Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 595
Ez értékmérő lesz holnap. Nagyjából egészében dönt arról, hogy álmodozatunk-e PO-ról idén. No és ha nyerünk, akkor sem többet fog jelenteni az, mint azt, hogy versenyben maradtunk.

A Wild cat az RB edző ötlete volt, mint kiderült. Ennek annyiban van csak jelentősége, hogy az a kreativitás, amit mutatott a csapat nem Fitchnertől jött önmagában és holnap újra - főleg JuJu hiányában - elő kellene húzni valamit.

Butlernek is vizsga lesz ez, miképpen limitáljuk Jacksont és az újjáalakult WR corpot.

Szóval nagyon kiváncsi leszek a holnapi meccsre.
Klemó
Szurkoloi szemmel fontos a PO, de a csapatnak nem kellene.
Wild Cat? Ez a jovo? Nem, csak nyerni akartak. Rudi 1m dobasok? Fontosabb lenne a jovo "jatekat" megtalalni, mint az aktualis ellenfelek gyengeit kihasznalni ( de legalabb osszhangban ). Hacsak nincs mar meg nekik es csak rejtegetik az alapszakasz vegere es a PO-ra.
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Harbaugh miatt a Varjakat érzem esélyesebbnek.
Szokol
Itt mire gondolsz? Szamomra erthetetlen. | A szlogenjei tiz esetbol kilencszer okes, de az meg nem nyer meccset, vagy marketinges vagy? |
no
Én a 2 csere QB-t nem értem!
steelwolf
Pedig nem bonyolúlt egyik megoldás sem:
- Sokakkal ellentétben én Flakont kifejezetten jó játékosnak tartottam, akinek a legjobb éveit elpazarolta a Ravens FO. A korábbi évekhez képest nívótlan a QB-felhozatal.
- Harbaught sokkal jobb stratégának es HC-nak tartom, mint Tomlint, hamarabb meg fogja találni a Steelers O limitálásák a módját, mint Tomlin és Butler a Varjakét.
Szokol
Ettől én is tartok.

Viszont -bár még szezon eleje van- ez egy elég fontos meccs lesz a csoport szempontjából. Aki ezt nyeri, az szerintem a csoportot is behúzza. Az ilyenekre fel szoktuk szívni magunkat. Viszont ha ezt bukjuk, akkor szinte biztos hogy kiiratkozunk az PO-ból. Ez szvsz egy olyan meccs lesz, ahol eldől hogy felfelé vagy lefelé indulunk meg.
Jan
Szerintem ez a verseny még mindig a Ravens és a Browns között zajlik, mi max wild cardért mehetünk.
több mint 6 éve
Szokol
Itt mire gondolsz? Szamomra erthetetlen. | A szlogenjei tiz esetbol kilencszer okes, de az meg nem nyer meccset, vagy marketinges vagy? |
no
steelwolf
- Harbaught sokkal jobb stratégának es HC-nak tartom, mint Tomlint, hamarabb meg fogja találni a Steelers O limitálásák a módját, mint Tomlin és Butler a Varjakét.
Szokol
Az vilagos volt, hogy jobbnak tartod. A kerdes, miert?
Amiben jo Harbaugh abban jo Tomlin is, es amiben rossz abban mindketto rossz. Mindketto sikeres, negy perc alatt talalnanak munkat, de nekem egyik sem kellene.

Az hogy a jelenbe ki hogy tud gyozni az mar nem erdekel, de egyik oldalon sem a HC lesz a kulcs. Persze ok vannak a kirakatban.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Ez értékmérő lesz holnap. Nagyjából egészében dönt arról, hogy álmodozatunk-e PO-ról idén. No és ha nyerünk, akkor sem többet fog jelenteni az, mint azt, hogy versenyben maradtunk.

A Wild cat az RB edző ötlete volt, mint kiderült. Ennek annyiban van csak jelentősége, hogy az a kreativitás, amit mutatott a csapat nem Fitchnertől jött önmagában és holnap újra - főleg JuJu hiányában - elő kellene húzni valamit.

Butlernek is vizsga lesz ez, miképpen limitáljuk Jacksont és az újjáalakult WR corpot.

Szóval nagyon kiváncsi leszek a holnapi meccsre.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Szokol
no
steelwolf
- Sokakkal ellentétben én Flakont kifejezetten jó játékosnak tartottam, akinek a legjobb éveit elpazarolta a Ravens FO. A korábbi évekhez képest nívótlan a QB-felhozatal.
Szokol
Ettől én is tartok.

Viszont -bár még szezon eleje van- ez egy elég fontos meccs lesz a csoport szempontjából. Aki ezt nyeri, az szerintem a csoportot is behúzza. Az ilyenekre fel szoktuk szívni magunkat. Viszont ha ezt bukjuk, akkor szinte biztos hogy kiiratkozunk az PO-ból. Ez szvsz egy olyan meccs lesz, ahol eldől hogy felfelé vagy lefelé indulunk meg.
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Szokol
no
steelwolf
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szokol
no
steelwolf
Pedig nem bonyolult. Ez még nem Flacco–Big Ben szint

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szokol
no
több mint 6 éve
Szokol
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Még most jutok el odáig, hogy a múlt heti meccsről írjak. Amikor arra gondoltam a Frisco ellen, hogy Fitchnerék bemutatták, hogyan nem szabad meccsbe engedni egy kezdő QB-t, akkor valami hasonló hozzáállásbeli változásban bíztam az edzői kar részéről. Erre a meccsre többet nagyon nem is érdemel fecsérelni, a Cicák sajnos annyira gyengék voltak.
A Varjak elleni meccs már érdekesebb értékmérő lesz. A védelmük gyenge, támadásban megint lehet egy jó napunk. A Láma vezette O-tól továbbra sem vagyok elájulva, kíváncsian várom mihez kezd vele a felturbózott védelem. Jó meccs lesz, Harbaugh miatt a Varjakat érzem esélyesebbnek a két csere QB összecsapásán.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kérdéses lesz JuJu állapota...ez nálunk általában out az alapszakaszban..lehet ismét látjuk Moncrief-et...😕
Közben pedig a Conner kérdés is eldőlt, ma full edzést nyomott, úgyhogy várhatóan játszik vasárnap.
És Vince Williams is edzett, ő is lesz vasárnap.
Klaci79
Kb öt perccel azután, hogy azt mondja a Rénszarvas, hogy többet kell bevonni őt a játékba...

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Kérdéses lesz JuJu állapota...ez nálunk általában out az alapszakaszban..lehet ismét látjuk Moncrief-et...😕
Közben pedig a Conner kérdés is eldőlt, ma full edzést nyomott, úgyhogy várhatóan játszik vasárnap.
És Vince Williams is edzett, ő is lesz vasárnap.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Conner hétvégi állapotáról mit tudunk? Gonosz dolog, de most kicsit örülnék ha nem állna készen a meccsre. Nagyon kíváncsi lennék, hogy Samuels nagyobb szerepkörben mennyire teszi oda magát. Jobban szeretem a játékát, mint Conner-nek, és kíváncsi lennék hogy mit tudna bizonyítani.
laby
Én nagyon nem örülnék. Samuels szerintem nagyon jó, nem rosszabb, mint Conner, de ha mindketten játszanak, az lehet a legjobb a csapatnak. Amúgy tavaly a Pecc ellen megmutatta Samuels, hogy mennyire használható a pali. Egyébként a szurkolók imádják, hazai pályán ez kifejezetten jó lehet. Este talán megtudjuk, hogy mi lesz vele...ha nem edzett, akkor biztosan nem kockáztatják a játékát sem.
több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Conner hétvégi állapotáról mit tudunk? Gonosz dolog, de most kicsit örülnék ha nem állna készen a meccsre. Nagyon kíváncsi lennék, hogy Samuels nagyobb szerepkörben mennyire teszi oda magát. Jobban szeretem a játékát, mint Conner-nek, és kíváncsi lennék hogy mit tudna bizonyítani.

több mint 6 éve
Mi ez a sok sérült?
Valószinűleg ki nem lesz bevethető vasárnap?
steelwolf
Nix, Csiklo esetében tuti az out. Meki szerintem doubtful lesz, Conner és JuJu questionable. Utóbbi kettő esetében lehet ez csak óvatosság. Holnap kiderül...
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mi ez a sok sérült?
Valószinűleg ki nem lesz bevethető vasárnap?
több mint 6 éve
Diggs egy 2.körért? 😂
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Pozitív gondolatok a MNF-ről:

-- Finch felment a Steel Tower 64. emeletére, megnézett egy galamb gangbanget és rájött a helyes taktikára: több opciót kell adni a lyuknyitásra.
Fast Willie
Te biztosan valami sztornó filmsínész lehetsz.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
 twitter.com/charliebatch16/status/1179474931618320386?s=21
Klaci79
Emlékszem rá, a jó öreg Charlie, a végén elsírta magát.
több mint 6 éve
 twitter.com/charliebatch16/status/1179474931618320386?s=21
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Pozitív gondolatok a MNF-ről:

- A gettómilliomosunkéknál papírgyűjtés lehetett a héten. Tomlin környezettudatos módon leadta a Haley-féle teljes playbookot. - A challengek még ugyanazon a színvonalon mennek.
- LeBeau papa élő szelleme átsuhant Kecsapföldön és tarkónbaszta Bud Dupree-t, aki ettől Greg Lloydnak nézett ki.
- Finch felment a Steel Tower 64. emeletére, megnézett egy galamb gangbanget és rájött a helyes taktikára: több opciót kell adni a lyuknyitásra.
- Természeti csodát láthattunk: a vadmacska a bengáli tigris orra alá fingott. Azt mégsem írom, hogy meghágta, mert korcs eredmény =scorigami nem született.
- Mi'va' nigga', há' fucc?!!! - üvöltötte John Connor-nak becsípődött ülőideggyulladással Genyo Atkins, miközben lipolízist hajtott végre magán egy oxigénmaszkhoz installált zsírosbödönnel. Röviden: Atkins diétázott.
- Az ÓL egyben maradt: a macska nem ment be a Rudiért, aki viszont magától kibújt a zsákból. A Piros Pöttyös az igazi!
- Colin Kaepernick egész jól nézett ki wildcat QB-nak és szabadon térdelhetett.
- Finch végre leeresztette a lasztikat Rudinak: nem is kellett 1 yardnál messzebbre néznie. (A scounting reportom szerint a csávó enyhén kancsal)
- A D-fence a Cincy O egy játékát nem tudta csupán megcáfolni: a "Guilty Brady-t". -Gondolom nem akartunk ünneprontók lenni.
- Bos? Well!
több mint 6 éve
Taryn Christion érkezett PS-ba. QB-nak listázott svájcibicska. Lamar Jackson imitátor. 4.49-et fut 40en.
több mint 6 éve
Alize Mack jött látott és elment...van ismét egy helyünk a PS-ben
Ez mondjuk jó jel Meki felépülésével kapcsolatban

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Conner and Samuels spoke on Tuesday and said the idea to implement the wildcat didn’t come from Fichtner at all but instead from running backs coach Eddie Faulkner. Honestly, in hindsight this makes much more sense.

RB-jeink nyilatkozata szerint a Wildcat nem Fichtner fejéből pattant ki, hanem A RB edző Faulkner ötlete volt.

Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
Úgy bírom a szurkolókat&szakikat!

Rudolf megbízható, mert nem adja el a labdàt!
Rudolf nyuszi, mert nem mer hosszút dobni!
Okos playcall a wildcat formáció miatt!
Wildcat formàció? Nem bíznak Rudolfban h ilyet is elővesznek!
.....

Bush egy állat! 😁