Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Esti hiányzok?
steelwolf
Vince, Csikiló, Mekdönci, Nix másik oldalt Green, Glenn meg egy komplett Dline

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Esti hiányzók?
steelwolf
Én.

De azért nyerni fogtok így is

Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Esti hiányzok?
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Ezert kertem, ha valaki ilyeneket ir (butasagokat nekem) es ezmelle meg ki is oszt az elotte legalabb egy meccset nezzen meg eloben. gabor25
Ha már élő meccs, $20 körül be lehet ma jutni, ez sokat elmond az érdeklődésről és az elvárásokról, talán kicsit az ellenfélről is (az utolsó playoff-meccsünk óta nem emlékszem ilyen olcsó belépőre, akkor is csak azért mert -20 fok volt, nyilván a Jacksonville jobban viselte 😊 ).

A Miami ellen is Monday Night Football lesz október végén, hasonlóan érdektelennek tűnik, csak reméljük addigra lesz már pár győzelmünk. 😊
Monster8
Attol felek, hogy az eddigi huzo nev miatt Big ben miatt mukodott a show. Meg most is menne, ha lenne. Es ab es bell nem. Mert a ketszeres superbowl gyoztes, osszetorhetetlen qb nak azert jo a piaci erteke.

De most hogy sajnos igy allunk 0-3 es ben sincs, ab sincs, bell sincs, most az megy azok kozul aki nem berletes. aki szereti onsanyargatni magat. Vagy rudira kivancsi. Vagy mert olcsobb... En annak orulok hogy rudit le lehet tesztelni, csak kar hogy ilyen formaban kerult ra a sor.

Es nem akkor, amikor lett volna meg mentoove, ab bell szemelyeben es jujuval is. Mert akkor le lett volna veve sok teher. Most mondtak kb legutobbi meccsen is, passzolj es nyerj ha tudsz. De sajnos meg 3 meccs utan, meg meg ben nel sem ment a passzjatek. Es az ol is visszaesett.

Es ez ranyomja belyeget rudi jatekara. Nem tudom, miert nem tud washington jatszani csak pre seasonban (valoszinuleg azert, mert akkor nem verre menoleg fedezik a cbk). Valamint az ifjoncnak sem. De o meg uj igy neki van mentsege. Washingtonnak nincs. Moncriefrol meg ne is beszeljunk. Nem tudom minek hoztak ide, vagy kinek lehet kb rokona stb. Katasztrofa a srac.

Gaz ilyeneket irni es latni hova jutott a nagy 35 pontot felteszunk mindenkinek offense. Foleg ugy hogy most se ok, sem a def nem jo. Igy a ketto egyutt meg a nezok megzavarasara ad okot es kellene a 18 as karika majdnem. : )

Ma meglatjuk volt e idejuk kitalalni valamit connernek is. Es hogy rudi szegeny megint futni fog kenyszerulni csak hogy haladjunk. Vagy lesznek vegre elkapok, akik elkapnak. Futasok amik mukodnek stb.

Majd jo szurkolast hozza.

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
A D és az O minősítésekről nem adnak képet az egyes statisztikák, csak legfeljebb irányt mutatnak. Ezt már 100x elővettük és mindig erre következtettünk.

Ha a D 40 percet tölt a pályán, akkor szarabb lesz a statisztikája és ebben nyilván az O-nak szerepe van, ugyanúgy a short fieldek és az állandó eredmény után futás is hatással van, hiszen nyilván beszűkült playbook ellen sokkal könnyebb védekezni is.

Ami nekem meghatározó és fontos a splash playek redukálása, minimalizálása, a "long" szituk védekezése és a RZ D. Ha ebben a háromban jó vagy, akkor jó a D-d. Akkor lesz elit, ha ezen felül megvan a TO képesség és/vagy az O lesöprés, vagyis a rendszeres "3andout". De persze minden relatív, de egy sima beszedett yard mennyiséggel nem lehet D-t mérni, ahogy önmagában a beszedett pont sem önmagában meghatározó.
több mint 6 éve
Monster8 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 17
Ezert kertem, ha valaki ilyeneket ir (butasagokat nekem) es ezmelle meg ki is oszt az elotte legalabb egy meccset nezzen meg eloben. gabor25
Ha már élő meccs, $20 körül be lehet ma jutni, ez sokat elmond az érdeklődésről és az elvárásokról, talán kicsit az ellenfélről is (az utolsó playoff-meccsünk óta nem emlékszem ilyen olcsó belépőre, akkor is csak azért mert -20 fok volt, nyilván a Jacksonville jobban viselte 😊 ).

A Miami ellen is Monday Night Football lesz október végén, hasonlóan érdektelennek tűnik, csak reméljük addigra lesz már pár győzelmünk. 😊
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Akkor ma Browns fan-ok vagyunk?
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Belegondoltunk, hogy a az FO-nak az elmúlt években milyen durván határeseti döntéseket kellett meghoznia?
...
Fast Willie
Azt a döntést kihagytad, hogy van egy éveken át liga top5 egységet üzemeltető OC, meg egy teljeskörű támogatás ellenére is folyamatosan középszar egységet működtető DC, melyiket küldjük el?
Jan
Egy a PO-ban is kiváló számokat hozó offense guruja...hat én sírok. Azóta is sorban állnak érte a csapatok a HFL-ben
Klaci79
ES azert haley volt mar HC is. Butler meg DC nek is szar. Szoval adom a fogadast. Mikor volt top 5 egysege barmikor is a ket cordinatornak?

Hallgatom? Es mikor csinalt valamelyik elit/top egyseget egy normalbol es melyik cordinator volt ez? Hallgatom.

gabor25
Véletlenül beleolvastam ebbe a hozzászólásodba, és ezt akkor csak úgy itt hagyom 😊 (nem kell, nem fogok válaszolni):
TOTAL DEFENSE 2017/18
Total: 306.9 yards allowed per game
Ranking: 5th
POINTS PER GAME ALLOWED
Total: 19.2 points per game
Ranking: 7th
PASSING DEFENSE
Total: 201.1 passing yards allowed per game
RUSHING DEFENSE
Total: 105.8 rushing yards allowed per game
Ranking: 10th
SACKS
Total: 56
Ranking: 1st
kriSTEELan
Sacival ? 😀
kishaszi
Brownnal, Bellel? 😀
kriSTEELan
Sz'al csak annyi volt a lényeg, hogy ha Saci nem überkurvajó, csak szimplán jó, akkor ez 10es vissza, nélküle meg láttuk, hogy kb. esélytelen érdemi teljesítményre, Heywardék ide vagy oda.
kishaszi
Értettem, és ugyanez igaz az üstökösre meg a két említett uriemberre. Szinte biztos vagyok benne, ha nincs az az a hihetetlen mákja 6/195. választott AB-vel kb. 2-3 évvel hamarabb ütközik a földbe nálunk.
kriSTEELan
Most kutva idegesítő leszek: az egyik tény, a másik spekuláció. 😀
kishaszi
En mindig az vagyok. 😊

Gabi oriasi hibaja hogy kert egy top 5 szamot, amit megkapott. Egyet irok en is, az edzok faarcon pislogo kategoriaban peldaul Top1.
A baj hogy a statisztika hazudik az osszkeprol. A bomba O oriasi kenyszerbe tette az ellenfeleket hogy dobjanak, amit a D jo sietettesel kontroll alatt tudta tartani az ellenfeleket. A futas ellen meglepodnek ha 3.3 yard/kiserlet alatt lettek volna a fiuk, hiaba Heyward-Saci. Ha az O rossz napot fogott akarmilyen "gyenge" csapat ellen jo esellyel kikaptatok. A jobb csapatok meg konnyebben elertek hogy ne legyenek olyan dominaltak az O altal mert vagy jol vedekeztek vagy ok is jo utemben hoztak a pontokat. A PO-ba altalaban meg a jobbak vannak.

Magaban a D pocsek, az O-D karoltve okes. De mindketto egysegben tobb volt es ez a lenyeg.
no
Igen beneztem. De latom vannak, akik azert elolvassak amit irok. Es nem csak kotekednek es lelepnek. Vagy mar csak utalatbol sem akarjak erteni amit irok. Ez van. Beneztem, de nem teljesen...

Mert en azt mondtam (akartam legalabbis : ) ) mikor volt top ot egyseg a vedelem vagy az offense. Nem reszegysegek stb. Az egesz. Es melyik eddzo hozta fel oket? Az off javult a def meg romlott. Hiaba vannak ra ellen resz stat szamok. : )

Koszonom, ugy latom megerte irnom. Legalabb ket harom ember erti mire celzok. A tobbi ugyis elvakult, ki miert. VAgy Fo szerelembol. Vagy azert mert...

Ez van.

De fura, de nem meglepo, hogy egy masik csapat szurkoloja jobban erti, amit irok. Persze van par ember itt is aki ezt teszi, de tobbnyire inkabb mar csak azert sem. En hibam is... Mert...Veletlenul beleolvastam stb...Akkor nem csoda ha nem ertetted teljesen. Vagy akartad....Mindegy...

Es meg mindig azon haragudnak, hogy azt mondtam, hogy nem igaz az amit ricsi is mond, hogy barki tud ezzel az off fallal futni es nem kell bell eleg lesz conner.

Avagy azt, hogy 20 eve nezem a steelers minden meccset es az osszes tobbi csapatet, akiet csak birtam. Es ha mar valaki ki szeretne oktatni, az olyan legyen, aki volt mar eloben legalabb egy steelers meccsen. Es/Vagy ez mellett napi szinten el a steelers mellett.

Ez fajo, de csak annak aki magara vette. Kicsit untam mar, hogy a nagymamam is tudna futni bell helyeben szovegeket. Egy meccs eleg arra, hogy atlasd a dolgokat, hogy mas mint a tvbol. Vagy az instarol. Ezt akartam kihozni...Mindegy.

Meg juju is ab nal is sokkal jobb, meg az lesz nem kell ab stbt. (persze hogy jobbnak tunt wr 2 es poszton, mig abt duplaztak es kesz..,)

Ezert kertem, ha valaki ilyeneket ir (butasagokat nekem) es ezmelle meg ki is oszt az elotte legalabb egy meccset nezzen meg eloben. Es akkor rajon hogy nem igy van. Es utana irjon nekem. Nem sertesnek szantam. Csak untam mint most hogy ekeztetek (mint most is ilyenekkel hogy leirom neked de ugysem valaszolok...veletlenul bele olvastam...ki kenyszerit barkit is barmire, szabad orszag, szabad velemeny...). Csak mert azt mondtam gaz lesz a steelers. Es ez sokakat sertett.

Persze en is hibas vagyok. Mert nyitott forumon szidtam az fo-t. Es tul sokat. De ezzel nem vagyok egyedul a forumon. Es eldobtam az agyam amikor nem potoltuk sehol sacit sb win modra eselyesen. Stb. Most meg mindenre megy az elso, masodik kor...Amikor megint az idei meg a jovo evet dobhatjuk el ezzel az elso koros pick S el. Ha besul rudi. Es minden meg van ra hogy igy legyen.

Azt is megmondtam sajnos elore, hogy ez a wr corps ab nelkul meg gyengebb lesz es sokat fog visszaesni, kb mint a csapat esett vissza bell vs connerral. Nem statra. Hanem W, L ra.

De senki nem hitte, hogy amennyire erositette az OL bellt, bell annyira erositette az ol-t. Es amennyire elvitt ket embert ab, annyival konnyebb volt bennek. Es hogy ha ezt a ket fegyvert meghagyjak es hozzak rudit, most valoszinuleg nem 0-3 lenne. Mert a ket legjobb jatekos ment el. Es felaldoztuk oket benert. Es tudom hogy draga volt meg kockazatos bell. De most pl ben sem olcsobb.

Szoval sajnos tobb joslatom jott be, mint ami nem. Ez van. Sajnos a negativ dolgok hamarabb bekovetkeznek es tobbszor, mint a ritkabb pozitiv dolgok a csapattal.

Mindegy peace. : P

több mint 6 éve
Belegondoltunk, hogy a az FO-nak az elmúlt években milyen durván határeseti döntéseket kellett meghoznia?
...
Fast Willie
Azt a döntést kihagytad, hogy van egy éveken át liga top5 egységet üzemeltető OC, meg egy teljeskörű támogatás ellenére is folyamatosan középszar egységet működtető DC, melyiket küldjük el?
Jan
Egy a PO-ban is kiváló számokat hozó offense guruja...hat én sírok. Azóta is sorban állnak érte a csapatok a HFL-ben
Klaci79
ES azert haley volt mar HC is. Butler meg DC nek is szar. Szoval adom a fogadast. Mikor volt top 5 egysege barmikor is a ket cordinatornak?

Hallgatom? Es mikor csinalt valamelyik elit/top egyseget egy normalbol es melyik cordinator volt ez? Hallgatom.

gabor25
Véletlenül beleolvastam ebbe a hozzászólásodba, és ezt akkor csak úgy itt hagyom 😊 (nem kell, nem fogok válaszolni):
TOTAL DEFENSE 2017/18
POINTS PER GAME ALLOWED
PASSING DEFENSE
RUSHING DEFENSE
SACKS
kriSTEELan
 www.pro-football-reference.com/years/2018/opp.htm

2016 Defense rank: 10 Pittsburgh Steelers
2017 Defense rank: 7 Pittsburgh Steelers
2018 Defense rank: 16 Pittsburgh Steelers

Steelers vedelem 16. helyen osszesitett, mikor volt top 5 a vedelem? Ez volt a kerdes... A reszleges lenyegtelen. Az ossz kep a fontos. De amugy meg ha nem valaszol minek irsz? Nema embernek az anyja sem erti a szavat. : )

Vagy azert nem irsz, mert tudod hogy a szamok ellenere ugy volt gaz a defense ahogy volt. A top 3 at akartam irni az offra. Csak nem akartam tulloni a celon, hogy jojjenek nem is voltunk top 3 offense stb.

Azert irtam top 5 ot. Szoval ez most azt jelenti hogy butler jo, a szamok alapjan, meccs kepek alapjan?

Vagy ha osszehasonlitod az offnal jobb volt a def, mert azt akartam csak kihozni az egeszbol. De latom nem jott at. Mindegy. Mert bennek is sima stat alapjan a tavalyi volt a legjobb eve kb. Es kozben tudjuk hogy a csapatnak meg nem. Csak statvadaszatra.

De amugy meg jo lenne ha valaszolnal, mert akkor ertenem, vagy a tobbiek is hogy mire celzol. Mert nalam es az itteni stat alapjan a steelers vedelme nem volt top 5 sehol. De ha csak kotekedes, akkor annak jo. Mert te irhatsz nekem, de mint az oviban kijelented hogy utana te ugysem valaszolsz? En meg megyek es megmondalak az ovoneninek. Jo. : )

Ha valaszolnal, akkor legalabb mint most ra lehetne mutatni a konstruktiv beszelgetesben a hibas reszekbe. Mert senki sem tevedhetetlen. Es a szamaid megleptek. Mert az ev kozben amikor en neztem futas ellen stb ellen a csapat kb altalaban 30. korul kullogott. De ezek szerint javultak ev vegere. Bar nem nagyon latszott rajtuk sajnos.

ps: nem kell valaszolni, ha nem akarsz. Mert ugy is azt csinalsz, ami neked jolesik. : P . Csak ugy mint jomagam.

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
TOTAL DEFENSE 2017/18
POINTS PER GAME ALLOWED
PASSING DEFENSE
RUSHING DEFENSE
SACKS
kriSTEELan
Sacival ? 😀
kishaszi
Brownnal, Bellel? 😀
kriSTEELan
Hát igen, ő be tudta építeni a draftolt játékosokat.
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 595
...
Fast Willie
Jan
Klaci79

gabor25
TOTAL DEFENSE 2017/18
POINTS PER GAME ALLOWED
PASSING DEFENSE
RUSHING DEFENSE
SACKS
kriSTEELan
Sacival ? 😀
kishaszi
Brownnal, Bellel? 😀
kriSTEELan
Sz'al csak annyi volt a lényeg, hogy ha Saci nem überkurvajó, csak szimplán jó, akkor ez 10es vissza, nélküle meg láttuk, hogy kb. esélytelen érdemi teljesítményre, Heywardék ide vagy oda.
kishaszi
Értettem, és ugyanez igaz az üstökösre meg a két említett uriemberre. Szinte biztos vagyok benne, ha nincs az az a hihetetlen mákja 6/195. választott AB-vel kb. 2-3 évvel hamarabb ütközik a földbe nálunk.
kriSTEELan
kishaszi
En mindig az vagyok. 😊

Gabi oriasi hibaja hogy kert egy top 5 szamot, amit megkapott. Egyet irok en is, az edzok faarcon pislogo kategoriaban peldaul Top1.
A baj hogy a statisztika hazudik az osszkeprol. A bomba O oriasi kenyszerbe tette az ellenfeleket hogy dobjanak, amit a D jo sietettesel kontroll alatt tudta tartani az ellenfeleket. A futas ellen meglepodnek ha 3.3 yard/kiserlet alatt lettek volna a fiuk, hiaba Heyward-Saci. Ha az O rossz napot fogott akarmilyen "gyenge" csapat ellen jo esellyel kikaptatok. A jobb csapatok meg konnyebben elertek hogy ne legyenek olyan dominaltak az O altal mert vagy jol vedekeztek vagy ok is jo utemben hoztak a pontokat. A PO-ba altalaban meg a jobbak vannak.

Magaban a D pocsek, az O-D karoltve okes. De mindketto egysegben tobb volt es ez a lenyeg.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
...
Fast Willie
Jan
Klaci79

gabor25
TOTAL DEFENSE 2017/18
POINTS PER GAME ALLOWED
PASSING DEFENSE
RUSHING DEFENSE
SACKS
kriSTEELan
Sacival ? 😀
kishaszi
Brownnal, Bellel? 😀
kriSTEELan
kishaszi
kriSTEELan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
...
Fast Willie
Jan
Klaci79

gabor25
TOTAL DEFENSE 2017/18
POINTS PER GAME ALLOWED
PASSING DEFENSE
RUSHING DEFENSE
SACKS
kriSTEELan
Sacival ? 😀
kishaszi
Brownnal, Bellel? 😀
kriSTEELan
kishaszi

több mint 6 éve
...
Fast Willie
Jan
Klaci79

gabor25
TOTAL DEFENSE 2017/18
POINTS PER GAME ALLOWED
PASSING DEFENSE
RUSHING DEFENSE
SACKS
kriSTEELan
Sacival ? 😀
kishaszi
Brownnal, Bellel? 😀
kriSTEELan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
...
Fast Willie
Jan
Klaci79

gabor25
TOTAL DEFENSE 2017/18
POINTS PER GAME ALLOWED
PASSING DEFENSE
RUSHING DEFENSE
SACKS
kriSTEELan
Sacival ? 😀
kishaszi
Brownnal, Bellel? 😀

több mint 6 éve
...
Fast Willie
Jan
Klaci79

gabor25
TOTAL DEFENSE 2017/18
POINTS PER GAME ALLOWED
PASSING DEFENSE
RUSHING DEFENSE
SACKS
kriSTEELan
Sacival ? 😀

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Fort-ot kivágta a Philly. Ő volt az egyik, aki után vagy inkább miatt esélyünk lett volna egy 3.körös pickre Bell kapcsán. Meg nincs minden veszve, ha jól sejtem ha a 10.hétig kibasszuk Moncrief-et, talán hamarabb is, akkor meg áll a zászló egy jó kompenzációs pickre.
több mint 6 éve
...
Fast Willie
Jan
Klaci79

gabor25
TOTAL DEFENSE 2017/18
POINTS PER GAME ALLOWED
PASSING DEFENSE
RUSHING DEFENSE
SACKS

több mint 6 éve
...
Fast Willie
Jan
Klaci79

Aki nem tudna haley. Butler meg max lb coach nak volt jo. De lehet azt is csak coach dad miatt. Es ha melyre akarunk visszaasni, Arians vs haley? Megint csak melyik a jobb? Az elod vagy az utod?

Nezzuk ezt meg butler eseteben is. Coach dad top 1-3 def vs coach butler liga kozepe/ alja vedelmek. Ennyi ido utan en mar mondtam volna, butlernek, hogy koszonjuk ertem a koncepciot, de egyes.... Es mehetsz isten hirevel. Van most egy top elso koros S, hoztunk elso koros hadent. Hoztunk elso koros edmundsot. Es meg igy is gaz a def. Hany Elso koros sult fel a def ben?

Hany elso koros sult fel az off ban vs a ket eddzo keze alatt? Ismet butler go home. A hosszu tavon kitartas jo dolog, de a realitas nem kellene elveszteni mellette. Marmint Coach dad menesztese ota, mert hogy o sem akart menni, de nekunk el kellett kuldenunk mert butlert kertek mas helyre. Es ezt nem tehettuk meg. Most mar megneztuk. Nem jott be. Es nyugodtan vihetnek. De erte sem ugralnak, ha mar haleyvel vetjuk ossze.

Mig haleyt vittek is rogton. Bar az ember es eddzo temeto helyre clevelandba. Ahol a sajat allasat vedeni probalo HC jo hogy haleyre kente a dolgokat...Szoval Kicsit tulzas ez hogy haley hfl be se kell. Butler meg mas... Sajnos megint a rossz lora tettunk. Koszi Ben. Szoval egyik kutya masik eb.

De haley vel legalabb volt "elvileg" barkinek 35 pontot felteszunk offense.
Mig butler ral meg barkitol barmikor kikapunk defense. Megallitani valakit, amikor kellene soha sem biro def. Negyedik negyedre meg teljesen elfarado def. Amely melle lesullyedt most az off is. Szoval egal a fitchner vs butler is. Mind a ket csapatresz a liga hatuljanal kullog. Hajde bevalt fitchner is. Max annyiban, hogy stat szamokat engedett bennek hozni...De nem meccseket.

több mint 6 éve
...
Fast Willie
Jan
Egyertelmu nem azt aki mar felsult 7 eve. Hanem azt, aki top 5 ot csinalt az offbol par ev alatt. De hogy miert. Mert ben azt mondta nyugdijas lesz es akkor pont nem volt csak egy dobbs nevu qbnk talan. Vagy o sem. Igy ment haley. Ben meg kivirult es jott vissza 3 evre....

Es a jovo epitese helyett jo elkapo jo futo, miutan ben mar egyszer meglengette a nyugdijat, nem oket tartjuk meg, hanem bell vs conner. Ab vs Juju. Es ben maradt aki a legoregebb, akiben a legkevesebb jatek ideny ero stb maradt. Es ezt mar tavaly is lattuk.

Csak hat az uj rekordok dontese miatt ez volt ben legjobb eve tavaly vagy nem. Ja nem, mert PO sem volt. De ben legalabb jol passzolt. A statisztika nem hazudik. Ja de mert tobbsegeben vesztett meccsek voltak es bell helyetti conner sem tudott mar ugy futni.

Ezutan meg juju jo lesz nem kell ab. Ja persze. 😀 Meg jo a wr corps. Latjuk. Ez van. Jo a musor csak rossz az adas... vagy forditva...

Nyilvan rudi juju es ab val es bell el is ugyanilyen gazul allna. Ha inkabb a jovot valasztjuk, mint a multat. Szerintem nem es veluk lehetett volna igazan nagy terhet levenni rudirol.

Ehelyett futo qb valt belole. Vicc. : )
több mint 6 éve
...
Fast Willie
Jan
Klaci79
Mert Butlerért majd 31 csapat fog tipródni, ha valaha elmegy tőlünk. 😊

Tényleg azt gondolod, hogy a két coordinátorból a szarabbikat küldtül el? És hogy ettől jobb lett a csapat?
Jan
Nem! De akkor sem ertem ezeket a könnyeket Haley-ért. Butlerre legalább gondolhattuk, hogy jó lesz, sokat tanulhatott az Öregtől, aztán kiderült, hogy szar. Haley-ről nem is gondolhattuk. Bár jó lett volna, de semmi extra, a leírtak ellenére, már ami a különböző csapatrészeket illette. Nem vagyunk türelmetlenek, Haley-vel sem voltunk azok, de a playhivas kurvagyenge volt akkor is.
Klaci79
Csak ossze kell vetni az off elhelyezkedeset a 32 csapatbol a def elhelyezkedesevel a 32 csapatbol ugy hogy tobbnyire def elso korok voltak. Es egy ember potlasa sem ment neki. Egy. Es nem egy evig. Nem kettoig. Hanem mar ez megy coach dad tavozasa ota. Hogy majd talan jovore jo lesz. Meg egyszer sem hozta fel oket top 5 be sem.

Mig haley az offot meg igen. Szoval szar hivasai voltak. De honnan tudjuk mikor hivta ezeket at ben, es mikor hivta ezeket be haley. Haley megtanitotta bent koran megszabadulni a labdatol. Ergo nem osszetoretni magat. Dink and dunk jatekra is azaz uj dolgot is tanult. Mig iden mi volt?

Az meg hogy az off neha nem hozta a behivott jatekokat es nem tudta kivitelezni, nem csak az eddzon mulott. Mert tettem mar be ide 1.5 oras videos elemzest, ahol ultek a hivasok, de pl jessie james nem tudta elkapni a ravens ellen a labdat. VAgy tobbet fekudt mint szaladt stb.

Szoval ha igy nezzuk butlert kellett volna elkuldeni, nem a mukodo csapategyseg fejet. Nekem ez olyan, mintha az orvos a rossz kezem helyett a jot muti meg. Majd azt mondja jo lesz ez igy. De meg sem lett.

több mint 6 éve
Nem követek minden rezdülést, de Big Ben "nehéz természete" miben nyilvánult meg konkrétan? Pár dolgot leírnátok?
bcsarli
 www.nickiswift.com/148660/the-shady-side-of-ben-roethlisberger/

ezen túl a leggyilkosabb a tavalyi rádiósó volt, ott gyakorlatilag mindenkibe beleszállt Ruditól Washingtonon át AB-ig, vannak dolgok amik jobb ha az öltözőben maradnak, bár a steelerwire szerint Roethlisberger sookal durvábban adta ezt elő a helyszínen
sutianap
konkretan ward es a tobbi korszakos jatekos azt nyilatkozta, hogy ben veluk ezt talan egyszer(vagy egyszer sem) merte volna megtenni. Es ha megteszi lettek volna komoly kovetkezmenyei. De ben mar alapbol nem merte volna ezt veluk megtenni. Mert tudta volna a helyet. Ward, pats s legenda es a tobbiek is egyertelmuen kijelentve ezt...

több mint 6 éve
Nem követek minden rezdülést, de Big Ben "nehéz természete" miben nyilvánult meg konkrétan? Pár dolgot leírnátok?
bcsarli
Ami nekem beugrik kapásból h nem 1x ekézte a csapattársakat a médiában, ilyet pl. franchise QB nem nagyon szokott.
empty taxi
Ha jol emlekszem azt mondta brown nal vele osszeveszes alkalmaval, hogy hozzanak a palyara egy olyan wr t aki legalabb meg tudja futni a wr routokat. Ez utan johetett a labda ben fele dobasa.

Elotte ab fikazasa sajat hibaja elsimitasara. Megpedig, hogy en mondtam brown nak, hogy ne azt a routot fussa, amit valasztott a meccsen. Mert az veszelyes.

De senki nem mondta bennek, hogy ok ha hibazik brown, akkor dobd be egy dl ember kezebe a lasztit. Es ezt utana teljes egeszeben a mediaban ra kenjed.

Sb nyeres utan, szerzodeseben volt, hogy nem csinalhat extrem sportot. De o buko nelkul motorral nekimegy egy azt hiszem allo kocsinak. Es majdnem ott hagyja a fogat. Majd tul koran hoztak vissza, de cowher nem akarta hogy kiessen a ritmusbol es bealdozta azt a szezont ben miatt. Es 8-8 lett.

Ben haley idehozasakor, nem vette fel a telefont haley hivasara. Bevagta a durcat, mert nem maradt arians, aki sz.rra torette. Es az fo rajott, hogy nem lehet igy folytatni, mert hosszu ido ota, vegre eloszor van fr qb. Aki tenyleges fr qb.

Erre haley nek kellett ben segget nyalni, aki honapokik nem valaszolt neki, nem vette fel a telefont es egesz szezon elott haley probalt kozeledni, meg a mediaban azt nyilatkozni hogy nem gond hogy ben ilyen stb. De tul sok volt.

Ab ugye. Hozzatok fel egy wrt aki tud legalabb routot futni.

Bell esetebe, ben mondta, hogy hozzuk connert es ezzel elo is idezte, hogy az fo se nem fizette meg bellt. Se nem tartotta meg. Ha nincs conner, akkor bell is jobban biztonsagban erzi magat. Es nincs masodik fr tag, tudva hogy van mogotte conner ha nem jon ossze bellel a szerzodes.

Haley kirugasa. Amikor az off top 5 volt es a def hol volt? Sehol meg sem ott valtas. De bekiaballta, hogy visszavonul, aztan amikor kiraktak haleyt. Akkor erdekes modon rogton jaj van bennem meg 3 ev jatek. Elotte meg nyugdijas vagyok....

Aztan santonia holmes kirugasa, amikor az fo megmutatta, hogy kirugnak akkor is ha korai korben huztak. Ez ben nek is szolt. Mert akkor volt a ket zaklatasos ugye. Es utmutatas, hogy nem erdekel minket hogy elso koros vagy repulhetsz. Es ennek holmes lett az aldozata. Fuvezes miatt. 😀

Ben meg ket novel valo zaklatasos ugye vs fu... Az elso persze ha jol emlekszem erdekes volt es ellentmondasos. A masodik mar kevesbe (de lehet forditva) egyszer szerszamot mutogatva a ben a kedvenc baratjaval az ol bol, ketszer is ilyen esetbe keveredett. Egyszer egy pajta fele ment talan a csajjal kettesben, ahol persze ez az ol ember volt pont ugy mint a szerszam mutogatasakor az egyik klubban talan.

Aztan erre eszbe is kapott ben, vagy koteleztek hogy hazasodjon meg. Mert akkor nem eleg, hogy a holgy azt mondja ez tortent es mar visznek is vizsgalatra, bortonbe mig ki nem derul. Hanem akkor a csalad vedelme miatt, forditott az eljaras. Csak akkor visznek el, ha mar bizonyitott a teny es nem eleg csak azt mondani, hogy a csunya bacsi velem ezt tette.

Na hirtelen ennyi. Persze emberek vagyunk. O is elszalt magatol az sb win utan. De az vesse ra az elso kovet, aki ne ezt tette volna olyan fiatalon mint o...

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
...
Fast Willie
Jan
Klaci79
Mert Butlerért majd 31 csapat fog tipródni, ha valaha elmegy tőlünk. 😊

Tényleg azt gondolod, hogy a két coordinátorból a szarabbikat küldtül el? És hogy ettől jobb lett a csapat?
Jan
Nem! De akkor sem ertem ezeket a könnyeket Haley-ért. Butlerre legalább gondolhattuk, hogy jó lesz, sokat tanulhatott az Öregtől, aztán kiderült, hogy szar. Haley-ről nem is gondolhattuk. Bár jó lett volna, de semmi extra, a leírtak ellenére, már ami a különböző csapatrészeket illette. Nem vagyunk türelmetlenek, Haley-vel sem voltunk azok, de a playhivas kurvagyenge volt akkor is.