Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 595
Egy jo peldat irtam Conner-el, mert nem egyertelmu. Watt-ra a rakon kivul minden igaz es extra jatekos. Meg kell tartani, lehet a penzen vitatkozni de o van jobb alkupoziban. Nincs mirol beszelni az eseteben.

Conner az aki igazi csapda kerdes. Ha sok tulfizetett atlagos/jo jatekosod van akkor kozepszer a csapat. Pelda rengeteg, hozok ket Ravens-est. Pitta egy atlagosnal picit jobb TE ( de barat, kemia stb ) es a JSmith aki ugyan egy nagyon jo jatekos, de serulekeny.

A kerdes a probowl Conner vagy a nagy utestol kaban jatszik 6 meccset Conner-el szerzodsz.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nekem sokkal szimpatikusabb ez a Steelers, mint volt az elmúlt 6 évben,
Wyatt
Ja. Érthető. Nem kell velük pepecselnie a Jaxnek, Patsnek a PO-ban.
Sobri Jóska
Es melyik nem jart sikerrel?

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Szerintem mindkettőtöknek igaza van, és még Szokolnak is.
Wyattnek annyit, hogy azért így utólag persze lehet okoskodni, hogy mekkora cancer in the locker room konstelláció volt a 3B,

DE maradjunk annyiban, hogy ez sokáig nem látszott,

ÉS az sem látszott, hogy Bell befaszul,

ÉÉÉÉÉS az sem, hogy Brown szétcrackezi az agyát.

Addig meg azért szerintem jelentkezzen, aki nem imádta nézni, amikor hasít ez a három f.kalap/zseni.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Nekem sokkal szimpatikusabb ez a Steelers, mint volt az elmúlt 6 évben,
Wyatt
Ja. Érthető. Nem kell velük pepecselnie a Jaxnek, Patsnek a PO-ban.

több mint 6 éve
En egy szemtelenul alacsonyt kinalnek neki, de iden, hogy neki is legyen valami jo benne. Nem hiszem hogy elfogadna, huznek RB-t es az utolso eveben versenyezhetne a rookie-val. Meglepodnek, ha egyertelmuen lenyomna es akkor lehet alkudozni meg jobban.
no
Nem szabad Connert elengedni, mert az ő jelenlétét nem csak yardokban kell mérni. Ő a home boy a pittsburghieknek, ő a rákból felépült élsportoló az amerikaiaknak, ő a workethic, az akarat csodája az öltözőben. 4-5 milla èvente és rendben is vagyunk, rb posztra épp elég, amit ő tud.
Szokol
Ilyen nincs, hogy nem szabad. Inkabb legyen valaki nem home boy, de Polamalu tehetsegu, nem hiszem hogy barki fintorgott hogy nem helyi. Amugy ez amiket irsz ketoldalu, adsz neki ezert tobbet o meg enged itt ugyanennyit, mert mashol o egy futo lenne es kesz.
Ettol fuggetlenul, hogy en mit csinalnek, azon se lepodnek meg, ha tobbet kapna 5m-nal.
no
Csókolom, hol tetszettünk lenni az elmúlt három évben? Mivel volt előrébb a Steelers a primadonnákkal?

Nekem a Steelers nem az volt, amikor Big Ben, Bell és Brown azon hisztizett minden héten, melyikük a legnagyobb császár, hanem amikor Heath mindig megcsinálta a harmadik kísérletet, amikor Ward cigány volt ugyan, de hozta a játékokat, amikor a futást lenyomták a torkodon és amikor megveszekedtél azért is, hogy egy first downt összehozz. Nagyon jók voltak ezek a hármas szavazások, mindig a Big Ben, Bell, Brown hármas volt a legjobb QB, RB, WR trió, csak sajna ennek semmi köze a játékhoz. Akármikor játszottunk az elmúlt mondjuk 6 évben, mindig úgy voltam vele, hogy tök mindegy, milyen fancy nevek vannak ott, úgyis meglesz a győzelem.

Persze, egy Bell többet tud hozzáadni a csapathoz, mint egy Conner teszem azt, de míg az egyik ha megpusztul is, kirakja az alacsonyabb plafon ellenére a 100 százalékát, míg a másik ha úgy van, és hoz egy 80 százalékot és már jobb, de ha úgy van, szarik bele az egészbe és 0-t, akkor igenis előbbi mögé fognak beállni az emberek és ha gyengébb is lesz, sokkal jobban tudnak neki szurkolni. Ez utóbbi persze a szurkolóké, de az edzők is jobban szeretik azt, aki folyamatosan kirakja a maxot a pályára és tud mindig javulni egy kicsit, mint aki csak a tehetségéből akar megélni.

Nekem sokkal szimpatikusabb ez a Steelers, mint volt az elmúlt 6 évben, és ha idén gyengébb is lesz a mérleg, szerintem jobb lesz ez az út (arról nem beszélve, mennyire tetszik, hogy megpróbálnak mindent megadni egy fiatal irányítónak, hogy kiderüljön, lehet-e belőle valami, és nem a tankolással foglalkoznak egy gyenge idényben sem, hanem azzal, hogy nyerjenek. Nekem az egyik kedvenc idényem a 2008-as, mert akkor sem dobtuk el az idényt, hanem megpróbáltunk minél többet nyerni. Egy-két elit prospect sokat tud dobni a csapaton, de a győztes kultúra sokkal fontosabb, és ez az AFC-ben nekem mindig a Steelersnél volt meg rajtunk kívül persze).
Wyatt
Hej, ha iszol rendesen akkor hivjal engem is. 😊

Ki beszelt itt a multrol? A regi vasast kar idehozni, mindenki szerette.
Ugyan fingom nincs, de az elmult 6 evben megneznem a meccs elotti velemenyedet a parharcrol. Persze hiszek neked, de ugy erzem finomitva volt ( tiszteletbol ). 😊 Persze egy edzogarda csere utan valoszinuleg mas lenne a dolog. Nalatok sem Brady a felelmetes hiaba minden idok egyik legjobbja, hanem az oreg.

En megtartanam Conner-t olcson. Dragan nem. Azert meg amik fel voltak sorolva meg vegkeppen nem. Bell-es pelda rossz, sokkal jobb jatekos es kirakta a teljesitmenyt/100% amikor jatszott. Ettol fuggetlenul ertem mit akarsz mondani, de a liga 80%-a kemenyen dolgozo brigad es egy resze kiveteles tehetseg is. A maradek kihull elobb utobb. Azert mert nem kell primadonna azert nem toltod fel a keretet kozepszeru de kivalo jellemu fickokkal ( lasd Ravens egy par eve ). Es a fo kerdesedre valaszolva sokkal elorebb voltak, de a szimpatikussag az ellenfelektol nem szamit, a sajat meg megtalalja az utat hozza. Ahogy megmaradtak a Browns fanok is es kivancsi lennek hany embert talalsz rajtam kivul akinek szimpatikus a Pats es nem a szurkolojuk. (sot)

Azert kivancsi leszek jovore mi lesz a fiatal iranyitoval, de igaz. Soha nem adjak fel es ez remek, iden amugy sincs ertelme. Azert az irasodbol az jon ki hogy Conner marha sokat er, remelem az ugynoke is. 😊
több mint 6 éve
En egy szemtelenul alacsonyt kinalnek neki, de iden, hogy neki is legyen valami jo benne. Nem hiszem hogy elfogadna, huznek RB-t es az utolso eveben versenyezhetne a rookie-val. Meglepodnek, ha egyertelmuen lenyomna es akkor lehet alkudozni meg jobban.
no
Nem szabad Connert elengedni, mert az ő jelenlétét nem csak yardokban kell mérni. Ő a home boy a pittsburghieknek, ő a rákból felépült élsportoló az amerikaiaknak, ő a workethic, az akarat csodája az öltözőben. 4-5 milla èvente és rendben is vagyunk, rb posztra épp elég, amit ő tud.
Szokol
Ilyen nincs, hogy nem szabad. Inkabb legyen valaki nem home boy, de Polamalu tehetsegu, nem hiszem hogy barki fintorgott hogy nem helyi. Amugy ez amiket irsz ketoldalu, adsz neki ezert tobbet o meg enged itt ugyanennyit, mert mashol o egy futo lenne es kesz.
Ettol fuggetlenul, hogy en mit csinalnek, azon se lepodnek meg, ha tobbet kapna 5m-nal.
no
Csókolom, hol tetszettünk lenni az elmúlt három évben? Mivel volt előrébb a Steelers a primadonnákkal?

Nekem a Steelers nem az volt, amikor Big Ben, Bell és Brown azon hisztizett minden héten, melyikük a legnagyobb császár, hanem amikor Heath mindig megcsinálta a harmadik kísérletet, amikor Ward cigány volt ugyan, de hozta a játékokat, amikor a futást lenyomták a torkodon és amikor megveszekedtél azért is, hogy egy first downt összehozz. Nagyon jók voltak ezek a hármas szavazások, mindig a Big Ben, Bell, Brown hármas volt a legjobb QB, RB, WR trió, csak sajna ennek semmi köze a játékhoz. Akármikor játszottunk az elmúlt mondjuk 6 évben, mindig úgy voltam vele, hogy tök mindegy, milyen fancy nevek vannak ott, úgyis meglesz a győzelem.

Persze, egy Bell többet tud hozzáadni a csapathoz, mint egy Conner teszem azt, de míg az egyik ha megpusztul is, kirakja az alacsonyabb plafon ellenére a 100 százalékát, míg a másik ha úgy van, és hoz egy 80 százalékot és már jobb, de ha úgy van, szarik bele az egészbe és 0-t, akkor igenis előbbi mögé fognak beállni az emberek és ha gyengébb is lesz, sokkal jobban tudnak neki szurkolni. Ez utóbbi persze a szurkolóké, de az edzők is jobban szeretik azt, aki folyamatosan kirakja a maxot a pályára és tud mindig javulni egy kicsit, mint aki csak a tehetségéből akar megélni.

Nekem sokkal szimpatikusabb ez a Steelers, mint volt az elmúlt 6 évben, és ha idén gyengébb is lesz a mérleg, szerintem jobb lesz ez az út (arról nem beszélve, mennyire tetszik, hogy megpróbálnak mindent megadni egy fiatal irányítónak, hogy kiderüljön, lehet-e belőle valami, és nem a tankolással foglalkoznak egy gyenge idényben sem, hanem azzal, hogy nyerjenek. Nekem az egyik kedvenc idényem a 2008-as, mert akkor sem dobtuk el az idényt, hanem megpróbáltunk minél többet nyerni. Egy-két elit prospect sokat tud dobni a csapaton, de a győztes kultúra sokkal fontosabb, és ez az AFC-ben nekem mindig a Steelersnél volt meg rajtunk kívül persze).

több mint 6 éve
no
Szokol
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
no
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Amugy ki milyen szerzodest kinalna Conner-nek? Es mikor?
no
Egy átlagos (tehát nem top10-es) RB szerződést minél kevesebb garantálttal.
Semmi kiemelkedőt nem mutat, ráadásul sérülékeny.

Ok, most volt egy jó meccse - ha ezt a formát állandósítja, akkor persze más a történet.

Szerkesztette: Jan
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/72067081_110502946881975_3208945701056374180_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=103&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=M5MXNqn5JuIQ7kNvwEOfMMk&_nc_oc=AdkOPXaR0FR7oi4_2u2uniG_XkE5QI_a1zDG_ISnQqposgiBzL4ietcDdLp_D68tC8E&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afu_fDT9QbalWz4UfJPeYGSF394QVBF6PEO6fIh0jSinfg&oe=699DC0B0
NFL | SWIPE to see the AFC Players of Week 8! ⏪ | Instagram
143K likes, 731 comments - nfl on October 30, 2019: "SWIPE to see the AFC Players of Week 8! ⏪".
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
no
Félek, hogy offseason-ban kap egy 3 éves 5-8milla/év környéki szerződést, de én hibának érzem. Egyáltalán nem gondolom, hogy pótolhatatlan lenne, vagy bármi pluszt tudna hozni. Hiszem, hogy az NFL-ben lévő futók 90%-a képes lenne ugyan erre a teljesítményre ugyan ebben a szerepben. Nehéz ezt elfogadni, mivel elképesztően szerethető pali és óriási sztorija miatt mindenki imádja, de elfogultság nélkül szerintem messze van a legjobb futóktól.
laby
Én is így vagyok vele laby. Szerintem ha elengedjük 3-5. körben tudunk ilyen kalibert hozni, nem látom benne a pluszt.
Sajnos a sztori miatt szerintem is magunkhoz láncoljuk.
több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
no
Félek, hogy offseason-ban kap egy 3 éves 5-8milla/év környéki szerződést, de én hibának érzem. Egyáltalán nem gondolom, hogy pótolhatatlan lenne, vagy bármi pluszt tudna hozni. Hiszem, hogy az NFL-ben lévő futók 90%-a képes lenne ugyan erre a teljesítményre ugyan ebben a szerepben. Nehéz ezt elfogadni, mivel elképesztően szerethető pali és óriási sztorija miatt mindenki imádja, de elfogultság nélkül szerintem messze van a legjobb futóktól.

több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Az elso felidoben teljes blokk, mind O mind D oldalon.
Aztan kurva nagy szerencsekre volt egy ket szerencses mozdulat.
A masodik felidoben jol jatszottunk, a D meccsben tartotta a csapatot, Rudi meg kepes volt hosszu passzokat megdobni. Habar jobb is lehetett volna, ha pontosabb. A legtobb drop abbol jott, hogy elul, felul, vagy moge dobta.
xtaki
Második fél időben rászóltak a Dolphins edzői stábra, hogy HÉ miafaszt csináltok, így nem lesz 1/1.
tenorx
faszt, csak sokidő volt még kiszmolták melyik vereség a jobb. Ha ők maguk nyernek azzal is még meg lesz e az 1/1, és a steelersös 1.körös pickjüket nem rontják, vagy kikapnak és betutizzák az 1/1-t, de ezzel a steelers 1.köröse romlik.
Végül úgy gondoltál nem bíznak a Bengalsban, és az a tuti ha sose nyernek 😀
braxa88
Eeeeeez nagyon ördögi, de van benne rendszer 😊

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Az elso felidoben teljes blokk, mind O mind D oldalon.
Aztan kurva nagy szerencsekre volt egy ket szerencses mozdulat.
A masodik felidoben jol jatszottunk, a D meccsben tartotta a csapatot, Rudi meg kepes volt hosszu passzokat megdobni. Habar jobb is lehetett volna, ha pontosabb. A legtobb drop abbol jott, hogy elul, felul, vagy moge dobta.
xtaki
Második fél időben rászóltak a Dolphins edzői stábra, hogy HÉ miafaszt csináltok, így nem lesz 1/1.
tenorx
faszt, csak sokidő volt még kiszmolták melyik vereség a jobb. Ha ők maguk nyernek azzal is még meg lesz e az 1/1, és a steelersös 1.körös pickjüket nem rontják, vagy kikapnak és betutizzák az 1/1-t, de ezzel a steelers 1.köröse romlik.
Végül úgy gondoltál nem bíznak a Bengalsban, és az a tuti ha sose nyernek 😀
több mint 6 éve
Túlelemezni tényleg kár ezt a meccset, bár azt azért meg kell hagyni, hogy aki látta már ezt a Miamit játszani idén az nem mondta volna meg az első félidőben, hogy ugyanaz a csapat van a pályán. Ez persze a mi kritikánk is nem lehet ezen vitázni.
...
Klemó
Aki látta őket múlt héten, az nemigen lepődött meg, mert totál ugyanez volt a Bills ellen is; első félidőben jól játszottak, vezettek, aztán a másodikban összeestek. Gyakorlatilag ugyanazt a teljesítményt hoztak a múlt héten is, mint ellenünk.
Jan
A Ravens elleni meccset leszámítva egyik meccs első félidejében sem. Viszont a másodikban már kevéssé jó a helyzet 😊
Wyatt
Minden egyes meccsen ezt csinálják

több mint 6 éve
no
Javaslom, hogy Colberthez fordulj ez ügyben. 😀 (bocs)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
több mint 6 éve
LOL
 twitter.com/AdamStites_/status/1189207420637241344
iktriad
Mehet érte a második kör. Csak pénzügyi vita volt vele, a mostani szerződése korrekt.
Szokol
Jaja, inlább egy 3rd. Jöhet 2nd rb-nek. Nem, nem azért mert alapból Con Air jobb, hanem mert most ő a Steel Family member. 😀

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jó úton halad!

youtu.be/xg_LVy_5_bc
több mint 6 éve
 mobile.twitter.com/_oxproductions/status/1189155758295932928/photo/1
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Túlelemezni tényleg kár ezt a meccset, bár azt azért meg kell hagyni, hogy aki látta már ezt a Miamit játszani idén az nem mondta volna meg az első félidőben, hogy ugyanaz a csapat van a pályán. Ez persze a mi kritikánk is nem lehet ezen vitázni.
...
Klemó
Aki látta őket múlt héten, az nemigen lepődött meg, mert totál ugyanez volt a Bills ellen is; első félidőben jól játszottak, vezettek, aztán a másodikban összeestek. Gyakorlatilag ugyanazt a teljesítményt hoztak a múlt héten is, mint ellenünk.
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
En nem szeretem, de a lenyeg az utolso mondatod. Jo alap, de a finomsagok a reszletekben rejlik. Nem lattam iden minden meccseteket, ezt ideirom elozetesen. Nekem azert fejvakaros, hogy Dupree a harmadik legjobb a D-ben.
no
ezzel mindent elmondtal. Rohej, hogy ha nagy neha odateved a labdas jatekoshoz, akkor isteniti onmagat. de ez ritka mint a feher HOLLO [ hollo, erted? 😊 ]
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem tudok jobb objektív dolgot a play by play elemzésüknél, attól függetlenül, hogy nyilván nem tökéletes.tenorx
A play by play elemzés szerintem az egyik legértékesebb dolog amit csinálnak. Csak mi nem azt kapjuk. Ezek a számok amik a játékosok mellett vannak valamilyen nem nyilvános adatfeldolgozási módszerrel, algoritmusokkal keletkeznek a play by play adatokból. Namost nem tudom mennyire vizsgálják felül időről időre a play by play értékelésük módszertanát (remélem csinálják, mert a játék olyan gyorsan változik, hogy ma nem biztos, hogy jó play ami tegnap az volt, ma nem biztos, hogy hiba ami tegnap az volt, stb.), de abban az utóbbi bő egy évben elég biztos lettem, hogy az adatfeldolgozási folyamatba egyre több "piszok" kerül. Sok éve vagyok előfizetőjük, évek óta nézem, követem, használom a számaikat, és évekig az volt a tapasztalatom, hogy a számok nagyjából fedik azt ami a szemem látott. És ha nem, akkor volt igazán hasznos amit csináltak, mert többször mutatták meg azt, hogy én mit nem látok jól, mint fordítva.

Az utóbbi 1-1.5 évben elég nagyot fordult a világ náluk. Az idei QB lista (úgy összességében az egész) például egy káosz. Gyakran semmi párhuzamosság nincs aközött amit a szemem lát és amit a számaik mondanak. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy a szememnek van igaza, de ha évekig nagyjából megvolt a szinkron, most meg nem, akkor ott valami megváltozott. Vagy az szemem romlott, vagy az ő grading rendszerükbe (adatfeldolgozási folyamatba) kerültek bele olyan porszemek, amik korábban nem voltak. A szemem szerintem inkább javult, ma többet tudok a játékról mint akáár 3-4 éve, úgyhogy aligha a szememmel van a baj. Úgy gondolom túl sok lett a szubjektív elem, az üzleti érdek, mittudomén ami befolyásolja az eredményeiket/adataikat. A "mundér" védelmének hatását például csak a vak nem veszi észre, elég csak megnézni 1-2 évre visszamenőleg a saját draft boardjukat, aztán azt, hogy a következő écben ki az aki a szemünk alapján túl van értékelve (vagy éppen alul), és leugrik, hogy a kettő összefügg. Szóval 2 éve még megvédtem volna azokat a grade-eket, de mostanában nem tudom. A valamikori kézműves munkából mára konfekció lett, és ez meg is látszik rajta. (Legalábbis azon, amit mi elérhetünk.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Amiket ebből le lehet szűrni
tenorx
Full random számokat tüntetnek fel játékosok neve mellett ami sok esetben köszönőviszonyban nincs a valós teljesítményekkel.
gabokocka
Nem szeretnék kötekedni de ezt az állítást mire alapozod? Komolyan érdekelne!
Razi
Ő se nagy PFF fan. És nincs ebben egyedül. A PFF nem rossz eszköz, de egyesek azt hiszik, hogy amit ők kihoznak, az szentírás. Pedig baromira nem.
iktriad
Nem tudok jobb objektív dolgot a play by play elemzésüknél, attól függetlenül, hogy nyilván nem tökéletes.
De köszi Gabo, hogy csak ezért megtiszteltél minket a topicban 😊
tenorx
Sok topikot szoktam olvasni, és írni is szoktam, ha vmi érdekeset látok.
Itt most például azt láttam, hogy véleményem szerint fingod sincs, miért értékelik Busht vagy Fitzpatrickot ennyire alacsonyra, de inkább elhiszed, mert pff, mint sem a saját véleményedhez tartanád magad, holott gondolom az összes meccseteket láttad. Nem azt mondom, hogy önmagában minden szar, amit ők csinálnak, mert rengeteg hasznos statisztika van, de az értékelési rendszerük sztem tragikus, sok olyan eset van, amikor ha nézed a meccset, és utána látod az értékeket, megkérdezed magadtól, hogy ugyanarról a meccsről van-e szó. De ez csak az egyéni szubjektív véleményem, lehet náluk van a szent grál, és én látok mindent rosszul.
gabokocka
Nézd, 12 éve nézek most már NFL-t, de nem hiszem azt, hogy minden playben végig tudom követni hogy ki baszta el az assignmentet coverben - és Fitzpatricknál is látszódnak a nagy playek, de ha több play meg rajta ment el, akkor kijöhet az alacsonyabb rating.
Persze nem foglalkozok rengeteget a sémákkal szabadidőmben, úgyhogy vannak bőven a fórumon olyanok akiknek sokat adok a véleményére.
A PFF szerintem egy jó alapot ad, közös értékelési rendszerrel meccseken/csapatokon keresztül.
tenorx
En nem szeretem, de a lenyeg az utolso mondatod. Jo alap, de a finomsagok a reszletekben rejlik. Nem lattam iden minden meccseteket, ezt ideirom elozetesen. Nekem azert fejvakaros, hogy Dupree a harmadik legjobb a D-ben.