Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Meghúzták Favre-val? Lol, hogy miután ötödször is bejelentette, hogy visszavonul, a három éve ott padozó első körös játékosnak adták a lehetőséget, aki minden edzőtábort végigtolt? Kicsit úgy jött le az írásodból, mintha itt Favre áldozat lett volna 😀Kicsit sarkítva, meg túltolva az arányt, de igen. Ez Ben csapata. Valahogy nem érzem azt, hogy meghúznák azt Bennel, amit a Packers megcsinált Favre-val. És ott is meggyőződésem, hogy csak azért tették meg, mert tudták, hogy AR minden idők egyik legjobbja lesz.Akkor nem lenne véleményes. Ha Rudi lehoz egy kifejezetten jó szezont, akkor nem leszünk döntési helyzetben, muszáj lesz őt kezdetni.Szerintem ez még akkor is véleményes lenne, ha Rudi 30TD-10INT szezont tolna, mi meg egyértelmű PO résztvéveők lennénk.Ez egy természetes reakció. Az ember nem, vagy nehezen akarja elfogadni, hogy már nem megy. Hanyatló legenda vagy sem, ha visszatér majd, papíron egészségesen, akkor se fogja senki azt mondani neki, hogy vonulj vissza magadtól, Benjámin. Jó, vagy sem a szitu, attól még BB a frQB.Te nem tudod elképzelni, hogyha Rudolph-val karöltve kihúzzák a szarból a csapatot és hoz egy jó szezont, akkor Ben-nek nem mondják hogy köszi, de vonulj vissza mert ez már nem a Te csapatod?
kishaszi
Simán elképzelhető, csak egy jó Rudolph teljesítmény kell. Ha nem lenne ilyen szerződése (kreténség volt ilyen szituban egy ilyen szerződést aláírni vele...), akkor nem csak megkérnénk erre, szükség esetén lépnének is szerintem.
Láttuk már hogy mennyire érdekli a franchise-t egy-egy legenda ha már nincs haszna belőle.
laby
kishaszi
Gondold végig, egy 30TD/ 10INT szezon után kb 10 csapat vinné azonnal, komoly fizetéssel, mi meg elkezdünk vele szarozni, hogy nem ő lesz a kezdő? Ha erre azt mondja hogy oké, Ben a QB de akkor engem engedjetek el, akkor mi van? Ha ő is nyom egy AB-t?
Elengedjük, -úgy hogy már mutatott valamit- és egy év múlva meg itt állunk QB nélkül, mert Ben lesérül, visszavonul, stb...?
Szvsz Ben akkor lesz itt kezdő, ha Rudi rossz, vagy legalábbis nem egyértelműen jó szezont hoz.
Jan
kishaszi

több mint 6 éve
Most már tisztán látszik, hogy nem vagyunk jobbak egy 8-8-as csapatnál, de inkább jóval alatta a realitás.Az a baj nem nagyon van picketek... nincs első és harmadik körös ... nem értem mi cél volt a Minkah traddel amikor most lehet hogy lenne egy korai első körösötök és ellövitek egy olyan DB-re akinek azért meg kell találni a helyét a védelemben...
Offense:
Önmagában a play hívások is nevetségesek, de a play koncepciók nagyon védelem barátok. Semmi keresztezés, semmi pálya széthúzása. Borzalom. Javasolnék néhány KC, LAR, NE meccs megnézését az edzőknek.
Mondjuk a play-ek méltóak az elkapó sorunkhoz is, mert az is hasonló teljesítményre képes.
JuJu számomra tisztán bebizonyítja, nem hogy nem AB szint, de még csak nem is elit. Maximum egy korrekt 1. számú elkapó akiben benne van 1-1 nagy play, de ennyi.
Sosincs üresen idén, pedig most nem Sherman ment vele végig. D.Johnson-on kívül nincs elkapó aki szabadra tudná játszani magát.
Ha mégis akkor Rudolph-nak nincs ideje, mert addigra a földbe döngölik.
Conner: vakon van, de nagyon. Amikor van egy csillivilli fal előtte akkor tud futni, mint minden futó. Onnantól, hogy az első opció nem működik, káosz van és belefut a semmibe. Se sebessége, se irányváltása, se pályán látás, se kiharcolt miss tackle... Ez megy tavaly év eleji jó forma óta. Összehasonlíthatatlan egy top 5 vagy top 10 futóval.
Defense:
Nyeltük a yardokat szépen, az ellenfél és a bírói gárda mindent megtett a végső stop összehozására, de akkor sem ment. Alapból dicsérni kéne őket, mert jól meccsben tartottak minket, de valójában nem nagy védő megmozdulások voltak, csupán csak óriási mázli végig. Azért 1-2 korrekt teljesítmény volt amire lehetne építeni, de az még kevéske.
49ers nagyon nem akart ma nyerni, de mi azért nem hagytuk annyiba!
Túl sokáig töketlenkedett az offense, 1. mázli TD után megjött az életkedv, de már előtte rég el kellett volna húzni az ingyen kapott labdákkal.
Se az OC, se a DC nem NFL-ben való és hogy ezt mindig beleszólás nélkül végig nézi Tomlin is...
Kívánok egy kellemes 5-6 győzelmet idénre ahol Rudolph korrektül játszik. Utána mehet az egész edzői stáb, BB és bízzunk a jó draftba, mert a keretre ráfér az erősítés.
laby
Szerintem érik az edző és GM váltás mert tavaly sem volt a vezetőség a toppon most meg csak a kapkodás látszik... És már szezon közben (és ezt úgy mondom hogy szerintem nem fogtok jelentősen feljavulni... persze ki tudja) ki kellene baszni a DC&OC -t mert ez nagyon kevés... (ahogy Munchak elment szétesni látszik az elit fal, ez azért nem sok jót monden el az oc-ról, az hogy ezt a védelemet meg nem tudják évek óta egy közepesnél jobb szintre felhozni korai körös passsrusher és DB pickekkel az érthetetlen)
több mint 6 éve
Kicsit sarkítva, meg túltolva az arányt, de igen. Ez Ben csapata. Valahogy nem érzem azt, hogy meghúznák azt Bennel, amit a Packers megcsinált Favre-val. És ott is meggyőződésem, hogy csak azért tették meg, mert tudták, hogy AR minden idők egyik legjobbja lesz.Akkor nem lenne véleményes. Ha Rudi lehoz egy kifejezetten jó szezont, akkor nem leszünk döntési helyzetben, muszáj lesz őt kezdetni.Szerintem ez még akkor is véleményes lenne, ha Rudi 30TD-10INT szezont tolna, mi meg egyértelmű PO résztvéveők lennénk.Ez egy természetes reakció. Az ember nem, vagy nehezen akarja elfogadni, hogy már nem megy. Hanyatló legenda vagy sem, ha visszatér majd, papíron egészségesen, akkor se fogja senki azt mondani neki, hogy vonulj vissza magadtól, Benjámin. Jó, vagy sem a szitu, attól még BB a frQB.Te nem tudod elképzelni, hogyha Rudolph-val karöltve kihúzzák a szarból a csapatot és hoz egy jó szezont, akkor Ben-nek nem mondják hogy köszi, de vonulj vissza mert ez már nem a Te csapatod?
kishaszi
Simán elképzelhető, csak egy jó Rudolph teljesítmény kell. Ha nem lenne ilyen szerződése (kreténség volt ilyen szituban egy ilyen szerződést aláírni vele...), akkor nem csak megkérnénk erre, szükség esetén lépnének is szerintem.
Láttuk már hogy mennyire érdekli a franchise-t egy-egy legenda ha már nincs haszna belőle.
laby
kishaszi
Gondold végig, egy 30TD/ 10INT szezon után kb 10 csapat vinné azonnal, komoly fizetéssel, mi meg elkezdünk vele szarozni, hogy nem ő lesz a kezdő? Ha erre azt mondja hogy oké, Ben a QB de akkor engem engedjetek el, akkor mi van? Ha ő is nyom egy AB-t?
Elengedjük, -úgy hogy már mutatott valamit- és egy év múlva meg itt állunk QB nélkül, mert Ben lesérül, visszavonul, stb...?
Szvsz Ben akkor lesz itt kezdő, ha Rudi rossz, vagy legalábbis nem egyértelműen jó szezont hoz.
Jan
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Gondolj bele a szituba. Rudolph átveszi a csapatot, minden csapattárstól maximális respect és beáll mögé. Majd jön a következő szezon és a csapat egyik legfontosabb emberének azt mondjuk, hogy figyelj már ülj le a padra 1 évre, mert ez valójában még nem a Te csapatod. Aztán majd utána megint a tiéd lesz ám...Addig ne veszítsd el az önbizalmad, tanulj a 2. csapattal edzésen...stb.Szerintem ez még akkor is véleményes lenne, ha Rudi 30TD-10INT szezont tolna, mi meg egyértelmű PO résztvéveők lennénk.Ez egy természetes reakció. Az ember nem, vagy nehezen akarja elfogadni, hogy már nem megy. Hanyatló legenda vagy sem, ha visszatér majd, papíron egészségesen, akkor se fogja senki azt mondani neki, hogy vonulj vissza magadtól, Benjámin. Jó, vagy sem a szitu, attól még BB a frQB.Te nem tudod elképzelni, hogyha Rudolph-val karöltve kihúzzák a szarból a csapatot és hoz egy jó szezont, akkor Ben-nek nem mondják hogy köszi, de vonulj vissza mert ez már nem a Te csapatod?
kishaszi
laby
kishaszi
Ha szerencsénk van és tényleg Rudolph lendít a csapaton és jól játszik a szezonban, hosszútávon gyilkosság lecserélni. BigBen-ben max 1 szezon van, és valószínűleg az sem lesz túl elit szintű, butaság lenne.
Persze nagyon messze van ez a szitu, és jó lenne ezen gondolkodni majd később, mert akkor Rudolph állat lesz.
több mint 6 éve
Pontosan 28,5M, ha 2020 harmadik napon rosteren van, tehát az első meccs az övé. Assziszitek szent ferenc, ha AB ribanc vót, ő még ribancabb lesz, mer rosteren köll lönnie.Oké, de bigbennek van pár tízmillió oka rá, hogy ne akarjon az istenért se visszavonulni...Pont itt van a probléma. Láttuk már idén is, meg tavaly is Bent, Nagyon messze van már régi önmagától. Őszintén szólva egy Rudi által normálisan lehozott szezon után meg kell lépni, hogy visszavonultassuk Bent.Szerintem ez még akkor is véleményes lenne, ha Rudi 30TD-10INT szezont tolna, mi meg egyértelmű PO résztvéveők lennénk.Ez egy természetes reakció. Az ember nem, vagy nehezen akarja elfogadni, hogy már nem megy. Hanyatló legenda vagy sem, ha visszatér majd, papíron egészségesen, akkor se fogja senki azt mondani neki, hogy vonulj vissza magadtól, Benjámin. Jó, vagy sem a szitu, attól még BB a frQB.Te nem tudod elképzelni, hogyha Rudolph-val karöltve kihúzzák a szarból a csapatot és hoz egy jó szezont, akkor Ben-nek nem mondják hogy köszi, de vonulj vissza mert ez már nem a Te csapatod?
kishaszi
laby
kishaszi
Gergőke
peach

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Akkor nem lenne véleményes. Ha Rudi lehoz egy kifejezetten jó szezont, akkor nem leszünk döntési helyzetben, muszáj lesz őt kezdetni.Szerintem ez még akkor is véleményes lenne, ha Rudi 30TD-10INT szezont tolna, mi meg egyértelmű PO résztvéveők lennénk.Ez egy természetes reakció. Az ember nem, vagy nehezen akarja elfogadni, hogy már nem megy. Hanyatló legenda vagy sem, ha visszatér majd, papíron egészségesen, akkor se fogja senki azt mondani neki, hogy vonulj vissza magadtól, Benjámin. Jó, vagy sem a szitu, attól még BB a frQB.Te nem tudod elképzelni, hogyha Rudolph-val karöltve kihúzzák a szarból a csapatot és hoz egy jó szezont, akkor Ben-nek nem mondják hogy köszi, de vonulj vissza mert ez már nem a Te csapatod?
kishaszi
laby
kishaszi
több mint 6 éve
Oké, de bigbennek van pár tízmillió oka rá, hogy ne akarjon az istenért se visszavonulni...Pont itt van a probléma. Láttuk már idén is, meg tavaly is Bent, Nagyon messze van már régi önmagától. Őszintén szólva egy Rudi által normálisan lehozott szezon után meg kell lépni, hogy visszavonultassuk Bent.Szerintem ez még akkor is véleményes lenne, ha Rudi 30TD-10INT szezont tolna, mi meg egyértelmű PO résztvéveők lennénk.Ez egy természetes reakció. Az ember nem, vagy nehezen akarja elfogadni, hogy már nem megy. Hanyatló legenda vagy sem, ha visszatér majd, papíron egészségesen, akkor se fogja senki azt mondani neki, hogy vonulj vissza magadtól, Benjámin. Jó, vagy sem a szitu, attól még BB a frQB.Te nem tudod elképzelni, hogyha Rudolph-val karöltve kihúzzák a szarból a csapatot és hoz egy jó szezont, akkor Ben-nek nem mondják hogy köszi, de vonulj vissza mert ez már nem a Te csapatod?
kishaszi
laby
kishaszi
Gergőke
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Pont itt van a probléma. Láttuk már idén is, meg tavaly is Bent, Nagyon messze van már régi önmagától. Őszintén szólva egy Rudi által normálisan lehozott szezon után meg kell lépni, hogy visszavonultassuk Bent.Szerintem ez még akkor is véleményes lenne, ha Rudi 30TD-10INT szezont tolna, mi meg egyértelmű PO résztvéveők lennénk.Ez egy természetes reakció. Az ember nem, vagy nehezen akarja elfogadni, hogy már nem megy. Hanyatló legenda vagy sem, ha visszatér majd, papíron egészségesen, akkor se fogja senki azt mondani neki, hogy vonulj vissza magadtól, Benjámin. Jó, vagy sem a szitu, attól még BB a frQB.Te nem tudod elképzelni, hogyha Rudolph-val karöltve kihúzzák a szarból a csapatot és hoz egy jó szezont, akkor Ben-nek nem mondják hogy köszi, de vonulj vissza mert ez már nem a Te csapatod?
kishaszi
laby
kishaszi
több mint 6 éve
Szerintem ez még akkor is véleményes lenne, ha Rudi 30TD-10INT szezont tolna, mi meg egyértelmű PO résztvéveők lennénk.Ez egy természetes reakció. Az ember nem, vagy nehezen akarja elfogadni, hogy már nem megy. Hanyatló legenda vagy sem, ha visszatér majd, papíron egészségesen, akkor se fogja senki azt mondani neki, hogy vonulj vissza magadtól, Benjámin. Jó, vagy sem a szitu, attól még BB a frQB.Te nem tudod elképzelni, hogyha Rudolph-val karöltve kihúzzák a szarból a csapatot és hoz egy jó szezont, akkor Ben-nek nem mondják hogy köszi, de vonulj vissza mert ez már nem a Te csapatod?
kishaszi
laby
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Saci december elején dőlt ki, a trade deadline meg október végén van. Ha akartunk se tudtunk volna már akkor tradelni.Gabi:Persze en is egyet ertek ezzel. De csak egy kikotesevel. Ha mar tudjuk ki a jovo fr qb ja. Es ezt meg nem tudjuk. Es per pillanat az S a legkisebb gond a csapatban.
Minkah kapcsán én Lacival értek egyet. Spec nem érdekel jelenleg már, hogy mennyire lesz drága trade, de inkább rizikózzunk győzelmekért, mint langyos vízben forgolódjunk.
kishaszi
Marmint kellett egy S es nem is baj hogy elso kor. De miert nem lehetett ezt korabban sb contenderseg alatt. Most ruditol varjuk, hogy PO t hozzon. Vagy sbt?
Nem hinnem. Igy meg nagyon rizikos lett a rulett rudival es egy lehet karrier veget jelento serulessel biro bennel.
Egy jo dolog van benne. Hogy tesztelhetjuk rudit. Es egy extra, hogy HODGES is Pit qb szinben van. Kb ennyi eleg is nekem az oromhoz. Tobbet nem is varok. Csak ha igy haladunk, rudit is osszetorik, vagy beleszalad egy pofonba.
Mert nincs off line, nincs offense, nincs wr sor. Es akkor amikor 5 to lett es ugy is kikapunk, egy atlagos csapattol, mit varunk? Marmint, 0-3 utan Po sem lesz meg realisan. Szoval lehet ha top 5-10 ben valasztunk, jobban megerte volna kivetelesen most varni, hogy rudi bevallik e. Ha nem elso koros qb fontosabb, marmint az eselye. Mint egy S most. Amikor sansz sincs semmire.
De ez egyeni velemeny. Es ezert haragszom, mert ezt kellett volna tenni, amikor kidolt saci es sb esely volt. Most meg hogy nincs akkor meg tradelunk orba szajba...Erdekes...
gabor25
több mint 6 éve
Ez egy természetes reakció. Az ember nem, vagy nehezen akarja elfogadni, hogy már nem megy. Hanyatló legenda vagy sem, ha visszatér majd, papíron egészségesen, akkor se fogja senki azt mondani neki, hogy vonulj vissza magadtól, Benjámin. Jó, vagy sem a szitu, attól még BB a frQB.Te nem tudod elképzelni, hogyha Rudolph-val karöltve kihúzzák a szarból a csapatot és hoz egy jó szezont, akkor Ben-nek nem mondják hogy köszi, de vonulj vissza mert ez már nem a Te csapatod?
kishaszi
több mint 6 éve
Ez egy természetes reakció. Az ember nem, vagy nehezen akarja elfogadni, hogy már nem megy. Hanyatló legenda vagy sem, ha visszatér majd, papíron egészségesen, akkor se fogja senki azt mondani neki, hogy vonulj vissza magadtól, Benjámin. Jó, vagy sem a szitu, attól még BB a frQB.te miből érzed úgy, hogy ben visszatér és még két évig jó lesz? nem mondom, hogy kiégett, mert ezzel viccelődik mindenki, hanem azt, hogy elhasználódott és elsősorban testileg. ezt éreztem már rajta tavaly is és az egész ab hiszti sztem onnan indult, hogy voltak játékszituk, amiket régen megdobott neki, tavaly már nem.Várj, félreértettük egymást. Abban szemernyi vita sincs, hogy egy kiválasztott QB-t teszteljünk be élesen és ezt olyannyira komolyan is vesszük, hogy nem is gondolunk QB draftra 2020-ban. Mivel minden esély megvan arra, hogy Ben még visszatér, ráadásul még két éve van a szerződésből, így ha Rudi idén nem válik be, akkor szépen elkezdjük kidolgozni a stratégiát, amire két évünk van.Plusz, ha mást nem, akkor a beválás után jöhet akár egy 4-5. körös komp pick is utána, és akkor ingyen volt nálatok egy évre, amikor szükség volt rá. Ennyit szerintem megér az irányító felépítése (egy-két franchise-nál mondjuk még a falat sem akarják felépíteni, itt meg még erre is figyelnek legalább)Szerintem Vannettel kb pontosan tudjuk, hogy mit vettünk. Mondjuk TE korábban kellett volna, de nem volt szabadon olyan, aki nekünk megérte volna vagy akit meg tudtunk volna fizetni. Tulajdonképp ezt felfoghatjuk úgy, hogy Dobbs<-->Vannett, ami mindenképp megérte nekünk. Meki sérülését még nem tudjuk mennyire lesz hosszútávú, de ha Grimble-hez nézzük, hát Vannett mindenképp upgrade, amit meg kellett húzni, mert láthattuk az O-t, hogy kell a potens TE játék. Nyilván nem egy klasszist kapunk 5. körért, de szerintem ez teljesen reális trade volt. TE nélkül nem fog működni, illetve ha lesz Meki is, akkor komolyabb potenciál van a McDonald-Vannett párosban.Igen, az elv nekem is tetszik. A Minkah trade pedig azert is tetszett, mert a jovot is epitettuk 22 eves jatékossal egy hiányposzton, így a nagy ellenértéket sem sajnáltam a talent value okán. Ezt a trade sokkal inkabb pánik trade, egy contract yearben levő játékossal. Ha nem válik be, akkor kidobtunk az ablakon egy 5. kört, ha pedig beválik, akkor versenyezhetünk érte a piacon, amit a cap helyzetünket látva nem fogunk tudni megtenni. (vagy csak mondjuk mekönci kivágása árán)Vannettnél azért lehetett volna jobb TE-ért tradelni, ha már eredményt akarnak és nem építkezést.Oké, és ezek közül bárkit adtak volna szerinted? 😊
Az Indy 2 fiatal TE-je, Doyle vagy Alie-Cox, Ian Thomas Carolinából, Nick Boyle Ravensből, Dalton Schultz Dallasból jobban tetszett volna, nem beszélve OJ Howardról, akinek az értékét még be sem tudom lőni.
Fast Willie
Gondolom bepróbálkoztak egy-két játékosért, aztán hoztak egy szimpatikusat (már ár-érték arányt értve). Nekem amúgy tetszik a mentalitás, de hát nem véletlenül vagytok még mindig rekorderek, igaz, már csak társbérletben. Én komolyan szurkolok azért, hogy ne legyen teljesen kuka ez az év, és hogy legyen előrelépés. A PO már karcosnak tűnik, de az sincs kizárva
Wyatt
Mindenesetre nekem ez a 0-3 a 2013-as évet idézi. Akkor ugye pont a londoni meccsen gondoltuk a fordulást, de 0-4 lett. Onnan viszont nagyot fordultunk és ugye a végén egy másik meccsen történt rövid mezőnygól rontás fosztott meg attól. Meglátjuk.....
Klemó
((Ha pedig beválik és elviszik komolyabb pénzért, mert nem tudunk hosszabbítani, még akár vissza is jöhet valami a trade-ből a 2021-es drafton.))
Klaci79
Nem mondom, hogy Rudi lesz a jövőtök, de az FO legalább megtesz mindent, hogy erre esély legyen. Rengeteg helyen ez hiányzik
Wyatt
Én arra gondoltam, hogy ezzel a trade-del az FO csak a méretes bakiját javította ki, amit az offseasonben elkövetett. Elment a WR1, és a TE2. Ez utóbbi ráadásul blokkolásban volt inkább jobb. Erre a 3. körös WR mellé egy passzoknál is kétségesen bevethető, blokkoláshoz pehely teljesen prospect TE-t hozott úgy, hogy a TE1 még egyetlen szezont nem tolt le sérülés nélkül.
Caroll nyilatkozata azt mutatja, hogy Vanettért ekkor is mentünk, csak nem jött össze, vagyis megvolt a próbálkozás, de Én emlékszem a draft napjára és arra, hogy bőven volt még a 4. körben elérhető blokkolásban is élen járó TE. Erre hoztuk Snellt, aki az NFL-ben igazán 3. down backnek teljesedhet ki. Egyébként az jut eszembe, hogy talán jó is, hogy nem lesz annyi pickünk jövőre, mert talán ekkor ezt nem gondoljuk túl, hatszor átgondoljuk mikor kit húzunk.
Klemó
vagy inkább úgy kérdezem, hogy jó lesz nektek szerinted, ha még két évig játszattok egy erősen limitált legendát?
és sajnos ez van cam-mel is és a flaccoval is.
hiába van meg a munkaviszonyuk, a szervezetük már nem kívánja.
gedam
Szerintem ezért nehéz hibáztatni, megérthető, hogy szereti csinálni.
A baj, hogy nála sajnos van ebben ránézésre egy kurva nagy önhittség, hiúság, és mindenki számára egyértelmű jelzéseket sem akar tudomásul venni saját magával kapcsolatban.
Klemó is inkább csak reméli, hogy nem lesz teljesen homály.
Sajnos erre szerintem kicsi a valós esély, és annyira meg nem is szorgalmas a szentem, hogy legalább foglalkozna annyit magával jól felfogott saját érdekében, nekem ez inkább ami inkább fájó.
több mint 6 éve
gedam
6 478
te miből érzed úgy, hogy ben visszatér és még két évig jó lesz? nem mondom, hogy kiégett, mert ezzel viccelődik mindenki, hanem azt, hogy elhasználódott és elsősorban testileg. ezt éreztem már rajta tavaly is és az egész ab hiszti sztem onnan indult, hogy voltak játékszituk, amiket régen megdobott neki, tavaly már nem.Várj, félreértettük egymást. Abban szemernyi vita sincs, hogy egy kiválasztott QB-t teszteljünk be élesen és ezt olyannyira komolyan is vesszük, hogy nem is gondolunk QB draftra 2020-ban. Mivel minden esély megvan arra, hogy Ben még visszatér, ráadásul még két éve van a szerződésből, így ha Rudi idén nem válik be, akkor szépen elkezdjük kidolgozni a stratégiát, amire két évünk van.Plusz, ha mást nem, akkor a beválás után jöhet akár egy 4-5. körös komp pick is utána, és akkor ingyen volt nálatok egy évre, amikor szükség volt rá. Ennyit szerintem megér az irányító felépítése (egy-két franchise-nál mondjuk még a falat sem akarják felépíteni, itt meg még erre is figyelnek legalább)Szerintem Vannettel kb pontosan tudjuk, hogy mit vettünk. Mondjuk TE korábban kellett volna, de nem volt szabadon olyan, aki nekünk megérte volna vagy akit meg tudtunk volna fizetni. Tulajdonképp ezt felfoghatjuk úgy, hogy Dobbs<-->Vannett, ami mindenképp megérte nekünk. Meki sérülését még nem tudjuk mennyire lesz hosszútávú, de ha Grimble-hez nézzük, hát Vannett mindenképp upgrade, amit meg kellett húzni, mert láthattuk az O-t, hogy kell a potens TE játék. Nyilván nem egy klasszist kapunk 5. körért, de szerintem ez teljesen reális trade volt. TE nélkül nem fog működni, illetve ha lesz Meki is, akkor komolyabb potenciál van a McDonald-Vannett párosban.Igen, az elv nekem is tetszik. A Minkah trade pedig azert is tetszett, mert a jovot is epitettuk 22 eves jatékossal egy hiányposzton, így a nagy ellenértéket sem sajnáltam a talent value okán. Ezt a trade sokkal inkabb pánik trade, egy contract yearben levő játékossal. Ha nem válik be, akkor kidobtunk az ablakon egy 5. kört, ha pedig beválik, akkor versenyezhetünk érte a piacon, amit a cap helyzetünket látva nem fogunk tudni megtenni. (vagy csak mondjuk mekönci kivágása árán)Vannettnél azért lehetett volna jobb TE-ért tradelni, ha már eredményt akarnak és nem építkezést.Oké, és ezek közül bárkit adtak volna szerinted? 😊
Az Indy 2 fiatal TE-je, Doyle vagy Alie-Cox, Ian Thomas Carolinából, Nick Boyle Ravensből, Dalton Schultz Dallasból jobban tetszett volna, nem beszélve OJ Howardról, akinek az értékét még be sem tudom lőni.
Fast Willie
Gondolom bepróbálkoztak egy-két játékosért, aztán hoztak egy szimpatikusat (már ár-érték arányt értve). Nekem amúgy tetszik a mentalitás, de hát nem véletlenül vagytok még mindig rekorderek, igaz, már csak társbérletben. Én komolyan szurkolok azért, hogy ne legyen teljesen kuka ez az év, és hogy legyen előrelépés. A PO már karcosnak tűnik, de az sincs kizárva
Wyatt
Mindenesetre nekem ez a 0-3 a 2013-as évet idézi. Akkor ugye pont a londoni meccsen gondoltuk a fordulást, de 0-4 lett. Onnan viszont nagyot fordultunk és ugye a végén egy másik meccsen történt rövid mezőnygól rontás fosztott meg attól. Meglátjuk.....
Klemó
((Ha pedig beválik és elviszik komolyabb pénzért, mert nem tudunk hosszabbítani, még akár vissza is jöhet valami a trade-ből a 2021-es drafton.))
Klaci79
Nem mondom, hogy Rudi lesz a jövőtök, de az FO legalább megtesz mindent, hogy erre esély legyen. Rengeteg helyen ez hiányzik
Wyatt
Én arra gondoltam, hogy ezzel a trade-del az FO csak a méretes bakiját javította ki, amit az offseasonben elkövetett. Elment a WR1, és a TE2. Ez utóbbi ráadásul blokkolásban volt inkább jobb. Erre a 3. körös WR mellé egy passzoknál is kétségesen bevethető, blokkoláshoz pehely teljesen prospect TE-t hozott úgy, hogy a TE1 még egyetlen szezont nem tolt le sérülés nélkül.
Caroll nyilatkozata azt mutatja, hogy Vanettért ekkor is mentünk, csak nem jött össze, vagyis megvolt a próbálkozás, de Én emlékszem a draft napjára és arra, hogy bőven volt még a 4. körben elérhető blokkolásban is élen járó TE. Erre hoztuk Snellt, aki az NFL-ben igazán 3. down backnek teljesedhet ki. Egyébként az jut eszembe, hogy talán jó is, hogy nem lesz annyi pickünk jövőre, mert talán ekkor ezt nem gondoljuk túl, hatszor átgondoljuk mikor kit húzunk.
Klemó
vagy inkább úgy kérdezem, hogy jó lesz nektek szerinted, ha még két évig játszattok egy erősen limitált legendát?
és sajnos ez van cam-mel is és a flaccoval is.
hiába van meg a munkaviszonyuk, a szervezetük már nem kívánja.
több mint 6 éve
Várj, félreértettük egymást. Abban szemernyi vita sincs, hogy egy kiválasztott QB-t teszteljünk be élesen és ezt olyannyira komolyan is vesszük, hogy nem is gondolunk QB draftra 2020-ban. Mivel minden esély megvan arra, hogy Ben még visszatér, ráadásul még két éve van a szerződésből, így ha Rudi idén nem válik be, akkor szépen elkezdjük kidolgozni a stratégiát, amire két évünk van.Plusz, ha mást nem, akkor a beválás után jöhet akár egy 4-5. körös komp pick is utána, és akkor ingyen volt nálatok egy évre, amikor szükség volt rá. Ennyit szerintem megér az irányító felépítése (egy-két franchise-nál mondjuk még a falat sem akarják felépíteni, itt meg még erre is figyelnek legalább)Szerintem Vannettel kb pontosan tudjuk, hogy mit vettünk. Mondjuk TE korábban kellett volna, de nem volt szabadon olyan, aki nekünk megérte volna vagy akit meg tudtunk volna fizetni. Tulajdonképp ezt felfoghatjuk úgy, hogy Dobbs<-->Vannett, ami mindenképp megérte nekünk. Meki sérülését még nem tudjuk mennyire lesz hosszútávú, de ha Grimble-hez nézzük, hát Vannett mindenképp upgrade, amit meg kellett húzni, mert láthattuk az O-t, hogy kell a potens TE játék. Nyilván nem egy klasszist kapunk 5. körért, de szerintem ez teljesen reális trade volt. TE nélkül nem fog működni, illetve ha lesz Meki is, akkor komolyabb potenciál van a McDonald-Vannett párosban.Igen, az elv nekem is tetszik. A Minkah trade pedig azert is tetszett, mert a jovot is epitettuk 22 eves jatékossal egy hiányposzton, így a nagy ellenértéket sem sajnáltam a talent value okán. Ezt a trade sokkal inkabb pánik trade, egy contract yearben levő játékossal. Ha nem válik be, akkor kidobtunk az ablakon egy 5. kört, ha pedig beválik, akkor versenyezhetünk érte a piacon, amit a cap helyzetünket látva nem fogunk tudni megtenni. (vagy csak mondjuk mekönci kivágása árán)Vannettnél azért lehetett volna jobb TE-ért tradelni, ha már eredményt akarnak és nem építkezést.Oké, és ezek közül bárkit adtak volna szerinted? 😊
Fast Willie
Wyatt
Klemó
Klaci79
Wyatt
több mint 6 éve
Gabi:Persze en is egyet ertek ezzel. De csak egy kikotesevel. Ha mar tudjuk ki a jovo fr qb ja. Es ezt meg nem tudjuk. Es per pillanat az S a legkisebb gond a csapatban.
Minkah kapcsán én Lacival értek egyet. Spec nem érdekel jelenleg már, hogy mennyire lesz drága trade, de inkább rizikózzunk győzelmekért, mint langyos vízben forgolódjunk.
kishaszi
Marmint kellett egy S es nem is baj hogy elso kor. De miert nem lehetett ezt korabban sb contenderseg alatt. Most ruditol varjuk, hogy PO t hozzon. Vagy sbt?
Nem hinnem. Igy meg nagyon rizikos lett a rulett rudival es egy lehet karrier veget jelento serulessel biro bennel.
Egy jo dolog van benne. Hogy tesztelhetjuk rudit. Es egy extra, hogy HODGES is Pit qb szinben van. Kb ennyi eleg is nekem az oromhoz. Tobbet nem is varok. Csak ha igy haladunk, rudit is osszetorik, vagy beleszalad egy pofonba.
Mert nincs off line, nincs offense, nincs wr sor. Es akkor amikor 5 to lett es ugy is kikapunk, egy atlagos csapattol, mit varunk? Marmint, 0-3 utan Po sem lesz meg realisan. Szoval lehet ha top 5-10 ben valasztunk, jobban megerte volna kivetelesen most varni, hogy rudi bevallik e. Ha nem elso koros qb fontosabb, marmint az eselye. Mint egy S most. Amikor sansz sincs semmire.
De ez egyeni velemeny. Es ezert haragszom, mert ezt kellett volna tenni, amikor kidolt saci es sb esely volt. Most meg hogy nincs akkor meg tradelunk orba szajba...Erdekes...
több mint 6 éve
Plusz, ha mást nem, akkor a beválás után jöhet akár egy 4-5. körös komp pick is utána, és akkor ingyen volt nálatok egy évre, amikor szükség volt rá. Ennyit szerintem megér az irányító felépítése (egy-két franchise-nál mondjuk még a falat sem akarják felépíteni, itt meg még erre is figyelnek legalább)Szerintem Vannettel kb pontosan tudjuk, hogy mit vettünk. Mondjuk TE korábban kellett volna, de nem volt szabadon olyan, aki nekünk megérte volna vagy akit meg tudtunk volna fizetni. Tulajdonképp ezt felfoghatjuk úgy, hogy Dobbs<-->Vannett, ami mindenképp megérte nekünk. Meki sérülését még nem tudjuk mennyire lesz hosszútávú, de ha Grimble-hez nézzük, hát Vannett mindenképp upgrade, amit meg kellett húzni, mert láthattuk az O-t, hogy kell a potens TE játék. Nyilván nem egy klasszist kapunk 5. körért, de szerintem ez teljesen reális trade volt. TE nélkül nem fog működni, illetve ha lesz Meki is, akkor komolyabb potenciál van a McDonald-Vannett párosban.Igen, az elv nekem is tetszik. A Minkah trade pedig azert is tetszett, mert a jovot is epitettuk 22 eves jatékossal egy hiányposzton, így a nagy ellenértéket sem sajnáltam a talent value okán. Ezt a trade sokkal inkabb pánik trade, egy contract yearben levő játékossal. Ha nem válik be, akkor kidobtunk az ablakon egy 5. kört, ha pedig beválik, akkor versenyezhetünk érte a piacon, amit a cap helyzetünket látva nem fogunk tudni megtenni. (vagy csak mondjuk mekönci kivágása árán)Vannettnél azért lehetett volna jobb TE-ért tradelni, ha már eredményt akarnak és nem építkezést.Oké, és ezek közül bárkit adtak volna szerinted? 😊
Fast Willie
Wyatt
Klemó
Klaci79

több mint 6 éve
És meg ráadásul Grimble ment is IR-re. Úgyhogy az újonc maradt volna egyedül a cicák ellen, ha Vannett nem jön.
több mint 6 éve
Szerintem Vannettel kb pontosan tudjuk, hogy mit vettünk. Mondjuk TE korábban kellett volna, de nem volt szabadon olyan, aki nekünk megérte volna vagy akit meg tudtunk volna fizetni. Tulajdonképp ezt felfoghatjuk úgy, hogy Dobbs<-->Vannett, ami mindenképp megérte nekünk. Meki sérülését még nem tudjuk mennyire lesz hosszútávú, de ha Grimble-hez nézzük, hát Vannett mindenképp upgrade, amit meg kellett húzni, mert láthattuk az O-t, hogy kell a potens TE játék. Nyilván nem egy klasszist kapunk 5. körért, de szerintem ez teljesen reális trade volt. TE nélkül nem fog működni, illetve ha lesz Meki is, akkor komolyabb potenciál van a McDonald-Vannett párosban.Igen, az elv nekem is tetszik. A Minkah trade pedig azert is tetszett, mert a jovot is epitettuk 22 eves jatékossal egy hiányposzton, így a nagy ellenértéket sem sajnáltam a talent value okán. Ezt a trade sokkal inkabb pánik trade, egy contract yearben levő játékossal. Ha nem válik be, akkor kidobtunk az ablakon egy 5. kört, ha pedig beválik, akkor versenyezhetünk érte a piacon, amit a cap helyzetünket látva nem fogunk tudni megtenni. (vagy csak mondjuk mekönci kivágása árán)Vannettnél azért lehetett volna jobb TE-ért tradelni, ha már eredményt akarnak és nem építkezést.Oké, és ezek közül bárkit adtak volna szerinted? 😊
Fast Willie
Wyatt
Klemó
több mint 6 éve
Igen, az elv nekem is tetszik. A Minkah trade pedig azert is tetszett, mert a jovot is epitettuk 22 eves jatékossal egy hiányposzton, így a nagy ellenértéket sem sajnáltam a talent value okán. Ezt a trade sokkal inkabb pánik trade, egy contract yearben levő játékossal. Ha nem válik be, akkor kidobtunk az ablakon egy 5. kört, ha pedig beválik, akkor versenyezhetünk érte a piacon, amit a cap helyzetünket látva nem fogunk tudni megtenni. (vagy csak mondjuk mekönci kivágása árán)Vannettnél azért lehetett volna jobb TE-ért tradelni, ha már eredményt akarnak és nem építkezést.Oké, és ezek közül bárkit adtak volna szerinted? 😊
Fast Willie
Wyatt
több mint 6 éve
Inlább Big Benre mondta volna... '$zamegMegállapítható: Soldi kiégett.Ehhez mindig jó érzéked volt...
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 6 éve
Vannettnél azért lehetett volna jobb TE-ért tradelni, ha már eredményt akarnak és nem építkezést.Oké, és ezek közül bárkit adtak volna szerinted? 😊
Fast Willie

több mint 6 éve
Megállapítható: Soldi kiégett.Ehhez mindig jó érzéked volt...
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Akkor nehogy ugy tunjon ellene vagyok itt barkinek-barminek. Leirom a Ravens peldajat nagyvonalakban.Mondjuk én nem azt írtam, hogy én mit szeretnék, hanem hogy mit gondolok az FO szempontjairól és lehetőségeiről.Szerintem igy van a veszely a toporgasra, a nezopont rossz.Nem tudom Willie, tökre benne van az is, hogy nem nagy név jönne HC-nak, vagy OC/DC-nek. Tomlin is 1 évig volt csak DC mielőtt felvettük HC-nek.Tomlin nem fog menni még egy évig, akármi lesz. A koordinátorokban már nem vagyok biztos.
De jelenleg nem látom azt magam előtt, hogy elküldjük Tomlint egyébként.
tenorx
Fichtner jövője attól függ, hogy Rudolph mennyire lesz elveszett a szezon során, tud-e folyamatosan fejlődni, illetve attól, hogy BigBen állapota hogyan változik, vissza akar-e térni? Amiről egyébként nincs kétségem.
Ha Rudi beválik és fejlődik szépen, felépít egy játszató sémát neki az OC (ami nem 2 meccs), akkor szerintem ott nem jön váltás, mert Ben-t nem kényszerítjük arra, hogy új sémát tanuljon.
Ha viszont hasonló szintű vergődést produkálunk a szezon során, mint eddig, akkor lehet, hogy az FO úgy gondolja, hogy egy magasabban kvalifikált offensive mastermind jöjjön, akár Rudival, akár Bennel megyünk neki a jövő évnek.
Fast Willie
Meg kell hatarozni a FO-nak hogy a keretre keresek edzoket akinek van elkepzelese is vagy hozok edzoket ( akar teljesen uj arcokat ) akik valamit profin futtatnak ( es kiegesziti egymast az O-D ) es hozzaigazitjak a keretet.
Nem szamit BB mit akar, nem nagyobb a csapatnal. Eleve nem o a jovo.
no
A magam részéről a második meccs után kirúgtam volna pl Butlert
Fast Willie
Az anyagi reszet elhagyom mert igy is tobb lesz mint szeretnem ( es eleg zagyva valoszinuleg ). Annyit hogy a SB utan Flacco nagy penzt kap, de szegenyseg es DeadMoney dogivel az alapszitu es uj csapatot kell krealni a nagyok tavozasaval.
Az hogy az OC-DC sogor-koma egy dolog, de a legfontosabb elvaras hogy ne legyen fenyegetettseg a HC-ra. Egyszeru ne kelljen mas csapatnak ha mar volt vagy ne akarjon lenni.
O: Trestman-MM dobatott Flacco-val elsoszandekbol. Nem ez az erossege es a tarsak is hianyoztak. A penzenek a strukturaja engedte volna hogy kore szervezzek es ha nem valik be el is lehetett volna kuldeni kis vesztesseg aran 3 ev utan. A csapat ami mindig a futasra volt epitve most dobalt ( kovetve a ligat ), mint D Brees, egy erre nem tul eros QB-val. Sem a keretre hoztak edzot es nem is az edzo elkepzelesere formaltak a keretet. Ugye Flacco maradt es elkezdett fajni a penze.
D: Hoztak Pees szemelyeben egy kivalo szakembert ( a vasasban kiraly lehetett volna ), felkeszult es a jatekosok feladata meghatarozott es kovetheto, nem igenyli az osztonos zseniket. Mondjuk meccs kozben o is annyira rugalmas mint az eson kinthagyott cement, de a meccsre felkeszulten mentek ki. Az hogy nezhetetlen mocsok egy D szeretonek az egy mas kerdes. Kiemelnem a ket egyseg osszhangjat, ami viszont mar tragediat hozott. A D a hajlik, de nem torik jo egy kivalo O mellett, de nekunk az O villamgyorsan vegzett a labdabirtoklassal a 0 futassal, mig a D lassan de biztosan engedi az ellent es farad.
A kerdesek hogy az edzok-jatekosok-hivasok-keret a D vagy az O a hibas, ment korbe korbe. Viszont nalunk jott egy szakember aki tokeletesre tudja futattni a rendszeret es megvalaszolta a kerdeseket. Kubiak a keret erossegeit es a rendszeret otvozve megmutatta hogy Flacco es a tobbiek is alkalmasak nyerni es hirtelen a D is mukodott hogy a futas mukodese alapjaiban megvaltoztatta az egesz csapatot egy ideny alatt nullarol. PO-ban ti kikaptatok es a NE is megizzadt, de nyert. Sajnos nem maradt.
Nalatok DL nagy harmasa Sacival mogottuk a futas ellen olyan hatekony volt mint egy csak lepkefogo haloval felszerelt Navy Seal egyseg. Ok a legkevesbbe hibasak, Butler-a csapat felepitesenek a koncepcioja.
A problema hogy a PO a matematikai torvenyszeruseg miatt nagyon sok csapatnak nagyon sokaig elerheto ( a Browns-nak 0-10 allasnal volt matematikai eselye ) es ha az a focel akkor konnyen jonnek a kifogasok mint hogy AB elkapasanal a 7 cm-re voltunk tole, ez volt az OC/DC 1 eve, ideny kozbe vette at, ez volt az elso teljes eve, jobb secondary kell jovore, most az OL-be kell segitseg, serules.
Termeszetesen a vegtelensegig leegyszerusitettem, de behelyetesitheto a nagyja.
több mint 6 éve
Az eredménykövetőben volt a 2. fordulóban.Azért ha valaki érti a dolgokat, az Soldados.nem tudna' valaki visszacsabitani? roppantul kivancsi volnek az elmult masfel ev ertekelojere
Tudta, mikor kell kiszállni...
Sobri Jóska
xtaki