Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
A Pats ellen mikor volt reális esélyünk? Amikor pusztítottak Harrisonék, és Cassel volt a QB. Eleve teoretikus a dolog, mert BB és TB mindig szétszedtek minket, ha volt 2mp-e tomibojnak.Minek a PO, ha nem lesz SB, vagy minek az SB, ha nem nyerjük meg? Mikor volt reális esélyünk az elmúlt 2-3 évben a Pats ellen?A reális PO alatt az értendő, hogy ott lenne is reális esélyünk. Az, hogy gyenge csoport miatt beesünk, annak sok értelme nincs - max egy balfék statisztika, amivel Tomlin villoghat.Miért estünk volna ki? 2 meccsre vagyunk a csoport elsőtől, mindezt úgy hogy ennél rosszabb kezdésünk nem nagyon lehetett volna. A csoport többi tagja sem erős, ahogy mi sem. Szóval 10 meccs alatt, 2 meccs hátrányt ledolgozni nem a világvége, ráadásul lesz még egy rakás csoportmeccs is.Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.Pihenje ki rendesen. Annál nincs fontosabb. Szerintem amúgyis kiszálltunk mindenféle PO harcból reálisan, azt gondolom nincs mit siettetni. Ritkán van ilyen, hogy 3. számú QB bevetésére van szükség és ennek nincs is túl sok haszna, ha csak nagyon rövid időre tudnak pályára lépni. Így legalább lehet fogalmunk a back stageről. 😊.
Klaci79
És Hodgesnak se kell görcsölnie.
kishaszi
Persze, ehhez az kell hogy a védelem továbbra is hozza a jó formáját, és Rudolph is odategye magát. Nem biztos hogy így lesz, de azért vannak jelek amiben lehet bízni.
laby
kishaszi
Azért rimánkodtunk, hogy ha nem is lesz egy brutális D-nk, de legalább tudjunk labdát szerezni. Most ez úgy néz ki eljött. Ha pedig van egy ballhawk D-d, akkor ott egy meccsen bármi megtörténhet. Ez nem kincstári optimizmus, tényleg így gondolom.
Ettől még persze, ahhoz, hogy meglegyen a PO mindenben javulnunk kell és ahhoz, és nyilván az is igaz, hogy sok mindennek össze kell jönnie, ami most kevésbé valószínű.
Klemó
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Minek a PO, ha nem lesz SB, vagy minek az SB, ha nem nyerjük meg? Mikor volt reális esélyünk az elmúlt 2-3 évben a Pats ellen?A reális PO alatt az értendő, hogy ott lenne is reális esélyünk. Az, hogy gyenge csoport miatt beesünk, annak sok értelme nincs - max egy balfék statisztika, amivel Tomlin villoghat.Miért estünk volna ki? 2 meccsre vagyunk a csoport elsőtől, mindezt úgy hogy ennél rosszabb kezdésünk nem nagyon lehetett volna. A csoport többi tagja sem erős, ahogy mi sem. Szóval 10 meccs alatt, 2 meccs hátrányt ledolgozni nem a világvége, ráadásul lesz még egy rakás csoportmeccs is.Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.Pihenje ki rendesen. Annál nincs fontosabb. Szerintem amúgyis kiszálltunk mindenféle PO harcból reálisan, azt gondolom nincs mit siettetni. Ritkán van ilyen, hogy 3. számú QB bevetésére van szükség és ennek nincs is túl sok haszna, ha csak nagyon rövid időre tudnak pályára lépni. Így legalább lehet fogalmunk a back stageről. 😊.
Klaci79
kishaszi
Persze, ehhez az kell hogy a védelem továbbra is hozza a jó formáját, és Rudolph is odategye magát. Nem biztos hogy így lesz, de azért vannak jelek amiben lehet bízni.
laby
kishaszi
Azért rimánkodtunk, hogy ha nem is lesz egy brutális D-nk, de legalább tudjunk labdát szerezni. Most ez úgy néz ki eljött. Ha pedig van egy ballhawk D-d, akkor ott egy meccsen bármi megtörténhet. Ez nem kincstári optimizmus, tényleg így gondolom.
Ettől még persze, ahhoz, hogy meglegyen a PO mindenben javulnunk kell és ahhoz, és nyilván az is igaz, hogy sok mindennek össze kell jönnie, ami most kevésbé valószínű.
több mint 6 éve
Amúgy a korábbi hír állítólag mégis “kacsa” volt, Rudi protokoll alatt még és ezért is játszott Kacsa. Így nincs kérdés, de bárhogy is, szerencsés hogy így tudott bemutatkozni. Legutóbb meg Vick-el nyertünk, akkor San Diegóban
több mint 6 éve
Jaaa, azt hittem hogy a PO-ba kerülésről írtad. Amikor azt hisszük, hogy jók vagyunk akkor sem nyerünk túl sok PO meccset, most hogy szarok vagyunk akár nyerhetünk is ha már beszenvedjük magunkat, nem? 😊A reális PO alatt az értendő, hogy ott lenne is reális esélyünk. Az, hogy gyenge csoport miatt beesünk, annak sok értelme nincs - max egy balfék statisztika, amivel Tomlin villoghat.Miért estünk volna ki? 2 meccsre vagyunk a csoport elsőtől, mindezt úgy hogy ennél rosszabb kezdésünk nem nagyon lehetett volna. A csoport többi tagja sem erős, ahogy mi sem. Szóval 10 meccs alatt, 2 meccs hátrányt ledolgozni nem a világvége, ráadásul lesz még egy rakás csoportmeccs is.Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.Pihenje ki rendesen. Annál nincs fontosabb. Szerintem amúgyis kiszálltunk mindenféle PO harcból reálisan, azt gondolom nincs mit siettetni. Ritkán van ilyen, hogy 3. számú QB bevetésére van szükség és ennek nincs is túl sok haszna, ha csak nagyon rövid időre tudnak pályára lépni. Így legalább lehet fogalmunk a back stageről. 😊.
Klaci79
kishaszi
laby
kishaszi
több mint 6 éve
A reális PO alatt az értendő, hogy ott lenne is reális esélyünk. Az, hogy gyenge csoport miatt beesünk, annak sok értelme nincs - max egy balfék statisztika, amivel Tomlin villoghat.Miért estünk volna ki? 2 meccsre vagyunk a csoport elsőtől, mindezt úgy hogy ennél rosszabb kezdésünk nem nagyon lehetett volna. A csoport többi tagja sem erős, ahogy mi sem. Szóval 10 meccs alatt, 2 meccs hátrányt ledolgozni nem a világvége, ráadásul lesz még egy rakás csoportmeccs is.Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.Pihenje ki rendesen. Annál nincs fontosabb. Szerintem amúgyis kiszálltunk mindenféle PO harcból reálisan, azt gondolom nincs mit siettetni. Ritkán van ilyen, hogy 3. számú QB bevetésére van szükség és ennek nincs is túl sok haszna, ha csak nagyon rövid időre tudnak pályára lépni. Így legalább lehet fogalmunk a back stageről. 😊.
Klaci79
kishaszi
laby
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Én csoportgyőzelmet várok! Ezért remélem hogy a többieknek sikerül alulmúlni minket, mert annyira azért nem vagyunk jók 😀Miért estünk volna ki? 2 meccsre vagyunk a csoport elsőtől, mindezt úgy hogy ennél rosszabb kezdésünk nem nagyon lehetett volna. A csoport többi tagja sem erős, ahogy mi sem. Szóval 10 meccs alatt, 2 meccs hátrányt ledolgozni nem a világvége, ráadásul lesz még egy rakás csoportmeccs is.Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.Pihenje ki rendesen. Annál nincs fontosabb. Szerintem amúgyis kiszálltunk mindenféle PO harcból reálisan, azt gondolom nincs mit siettetni. Ritkán van ilyen, hogy 3. számú QB bevetésére van szükség és ennek nincs is túl sok haszna, ha csak nagyon rövid időre tudnak pályára lépni. Így legalább lehet fogalmunk a back stageről. 😊.
Klaci79
kishaszi
laby
több mint 6 éve
Miért estünk volna ki? 2 meccsre vagyunk a csoport elsőtől, mindezt úgy hogy ennél rosszabb kezdésünk nem nagyon lehetett volna. A csoport többi tagja sem erős, ahogy mi sem. Szóval 10 meccs alatt, 2 meccs hátrányt ledolgozni nem a világvége, ráadásul lesz még egy rakás csoportmeccs is.Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.Pihenje ki rendesen. Annál nincs fontosabb. Szerintem amúgyis kiszálltunk mindenféle PO harcból reálisan, azt gondolom nincs mit siettetni. Ritkán van ilyen, hogy 3. számú QB bevetésére van szükség és ennek nincs is túl sok haszna, ha csak nagyon rövid időre tudnak pályára lépni. Így legalább lehet fogalmunk a back stageről. 😊.
Klaci79
kishaszi
több mint 6 éve
Waltont visszahoztuk, de ő azt gondolom inaktív lesz majd. Eljött Buggs ideje. Kívánom neki, hogy ott folytassa, ahol az előszezonban abbahagyta. Ez a liga ilyen, egy sérülés egy másik játékosnak lehetőség. A jövő szemszögéből ez csak jó, úgy is mindig előkerül itt, hogy a jövőt építsük.Nalam elo szokott 😊
Klemó
Bar en a jatekra gondolok. Mi a jateka az O-nek? Ha eldontik es kiprobaljak akkor hamarabb derul ki, hogy mi nem megy-hol kell erosites-stb. Ennel jobb alkalom nem kell hozza, termeszetesen nem adtok fel meccset, a QB-k kapnak eselyt igy is ugy is. Sot akar a PO is meglehet akar, de ha teljes erovel erte akkor se latni hogy ott tudnatok alkotni valamit ( persze jobb a PO-ban, mint nem ). A keret kicsit sem rossz.
több mint 6 éve
Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.Csodálkoznék, ha teljesen jól lenne és nem engednénk játszani. De ha így van, akkor örülök, és 100%-ban egyetértek a döntéssel.
Klaci79
(de azt sem zárnám ki, hogy Hodges vártnál jobb preseason teljesítménye miatt most a FO teljes bizonyossággal meg akart győződni róla, hogy mire jó élesben)
Az eddigiek alapján azért nem úgy nézünk ki, hogy van két QB és az egyik fényévekkel jobb, mert Hodges beszállásával sem estünk össze. Sőt megcsinálta a GW driveot a Ravens ellen, (csak a D nem tudta lezárni a meccset) a Chargers ellen meg W, azt aztán végképp nem kell magyarázni.
Szerkesztette: Jan
több mint 6 éve
Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.Pihenje ki rendesen. Annál nincs fontosabb. Szerintem amúgyis kiszálltunk mindenféle PO harcból reálisan, azt gondolom nincs mit siettetni. Ritkán van ilyen, hogy 3. számú QB bevetésére van szükség és ennek nincs is túl sok haszna, ha csak nagyon rövid időre tudnak pályára lépni. Így legalább lehet fogalmunk a back stageről. 😊.
Klaci79
több mint 6 éve
Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.még a Májami ellen se hoznám, a két Bronz meccsre tegyük össze, aztán kell csodát tennie Valdemortban
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.
több mint 6 éve
Az a furcsa, hogy évekig azért elég jól álltunk ezekkel a sérülésekkel...Most azért gáz pont a vedelem talán legjobbját elveszteni.Igen, hiányozni, de ez benne van sajnos. Mindehol vannak sérülések és lesznek is.Tuitt is kidőlt az egész szezonra. Mellizom sérülés miatt.Ez hihetetlen....iszonyatosan fog hiányozni 😢
Gergőke
Klaci79
Klemó
több mint 6 éve
Waltont visszahoztuk, de ő azt gondolom inaktív lesz majd. Eljött Buggs ideje. Kívánom neki, hogy ott folytassa, ahol az előszezonban abbahagyta. Ez a liga ilyen, egy sérülés egy másik játékosnak lehetőség. A jövő szemszögéből ez csak jó, úgy is mindig előkerül itt, hogy a jövőt építsük.
több mint 6 éve
Tuitt fájó. Rivers is fájó, csóri gyakorlatilag minden évben parádés teljesítményt tett le az asztalra és a SB közelében sem volt és - szerintem - már nem is lesz, pedig ez a karrier megérdemelte volna.A meccs hamar eldőlt, a csapat azt hozta, amit a FO elvárt a Fricc trade alapján. Butlernek jár a dicséret, a Kacsa többet tett hozzá, mint amit az ember egy 3. számú irányítótól elvárhat.
A 4. negyedes leolvadás miatt nem aggódok, gyakorlatilag az már garbage time volt.
Erről ennyit, amikor minden fasza, akkor nem nagyon van miről írni, felszopni meg nem érdemes magunkat.
több mint 6 éve
Igen, hiányozni, de ez benne van sajnos. Mindehol vannak sérülések és lesznek is.Tuitt is kidőlt az egész szezonra. Mellizom sérülés miatt.Ez hihetetlen....iszonyatosan fog hiányozni 😢
Gergőke
Klaci79
több mint 6 éve
Pontosan ezt akartam mondani. Idén végre nagyon komoly teljesítményt tett le. folyamatosan megverte az mebereit. Fogta a futást és jött tőle a nyomás rendesen. Ráadásul pont most ,amikor a védelem is kezdett hasonlítani egy NFL szintű védelemre 😕 😕a legjobb DL emberunk volt iden.Tuitt is kidőlt az egész szezonra. Mellizom sérülés miatt.Ez hihetetlen....iszonyatosan fog hiányozni 😢
Gergőke
Klaci79
xtaki
több mint 6 éve
a legjobb DL emberunk volt iden.Tuitt is kidőlt az egész szezonra. Mellizom sérülés miatt.Ez hihetetlen....iszonyatosan fog hiányozni 😢
Gergőke
Klaci79
több mint 6 éve
Tuitt is kidőlt az egész szezonra. Mellizom sérülés miatt.
több mint 6 éve
Fred Johnsont ki kellett tenni, hogy legyen hely a sérültek miatt, a Bengals gyorsan le is csapott rá...sajnálom, mert reményteli UDFA volt a srác.
több mint 6 éve
Connerre már vadásztak sajnos a 3. negyedben, ahogy Johnsont is kiütötték. Volt egy play, ahol érezhetően szemből kíméletlenül lábra mentek és Én annak örültem, hogy nem lett belőle komolyabb sérülés. Frusztrált lett a D-jük, mert láthatóan mindenünk sikerült. Én ezt láttam.A D-ek magukban frusztraltak es konnyen jon a gyujtopont.
Klemó
Nem vedve senkit, de a RB-k akkorak mint a LB-ek, akiknek alig van egy kis terulet a testukon ( akik agyugolyoba toljak full erobol ) ahol tudjak szabalyosan szerelni. Labra kuldenem oket en is ( es marhara buntetnem a vedoimet akiket atugranak ezert, es nem allitanak bele a felugro jatekost mint a gerelyt a foldbe )
Szarul hangzik de olyan szinten eltoltak a dolgokat hogy nincs mas eselyuk, ha eljut odaig es a ti falatok mogott jo esely van ra. De ez altalanos a ligaban.
Kivancsisagbol megneztem, Conner a Vasasbol a sec-bol mindenkinel 10 kg-al nehezebb, ha oda feler eltaposna oket, a 9 LB-bol 4 nehezebb nala abbol 2 minimum OLB.
több mint 6 éve
Igen, igen. Ezt meg kell jegyezni, mert nem lesz mindig 4 labdabirtoklási előnyünk. A front7 már a negyedik negyedben fárad, csökken a konzisztens nyomás és felértékelődik a sec teljesítmény. Nem történt más "csak" ez. Haden sérülése után és főleg, amikor egy-egy csomagban Kelly és Burns is fent volt a pályán érződött a homály. Sajnos utóbbi borzalmas teljesítményt nyújt, láthatóan azt keresik mindig, ahol ő van.Ez meglehetősen korrekt volt.es mivel magyarazod a 4. negyedet? ott mar azt dobalt rivers amit csak akart.
Tudom ha rossz a védelem az Butler hibája, ha jó akkor meg az egyéni teljesítményeknek köszönhető, de azért dícsérjük már meg mert kezdi összekapni a védelmet. Amire szükség is lesz, mert csak egy jól összeállt védelemmel jöhetünk vissza innen.
laby
xtaki
több mint 6 éve
Nos...ez kellett. És tuti, hogy a jövő héten se kapunk ki.Kórház a város szélén...
Kell is, mert ezúttal Tuitt és Conner is komolyabban megsérült....
Klaci79
Uncsi már.
több mint 6 éve
Ez meglehetősen korrekt volt.es mivel magyarazod a 4. negyedet? ott mar azt dobalt rivers amit csak akart.
Tudom ha rossz a védelem az Butler hibája, ha jó akkor meg az egyéni teljesítményeknek köszönhető, de azért dícsérjük már meg mert kezdi összekapni a védelmet. Amire szükség is lesz, mert csak egy jól összeállt védelemmel jöhetünk vissza innen.
laby