Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 595
Az egyeni, hogy a tegnapit a korulmenyekhez kepest pozitivnak vagy negativnak tekintjuk. Amig az OL hihetetlen idot adott a QB-knak addig az a mai ligaban akkora kulonbseget jelent a mint a haboru es a cellovolde kozott. Es a DL amig 3-4 emberrel szetszedi az OL-t akkor barki ellen jol fog kinezni a tortenet.

- Ha pozitiv akarok lenni akkor amig az OL brutal marad mindegy ki a QB, de ra kell allni a futasra erosen hiaba passzliga, mert egy pisztolybarbajhoz nincs elegendo szufla a fiukban a rengeteg ido ellenere amit az OL produkal passznal. A jaguars aki 3-4 emberrel tudott nyomni AFC dontot jatszott es bar jobbak voltak a secondary-ben, de O reszerol meg rosszabbak hiaba Bortles jobb egy picit mint Rudi.
- Ha negativ akarok lenni akkor nem tudjuk fejlodott-e valamit a felallas, az biztos hogy a zonazas szar igy is ugy is. Az O-nel a hivasok megint nem latni mit akarnak jatszani azon kivul hogy az ellenfel gyengeit eroltetik. Lesz olyan csapat akik hatul a hosszu labdak a gyengei es akkor Rudi 30-40 yardosokat fog dobalni. Rogton baj lesz ha a falak nem tudnak dominalni.
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
A BTSC lehozott egy cikket, mely szerint Tomlin lehet jövőre az egyik jelölt a Redskins HC posztjára.
Gergőke
Hol kell aláírni? Hozzunk egy fiatal főedzőt támadó vénával(vigye ő a támadókat), a védelem élére egy idősebb, tapasztaltabb és főleg hozz értő embert. Kitakarítani ezzel együtt a edzői gárdát is és jöhet egy újabb aranykor.
pfefe8
Ez OK de kit? Remélem Gruden nincsen a pakliban... Lincoln Riley?
Razi
Tomlint is megtalálták, ahogy a két elődjét is. Biztos van olyan személy aki alkalmas lehet a posztra, akár egyetemi vagy nfl-es csapattól. Ráadásul nem hiszem, hogy rossz választás elfogadni a Steelers vezetőedzői székét, mert a csapatban bőven van alapanyag a labda mindkét oldalán és nem reménytelen a csapat jövője(ellentétben más csapatokkal).

Steelers fan
több mint 6 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
A BTSC lehozott egy cikket, mely szerint Tomlin lehet jövőre az egyik jelölt a Redskins HC posztjára.
Gergőke
Hol kell aláírni? Hozzunk egy fiatal főedzőt támadó vénával(vigye ő a támadókat), a védelem élére egy idősebb, tapasztaltabb és főleg hozz értő embert. Kitakarítani ezzel együtt a edzői gárdát is és jöhet egy újabb aranykor.
pfefe8
Ez OK de kit? Remélem Gruden nincsen a pakliban... Lincoln Riley?
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Gergőke

Steelers fan
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Rápihenve a dolgokra: vannak bajok mindkét oldalon.

A D most jobbat mutat, de nem azért mert Butler megálmodta a jó rendszert, hanem mert mostanra akkora talent level van az egységben, hogy egyéni képességekkel meg tudnak oldani sokmindent.
Jan
Akkor ez olyan, mint az O volt a nagy hármasnál? 😊

több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

több mint 6 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 522
 youtu.be/d1saCmfnw7A
steelwolf
Ha nem tudtam volna hogy mi a vége, és 1:06-nál elvágják ezt a fekete-fehér videót simán arra gondolok hogy szerencsétlen ottmaradt a focipályán és egy emlék/gyász videót mutatnak...

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/d1saCmfnw7A
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Rápihenve a dolgokra: vannak bajok mindkét oldalon.

A D most jobbat mutat, de nem azért mert Butler megálmodta a jó rendszert, hanem mert mostanra akkora talent level van az egységben, hogy egyéni képességekkel meg tudnak oldani sokmindent. De Butler semmit nem tanult, most Bushal játszatja kb ugyanazt mint Shazierrel, megint ott tartunk, hogy ha Bush valamiért kiesik, akkor nincs a helyére alkalmas ember, és bedől az egység. Mert ez a rendszer nem bírja el azt, hogy nincs extra teljesítményű ILB. Megint nagyjából 1 emberen áll vagy bukik a műsor.

Rudolph eddigiek alapján korrekt kezdő QB, és Hodges is jó volt, azt lehet mondani hogy QB poszton rendben vagyunk (ha Rudi simán vissza tud jönni), azért ez nem gyenge.

Az O playhívás időnként felfoghatatlan volt. Én 2006 (vagy 2007?) óta nézek NFL-t, ilyen gyenge WR állomány azóta nem volt Pittsburghben. Ezt kár szépíteni. Kivéve Juju, ő tehetséges, és tisztán is látja a helyzetét, tavaly nagyon korrekten elmondta, hogy ő még nem AB szintű elkapó.

Ami giga nagy probléma, hogy nem tudjuk értékesíteni a turnovereket. Ha jól számolom, 49ers és Ravens elleni 8 TO-ból 12 pontot írtunk fel. Azért ez wtf.
Közben a 49ers minden labdaszerzésből TD-t csinált ellenünk, a Ravens meg 10 pontot a kettőből. Ez egy olyan, amire konkrétan rá lehet bökni, hogy tessék, itt ment el a meccs.
Tomlin meg benyögi, hogy az a gond, hogy rossz mezőnypozícióból kezdjük a driveokat. Hát b+ amikor 15y-ról kezdjük, abból se tudunk TD-t csinálni, az nem lehet hogy komolyabb probléma?

Trükkös play: ez nem volt rendesen begyakorolva. Ez nem olyan volt, mint amit sz.rrá gyakorolnak, mindenki tudja hogy ki mikor hova lép, és 100-ból 101-szer meg tudják csinálni. Az elkapó közelében sem volt a labdának. Ezt behívni saját RZ környékén, hát gratulálok.

Tomlinnak a személyzeti és játékospolitikához úgyszintén, “There’s been a cleansing, if you will,” mondhatjuk, hogy ez sikerült. Gondolom most béke és nyugalom van az öltözőben, tehát minden oké.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Na kit fogunk kivágni vajon, hogy Lynch 53-ba kerüljön?
Gondolom Washington sérülése miatt WR-t nem, pedig Moncrief és Holton semmit nem csinál és a svájci bicskát is csak integetésre tudjuk használni.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Aki azt mondja, hogy jó volt Conner, mire alapozza? Még mindig nem találja meg a lyukakat, és nekem tegnap is az jött le, ha a fal rendesen dolgozik, ő is jól tud futni. De ezen kívül semmi. Magától nem olyan zseni, mint volt anno Bell. Egyszerű középszint.
Dodó
Arra talán, hogy volt bizony, amikor LOS-on megvolt az első kontakt és 3-5 yardot még hozott belőle. Amúgy nem mondta senki, hogy szupersztár, de szerintem a körülményekhez képest nem volt rossz.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
Aki azt mondja, hogy jó volt Conner, mire alapozza? Még mindig nem találja meg a lyukakat, és nekem tegnap is az jött le, ha a fal rendesen dolgozik, ő is jól tud futni. De ezen kívül semmi. Magától nem olyan zseni, mint volt anno Bell. Egyszerű középszint.
Dodó
Bell nagy kedvencem mind a mai napig, de azért nézzük már meg a Jets-ben mit csinál. Töredékét tudja annak hozni,amit itt nálunk. Azt gondolom, hogy nálunk is a Máncsák féle OL séma,meg a rá - is- kitalált rendszer miatt volt rohadt hatékony.
Gergőke
Mondjuk a mi falunkat többre értekelem, mint a Jets jelenlegi falát 😀
Véleményem szerint van a Bell-Barkley-Kamara-Zeke-CMC ötös, és utánuk talán Gurley és Cook, és csakis utánuk jutna eszembe Conner. És még nem írtam Lindsay-ről vagy Josh Jacobsról (róla mondjuk direkt nem, mert 5 meccs van még csak benne, de eddig pozitívak a látottak)
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Dodó
Bell nagy kedvencem mind a mai napig, de azért nézzük már meg a Jets-ben mit csinál. Töredékét tudja annak hozni,amit itt nálunk. Azt gondolom, hogy nálunk is a Máncsák féle OL séma,meg a rá - is- kitalált rendszer miatt volt rohadt hatékony.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 6 éve
meg egy gondolat. Juju fumbli.
Juju nem WR1 kategoria jelenleg.
A WR1 elviszi a hatan a csapatot kritikus szituaciokban.
Ezt Juju nem tette meg meg egyszer sem.

Nagyon szimpatikus figura, de ennel tobb kell, hogy nagy szerzodest kapjon.
xtaki
Julio Jones megkapta a nagy dellát,aztán elvisz az Atlantát a vállán??

több mint 6 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
meg egy gondolat. Juju fumbli.
Juju nem WR1 kategoria jelenleg.
A WR1 elviszi a hatan a csapatot kritikus szituaciokban.
Ezt Juju nem tette meg meg egyszer sem.

Nagyon szimpatikus figura, de ennel tobb kell, hogy nagy szerzodest kapjon.
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Nekem egy szomorúságom van a tegnapi meccsel kapcsolatban, hogy Norbi keveset írt az eredménykövető topicba. Vele sokkal izgibb lett volna! 😀

Amúgy a két csapat közül szerintem nem nekünk van aggódni valónk. Látszik, hogy a védelmet gyakorlatilag rendbe raktuk, Butler nélkül fog működni az állomány. Támadó oldalon pedig egyszerűen nem lehetett elvárásunk. Sok dolgot nem értek, hogy miért nem futottunk tegnap többet, TE-játékunk alig volt, hogy hogyan lehet ennyire lassan kezdeni egy meccset, de Rudi és Hodges játéka is biztató volt.

1-4, de ez idén eddig nüanszokon múlt. Meccsben voltunk a Seahawks, a Frisco és a Varjak ellen is, ebből jött 3 vereség. Az NFL szoros, idén eddig nem nekünk állt a zászló a meccseken.
több mint 6 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 173
tudom, hogy elromlott, de ott nem hallottak még a "gólya viszi a fiát" módszerről? esetleg hordágy?
az meg, hogy egy épp csak mozgásképes percekig eszméletlen figura mit akar, kb semmit nem számít.
ilyenkor lehet szép agyi bevérzéseket szerezni , amik egy életre kihatással vannak a faszira.
több mint 6 éve
Néhány gondolat a tegnapihoz.

Furcsa érzések kavarognak bennem, mert kikaptunk és fájó módon,de ezt most valahogy nem érzetem tragikusnak.

Azt gondolom, hogy ez a meccs most inkább múlt egyéni hibákon,mint a rendszer nem működésén.
Samuels pickje és JuJu hibája sokba került,mert ezen kívül azért a D tudta tartani Lamarékat.

Bírózni azért nem kezdek, mert nyomorékokat nem illik szidalmazni.

Devin Bushért nagyon megérte felmozogni,ahogy Minkah is meghozta stabilitást hátra szerintem.

A jövőt illetően pedig annyi, hogy Rudi valóban pihenje ki magát,nem kell sürgetni semmit vele kapcsolatban. Azt nem gondolnám, hogy most ettől olyan problémák jönnének elő nála, hogy félni fog a nyomástól.látszik rajta, hogy mennyire szereti ezt az egészet. Nagyon kedvelem a srácot és nagyon-nagyon nem szeretném, ha Ben Roethlisberger lenne a kezdő QB jövőre.

Apropó jó hír Rudival kapcsolatban, hogy már otthon van kórházból.
Gergőke
Hát....RZ-ban pár yardra a TD területtől, 2 és 1 szituációban wild cat formációt hívni, miután szépen tudott futni előtte Conner....és tudva, hogy előtte több ilyenből TFL lett....majd az 5 yard vesztés után olyan játékot, amiből, ha sikerül is nehezen lehetett volna first down...nos, az nekem rendszerhiba. Meg úgy egyébként is nekem rendszerhiba az, hogy ha megy a futás, akkor miért csak annyit futunk, amennyit tegnap. Emellett nekem ugyanúgy gázos volt az zónákkal teli védekezés a negyedik negyedben a Ravens egyenlítő drive-jánál, miközben érezhető volt, hogy ha nyomás van és csak jó emberezés már Jackson nem annyira magabiztos. Utóbbinál nagyon kellett a stop, előbbinél pedig a TD. Ez nekem rendszerhiba, hozzátéve, hogy Butler tegnap kevésbé volt vakon, de Fitchner hívásai többször is megkérdőjelezhetőek voltak.

Persze igen, a JuJu INT nagyon fájó volt ott, különösen a tavalyi Saints elleni meccs után döntő szituban.....
Klemó
Igazad van teljesen abban amit írsz. Én sem azt mondtam, hogy minden hibátlan volt, hanem csak azt, hogy most az egyéni hibákat érzem olyan súlyúnak, hogy a győzelembe került. Igazából egy lebutított playbook is működött a Ravens D ellen.

több mint 6 éve
az a 2ra 1 wildcat nekem is feltűnt. legalább a first downt meg kellett és lehetett volna szerezni egy power runnal.

az meg,hogy Rudit nem vették fel, hanem végigsétáltatták ezek a nagy melákok meg elég gáz.
tamaske (doki)
Az autó elromlott a stadionban....szomorú, de ez van. Aztán állítólag Rudi akart sétálni...lehet jót tesz neki egy kis ünneplés.
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
az a 2ra 1 wildcat nekem is feltűnt. legalább a first downt meg kellett és lehetett volna szerezni egy power runnal.

az meg,hogy Rudit nem vették fel, hanem végigsétáltatták ezek a nagy melákok meg elég gáz.
tamaske (doki)
Elromlott az elektromos mentőtalicska, azt is úgy tolták le.

több mint 6 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 173

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Néhány gondolat a tegnapihoz.

Furcsa érzések kavarognak bennem, mert kikaptunk és fájó módon,de ezt most valahogy nem érzetem tragikusnak.

Azt gondolom, hogy ez a meccs most inkább múlt egyéni hibákon,mint a rendszer nem működésén.
Samuels pickje és JuJu hibája sokba került,mert ezen kívül azért a D tudta tartani Lamarékat.

Bírózni azért nem kezdek, mert nyomorékokat nem illik szidalmazni.

Devin Bushért nagyon megérte felmozogni,ahogy Minkah is meghozta stabilitást hátra szerintem.

A jövőt illetően pedig annyi, hogy Rudi valóban pihenje ki magát,nem kell sürgetni semmit vele kapcsolatban. Azt nem gondolnám, hogy most ettől olyan problémák jönnének elő nála, hogy félni fog a nyomástól.látszik rajta, hogy mennyire szereti ezt az egészet. Nagyon kedvelem a srácot és nagyon-nagyon nem szeretném, ha Ben Roethlisberger lenne a kezdő QB jövőre.

Apropó jó hír Rudival kapcsolatban, hogy már otthon van kórházból.
Gergőke
Hát....RZ-ban pár yardra a TD területtől, 2 és 1 szituációban wild cat formációt hívni, miután szépen tudott futni előtte Conner....és tudva, hogy előtte több ilyenből TFL lett....majd az 5 yard vesztés után olyan játékot, amiből, ha sikerül is nehezen lehetett volna first down...nos, az nekem rendszerhiba. Meg úgy egyébként is nekem rendszerhiba az, hogy ha megy a futás, akkor miért csak annyit futunk, amennyit tegnap. Emellett nekem ugyanúgy gázos volt az zónákkal teli védekezés a negyedik negyedben a Ravens egyenlítő drive-jánál, miközben érezhető volt, hogy ha nyomás van és csak jó emberezés már Jackson nem annyira magabiztos. Utóbbinál nagyon kellett a stop, előbbinél pedig a TD. Ez nekem rendszerhiba, hozzátéve, hogy Butler tegnap kevésbé volt vakon, de Fitchner hívásai többször is megkérdőjelezhetőek voltak.

Persze igen, a JuJu INT nagyon fájó volt ott, különösen a tavalyi Saints elleni meccs után döntő szituban.....

Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Légyszi valaki...legközelebb valami agyban erősebb embert küldjünk pénzfeldobásra, középiskolában is megbocsáthatatlan az ilyen kreténség.
laby
Tökéletes döntés volt, csak jelzem, tekintve, hogy 75 yardos TD drive-ot nagyon nem láttam ebben az O-ban Hodges ide, vagy oda. Bízott a D-ben és egy short field-ben. Be is jött, meg is érezte a vérszagot a D. A második possessionben már az FG is győzelmet ért, vagyis győzelmet ért volna, ha nincs ez a baki.....én azért nem örültem, hogy kikaptunk, de nem vitatom az edzői vénád...

(hozzáteszem rögtön, hogy Belichick is csinált már ilyet)
Klemó
Igen, átgondolva a dolgot, most tökéletesen igaza volt MT-nek, mert a meccs képe ezt kívánta. A védelem tartotta a Ravens O-t és benne volt a labdaszerzés is. A hosszabbítást kezdő drivenál végig pörgött a def, meg is tette, amit kellett és joggal bazíroztunk arra, hogy a FG távolságot elérjük ezzel a lebutított O-val.

Kár volt a fumble-ért, Jujunak erre most már fokozottabban figyelnie kellene. Kicsit talán futhattunk volna többet a meccsen és változatosabban, mert Connernek egyébként ment a dolog
több mint 6 éve
Térjünk vissza a realitásokhoz. A Steelers kezdő QB-ja jövőre Ben Roethlisberger lesz és nincs kérdés. Ha szarul játszik, vagy nem sikerül az év, akkor van esélye Rudolphnak, ellenkező esetben nincs...Talán '21-ben.
De nekem Hodges továbbra is tetszik, akárcsak az előszezonban...örülök, hogy ő maradt és nem Dobbs