Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Amiket ebből le lehet szűrni
tenorx
Full random számokat tüntetnek fel játékosok neve mellett ami sok esetben köszönőviszonyban nincs a valós teljesítményekkel.
gabokocka
Nem szeretnék kötekedni de ezt az állítást mire alapozod? Komolyan érdekelne!
Razi
Ő se nagy PFF fan. És nincs ebben egyedül. A PFF nem rossz eszköz, de egyesek azt hiszik, hogy amit ők kihoznak, az szentírás. Pedig baromira nem.
iktriad
Nem tudok jobb objektív dolgot a play by play elemzésüknél, attól függetlenül, hogy nyilván nem tökéletes.
De köszi Gabo, hogy csak ezért megtiszteltél minket a topicban 😊
tenorx
Sok topikot szoktam olvasni, és írni is szoktam, ha vmi érdekeset látok.
Itt most például azt láttam, hogy véleményem szerint fingod sincs, miért értékelik Busht vagy Fitzpatrickot ennyire alacsonyra, de inkább elhiszed, mert pff, mint sem a saját véleményedhez tartanád magad, holott gondolom az összes meccseteket láttad. Nem azt mondom, hogy önmagában minden szar, amit ők csinálnak, mert rengeteg hasznos statisztika van, de az értékelési rendszerük sztem tragikus, sok olyan eset van, amikor ha nézed a meccset, és utána látod az értékeket, megkérdezed magadtól, hogy ugyanarról a meccsről van-e szó. De ez csak az egyéni szubjektív véleményem, lehet náluk van a szent grál, és én látok mindent rosszul.
gabokocka
Nézd, 12 éve nézek most már NFL-t, de nem hiszem azt, hogy minden playben végig tudom követni hogy ki baszta el az assignmentet coverben - és Fitzpatricknál is látszódnak a nagy playek, de ha több play meg rajta ment el, akkor kijöhet az alacsonyabb rating.
Persze nem foglalkozok rengeteget a sémákkal szabadidőmben, úgyhogy vannak bőven a fórumon olyanok akiknek sokat adok a véleményére.
A PFF szerintem egy jó alapot ad, közös értékelési rendszerrel meccseken/csapatokon keresztül.
több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Szokásos kérdés a meccs után, amikor a csereirányítód játszik: megtett mindent az edzői stáb, hogy segítse? Meg, meg a lónak a faszát! Fekete pont!
Szokol
Rudolph-ot imádjuk, dicsérjük állandóan és erősen bízunk benne, hogy a jövő franchise irányítója. Ha pedig így van akkor ne kezeljük már úgy, mintha Paxton Lynch frissen igazolva ugrott volna be egy meccsre a Pats D ellen.
Értem én, hogy agyrázkódás után játszik, de ha játszik az azt jelenti hogy játékra alkalmas és nincs dupla látása, nem hiszi azt, hogy épp Massachusetts-ben van egy középiskolai baseball meccsen.
Ez esetben meg egy Dolphins védelem ellen, azért nem volt olyan merész hogy passzoltattuk.

Más kérdés, hogy nehezen jött bele a játékba, de nekem marhára tetszik benne hogyha elkapja a fonalat mennyire tudja lelkesíteni a többieket. Ez a tűz hiányzik Farrior, Harrison...stb. korszak óta. Ott is mindig volt tűz, ami szükséges rengeteg meccs megnyeréséhez. Tomlin-ban ez régen megvolt, de már évek óta fapofával áll és nézi végig a meccseket. BB-ben sincs ez meg sajnos és ezt nem is szeretem benne, pont ezért van annyi hígfos meccs amikor játszik és az elejétől a végéig gyakorlatilag nem történik semmi.

Diontae Johnson nekem az új kedvencem. Egész szezonban marhára tetszik amit csinál, ha most a TD-t nem nézzük, akkor is brutál jól játszott. Elképesztően jól futja a route-kat nagyon bejön minden amit csinál. Engem 1:1-ben Emmanuel Sanders első éveire emlékeztet, még a mozgása és a karaktere is teljesen ugyan az.

Conner sérüléséről van bővebb infó valakinél?

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
tenorx
Full random számokat tüntetnek fel játékosok neve mellett ami sok esetben köszönőviszonyban nincs a valós teljesítményekkel.
gabokocka
Razi
Ő se nagy PFF fan. És nincs ebben egyedül. A PFF nem rossz eszköz, de egyesek azt hiszik, hogy amit ők kihoznak, az szentírás. Pedig baromira nem.
iktriad
Nem tudok jobb objektív dolgot a play by play elemzésüknél, attól függetlenül, hogy nyilván nem tökéletes.
tenorx
Sok topikot szoktam olvasni, és írni is szoktam, ha vmi érdekeset látok.
Itt most például azt láttam, hogy véleményem szerint fingod sincs, miért értékelik Busht vagy Fitzpatrickot ennyire alacsonyra, de inkább elhiszed, mert pff, mint sem a saját véleményedhez tartanád magad, holott gondolom az összes meccseteket láttad. Nem azt mondom, hogy önmagában minden szar, amit ők csinálnak, mert rengeteg hasznos statisztika van, de az értékelési rendszerük sztem tragikus, sok olyan eset van, amikor ha nézed a meccset, és utána látod az értékeket, megkérdezed magadtól, hogy ugyanarról a meccsről van-e szó. De ez csak az egyéni szubjektív véleményem, lehet náluk van a szent grál, és én látok mindent rosszul.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
LOL
 twitter.com/AdamStites_/status/1189207420637241344
iktriad
Mehet érte a második kör. Csak pénzügyi vita volt vele, a mostani szerződése korrekt.
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
tenorx
gabokocka
Razi
iktriad
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
LOL
 twitter.com/AdamStites_/status/1189207420637241344
több mint 6 éve
Hát most erre mit mondjak.
Nézem a meccseket, és én nem ugyanazt látom, mint ők, ennyi.
Szerintem, hogy a konkrét példánál maradjunk, Bush és Fitzpatrick jobb játékos, és jobban játszanak, mint Edmunds.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
tenorx
gabokocka
Razi
több mint 6 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
tenorx
gabokocka
több mint 6 éve
tenorx

több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Egyébként PFF szerint így áll a csapat:

Amiket ebből le lehet szűrni:
- Fitzpatrick low gradeje: Valószínűleg zónában basz el dolgokat, mert a ballhawk-ság ott van, reméljük ez megy még majd felfelé, mert van a srácban potenciál
- Dupree egészen elfogadható gradeje: Egyértelműen profitál Wattból
- Watt, Heyward elit: Igen, ők egyértelműen a D alap emberei (meg Tuitt aki sajnos ugye megsérült).
- Haden öregszik
- Bush: Neki is megvannak a nagy playek, csak konzisztensnek kell lennie, hogy ne bukjunk rajta playeket
- Barron: kuka
- Pouncy is borzasztó alacsonynak tűnik
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Túlelemezni tényleg kár ezt a meccset, bár azt azért meg kell hagyni, hogy aki látta már ezt a Miamit játszani idén az nem mondta volna meg az első félidőben, hogy ugyanaz a csapat van a pályán. Ez persze a mi kritikánk is nem lehet ezen vitázni.

Ami nem tetszett:
1. Nem tud a D konzisztensen stop-ot csinálni. Lehet mindenünk a labdaszerzés, de legalább olyan fontosnak kellene lennie annak, hogy ne engedjünk TD-t. Ez most belefért, de nem fog más csapat ellen.
2. Visszajön agyráziról a QB-d. Ekkor hát futsz, sok TE passz, check down, rövid yardok, play action hegyek, vagyis minél inkább leveszed róla a terhet, mint Hodges-ról. A futáson kívül ebből semmi nem valósult meg. Döbbenetes volt megint, hogy mintha hiányoznának a TE passz játékok a playbookból, lehet valaki kilopta? Node ha így van, akkor mentek folyamatosan a keresztek, hogy ne egy az egy playek legyenek folyton. Nem....ezt döbbenetes volt látni.
3. Zóna védekezés a D-ben. Megint megcsináljuk és már röhögök. 3 és hosszú...Fitz kilép és a zónahatárra odadobja. Catch. Ezt csak Én látom így?

Ami tetszett:
1. Egyértelműen a ballhawk karakter kezd kirajzolódni a D-ben. A fentiek ellenére ezt Én csipázom, mert ebben benne vannak nagy győzelmek is.
2. Van Nix és van futás. Nem kell mondani..először 100 yard felett idén...mennyivel más ez...annak idején egy TE-nk félig FB is volt....hát talán ebbe az irányba is elmehetnénk megint.
3. T.J Watt. Ekéztük a húzásokat, de most már el lehet mondani, hogy vele bullt dobtunk. Elképesztő a figura és azt érzem, hogy fejlődik, még messze a plafon

Nomeg Fitz a kiemelendő. Én nagyon csípem ezt a figurát. Végig mosolygott, szereti ezt a játékot....
Klemó
Azért ehhez képest sok dolgot levontál 😛
Én a futással úgy vagyok, hogy majd ha egy rendes csapat ellen menni fog akkor elhiszem.
Wattot és Fitzpatrickot imádom, nem érdekel, ha Fitzpatrickért top5-ös pick ment - ha mi kezdtük volna el fejleszteni úgyis bustol, mert DB - így meg ha nem basszuk el van egy cornerstone a defenseben, amire nagy szükség lenne.
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 080 — LIGHTS OUT!
Diontae a király. Juju ki is lehet baszni.

több mint 6 éve
Vannak életjelek ez tény de a 3w -ből kettő a liga két leggyengébb csapata ellen született abból az egyik az első félidőben nullázott minket. Lehet jönni azzal, hogy itt hagyomány van a gyenge csapatok elleni rossz teljesítménynek csakhogy a jelenlegi Steelers -nél nincsen olyan, hogy gyenge ellenfél ezt ez a meccs is igen jól mutatta. Több mint valószínű velem van a baj nem nem látom a koncepciót. Még mindig LB vel akarunk néha WR -t fogni még mindig beszopjuk a zónázást konstans. Eltelt a szezon fele továbbra is kérdem mi a terv?
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Túlelemezni tényleg kár ezt a meccset, bár azt azért meg kell hagyni, hogy aki látta már ezt a Miamit játszani idén az nem mondta volna meg az első félidőben, hogy ugyanaz a csapat van a pályán. Ez persze a mi kritikánk is nem lehet ezen vitázni.

Ami nem tetszett:
1. Nem tud a D konzisztensen stop-ot csinálni. Lehet mindenünk a labdaszerzés, de legalább olyan fontosnak kellene lennie annak, hogy ne engedjünk TD-t. Ez most belefért, de nem fog más csapat ellen.
2. Visszajön agyráziról a QB-d. Ekkor hát futsz, sok TE passz, check down, rövid yardok, play action hegyek, vagyis minél inkább leveszed róla a terhet, mint Hodges-ról. A futáson kívül ebből semmi nem valósult meg. Döbbenetes volt megint, hogy mintha hiányoznának a TE passz játékok a playbookból, lehet valaki kilopta? Node ha így van, akkor mentek folyamatosan a keresztek, hogy ne egy az egy playek legyenek folyton. Nem....ezt döbbenetes volt látni.
3. Zóna védekezés a D-ben. Megint megcsináljuk és már röhögök. 3 és hosszú...Fitz kilép és a zónahatárra odadobja. Catch. Ezt csak Én látom így?

Ami tetszett:
1. Egyértelműen a ballhawk karakter kezd kirajzolódni a D-ben. A fentiek ellenére ezt Én csipázom, mert ebben benne vannak nagy győzelmek is.
2. Van Nix és van futás. Nem kell mondani..először 100 yard felett idén...mennyivel más ez...annak idején egy TE-nk félig FB is volt....hát talán ebbe az irányba is elmehetnénk megint.
3. T.J Watt. Ekéztük a húzásokat, de most már el lehet mondani, hogy vele bullt dobtunk. Elképesztő a figura és azt érzem, hogy fejlődik, még messze a plafon

Nomeg Fitz a kiemelendő. Én nagyon csípem ezt a figurát. Végig mosolygott, szereti ezt a játékot....
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Na azt gyorsan szögezzük le, hogy ez egy ergya teljesítmény volt, remélem ebben konszenzus van.

Annyira gyengék voltak Hópihéék, hogy nincs miről véleményt alkotni. Számomra az első félidő sem mérvadó, mert Rudi világtalan volt a kihagyás miatt.

Szokásos kérdés a meccs után, amikor a csereirányítód játszik: megtett mindent az edzői stáb, hogy segítse? Meg, meg a lónak a faszát! Fekete pont!

A legfontosabb észrevételem: Boswell egy pihenő szezon után magához tért és újra a régi! Ez is jó hír a jövőre nézve.
több mint 6 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
Az elso felidoben teljes blokk, mind O mind D oldalon.
Aztan kurva nagy szerencsekre volt egy ket szerencses mozdulat.
A masodik felidoben jol jatszottunk, a D meccsben tartotta a csapatot, Rudi meg kepes volt hosszu passzokat megdobni. Habar jobb is lehetett volna, ha pontosabb. A legtobb drop abbol jott, hogy elul, felul, vagy moge dobta.
xtaki
Második fél időben rászóltak a Dolphins edzői stábra, hogy HÉ miafaszt csináltok, így nem lesz 1/1.
tenorx
Már az első félidő végén észbe kaptak, 3&20-nál azért volt az a csodás időkérésük.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Ezek a "nagyszerű" meccsek remélem nem lesznek elégségesek ahhoz, hogy az edzői stáb a helyén maradjon😕 Ez az egész nekem olyan esetlegesnek tűnt megint...
Razi
Hát igen, kb. bárkitől kikaptunk volna, aki nyerni akar.
Gergőke irigylem az optimizmusod, de ebből a meccsből semmit nem lehet leszűrni, bárki aki jó játékos az már el lett tradelve ebből a csapatból.
több mint 6 éve
Ezek a "nagyszerű" meccsek remélem nem lesznek elégségesek ahhoz, hogy az edzői stáb a helyén maradjon😕 Ez az egész nekem olyan esetlegesnek tűnt megint...
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nekem tetszik Rudi. Sanyi egyfolytában ekézte, de szerintem megvannak az alap erényei. Nem ideges a zsebben, ki tud várni, csak még egy kicsit pontatlan. Szerintem ezen a legkönnyebb javítani idővel.
bcsarli
Teljesen egyetértek. Johnson nagyon jó kis elkapó lesz.

A másik dolog, hogy Nix mennyire jót tesz ennek az O-nak, és személyesen Connernek. Tudom, a Dolphins volt az ellenfél, de a 28 futás ól 145 yard akkor is komoly és sokkal jobban festett a futójáték, úgy egészében.

A D kezd egy védelemre hasonlítani. Nyilván helyén kell kezelni, mert a Dolphins volt az ellen, de az elmúlt meccseken mutatnak életjeleket. TJ az TJ, Bush mellett Vince is jól/jobban fest. A Minkah tradéért továbbra is pacsi Colbertéknek, mert a secondary is csinál szép dolgokat.

több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
A masodik felidoben jol jatszottunk, a D meccsben tartotta a csapatot, Rudi meg kepes volt hosszu passzokat megdobni. Habar jobb is lehetett volna, ha pontosabb. A legtobb drop abbol jott, hogy elul, felul, vagy moge dobta.
xtaki
az "alá" kimaradt 😀 az elkapók is csúszkáltak rendesen az sem segített, elég bokatörő ez a gyepnek nevezett pálya. Diontae tetszik, jó a labdakezelése, és jól futja az utakat, jó lenne többet látni
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nekem tetszik Rudi. Sanyi egyfolytában ekézte, de szerintem megvannak az alap erényei. Nem ideges a zsebben, ki tud várni, csak még egy kicsit pontatlan. Szerintem ezen a legkönnyebb javítani idővel.

több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
xtaki
Második fél időben rászóltak a Dolphins edzői stábra, hogy HÉ miafaszt csináltok, így nem lesz 1/1.
tenorx
benne van ez is. Bar en gondoltam, ha kikapunk toluk, akkor nincs tobbe mellebeszeles es dobhatjuk az edzoi kart a picsaba.

De lassunk csodat, meg sikeres challenge is volt.
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
xtaki
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810