Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Én egy dolgot szűrnék le ezekből az utóbbi meccsekből amúgy - megérkezett Bush és Fitzpatrick, akik nagybetűs Playmakerek.
Ezt vártam, ezek hiányoztak, akik kulcs szituációban képesek extrát hozni, mint anno Polamalu vagy Harrison.
Akiknél tudod, hogy ha szarban vagy, akkor megfordíthatják a dolgot.

És ezért érte meg Bushnál a feltrade, Fitzpatricknál meg akár a top 5-ös pick.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
No és egyébként, hogy mit számít a "never quit" mentalitás azt jelzi az a rengeteg terrible towel ami a csapatot fogadta. Így és ezért érdemes és hiszem, hogy ez a jövőre is rengeteget jelent, és emellett látva a Miamit és az ott levő játékosok csalódottságát, azt is hiszem, ez a szerződéseknél is egy szempont lesz. (mármint annak, aki nem a gázsit maximálja)
Klemó
A nézők 75%-a volt kb Steelers fan....jól nézett ki 😊

twitter.com/steelers/status/1183555497473069057?s=21

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ez meglehetősen korrekt volt.
Tudom ha rossz a védelem az Butler hibája, ha jó akkor meg az egyéni teljesítményeknek köszönhető, de azért dícsérjük már meg mert kezdi összekapni a védelmet. Amire szükség is lesz, mert csak egy jól összeállt védelemmel jöhetünk vissza innen. Márpedig miért ne jöhetnénk? Ritka gyenge az egész AFC, hát még a csoportunk. Valószínűleg a Browns is beindul még, úgyhogy necces lehet a végére, de ha Rudolph visszatér szerintem semmi akadálya hogy a csoport győzeleméért menjünk harcba.

Conner-t mindig szidom, mert annyira egyszerű a pali mint egy bot, de most azért megdicsérném mert marha jól mozgott és végre extrát is csinált, nem csak belefutott az első opcióba hogy ott földre vigyék. Lábon és levegőben is elég király volt.
Snell is bizonyított, szerintem jól mozog és tetszik amit csinál. Nem értem, hogy miért temetik egyesek, főleg úgy hogy még alkalma sem volt nagyon hogy bizonyítson. Csak abból lehet kiindulni amit a draft előtt írtak róla, azt meg tudjuk milyen arányaiban szokott bejönni a valóságban...

Hodges-t nem értékelném, mert a gameplay és a meccs menete sem engedte, hogy elkapja a fonalat, így nem tudtunk meg róla semmit, de nekem bejön a srác így elsőre, és a mentalitása is, de azért Rudolph párti vagyok. 😊

Durva, hogy 1-4-nél egy idegen meccs is hazai meccs, elképesztő a Steelers rajongói tábor.

Egy esetben temetem el a csapatot, hogyha a Dolphins ellen hozzuk a szokásos papírforma győzelem helyetti vereséget. Ez esetben tényleg mehetünk a levesbe, de ha Rudolph játszik, akkor ettől azért nem félek. Az Ő feltüzelt mentalitású játékával szerintem viszi magával a többieket is.

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
No és egyébként, hogy mit számít a "never quit" mentalitás azt jelzi az a rengeteg terrible towel ami a csapatot fogadta. Így és ezért érdemes és hiszem, hogy ez a jövőre is rengeteget jelent, és emellett látva a Miamit és az ott levő játékosok csalódottságát, azt is hiszem, ez a szerződéseknél is egy szempont lesz. (mármint annak, aki nem a gázsit maximálja)
több mint 6 éve
Nos...ez kellett. És tuti, hogy a jövő héten se kapunk ki.
Kell is, mert ezúttal Tuitt és Conner is komolyabban megsérült....
Klaci79
Igen, ilyen kemény meccs után jó, hogy egy Miami jön, bár ugye ők most játszottak egy szorosat és ki tudja mit hoz ez ki belőlük.
Klemó
Nem nagyon ugralhatnak, mert a végén meg beelőzik őket Cincinnati-ból az 1/1-ért 😉
több mint 6 éve
Klaci79
Igen, ilyen kemény meccs után jó, hogy egy Miami jön, bár ugye ők most játszottak egy szorosat és ki tudja mit hoz ez ki belőlük.
több mint 6 éve
Az elején minden bejött és egészen a végéig nem is tűnt fel, hogy Burns ott van a pályán, de Haden sérülése sajnos ezt is kihozta. Kellyvel együtt valóban nem lehetnek a pályán együtt, de ha nagy az előny, csak azt nem értem, hogy miért nem adtuk fel a rövid pályát. Röhej volt, hogy 10-20 yardokat szedtünk be a negyedik negyedben. Ez utóbbit Butler sarának éreztem. Annak örüljünk viszont, hogy Sutton nagyon rendben volt és ha Nelson visszatér, akkor így van mélység.

Connerre már vadásztak sajnos a 3. negyedben, ahogy Johnsont is kiütötték. Volt egy play, ahol érezhetően szemből kíméletlenül lábra mentek és Én annak örültem, hogy nem lett belőle komolyabb sérülés. Frusztrált lett a D-jük, mert láthatóan mindenünk sikerült. Én ezt láttam.

Azt csináltuk és úgy, ahogy kellett. Ettük az időt és a végén megvoltak a végső punchok. Hodges jól mozgott, bár amit rábíztak azért be kell látni nem volt nehéz. Conner volt ennek a meccsnek a hőse és az 1-3. negyedben fent levő D.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Röviden a meccsről:

Az elején gyakorlatilag minden bejött és ki is használtuk végre az ellenfél hibáit.
Ami tetszett:
Hodges korketül lemenedzselte a meccset. Nem vállalta túl magát. A pick is inkább volt szép védői megmozdulás,mint az ő sara.
Conner és Snell is ól tolta. Snell üde színfolt volt nekem. Megtalálta a lukakat és lehetett vele is haladni.
Conner kapcsán meg szépen mennek az elkapások. Viszont rajtuk kívül gyakorlatilag senki nem tett hozzár érdemben a meccshez.

Az Ol jól játszott, Bosat azért egész jól megtartották, de Punci a második félidőben kriminális volt. Adott 3 olyan snapet, hogy csak Hodgeson múlt hogy nem lett belőle labda vesztés, vagy komolyabb yard veszteség.

A D jól működött az elején. Most a front sem volt lyukas. Bush megint 2 labdaszerezés. Viszont volt pár - azt hiszem vagy 3 - igen csúnyán elrontott szerelése. Nem tudom, hogy ez a kisebb sérülése miatt volt, de volt amikor open fielden nem tudta 1 vs 1-ben megcsinálni a szerelést.

a kezdő sec egyre jobban fest. Burns és Kelly nem NFL szint. Kellyt nagyon csúnyán megetette Henry. Sutton viszont rohadt nagyot játszott. Jöttek szépen a leütött passzok és ő nem ejtette a meccset lezáró picket.

Ja és még kiemelném Berryt is. Az a punt a végén nagyon kellett és nagyon beszerkesztette oda a sarokba az 1 yardosra.

több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Összefogaló alapján nagyon elfogytak a fiúk a 4. negyedre!
steelwolf
az elso felidoben minden osszejott, nem is kellett nagyon sokat dolgozni ezen, mert a chargers elbaszott mindent.
A masodik felido elejen is.
Aztan egyreszt 24-0 utan szerintem kiengedtek, masreszt jott a garbage time. ami majdnem megbosszulta magat, mert nem sokon mulott, hogy ismet megszivjuk.

Viszont A. burns-t mi a faszert tesszuk a palyara. sehova nem valo. A picsaba cutolni kell.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Összefogaló alapján nagyon elfogytak a fiúk a 4. negyedre!
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Klaci79
Mi történt velük, mennyire súlyos?
több mint 6 éve
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 595
a ravensnél LJ már egy emberes offense-t nyom...ezt vajon meddig bírja térddel?
Klaci79
Az legyen az ő gondjuk. 😊
Browns viszont elég jól játszik.
Jan
meg a ravens is megy a bengals ellen.
me nem fogunk zarkozni
xtaki
Hova zárkózzunk? Két csapat egyértelműen jobb nálunk, egy meg egyértelműen rosszabb. PIllanatnyilag a 3. hely a realitás.
Lehet hogy később a Browns lábonlövi magát (azért egy évtizedes beidegződést nem lehet csak úgy levetni 😊), és beelőzzük őket, vagy Jackson valamiért kiesik egy időre és összeomlik a Ravens, de pillanatnyilag a reális helyünkön vagyunk.
Jan
Nem realitás, hogy vezessük a csoportot, de hogy lenne kiugró és sokkal jobb csapat ebben a csoportban azt nem adom. Talán egy Ravens az, amely most egyenletes(ebb) teljesítményt nyújt, de az idény még hosszú.
Klemó
Ravens -ahogy én láttam az eddigi meccseiket- egyszemélyben Jacksontól függ. A D nem annyira jó, az O sem tűnik annyira jól szervezettnek , számtalan helyzetben Jackson valami rögtönzéssel viszi tovább az akciót. Nélküle ez a Ravens negatív mérlegű lenne, szerintem. És ezeket a 100+ futott y-os meccseket a szezon vége felé, mikor mindenki beélesedk, nem fogja hozni. De most hozza, és ezzel vannak előttünk. De csak ennyivel.

Brownsban viszont van potenciál. Nekik pont az eredményük nem mutatja, de láttam több meccsüket, mait is, és jók. Nincs még rutinjuk, nem tudják lezárni a meccseket, időnként tökönlövik magukat, de talent levelben nincsenek alattunk, ebben biztos vagyok. Ha összeáll, ez a csapat lesz a legerősebb a csoportban, ha bénáznak, lecsúszhatnak mindenről.

Mi pedig hagyományosan a szezon második felében szoktunk jobbak lenni, azt írtam korábban hogy ha a 6-8 forduló körül 50% körüli mérlegünk lesz, abból még simán lehet PO, most erre nem sok esélyt látok. Ha a múlt hetit behúztuk volna, akkor simán el tudtam volna képzelni hogy a végén a PO-ért megyünk.
Jan
Nem hogy nincsenek alatta a Browns-nal, hanem magasan felette talentben a csoportban.
A Ravens a D reszerol sokkal jobb lehetne, ha megtalalnak a tokuket. Az O meg vegre egy a kerethez megfelelo edzo dolgozik es ebbol kivenni LJ-t olyan mintha egy magas hosszukezu boxolonal a belharcara panaszkodna az ember.
Ezzel nem a ti eselyeiteket rontom, de igy pontosabb. Nalatok a 2 falra lehet epiteni, bar meg mindig hibanak gondolom a "PO az elso" gondolkodast ( nem a szurkolok reszerol ). De az sincs elszallva jelenleg meg, egy kis lepeshatranyban vagytok, ha szamit.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Klaci79
Jan
me nem fogunk zarkozni
xtaki
Hova zárkózzunk? Két csapat egyértelműen jobb nálunk, egy meg egyértelműen rosszabb. PIllanatnyilag a 3. hely a realitás.
Lehet hogy később a Browns lábonlövi magát (azért egy évtizedes beidegződést nem lehet csak úgy levetni 😊), és beelőzzük őket, vagy Jackson valamiért kiesik egy időre és összeomlik a Ravens, de pillanatnyilag a reális helyünkön vagyunk.
Jan
Nem realitás, hogy vezessük a csoportot, de hogy lenne kiugró és sokkal jobb csapat ebben a csoportban azt nem adom. Talán egy Ravens az, amely most egyenletes(ebb) teljesítményt nyújt, de az idény még hosszú.
Klemó
Ravens -ahogy én láttam az eddigi meccseiket- egyszemélyben Jacksontól függ. A D nem annyira jó, az O sem tűnik annyira jól szervezettnek , számtalan helyzetben Jackson valami rögtönzéssel viszi tovább az akciót. Nélküle ez a Ravens negatív mérlegű lenne, szerintem. És ezeket a 100+ futott y-os meccseket a szezon vége felé, mikor mindenki beélesedk, nem fogja hozni. De most hozza, és ezzel vannak előttünk. De csak ennyivel.

Brownsban viszont van potenciál. Nekik pont az eredményük nem mutatja, de láttam több meccsüket, mait is, és jók. Nincs még rutinjuk, nem tudják lezárni a meccseket, időnként tökönlövik magukat, de talent levelben nincsenek alattunk, ebben biztos vagyok. Ha összeáll, ez a csapat lesz a legerősebb a csoportban, ha bénáznak, lecsúszhatnak mindenről.

Mi pedig hagyományosan a szezon második felében szoktunk jobbak lenni, azt írtam korábban hogy ha a 6-8 forduló körül 50% körüli mérlegünk lesz, abból még simán lehet PO, most erre nem sok esélyt látok. Ha a múlt hetit behúztuk volna, akkor simán el tudtam volna képzelni hogy a végén a PO-ért megyünk.
több mint 6 éve
Klaci79
Jan
me nem fogunk zarkozni
xtaki
Jan
több mint 6 éve
Klaci79
Jan
me nem fogunk zarkozni
xtaki
Jan
Igen,m első körben nekünk kellene bizonyítani, hogy nem ez a realitás, de jelenleg az sajnos. Bár, hogy egyértelműen jobb lenne az a két csapat, azzal nem értek egyet. Lásd a múlt heti mérkőzés 3. QB-val.
Klaci79
Láttam, kikaptunk.
Úgy, hogy a vége előtt pár perccel még vezettünk.
több mint 6 éve
Klaci79
Jan
me nem fogunk zarkozni
xtaki
Jan
Igen,m első körben nekünk kellene bizonyítani, hogy nem ez a realitás, de jelenleg az sajnos. Bár, hogy egyértelműen jobb lenne az a két csapat, azzal nem értek egyet. Lásd a múlt heti mérkőzés 3. QB-val.
több mint 6 éve
Klaci79
Jan
me nem fogunk zarkozni
xtaki
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Klaci79
Jan
me nem fogunk zarkozni
több mint 6 éve
Klaci79
több mint 6 éve
Egyes információk szerint Dan Snyder a Redskins tulajdonosa draft pickeket is hajlandó lenne adni Tomlinért.
Gergőke
Jó, de ez offseason sztori, nem? Mert az nem gondolnám hogy szezon közben HC-t váltunk. 😊
Jan
Természetesen. 😀
Gergőke
Akkor viszont ez még nagyon bizonytalan, sokminden történhet addig. Pl az ideiglenes HC-al feltámad a Redskins, Tomlin lehoz egy vállalhatatlan szezont, stb...
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Ma Ducktale formációban nyomjuk, szegény Chargers mekkora verést fog kapni! 🦆🦆🦆
steelwolf
Akkor ezt csak Neked, csak ma.
 www.youtube.com/watch?v=YKSU82afy1w

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Egyes információk szerint Dan Snyder a Redskins tulajdonosa draft pickeket is hajlandó lenne adni Tomlinért.
Gergőke
Jó, de ez offseason sztori, nem? Mert az nem gondolnám hogy szezon közben HC-t váltunk. 😊
Jan
Természetesen. 😀

több mint 6 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Ma Ducktale formációban nyomjuk, szegény Chargers mekkora verést fog kapni! 🦆🦆🦆