Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Azért az is jó lenne ha Rudi release time ja nem 3 perc lenne... Ehhez a meccshez megint közünk nem volt Hoyer konkrétan rojtosra passzolta a védelmet. Fitz meg tök jó, hogy ballhawk csak jólenne nem meccsenként 1-2 fix TD t kapni róla...
több mint 6 éve
most neztem meg a pecc-hollo meccset es hat eges es fold. Az ott focsi volt.elvezetes, minden pillanata.
Ez is tele volt feszultseggel, csak nagyon nem mind1, hogy miert.
Tessek lemondani az osszes edzonek.
mindenkinek, kivetel nelkul.
A ravens-t szerintem nem tudjuk mar utolerni.
Kiveve ha Lamar kap egy bazi nagy utest.
több mint 6 éve
Ráadásul kb. sporttörténelmi volt Vina hibája. Jó, tudom, ahhoz képest, hogy a nagy háboú idején született, érthető ha már néha elszúszik a szaron., De azért előtte csak hahota szinten gondoltam, hogy na ezt most kihagyja, nem hittem el, hogy VanderJerkezik egyet. 😀félidőben kikapcsoltamMi van, nem bírod a feszkót? Normál Steelers meccs az utolsó percben dől el, az első 3 negyedet csak azért kell megnézni, hogy legyen idő meginni a söröket. 😊
ez mikor beszakadsz a kertibudiba, de még följössz, mer partra vet a fos
mindennek meg van a maga bája, de az öreg Gauss nagy ravasz vót a görbéivel, ami hegynek föl oboa volt a friszko, zsírpóx meg a rajbensz ellen az most visszajön dombnak lefele letolt gatyával
ezek a meccsek tökmindeggyek egyébként, a szarválasztó a két Bronz meccs lesz, arra össze kell drótozni Konnert
sutianap
Jan
Azért vót pár egyed a kondából ma...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Bocs, tényleg az az 51 yardos nagyon kellett és persze a többi is!Egy valakit viszont ki kell emelni nálunk. Ez pedg James Washington...carrier day volt az övé....Dupree és Minkah az, akit kiemelnék, és ha utóbbi visszahordott TD-je nincs, akkor itt szomorkodás van.Boswellt ne feledd
Klemó
astroid
több mint 6 éve
A lényeg a W.Azonban amit az edzők műveltek, az kriminális. 7 yardra a goal linetól hívunk egy reménytelen futás, meg egy olyan passz, hogy esélye sem volt Mekdöncinek megfogni és TD-t csinálni.
Ezen túlmenően, amikor egy FD kellett volna, akkor is sikerült teljesen agyhalott játékokat hívni.
A challengek is teljesen érthetetlenek voltak. Úgy sem hívják vissza a döntésüket. Megjegyezném, hogy azért a kurva anyjukat, hogy arra a Nelson megmozdulásra DPI-t dobtak.
A védelemet tudom kevésbé hibáztatni, mindamellett, hogy most is volt hiba bőven, de jön a nyomás, sack, TO.
Minkah pedig nagyon-nagy király. Boldog vagyok, hogy adtuk az 1.kört érte. Jobbat ez a stáb úgysem tudott volna draftolni.
több mint 6 éve
félidőben kikapcsoltamMi van, nem bírod a feszkót? Normál Steelers meccs az utolsó percben dől el, az első 3 negyedet csak azért kell megnézni, hogy legyen idő meginni a söröket. 😊
ez mikor beszakadsz a kertibudiba, de még följössz, mer partra vet a fos
mindennek meg van a maga bája, de az öreg Gauss nagy ravasz vót a görbéivel, ami hegynek föl oboa volt a friszko, zsírpóx meg a rajbensz ellen az most visszajön dombnak lefele letolt gatyával
ezek a meccsek tökmindeggyek egyébként, a szarválasztó a két Bronz meccs lesz, arra össze kell drótozni Konnert
sutianap
több mint 6 éve
félidőben kikapcsoltamez mikor beszakadsz a kertibudiba, de még följössz, mer partra vet a fos
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Egy valakit viszont ki kell emelni nálunk. Ez pedg James Washington...carrier day volt az övé....Dupree és Minkah az, akit kiemelnék, és ha utóbbi visszahordott TD-je nincs, akkor itt szomorkodás van.Boswellt ne feledd
Klemó
több mint 6 éve
Egy valakit viszont ki kell emelni nálunk. Ez pedg James Washington...carrier day volt az övé....Dupree és Minkah az, akit kiemelnék, és ha utóbbi visszahordott TD-je nincs, akkor itt szomorkodás van.
több mint 6 éve
Nem értem a D-t, hogyan működünk. Ha azt nézem hogy sack meg labdaszerzés hogy megy, akkor ligaelit védelemről kellene beszélni, csak közben meg mennek át rajtunk mint kés a vajon. És ez nem olyan, hogy hajlik de nem törik, mert azért pontot is nyelünk szépen.Erre a mai W-re nehezemre esik azt mondani hogy megérdemeltük, mert baromira nem rajtunk múlt. Nyilván nem kezdek szomorkodni, hogy megnyertünk egy meccset, de ez a produkció nagyon nem steelers-football volt. Az edzői stábról meg inkább nem írok semmit, szóra sem érdemesek.
több mint 6 éve
Ja, meg a check down passzok. Értem én, hogy nem lehet mindig 40 yardokat dobatni, de 10 elkapása volt a harmadik negyed közepén a futónknak. Érted ezt baszod???
több mint 6 éve
Hja és igen....4,5 perc....2 pont az előny...láthatóan meg sem próbálunk first downra játszani....majd az a két challenge, miután tudott és ismert, hogy NEM fognak ilyen ítéleteket megváltoztatni.....értelmi fogyatékosság....miközben van már segítsége....nem hiszem el....
több mint 6 éve
Rájöttem miért nem szeretem már Tomlint: egyszerűen nem akarja már megnyerni a meccset, amikor ott a lehetőség, hanem átmegy ultra konzervatívba és rábízza magát az ellenfélre. Nem tudom ez mikor fordult át nála, de egy darabig biztos, hogy ez nem volt rá jellemző. Szörnyű volt nézni 6 perccel a vége előtt azt a három játékot a red zone-ban (meg sem próbáltunk TD-t szerezni, csak vigyáztunk a labdára), és 4 perccel a vége előtt azt a három játékot a saját térfelünkön (meg se próbáltunk FD-t szerezni, csak vigyáztunk a labdára).
több mint 6 éve
Az egyéni bravúrok és hibák összességében hozták a W-t az edzőink minden akarata ellenére. Nem, csak Tomlin volt itt a ludas, mind az O, mind a D playhívásoktól a hajam égnek állt több alkalommal is.Nem sokszor mondom, de nem érdemeltünk W-t. A focit ma ott játszották. Nálunk a pass rush az ami dícsérhető volt, de csak abban a szakaszban, amikor már várható volt a pasz.
Amit Fitchner művelt a playhívásokkal viszont az döbbenet volt...azzal együtt, hogy Rudi sem volt a helyzet magaslatán. Bravúr és szerencse playek és valljuk be a végén az a pass interference mákos volt. Persze mondhatjuk, hogy Nelson kapcsán simán az elkaphatatlan laszti is mondható lett volna, de ott legalább a kontakt megvolt.
Ez volt az a meccs, amiből, ha nem tanulunk nagyon buták vagyunk.....a W ellenére is.....
több mint 6 éve
Ez a gameplan része volt biztos, nagyon nagy lángelmék vannak nálunk, így zavarunk össze mindenkit hogy akkor most jó csapat vagyunk vagy sem. A teliarccal rágózó ST eddzőbá'-nk pl biztos egy Vinny vudubábut szurkált a meccs végén, lásd be is jött neki, más hozzáadott értéke nem volt ma (sem).Ha valaki megy Pittsburghbe, szóljon már a a stadionban egy kompetens emberkének, hogy Rudi nem autista és hagyják már egy kicsit játszani. Köszönöm.Kb csak a W része működött, az is akaratunk ellenére 😊
Valaki sorolja majd fel legyen szíves, hogy ma a játéknak melyik része működött. Én egyet sem tudok mondani..
Szokol
bcsarli
több mint 6 éve
Akkor így rendbenGondolkodtam,hogy odairjam zarojelbe,hogy no sarcasm,de ugy latszik,hogy nem derult ki🙂Gratulalok,Sracok! A mai eredmenykovetobol is kiderult,hogy nagyon szimpatikus es elfogulatlan tarsasag vagytok!👏🏻Sarcasm?!
Bence94
bcsarli
Bence94
több mint 6 éve
Gratulalok,Sracok! A mai eredmenykovetobol is kiderult,hogy nagyon szimpatikus es elfogulatlan tarsasag vagytok!👏🏻Szerintem kellőképpen ekéztük a saját csapatunkat végig, így remélem nem gúnyolódásból írtad, hanem komolyan.
Bence94
több mint 6 éve
Na megyek, rágyújtok, hátha addig nem kap TD-t a védelem! 😀
több mint 6 éve
Gondolkodtam,hogy odairjam zarojelbe,hogy no sarcasm,de ugy latszik,hogy nem derult ki🙂Gratulalok,Sracok! A mai eredmenykovetobol is kiderult,hogy nagyon szimpatikus es elfogulatlan tarsasag vagytok!👏🏻Sarcasm?!
Bence94
bcsarli
több mint 6 éve
Szegény Vina egy legenda, nem ezt érdemli. Ráadásul ez nem is az övé volt.
több mint 6 éve
Nem akarok negatív lenni, de azért majd nézzük meg, hogy az ötből hányat köszönhetünk Hoyernek, illetve a fekete Lucknak, hirtelen kettőben vagyok biztos. De emellett sem tudtunk szerintem konstans nyomást rakni az irányítóra.Ha valaki megy Pittsburghbe, szóljon már a a stadionban egy kompetens emberkének, hogy Rudi nem autista és hagyják már egy kicsit játszani. Köszönöm.Legalább 5 sacket csinált a védelem egy állítólag elit támadófal ellen. Azért írom hogy állítólag, mert egy hónapja ebből semmit nem látni, De az 5 sack az 5 sack.
Valaki sorolja majd fel legyen szíves, hogy ma a játéknak melyik része működött. Én egyet sem tudok mondani..
Szokol
Baba Yaga
több mint 6 éve
Tomlin fogyatékos.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
Ha valaki megy Pittsburghbe, szóljon már a a stadionban egy kompetens emberkének, hogy Rudi nem autista és hagyják már egy kicsit játszani. Köszönöm.Kb csak a W része működött, az is akaratunk ellenére 😊
Szokol
több mint 6 éve
Ha valaki megy Pittsburghbe, szóljon már a a stadionban egy kompetens emberkének, hogy Rudi nem autista és hagyják már egy kicsit játszani. Köszönöm.Legalább 5 sacket csinált a védelem egy állítólag elit támadófal ellen. Azért írom hogy állítólag, mert egy hónapja ebből semmit nem látni, De az 5 sack az 5 sack.
Szokol
több mint 6 éve
Gratulalok,Sracok! A mai eredmenykovetobol is kiderult,hogy nagyon szimpatikus es elfogulatlan tarsasag vagytok!👏🏻Sarcasm?!
Bence94