Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Fun fact, Fitzpatricknak több TD-je van idén, mint OBJ-nek
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Nem tudom, én továbbra se tartom jó DC-nek Butlert.
Csak most már annyi tehetség van a D-ben, hogy egyszerűen nehéz szart játszani velük - de nem érzem, hogy semmi extrát tenne hozzá, csak nem tudja már elbaszni.

Ha egy jó DC lenne, akkor gyenge emberekből is kihozna egy OK defenset, OK emberekből meg elit defense-t.
Szerintem annyi történik, hogy ténylegesen ennyi van a játékosokban, és még jobbak lehetnének egy elit DC kezei alatt.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Lehet itt Conner a backfielden, ha az OC egész egyszerűen nem érzi a QB-t és nem érzi a játékot sem. Így ennyi forduló után látszik, hogy ez a Fitchner sztori Ben szabadságáról szólt és semmi másról. Most viszont, hogy nincs Ben és nem is adják (de nyilván nem is adhatják) Rudi kezébe a döntéseket totális a nihil. Ráadásul az OC megszokta, hogy van egy top5 WR, aki felé bármikor mehet laszti. Nem kérdés, hogy ez a váltás bármelyik OC-nak nagy feladvány, de nagyon látványos mennyire nem tud ezzel a helyzettel mit kezdeni az emberünk. De csak egy példa. Rudi sokkal mozgékonyabb, mint Ben, de tegnap az első boot leg 4and1 játéknál jött. Akkor, amikor nagyon kell....aztán még egyszer és az is sikerült. Előtte és utána egy sem. Az első play action a saját end zone-unkban...előtte és utána egy sem....az előbbi persze orbitális baromság volt és meg is lett a büntetés. 3-4 yardokért mehetne kis read option is, ahogy a Titans csinálta tegnap...Nem okoskodni akarok, de nekem nagyon látványos az a balfaszság amit művelünk Rudival. Vicces, de Hodges meccsén éreztem, hogy megvan a segítség, megvan az akarat, a kreatív playhívás, de mint ha Rudinál ezt direkt visszavennénk, amit nagyon nem értek. Mindenesetre ez így nem lesz elég azt tartom továbbra is. Bár meglepett a D azzal, hogy nem csak labdákat szerzett, hanem kritikus stoppokat is, de tartom, hogy nem erre vagyunk felépítve...
Klemó
Teljesen egyetértek veled, sokkal kreatívabban kéne hozzá nyúli ehhez a sráchoz. Bárki is álljon a backfielden ,amíg ez nem oldódik meg addig nyögvenyelős lesz az egész. Továbbá az is felfoghatatlan volt eddig számomra, hogy amikor van egy olyan lehetőségünk, hogy adott egy Qb - nevezetesen Rudi- és adott egy WR -nevezetesen Washington- ,akik egyetemen csapattársak voltak, ráadásul nem is úgy, hogy egy csapatban voltak, de az egyik üldögélt szépen a padon és max edzésen dobált egyik a másiknak, hanem éles szituációkban folymatosan nyomták együtt,akkor ezt miért nem használtuk eddig sokkal jobban és miért igazából a tegnapi meccs volt az első 9 meccs után, hogy ezt jobban megmertük játszani.

Az is nagyon felbaszott ,amikor egy 1st down kellet volna,ahhoz hogy lezárjuk a meccset, erre hív Fincs 3 teljesen világtalan futást.

Továbbra is tartom azt, hogy OC poszton váltani kell.

Viszont a másik oldalon Butlert meg kell, hogy kövessem. Amit az utóbbi meccseken látok a védelemtől az kezd egy NFL védelemre emlékeztetni, a tegnapi meg ligaelit volt amit leműveltek.

Watt egészen hihetetlen, ahogy a DL is egészen korrektül muzsikál, független Tuitt kiesésétől. Minkah, hát nem nagyon győzök betelni vele, állandóan ott van a labda körül , jönnek a TO-k is rendesen és mindemellett megadta azt a stabilitást is secondarynek ,ami évek óta nem volt meg. Mellette még Edmunds is egészen elviselhetően produkál. Hilton és Nelson is nagyon jól megy, de akit én még kiemelnék ebből a védelemből az Haden. Tegnap is kegyetlen nagyot játszott. A pick egy dolog,nagyon szép megmozdulás volt, de 5 leütött passza volt mindemellett, és Goff utolsó passzánál is ő nyúlt bele és pattant aztán a laszti Minkahhoz.

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Lehet itt Conner a backfielden, ha az OC egész egyszerűen nem érzi a QB-t és nem érzi a játékot sem. Így ennyi forduló után látszik, hogy ez a Fitchner sztori Ben szabadságáról szólt és semmi másról. Most viszont, hogy nincs Ben és nem is adják (de nyilván nem is adhatják) Rudi kezébe a döntéseket totális a nihil. Ráadásul az OC megszokta, hogy van egy top5 WR, aki felé bármikor mehet laszti. Nem kérdés, hogy ez a váltás bármelyik OC-nak nagy feladvány, de nagyon látványos mennyire nem tud ezzel a helyzettel mit kezdeni az emberünk. De csak egy példa. Rudi sokkal mozgékonyabb, mint Ben, de tegnap az első boot leg 4and1 játéknál jött. Akkor, amikor nagyon kell....aztán még egyszer és az is sikerült. Előtte és utána egy sem. Az első play action a saját end zone-unkban...előtte és utána egy sem....az előbbi persze orbitális baromság volt és meg is lett a büntetés. 3-4 yardokért mehetne kis read option is, ahogy a Titans csinálta tegnap...Nem okoskodni akarok, de nekem nagyon látványos az a balfaszság amit művelünk Rudival. Vicces, de Hodges meccsén éreztem, hogy megvan a segítség, megvan az akarat, a kreatív playhívás, de mint ha Rudinál ezt direkt visszavennénk, amit nagyon nem értek. Mindenesetre ez így nem lesz elég azt tartom továbbra is. Bár meglepett a D azzal, hogy nem csak labdákat szerzett, hanem kritikus stoppokat is, de tartom, hogy nem erre vagyunk felépítve...
Klemó
Egyetértek.

Egyébként én sem értem, hogy Rudolph ennyire gyenge, ennyire gyengének gondolja a staff, ennyire nem bíznak benne/magukban vagy csak valami el...rt logika mentén így akarják felépíteni. Még egy normális QB-kócsa sincs. (nincs aki megmondhatná neki, hogy nem kell minden labdát 300-al hozzávágni a célpontokhoz -mondjuk az sem baj, ha elé megy, nem mögé) BigBen anno valamelyik szépreményűnek adott hasonló tanácsot.

Én is azt érzem, hogy agyonlimitálják Rudit. Bár gondolom, nem segít, hogy mindenki rookie a WR posztján. RB-nk lassan nincs, futásblokkunk se sok, de a TE-játékok teljes hiányát végképp nem értem.

De a szórakoztató Def játék engem is jobban feldob.
A 3. negyed végefelé már a fülükön vették a levegőt, ott féltettem őket. Ha ott nem jön egy hosszabb drive a 4. negyedben, szerintem elolvadtak volna ők is a végére teljesen. A híres 4&1nél én már temettem a meccset.

Visszetérve az OC témára, akkor ha jól követem Tomlin logikáját, idén a holtszezonban kirúgjuk a DC-t.

Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
eszement, pedig hogy kezdodott a meccs.
de ha nem segit valaki az O-n baromi gyorsan, akkor nem fog ez mindig igy menni.
De nekem jobban tetszik a fasza D es ergya O, mint forditva 😊
xtaki
csütibe lösz Conner
sutianap
biztos?
ha lesz, akkor sem lesz megoldva az O, mert ostoban hivjuk a jatekokat...legtobbszor
xtaki
A Bronz meccsre tartogatjuk, ahogy Nixet is - a vasárnap/csütörtök van olyan közel, hogy inkább nem próbálkoztunk visszatéréssel.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 277 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszi ez nekünk is jól jöhetett megyebeli pajtásoknak. 😊
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
de ha nem segit valaki az O-n baromi gyorsan, akkor nem fog ez mindig igy menni.
xtaki
csütibe lösz Conner
sutianap
biztos?
ha lesz, akkor sem lesz megoldva az O, mert ostoban hivjuk a jatekokat...legtobbszor
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
xtaki
csütibe lösz Conner

több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
több mint 6 éve
BenEdict Pittsburgh Steelers 16
Offense 2-es alá, Deff csillagos 5-ös.
Bírók fehér fekete csíkos uniformist simán lecserélhették volna sárga fekete csíkosra🙏🏈
több mint 6 éve
4 pontos nap volt ez....a Miami verte a Coltsot....

A D új dimenzióba lépett. A TO-k mellett most ott voltak a konstans stoppok és az O bénázásait elviselve megnyerték. Ezt nem gondoltam volna és Butlertől is elnézést kell kérni, mert Mcvayt szépen megette uzsira.....

Man to man végig szinte és Haden, Sutton, Hilton is ott volt és Edmunds is...emellett persze ott volt a Ficc takarítani a lasztit és mindezt pedig a Front7 ágyazta meg. Ez tetszett na....

Fitchner a másik oldalon pedig....borzalmas....volt írás a depot.com-on, hogy megértik-e egymást Rudival....hát....nagyon úgy nézem, hogy nem...
több mint 6 éve
TOTÁLIS VÉRES GENNYES MEGSEMMISÍTÉS

több mint 6 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 173
és végre a leeső labdákra is rávetik magukat, korábban ez nem volt divat.
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Pedig meccs előtt beakartam írni, hogy annyira esélytelennek érzem magunkat, hogy tuti nyerünk 😀

Fitzpatrickot meg imádom, de kellett már egy ilyen playmaker, aki képes meccseket eldönteni.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó biznisz volt ez a Fitzpatrick 😉

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Olaf volt a héten a Donald-dublőrünk. Igaz 40 fonttal könnyebben.
több mint 6 éve
Daragó Sándor 24
Sziasztok!
Kicsit off,de gondoltam hát ha valakit érdekel.
Eladó a képen látható kapucnis pulcsi,méretprobléma miatt.
Itthoni méretezés szerint olyan L-es méretű lehet.
Paraméterei:
Hossza,válltól az aljáig:55 cm
Szélessége a csípőnél:53 cm
Karhossz:55 cm

5000 Ft+postáért vihető illetve Békéscsabán személyesen átvehető,Csak felpróbálva volt.
" class="embed">
JoeyPorter
Engem érdekelne írd meg hogy gondoltad utánvét vagy előre és a többit is vagy csörögj rám holnap este 7 után a 06 30/2680377 számon.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Sok esélyt nem látok én sem, O oldalon kb minden poszton vagy backup fog játszani, vagy a kezdő sérülten, de a D részéről várok pár nagy játékot, egyéni villanásokat, és kb ennyi.

Ha korrekten -végig harcolva- lehozzuk ezt a meccset, és nem csinálunk ostoba hibákat, az ellenfél pedig hibázik párat, akkor nyerhetünk. De ha mindkét csapat a valós tudásának megfelelően játszik, akkor ma nem nekünk áll a zászló. Nyomás mindenesetre nem lesz a csapaton, szvsz sehol nem mi vagyunk az esélyesek.
több mint 6 éve
szerintem sokat nem fogunk változtatni az O playbookon, Rudinak marad a lepusztított verzió

A fal fog változni, a baloldal rendben, Donald megkapja Feilert, Chuks viszi a szélt, a protect miatt Bannert hozgatjuk majd fel hatodiknak, ha Donaldot duplázni köll és nem bírunk Fólerrel. Valami futást köll így felmutatnunk, hajrá Samu, s ebben a konstellációban maradna a muzsikáló RB screen s be kéne végre röccenteni a TE játékokat. A jóisten mentsen meg mimket attól, hogy Fich mester rágondoljon valami trickplayre mer az tutti bukó Donald ellen.

A meccset D oldalról kell nyerni, hajrá, meg kell hajtani Gooffyt, mint zinger a varrógépet, s bezsebelni a hibákat, asse bánom ha Alulalult FBbe rakjuk végig, de kell az órakontroll, mielőtt Görley belejönne a futkározásba. Szét kell rúgni az OLjukat.
sutianap
No ekkor egészen biztosan kikapunk...ez számomra nem kérdés. Értem, hogy a Colts ellen sikerült egy kézifékes O-vel meccsel nyerni, de amikor gyakorlatilag minden futó a rosteren sérült, akkor lábon lövöd magad, ha nem változtatsz. Ez a D arra jó, hogy labdát szerezzen, de nem arra, hogy megállítsa a rohamokat folyton. Nem trükkös játékok kellenek, hanem kreatív playhívás. Ez teljesen más fogalom. Ez Rudinak KELL, hogy legyenek célpontjai. Szép dink and dunk, de nem checkdown passzokkal, hanem szép 3-5 yardos játékokkal. Ez Rudinak is jó és így fut az óra is.

Ettől még persze igen, szét kell ütni az OL-jüket, jönni kell a nyomásnak, de azt sem szabad elfelejteni, hogy ők is figyelnek, erre készülnek. No és itt félek attól, hogy Mcvay lejátsza Butlert a pályáról....
több mint 6 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Donald ellen nem lesz idő én ebben látom a legnagyobb gondot és most már az RB checkdown sem fog működni mert előző meccsen azt sikeresen túltoltuk nem kicsit nagyon.
több mint 6 éve
szerintem sokat nem fogunk változtatni az O playbookon, Rudinak marad a lepusztított verzió

A fal fog változni, a baloldal rendben, Donald megkapja Feilert, Chuks viszi a szélt, a protect miatt Bannert hozgatjuk majd fel hatodiknak, ha Donaldot duplázni köll és nem bírunk Fólerrel. Valami futást köll így felmutatnunk, hajrá Samu, s ebben a konstellációban maradna a muzsikáló RB screen s be kéne végre röccenteni a TE játékokat. A jóisten mentsen meg mimket attól, hogy Fich mester rágondoljon valami trickplayre mer az tutti bukó Donald ellen.

A meccset D oldalról kell nyerni, hajrá, meg kell hajtani Gooffyt, mint zinger a varrógépet, s bezsebelni a hibákat, asse bánom ha Alulalult FBbe rakjuk végig, de kell az órakontroll, mielőtt Görley belejönne a futkározásba. Szét kell rúgni az OLjukat.

Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
Nem túl jók az előjelek.....ezt a meccset nem fogjuk tudni hozni azt gondolom azzal az "túlélő" üzemmóddal, amit a multkor hoztunk. Valakinek, de inkább valakiknek előre kell lépni. Amiért örülök az RB sérüléseknek és annak, hogy JuJu sem 100%-os, az az, hogy az O koordinátornak muszáj kinyitnia a kreatív playeket és tágítani Rudi határait. Persze ettől még mehetünk azon a vonalon, hogy a D nyerje meg a meccset nekünk, de az rossz irány lenne. (mármit azért, mert ez a D képtelen kis ponton tartani az ellenfelet)
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/623783134_18092694337799518_6183821319767052125_n.jpg?stp=c240.0.720.720a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=101&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=218q7hoz-UIQ7kNvwGEM0VL&_nc_oc=AdmBfHvAe2AaXleraLCD46a5AMBWZsj0jRAZnGHLKmP8gcGvT34O1ssil1R7bhvC0Wo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=3SLvpZaqCx8sE22UxnJ7YA&oh=00_AfvWjtqPamXxsLjI42tBMXvsP27X65c6ulVd1zybkZ4fhg&oe=69A0F42E
NFL on Instagram: "The showdown in the Steel City. 💪 📺: #LARvsPIT - Sunday at 4:25pm ET on FOX 📱: NFL App // Yahoo Sports App"
82K likes, 619 comments - nfl on November 8, 2019: "The showdown in the Steel City. 💪 📺: #LARvsPIT - Sunday at 4:25pm ET on FOX 📱: NFL App // Yahoo Sports App".
több mint 6 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Sziasztok!
Kicsit off,de gondoltam hát ha valakit érdekel.
Eladó a képen látható kapucnis pulcsi,méretprobléma miatt.
Itthoni méretezés szerint olyan L-es méretű lehet.
Paraméterei:
Hossza,válltól az aljáig:55 cm
Szélessége a csípőnél:53 cm
Karhossz:55 cm

5000 Ft+postáért vihető illetve Békéscsabán személyesen átvehető,Csak felpróbálva volt.
" class="embed">