Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Kezd pofás védelmünk lenni!Watt-ra kíváncsi vagyok h meddig tud még fejlödni!
több mint 6 éve
Szerencsére mi nem adjuk fel az évet és egy meccset sem, erre mutat minden egyes döntése a vezetőinknek a szezon során.Pedig azt mondják, hogy ezt meg akarják nyerni, mert a Bengalsszal szemben még el tudják bukni utána is a harcot, de ha ti feladjátok az évet, azon sokat nyerhetnekSzerintem most ők sem eröltetik a W-t 😊Úgy értettem, hogy tartósan. 😉Már ott van 😁Ha mínuszos csapatként van arcunk bárkit lenézni, akkor Tomlin mehet a konyhába. 😀Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Itt eléggé észnél kell lenni, mert nem annyira kilátástalan a Miami, mint amit a mérleg alapján gondolna az ember. Egyértelműen nyerhető a meccs, de nagyon nem lesz elég a mezt kiküldeni. Remélem idén elengedjük azt a szép hagyományt, hogy a gyengébb mérlegű csapatok ellen nem tudunk felpörögni.
Gondolom a Browns nem nyomja le a Patset, szóval egy győzelemmel most felléphetnénk a csoport 2. helyre. 😊
Jan
Nem lepődnék meg bár vicces lenne nézni, ahogy a Miami edzői stáb megpróbálja elveszteni a meccset, nehogy elbukják az 1/1-et 😀
tenorx
kishaszi
Sült delfin Pittsburgh módra!
static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2016/09/14/16/south-park-chef.jpg?w968h681
steelwolf
Delfinektől már kaptunk ki úgy, hogy jól sokkal esélyesebbek voltunk, oszt rákaffantottunk mégis...
kishaszi
bcsarli
Szóval Fitzmagic csőd lesz, lecserélik max a 3. negyedben, ti meg simán nyertek.
Wyatt
Steelers fan
több mint 6 éve
Pedig azt mondják, hogy ezt meg akarják nyerni, mert a Bengalsszal szemben még el tudják bukni utána is a harcot, de ha ti feladjátok az évet, azon sokat nyerhetnekSzerintem most ők sem eröltetik a W-t 😊Úgy értettem, hogy tartósan. 😉Már ott van 😁Ha mínuszos csapatként van arcunk bárkit lenézni, akkor Tomlin mehet a konyhába. 😀Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Itt eléggé észnél kell lenni, mert nem annyira kilátástalan a Miami, mint amit a mérleg alapján gondolna az ember. Egyértelműen nyerhető a meccs, de nagyon nem lesz elég a mezt kiküldeni. Remélem idén elengedjük azt a szép hagyományt, hogy a gyengébb mérlegű csapatok ellen nem tudunk felpörögni.
Gondolom a Browns nem nyomja le a Patset, szóval egy győzelemmel most felléphetnénk a csoport 2. helyre. 😊
Jan
Nem lepődnék meg bár vicces lenne nézni, ahogy a Miami edzői stáb megpróbálja elveszteni a meccset, nehogy elbukják az 1/1-et 😀
tenorx
kishaszi
static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2016/09/14/16/south-park-chef.jpg?w968h681
steelwolf
Delfinektől már kaptunk ki úgy, hogy jól sokkal esélyesebbek voltunk, oszt rákaffantottunk mégis...
kishaszi
bcsarli
Szóval Fitzmagic csőd lesz, lecserélik max a 3. negyedben, ti meg simán nyertek.

több mint 6 éve
Szerintem most ők sem eröltetik a W-t 😊Úgy értettem, hogy tartósan. 😉Már ott van 😁Ha mínuszos csapatként van arcunk bárkit lenézni, akkor Tomlin mehet a konyhába. 😀Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Jan
tenorx
kishaszi
steelwolf
kishaszi
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy tartósan. 😉Már ott van 😁Ha mínuszos csapatként van arcunk bárkit lenézni, akkor Tomlin mehet a konyhába. 😀Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Jan
tenorx
kishaszi
steelwolf
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Már ott van 😁Ha mínuszos csapatként van arcunk bárkit lenézni, akkor Tomlin mehet a konyhába. 😀Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Jan
tenorx
kishaszi
több mint 6 éve
Ha mínuszos csapatként van arcunk bárkit lenézni, akkor Tomlin mehet a konyhába. 😀Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Jan
tenorx
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Jan
több mint 6 éve
A Ravens elleni meccset leszámítva egyik meccs első félidejében sem. Viszont a másodikban már kevéssé jó a helyzet 😊

több mint 6 éve
Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Itt eléggé észnél kell lenni, mert nem annyira kilátástalan a Miami, mint amit a mérleg alapján gondolna az ember. Egyértelműen nyerhető a meccs, de nagyon nem lesz elég a mezt kiküldeni. Remélem idén elengedjük azt a szép hagyományt, hogy a gyengébb mérlegű csapatok ellen nem tudunk felpörögni.
több mint 6 éve
Ma viszont Barron volt csak limitált. Mindenki más teljes edzést tolt.Samuels is teljes edzést tölt, pedig 1 hónapra jósolták a kiválását.
Klemó
több mint 6 éve
Ma viszont Barron volt csak limitált. Mindenki más teljes edzést tolt.
több mint 6 éve
TJ limitált volt tegnap az edzésen.
több mint 6 éve
Laci, benne voltál a TVben! wow 😊
több mint 6 éve
Akkor bocs, benéztem, köszi a helyesbítést!De ő belső LB, de semmiképpen sem EDGE/OLB player. Ennyi csak a gond, azon felül, hogy nem tudjuk ki miért vágta ki.Rendszerismeret miatt!Matthew Thomas FA! 😉bovebben?
steelwolf
xtaki
Tavaly sokunknak tetszett pre-ben!
De persze nem hiába FA!
De ha nincs más/jobb, én örülnék neki!
steelwolf
Klemó
több mint 6 éve
De ő belső LB, de semmiképpen sem EDGE/OLB player. Ennyi csak a gond, azon felül, hogy nem tudjuk ki miért vágta ki.Rendszerismeret miatt!Matthew Thomas FA! 😉bovebben?
steelwolf
xtaki
De persze nem hiába FA!
steelwolf
több mint 6 éve
Rendszerismeret miatt!Matthew Thomas FA! 😉bovebben?
steelwolf
xtaki
De persze nem hiába FA!
több mint 6 éve
Mert pl. ott van Burns, Jones, Dupree, Edmunds vagy bárki. Minden csapat fogott már mellé, mi miért lennénk kivételek? Nem törvényszerű, hogy a preseason teljesítménye alapján valaki pusztítani fog, de ennyi erővel akkor maradjon a rosteren az, aki gyenge volt?😊 Én örülnék annak, ha Thomas kapna egy esélyt és Skippernek is örültem volna.Matthew Thomas FA! 😉Komolyan. Azért mert vki a pre season meccseken jó volt, akkor már ő az őberkirály? Talán nem véltlen sem ő sem Skipper nem lett stabil rosteren sehol sem.
steelwolf
Gyurci77
több mint 6 éve
Matthew Thomas FA! 😉Komolyan. Azért mert vki a pre season meccseken jó volt, akkor már ő az őberkirály? Talán nem véltlen sem ő sem Skipper nem lett stabil rosteren sehol sem.
steelwolf
több mint 6 éve
Matthew Thomas FA! 😉
több mint 6 éve
És Skipper aláírt közben a Giants PS-beWatt sérüléssel bajlódik, vagyis jelenleg nincs 4 egészséges OLB a keretben és a 3. is az az Elliott akit az utolsó héten hoztunk a camp-be. Miközben elmondja Tomlin a sajttájon, hogy aggódik az OLB depth miatt egy nálunk edzett játékost nem értem miért nem hozunk el.
Klaci79
Persze azt ugye tudjuk, hogy egy másik PS-ből is bármikor igazolhatunk, de a fenti csak akkor logikus lépés, ha van más jelölt is a tarsolyban....az a gyanúm, hogy ma-holnap lesz változás.
több mint 6 éve
Köszi!Nem tudom, hogy a kompenzációs pickekbe belezavar-e, ha elhozunk valakit a vaiwerről. Ha nem, akkor biztosan megyünk érte. Ha igen, akkor Én nem vagyok benne biztos, hogy nem várjuk meg, míg lejön.KlemóA kompenzációs pickekbe már régen nem zavar bele igazolás. Valamikor a draft után pár héttel van a határidő. Utána már nem számítanak bele a komp. pick számításba a játékos mozgások.
(Kivéve, ha olyan játékosról van szó, aki a határidő előtt is számított. Pl. márciusban igazolva lett, aztán később kiraktva.)
peterk2005