó lenne. Egyelőre úgy alakul, hogy év végére ez a Steelers történelmének legjobb cseréje lehet....csak maradjon ez így 😊(lassan majd verheti a fejét a Miami a falba, hogy csak egy első kört kért)Ugye BB serulese utan engedtek ide elso korert. Ki adott volna egy lyukas garast akkor a steelers wild card korbe keruleseert? Szerintem ok is ugy kalkulaltak, hogy az egy eros elso kor lesz. Viszont siman elofordulhat, hogy nagyon is gyenge elso kor lesz belole.
Klaci79
xtaki
Klaci79
Szóva nagyot húz rajta Haden, az a pali eszetlen mennyiségű hibát generál, csak egy csúnyája van, hogy nem jön tőle labdaszerzés, viszont az árnyékban ott ficeg Minka, így mintegy atommeghajtású porszívóként műxik az egész. És ez kibaszott zseniális. Az a gyanda sanúm, hogy a futásnál ugyanezt kivitelezhettük volna, egy Bell/Conner párossal mer nyihogva eszi a yardokat Leveon, s a TDket meg a mágnesre bízza, sajnabajna....
Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
Az első két mérkőzés után, a gyenge játék és BB sérülése után és sem reménykedtem 6-10-nél jobb mérlegben...az meg jó pick lehet...Pont a Vasas mentalitas miatt nem gondolhattak es hogy a sorsolas folyaman a 3 legnagyobb eselyessel az 1/1-re jatszik a csoportunk.(lassan majd verheti a fejét a Miami a falba, hogy csak egy első kört kért)Ugye BB serulese utan engedtek ide elso korert. Ki adott volna egy lyukas garast akkor a steelers wild card korbe keruleseert? Szerintem ok is ugy kalkulaltak, hogy az egy eros elso kor lesz. Viszont siman elofordulhat, hogy nagyon is gyenge elso kor lesz belole.
Klaci79
xtaki
no
több mint 6 éve
Pont a Vasas mentalitas miatt nem gondolhattak es hogy a sorsolas folyaman a 3 legnagyobb eselyessel az 1/1-re jatszik a csoportunk.(lassan majd verheti a fejét a Miami a falba, hogy csak egy első kört kért)Ugye BB serulese utan engedtek ide elso korert. Ki adott volna egy lyukas garast akkor a steelers wild card korbe keruleseert? Szerintem ok is ugy kalkulaltak, hogy az egy eros elso kor lesz. Viszont siman elofordulhat, hogy nagyon is gyenge elso kor lesz belole.
Klaci79
xtaki
több mint 6 éve
Ez pontosan így van és szerintem fordítva is igaz. Ha valaki azt mondta, hogy sok volt ez a 2. kör, az is érthető. Mára persze mindenki látja, hogy nem zsákbamacska volt ez. Minkah olyan szinten teljesített eddig nálunk, amire az egyébként remek Alabama-i karrierje után is kevesen számíthattak. Ha ez így marad és sikerülne egy mondjuk 1/24-es picket adni érte, az már pofátlanul olcsó lenne. Egyelőre úgy alakul, hogy év végére ez a Steelers történelmének legjobb cseréje lehet....csak maradjon ez így 😊(lassan majd verheti a fejét a Miami a falba, hogy csak egy első kört kért)Ugye BB serulese utan engedtek ide elso korert. Ki adott volna egy lyukas garast akkor a steelers wild card korbe keruleseert? Szerintem ok is ugy kalkulaltak, hogy az egy eros elso kor lesz. Viszont siman elofordulhat, hogy nagyon is gyenge elso kor lesz belole.
Klaci79
xtaki
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
(lassan majd verheti a fejét a Miami a falba, hogy csak egy első kört kért)Ugye BB serulese utan engedtek ide elso korert. Ki adott volna egy lyukas garast akkor a steelers wild card korbe keruleseert? Szerintem ok is ugy kalkulaltak, hogy az egy eros elso kor lesz. Viszont siman elofordulhat, hogy nagyon is gyenge elso kor lesz belole.
Klaci79
több mint 6 éve
szurkolo szempontjabol tok jo ez, mert akar az egesz szezonban van miert izgulni. Ha meg a PO is meglesz, akkor ott is van miert izgulni 1-2 meccset. De nyilvanvaloan a PO-ban nem tudunk sokaig menni ilyen O-val. Vagy a playcalling kell valtozzon, vagy egyenileg kell eszementul feljavulni mind a futoknak, mind a droppolo wr-eknek, mind rudinak, aki valljuk be eleg sokat var, illetve ala, fole, moge dobalja.Meg sokan odaerhetnek a PO-ra, de ti es a Raiders sorsolasa a legkonnyebb. A Pats-KC a legjobb csapatok a tobbiek kb hasonlo ero-hulyesegek-gyengek egyvelege. A sajat kezetekben a sorsotok es legrosszabb esetben 50-50%-al indultok minden hatralevo meccsre mindenfele fejlodes nelkul.Nem tudom, én továbbra se tartom jó DC-nek Butlert..... a PO csak akkor lehet meg, ha rárugjuk a ligára az ajtót decemberben. Az meg önmagában feltételezi a javulást Off oldalon vagy így, vagy úgy. ...
Csak most már annyi tehetség van a D-ben, hogy egyszerűen nehéz szart játszani velük - de nem érzem, hogy semmi extrát tenne hozzá, csak nem tudja már elbaszni.
Ha egy jó DC lenne, akkor gyenge emberekből is kihozna egy OK defenset, OK emberekből meg elit defense-t.
Szerintem annyi történik, hogy ténylegesen ennyi van a játékosokban, és még jobbak lehetnének egy elit DC kezei alatt.
tenorx
Spy
no
Viszont ha meglesz a PO, akkor megint nem lesz edzokerdes. Mert BB nelkul mentunk PO-ba, megint negativ szezonnal.
A franc se tudja minek orulnek jobban. Nekem SB kellene, a csapatnak is, a tulajdonosban nem vagyok biztos, nekik lehet tobbet er a telthaz a hazai meccseken meg a folyamatos PO.
több mint 6 éve
Furcsa, új szituáció volt a tegnapi este, aminek előszelét már lehetett látni korábban is, de elhinni még mindig nem merem, hogy most volt az a mérkőzés, amikor visszataláltunk a gyökerekhez...sőt: a korábban imádott brutális védekezés, kiegészült egy ligaszinten is jó erőt képviselő secondary-vel, ami azért még Polamalu idejében sem volt jellemző. Ott ő egyedül volt kiemelkedő és mellette 1-1 átlagos vagy éppen megfelelő védő.Már csak attól félek, hogy tegnap este nagyon magasra rakta a lécet a védelem...csütörtök este idegenbe menni sosem jó, nem lesz könnyű ismét megugorni.
Nem könnyű a Steelers szurkoló élete...mindig kell valaki, aki bűnbak lehet. Monst Fincsi bácsi. Megdolgozott érte. Nem fogom elfelejteni, hogy a liga egyik legjobb DL-je volt a másik oldalon...ha csak Donald lett volna, az már az lenne. De futásokat hívni állandóan Donald felé? WTF? Saját 5 yardról playaction passz, amikor néha a duplázás is kevés a liga tényleg legjobb DT-je ellen? És szerencsére tudjuk milyen a legjobb, hiszen a közvetlenül mögötte lévő DT-k közül kettő is a mi keretünkben...csak sajnos Tuitt épp nincs, de ez más tészta!
Szóval ezek a hibák megmagyarázhatatlanok. Az nem, hogy van 4 vagy 5 drop, remek futás végén fumble, stb, mert az sajna benne van, a kuki rossz végén állunk ezekkel. Tényleg nagyon fiatal ez az O vannak sajnos hibák, de akkor nem szabad tetézni ezeket, olyan alapszituációkkal, amikből nem jöhetsz ki yardveszteség árán. Tisztára mint amikor Haley hívta a screen-eket és a dobás pillanatában tudtuk, ha nincs 2-3 hiba a védelemben akkor a maximum a no gain lehet.
Egyébként igen...hiányzik Conner, hiányzik Nix...ha ők játszanak, az egy picit más szint. Nem Zeke nyilván Conner, de Samuelsnél mindenképp előrébb tart, persze ha épp nem agyrázkódás után tér vissza.
A védelem pedig tényleg egy más kávéház. Egy rakás 1-2 kör ment bele, hogy hasonlítson erre. És az is igaz, hogy ennyit jelent ha van egy ilyen safety-d. Korábban Davis vagy Kelly játékánál ezek nem így jöttek ki. És a legszebb, hogy nagyon keveset próbálkoznak mély passzokkal, mert bizony híre ment, hogy Fitzpatrick ott van. És az ő teljesítménye felhúzta Hadenét és már néha élmény amiket csinál ő is. És nem akar lemaradni Nelson sem, aki egy Pittsburgh-ben rég nem látott kiváló no2 CB. És ott van Hilton és Sutton, jó nézni sokszor őket. Sutton szinte hiba nélkül játssza a snapjeit. De sokat segít mindenkinek, hogy Minkah ott van és már kétszer meggondolja a playhívást az ellenfél. De sokszor nincs idő kétszer meggondolni, mert Watt brutális...Heyward szintén, Hargrave csak éppen kevéssel marad le, de futás ellen nagyon hasznos.
Nálam viszont Edmunds mindenképp kilóg a sorból. Ő messze van ettől a minőségtől. Barron is az elmúlt meccseken jó volt, nem véletlen, hogy ha 2 ILB van a pályán, akkor sokszor a Vince-Barron páros van, mert Bush hiába jó, neki coverage-ben sokat kell még fejlődni.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy Butler ne tenné oda magát. Főleg abban látom, hogy jól rotálja a csapatot. Mindenkinek van ideje kicsit regenerálódni. Persze a defensive playhívás más tészta...ott bizony nehéz észrevenni, hogy mit akarunk. Ugyanakkor többet emberezünk ami jó, leveszünk egy Kupp-ot a pályáról, amivel a méregfogát vettük ki a Rams-nek. Mint ahogy a két TE-nek sem volt sok értékelhető megmozdulása. Igenis ezt a magas lécet most Butler is feltette, bízom benne, hogy ő is meg tudja ugrani, amikor jön egy kicsivel jobb OL az ellenfélnél.
És nem akarom elfelejteni Tomlint sem. Sokszor, sokat szidtuk. Nem akartam elhinni, de most amikor voltam amcsiban egy Ravens szurkoló hölgy védte meg, hogy mennyire jó srác Tomlin, akit imádnak a játékosai, és nem csak imádják, de el is ismerik nagyon. És ez tényleg igaz! Tomlin (és persze Colbert) is vastagon benne volt, hogy nem engedtük el a szezont Big Ben sérülésével, sőt lehetőséget láttunk benne. Abban, hogy idehoztuk Fitzpatrickot (lassan majd verheti a fejét a Miami a falba, hogy csak egy első kört kért) és hogy a játékosok tényleg foggal-körömmel küzdenek...
Nagyon nehezen viselem meccs közben a bénázását az offense-nek és bevallom a spec team edzőt is már kivágtam volna Switzerrel együtt például a tegnapiért, de valahogy ez most frencsájz QB nélkül így teljesen normális. Nem pedig az, hogy egy jól passzoló RB Marylandben MVP címet nyer és hülyére ver mindenkit futójátékkal...😊
több mint 6 éve
Meg sokan odaerhetnek a PO-ra, de ti es a Raiders sorsolasa a legkonnyebb. A Pats-KC a legjobb csapatok a tobbiek kb hasonlo ero-hulyesegek-gyengek egyvelege. A sajat kezetekben a sorsotok es legrosszabb esetben 50-50%-al indultok minden hatralevo meccsre mindenfele fejlodes nelkul.Nem tudom, én továbbra se tartom jó DC-nek Butlert..... a PO csak akkor lehet meg, ha rárugjuk a ligára az ajtót decemberben. Az meg önmagában feltételezi a javulást Off oldalon vagy így, vagy úgy. ...
Csak most már annyi tehetség van a D-ben, hogy egyszerűen nehéz szart játszani velük - de nem érzem, hogy semmi extrát tenne hozzá, csak nem tudja már elbaszni.
Ha egy jó DC lenne, akkor gyenge emberekből is kihozna egy OK defenset, OK emberekből meg elit defense-t.
Szerintem annyi történik, hogy ténylegesen ennyi van a játékosokban, és még jobbak lehetnének egy elit DC kezei alatt.
tenorx
Spy
több mint 6 éve
Sosem mondtam, hogy kutyaütők volnának, és most sem gondolom őket annak. De képesek vagyunk feltenni 5-6 capable DB-t egy 3rd down esetén megvan az emberanyagunk hozzá, ennyi. Most megvan az a sebességünk középen, amit tavaly nem láttunk, meg a 3 S a pályán bizonyos felállásokban. A Playmakerek mellé kellenek a takarítók is. Emelkedett a padlónk és a plafonunk is, de ez nem feltétlenül a DC-től jön. Ennyi lett volna a lényege.Azért hurrá optimizmus megint van dögivel... most már Barron+Edmunds is "tehetség" 3 hónapja meg kutyaütők voltak... (szerintem most is azok). Ez a Rams nem az a Rams ami SB -t játszott annak csak halvány önmaga. A játék szép volt a D -től de nem kell szerintem ebből túlzó következtetéseket levonni.Nem, Barront és Edmundst én se sorolnám a stabil játékosok közé.
Razi
Pusztán annyi történik, hogy van annyi elit playmaker, hogy húzzák felfelé a teljes egységet (Cam, Watt, Bush, Fitzpatrick).
tenorx
De ha kitennénk Butlert az kb. olyan lenne papíron a mint a Haleytakaroggy.
Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
Azért hurrá optimizmus megint van dögivel... most már Barron+Edmunds is "tehetség" 3 hónapja meg kutyaütők voltak... (szerintem most is azok). Ez a Rams nem az a Rams ami SB -t játszott annak csak halvány önmaga. A játék szép volt a D -től de nem kell szerintem ebből túlzó következtetéseket levonni.Nem, Barront és Edmundst én se sorolnám a stabil játékosok közé.
Razi
Pusztán annyi történik, hogy van annyi elit playmaker, hogy húzzák felfelé a teljes egységet (Cam, Watt, Bush, Fitzpatrick).
több mint 6 éve
Azért hurrá optimizmus megint van dögivel... most már Barron+Edmunds is "tehetség" 3 hónapja meg kutyaütők voltak... (szerintem most is azok). Ez a Rams nem az a Rams ami SB -t játszott annak csak halvány önmaga. A játék szép volt a D -től de nem kell szerintem ebből túlzó következtetéseket levonni.
több mint 6 éve
Nem tudom, én továbbra se tartom jó DC-nek Butlert.Igen, ezt így gondolom én is. Olyan szintű tehetség dömping van Def-ben jelenleg, amit csak nem kell elszúrni. Barron, Bush, Fitzpatrick,, Edmunds + Van egy Hilton, Sutton és két megbízható boundary CB. Előttük Heyward, Watt, idén Bud és Tuitt is playmakerként játszik/ott. Nyilván oda-vissza hat a kohézió az egységek között, de mindhárom szinten van playmaker, több is egyes meccseken. Ez egyszerűen séma mellett/ellénre is tud működni, ennyi jó játékostól, ha nem szúrod el.
tenorx
Butler idén ennyit tesz, nem szúrja el. Ez regular-ban elég lehet. PO-ban, ha ott találnánk magukat, már nem biztos. Ilyen Off mellett pedig biztosan nem.
Annyi jó van a dologban, hogy idén ha bejutnánk mellékhelységen akkor nem farral érkeznénk, ahogy az elmúlt években próbáltuk, hanem orral, a PO csak akkor lehet meg, ha rárugjuk a ligára az ajtót decemberben. Az meg önmagában feltételezi a javulást Off oldalon vagy így, vagy úgy.
Ezt én jelenleg nem látom az edzői karban egyik egység esetében sem a 3-ból. Az azt kéne hogy jelentse, hogy september football során ellőttük a bakipatronunkat, de ebben nem hiszek. Bár ki tudja, a folymatos alattakutya szerep nem növeli túl a mellényünket az biztos.
több mint 6 éve
Nem tudom, én továbbra se tartom jó DC-nek Butlert.Na ezt tökéletesen megfogalmaztad. Javult a D, de még ennél is több van bennük.
tenorx