Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 293
Loooool

www.instagram.com/p/B449PtYhYOn/?utm_source=ig_embed
Wyatt
Akkor a Browns-t kihúzhatjuk a listáról mint a következő csapatát?

Steelers fan
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Szerintem onnan indult a történet, hogy Myles Garrett akkor ütötte meg Mason Rudolphot, amikor az irányító már rég eldobta a labdát. Garrett alá szorult Mason keze és nem engedte felállni a földről. Larry Ogunjobi miért kapta az eltiltást?
Ráadásul az egész meccsen a játékosainkra vadásztak. Jövő hétre hány játékosunk eshetett ki?
bl2008
Korábban volt egy videó, ott az eset. Már rég vége volt és odament meglokni Rudit
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Loooool

www.instagram.com/p/B449PtYhYOn/?utm_source=ig_embed

több mint 6 éve
bl2008 Pittsburgh Steelers 20
Szerintem onnan indult a történet, hogy Myles Garrett akkor ütötte meg Mason Rudolphot, amikor az irányító már rég eldobta a labdát. Garrett alá szorult Mason keze és nem engedte felállni a földről. Larry Ogunjobi miért kapta az eltiltást?
Ráadásul az egész meccsen a játékosainkra vadásztak. Jövő hétre hány játékosunk eshetett ki?
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 508 — je suis poloska
Nevetséges punci 3 mecs? Akor az tejesen rendben van hogy az ellenfélnek szétrugjuk a fejét. Másik meg Rudi nem kap semmit azis vicc,
Norbi180
Jelenállás szerint Garrett kapott 6 meccset (úgyis visszatérhet a kövi idényre), így korrekt, hogy nála pedig 3 meccs az eltiltás. Rudolph is kaphat még.
Wyatt
Ezzel a hat meccsel kb a legenyhebb buntetest kapja amit elsore el tudtam kepzelni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Meg nem tudom mi a faszt keménykedet Rudi, úgy néz ki mint egy jó lakott óvodás, garett elintézte, örüljön hogy ennyivel megúszta rudi, nem kell keménykednie.
Norbi180
Na majd a következő védőnél, aki ilyet csinál Lamarral, várom, mit hisztizel össze 😀
Wyatt
Lemar meg Rudi között annyi különbség van,hogy a Kölyök nyugodt marad és kivárja a megérdemelt zászlót,pláne mikor hátrányban van a csapata és menni kell,míg Rudi beleállt a dologba és lement a roló..Ha nézel Ravens meccset,akkor látod hogy 1-1 Lamar futás után vagy akár sack után pacsizik az ellen védőivel,ha kialakul iránta a tisztelet,akkor nem is lesz büntetve soha,persze ilyen Brownsos gyökerek akkor is létezni fognak,de ezeket majd kikoptatja az NFL a helyükről.
több mint 6 éve
Meg nem tudom mi a faszt keménykedet Rudi, úgy néz ki mint egy jó lakott óvodás, garett elintézte, örüljön hogy ennyivel megúszta rudi, nem kell keménykednie.
Norbi180
Na majd a következő védőnél, aki ilyet csinál Lamarral, várom, mit hisztizel össze 😀

több mint 6 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
több mint 6 éve
Nevetséges punci 3 mecs? Akor az tejesen rendben van hogy az ellenfélnek szétrugjuk a fejét. Másik meg Rudi nem kap semmit azis vicc,
Norbi180
Jelenállás szerint Garrett kapott 6 meccset (úgyis visszatérhet a kövi idényre), így korrekt, hogy nála pedig 3 meccs az eltiltás. Rudolph is kaphat még.

több mint 6 éve
Én is sok éve nézek NFL-t. Olyat sem láttam egyik fent említett nagysággal, hogy ucsó máspodpercben úgy terítik le a földre, hogy nem engedik fel se kellni hirtelen.
Klemó
eaglesmcnabb
Amúgy itt is volt olyan jelenet, ahol Rudi nem kapta fel a vizet, mint ahogy minden meccsen van 1-1 helmet ütés vagy későn érkező hit...nincs ezzel gáz szerintem...ez a leszorítósdi nem kellett volna...Isten áldotta tehetség ez a srác, egyszerűen nem értem, hogy egy megnyert meccs utolsó pillanatiban miért volt erre szükség...én nagyon sajnálom, hogy nem látom a pályán, mert mindent tud erről a sportról, de ez nagyon gáz volt...

Csak az első videó miatt rakom be...ott se volt folytatás, Rudi helyében én is így reagáltam volna, pedig nem szeretem az erőszakot, ha vége a playnek

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 813
Pouncey 3 meccs
Ogunjobi 1 meccs
Garrett határozatlan időre, de idén biztosan nem játszhat
Klaci79
ezek szerint jol ereztuk!
mindenki mas, aki maskepp gondolta nem jol erezte!
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 906 — capitaine du château de Vienne 1487
Én is sok éve nézek NFL-t. Olyat sem láttam egyik fent említett nagysággal, hogy ucsó máspodpercben úgy terítik le a földre, hogy nem engedik fel se kellni hirtelen.
Klemó
mondjuk utolsó másodpercet sem mondtam 😀, véleményem szerint egy ilyen esetnél nem is tényező hogy a meccs melyik pillanatában történik

de pár példát azért itt hagyok, érdemes nézni a QB-k reakcióit, úgy látszik mégis van olyan ember aki higgadtan reagál egy hasonlóra, és nem esik neki az ellenfél sisakjának...

wentz.:
1.:  www.youtube.com/watch?v=L4egZynbYh0
2.:  www.youtube.com/watch?v=zuEgU6jiVug
3.:  www.youtube.com/watch?v=85xmM00c5D8

rodgers.:
1.:  www.youtube.com/watch?v=iBLpPSS4UzY
2.:https://www.youtube.com/watch?v=guG2vd-uAfY

ez meg szinte ugyanez a szituáció múlt hétről, ráadásul pont adta is a tv:
 www.youtube.com/watch?v=KzpQTJjW2YQ

itt meg phillip rivers reakciója von milleren ha már felhoztad.
NEM, még ő sem áll neki rángatni a sisakot:
 www.youtube.com/watch?v=XW67PaUfz3I
eaglesmcnabb
lassan mondom hogy értsd
amiket ide felhalmoztál azok hit-ek

ezekkel ELLENTÉTBEN Garett lenntartotta a földön s nem engedte el, tudomásom szerint KÜZDŐSPORTOKban is 3 sec után vége, el KELL engedni, de itt semmi, Rudolph meg ki akart szabadulni

berakom a Ravens meccset, hogy tuggyad mi dolgozik Rudiban
 youtu.be/hiPhb8RocAs

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Pouncey 3 meccs
Ogunjobi 1 meccs
Garrett határozatlan időre, de idén biztosan nem játszhat

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 293
Egyébként újra megnézve a meccset, a Garett eseten kívül is voltak a Browns D-nek olyan megmozdulásai ami elég "piszkosnak" tűnnek. Ha ez nem a Steelers támadók ellen történik meg hanem bizonyos meg nem nevezett csapatok ellen(szándékosan nem írok neveket), akkor már mindenki a Browns védők és a teljes csapat fejét követelnék. De itt nem történt nagy dolog, csereirányító érintett csak, meg egy két fiatal lerendezve a támadóknál. Mekkora boszorkányüldözések vannak ha más az elszenvedő fél(még az sem számít akkor ha szabályos az ütközés).

Steelers fan
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 844
Senki nem mondta, h Rudit ne tíccsák el. Felkapta a vizet, utánament, ez volt a hülyeség, nem az, hogy a bordatörőt lekaparja magáról. Az természetes reakció, ennyi erővel szünetben is sackelhetik?

Ha Mason nem kap eltiltást, az azért lesz, mert Garrett nem kap eleget.

Brady-t anno eltiltották, amikor beleszállt Ed Reed mogyoróiba? Az sem a játék része és látszott, h Tommyboy elborult. Csak egy példa.

Én Garrettnek adnék egy 6 hónapot, Puncinak a hátralévő meccseket, Rudinak meg kettőt, Randellnek és a lökdösődőnek 1-1 meccs + előbbinek csekk.

Gregg Williams szelleme kìsért, rühellem az elmebeteget és azokat, akiket ìgy betanít. Mindig fizikai megsemmisítésre játszanak, beléjük van kódolva. Ebből jönnek az ilyen durvulások, túlpörgések😟
Fast Willie
Masculin kontaktsport. Akinek nem tetszik nézzen golfot.
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nem azért mondtam mert hangulatot akartam kelleteni, csak azt akartam érezteteni, hogy mennyire kibaszott Garett a saját csapatával...
Burfict fiaskó, ha jól emlékszem AB miatt ment és nem BB-t ölte meg Burfict, azért az más szitu ráadásul a visszavágón játszott Burfict szóval miért mentek volna Daltonra ha ott volt az elsődleges célpont?

Ha azt hiszed, hogy nincs ilyen jellegű vadászat akármelyik sportban és csapatban ki kell ábrándítsalak...
Persze mindegyik Játékos öltönyös úriember és tisztában van vele, hogy a bosszú nem old meg semmit, ahogy Garett is tisztába volt vele, hogy semmi értelme az ellenfél QB-ját leütni ezért nem is tette meg...
Nyílván a Steelers nem ilyen csapat és ott csak jómagaviseletű erkölcsös játékosok vannak, de mondjuk én biztos vagyok benne hogy a ravensnél menne a megtorlás és még csak pénzt sem kéne a dc-nek bedobni...
malkav
Maradjunk annyiban, hogy a Bronz védők két elkapónkat fejelték ki, az egyik meg sosem látott taplóságot követett el. Szóval nem a mi védőink bountyztak.

Persze könnyű lesz ráfogni a visszavágón, ha lesz vmi incidens.
Fast Willie
Mondtam részemről lezárva a vita csak azt nem értem miért lett hirtelen mindenki hypersensitive.. elképzelhetetlen hogy a csapat torlesszen a következő meccsen ? Vagy úgy érződik hogy vàdaskodni akarok?? Dehogy is csak ha magamat képzelem mondjuk bush helyebe akkor én most azon gondolkodnak hogy a blitznel hogyan kéne a lehető legnagyobbat odanyomni hogy megjegyezzek hogy a Heinz fielden vannak... De lehet csak én vagyok elmebeteg..
több mint 6 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Senki nem mondta, h Rudit ne tíccsák el. Felkapta a vizet, utánament, ez volt a hülyeség, nem az, hogy a bordatörőt lekaparja magáról. Az természetes reakció, ennyi erővel szünetben is sackelhetik?

Brady-t anno eltiltották, amikor beleszállt Ed Reed mogyoróiba? Az sem a játék része és látszott, h Tommyboy elborult. Csak egy példa.

Én Garrettnek adnék egy 6 hónapot, Puncinak a hátralévő meccseket, Rudinak meg kettőt, Randellnek és a lökdösődőnek 1-1 meccs + előbbinek csekk.

Gregg Williams szelleme kìsért, rühellem az elmebeteget és azokat, akiket ìgy betanít. Mindig fizikai megsemmisítésre játszanak, beléjük van kódolva. Ebből jönnek az ilyen durvulások, túlpörgések😟
Fast Willie
Örülök hogy legalabb te egyetértesz velem nagyrészt .

Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
És ezt még el is felejtettük...

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 602 — #NoStress
Csabi ne már.

Én csak azt remélem amúgy, hogy az esti mészárlás, amit lerendeztek a Browns védői, nem hoz olyan folytatást, mint anno a Bengals elleni rivalizálásban, hogy a következő meccsen most a Steelers-védői fognak szándékosan a kiütésre menni végig, mert abból nagyon nagy bajok lesznek
Wyatt
Pedig ez egy ilyen tesztoszterontúltengéses aggro macsó gladiátorviadalsport.
Mindig lesznek határátlépések.
A dolog természetéből adódóan, nem a játékosok miatt.
Attól hogyha Garreth career ending eltiltást kap lesz még ilyen, de ha csak 2 meccset kap, akkor se lesz több.

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 874

több mint 6 éve
Beszéljünk kellemesebb dologról?

Szerintetek Wattnak mennyi esélye van elnyerni a DPOY-t?
steelwolf
szerintem nem sok. Jol jatszik, kiemelkedoen a steelersbol, de nem egetrengetoen. A tegnapi meccse pl kifejezetten lagymatag volt.
több mint 6 éve
Csabi ne már.

Én csak azt remélem amúgy, hogy az esti mészárlás, amit lerendeztek a Browns védői, nem hoz olyan folytatást, mint anno a Bengals elleni rivalizálásban, hogy a következő meccsen most a Steelers-védői fognak szándékosan a kiütésre menni végig, mert abból nagyon nagy bajok lesznek

több mint 6 éve
Klemó
mondjuk utolsó másodpercet sem mondtam 😀, véleményem szerint egy ilyen esetnél nem is tényező hogy a meccs melyik pillanatában történik

de pár példát azért itt hagyok, érdemes nézni a QB-k reakcióit, úgy látszik mégis van olyan ember aki higgadtan reagál egy hasonlóra, és nem esik neki az ellenfél sisakjának...

wentz.:

rodgers.:

eaglesmcnabb
az van, hogy en vegigneztem es minden alkalommal azonnal elengedtek a QB-t. Rogton foldeteres utan. Rudit nem engedte el Garrett. Folyamatosan nyomta le a foldre, paszirozta bele. KURVARA nem ugyanaz helyezet. Egyik video sem jo!
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 508 — je suis poloska
Klemó

wentz.:

rodgers.:

eaglesmcnabb
Értem én. Ezek szerint szegény Garett az ártatlan kis virágszál aki csak önvédelemből csapja fejbe Rudit. S vajon miért nincs Rudin sisak? Ja odaadta Garettnek szuvenirbe csak ő nem fogadta el.
Gyurci77
Kb hatszor leirtam h garrettet semmi nem menti fel ne zavarjon.
Gondolom n zavar, hogy Garretten csak azert volt sisak, mert rudolph vele ellentetben nem tudta levenni rola.
Utolso hszem a temaban, mert olyan szavakat adtok a szamba amit nem mondtam. Amit meg igen nem cafoljatok. Parttalan vita. Befejeztem, Peace

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!