Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Itt eléggé észnél kell lenni, mert nem annyira kilátástalan a Miami, mint amit a mérleg alapján gondolna az ember. Egyértelműen nyerhető a meccs, de nagyon nem lesz elég a mezt kiküldeni. Remélem idén elengedjük azt a szép hagyományt, hogy a gyengébb mérlegű csapatok ellen nem tudunk felpörögni.
Gondolom a Browns nem nyomja le a Patset, szóval egy győzelemmel most felléphetnénk a csoport 2. helyre. 😊
Jan
Nem lepődnék meg bár vicces lenne nézni, ahogy a Miami edzői stáb megpróbálja elveszteni a meccset, nehogy elbukják az 1/1-et 😀
több mint 6 éve
A Ravens elleni meccset leszámítva egyik meccs első félidejében sem. Viszont a másodikban már kevéssé jó a helyzet 😊

több mint 6 éve
Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Itt eléggé észnél kell lenni, mert nem annyira kilátástalan a Miami, mint amit a mérleg alapján gondolna az ember. Egyértelműen nyerhető a meccs, de nagyon nem lesz elég a mezt kiküldeni. Remélem idén elengedjük azt a szép hagyományt, hogy a gyengébb mérlegű csapatok ellen nem tudunk felpörögni.
Gondolom a Browns nem nyomja le a Patset, szóval egy győzelemmel most felléphetnénk a csoport 2. helyre. 😊
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Ma viszont Barron volt csak limitált. Mindenki más teljes edzést tolt.Samuels is teljes edzést tölt, pedig 1 hónapra jósolták a kiválását.
Klemó
több mint 6 éve
Ma viszont Barron volt csak limitált. Mindenki más teljes edzést tolt.
több mint 6 éve
TJ limitált volt tegnap az edzésen.
több mint 6 éve
Laci, benne voltál a TVben! wow 😊
több mint 6 éve
Akkor bocs, benéztem, köszi a helyesbítést!De ő belső LB, de semmiképpen sem EDGE/OLB player. Ennyi csak a gond, azon felül, hogy nem tudjuk ki miért vágta ki.Rendszerismeret miatt!Matthew Thomas FA! 😉bovebben?
steelwolf
xtaki
Tavaly sokunknak tetszett pre-ben!
De persze nem hiába FA!
De ha nincs más/jobb, én örülnék neki!
steelwolf
Klemó
több mint 6 éve
De ő belső LB, de semmiképpen sem EDGE/OLB player. Ennyi csak a gond, azon felül, hogy nem tudjuk ki miért vágta ki.Rendszerismeret miatt!Matthew Thomas FA! 😉bovebben?
steelwolf
xtaki
De persze nem hiába FA!
steelwolf
több mint 6 éve
Rendszerismeret miatt!Matthew Thomas FA! 😉bovebben?
steelwolf
xtaki
De persze nem hiába FA!
több mint 6 éve
Mert pl. ott van Burns, Jones, Dupree, Edmunds vagy bárki. Minden csapat fogott már mellé, mi miért lennénk kivételek? Nem törvényszerű, hogy a preseason teljesítménye alapján valaki pusztítani fog, de ennyi erővel akkor maradjon a rosteren az, aki gyenge volt?😊 Én örülnék annak, ha Thomas kapna egy esélyt és Skippernek is örültem volna.Matthew Thomas FA! 😉Komolyan. Azért mert vki a pre season meccseken jó volt, akkor már ő az őberkirály? Talán nem véltlen sem ő sem Skipper nem lett stabil rosteren sehol sem.
steelwolf
Gyurci77
több mint 6 éve
Matthew Thomas FA! 😉Komolyan. Azért mert vki a pre season meccseken jó volt, akkor már ő az őberkirály? Talán nem véltlen sem ő sem Skipper nem lett stabil rosteren sehol sem.
steelwolf
több mint 6 éve
Matthew Thomas FA! 😉
több mint 6 éve
És Skipper aláírt közben a Giants PS-beWatt sérüléssel bajlódik, vagyis jelenleg nincs 4 egészséges OLB a keretben és a 3. is az az Elliott akit az utolsó héten hoztunk a camp-be. Miközben elmondja Tomlin a sajttájon, hogy aggódik az OLB depth miatt egy nálunk edzett játékost nem értem miért nem hozunk el.
Klaci79
Persze azt ugye tudjuk, hogy egy másik PS-ből is bármikor igazolhatunk, de a fenti csak akkor logikus lépés, ha van más jelölt is a tarsolyban....az a gyanúm, hogy ma-holnap lesz változás.
több mint 6 éve
Köszi!Nem tudom, hogy a kompenzációs pickekbe belezavar-e, ha elhozunk valakit a vaiwerről. Ha nem, akkor biztosan megyünk érte. Ha igen, akkor Én nem vagyok benne biztos, hogy nem várjuk meg, míg lejön.KlemóA kompenzációs pickekbe már régen nem zavar bele igazolás. Valamikor a draft után pár héttel van a határidő. Utána már nem számítanak bele a komp. pick számításba a játékos mozgások.
(Kivéve, ha olyan játékosról van szó, aki a határidő előtt is számított. Pl. márciusban igazolva lett, aztán később kiraktva.)
peterk2005
több mint 6 éve
Nem tudom, hogy a kompenzációs pickekbe belezavar-e, ha elhozunk valakit a vaiwerről. Ha nem, akkor biztosan megyünk érte. Ha igen, akkor Én nem vagyok benne biztos, hogy nem várjuk meg, míg lejön.KlemóA kompenzációs pickekbe már régen nem zavar bele igazolás. Valamikor a draft után pár héttel van a határidő. Utána már nem számítanak bele a komp. pick számításba a játékos mozgások.
(Kivéve, ha olyan játékosról van szó, aki a határidő előtt is számított. Pl. márciusban igazolva lett, aztán később kiraktva.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
És Skipper aláírt közben a Giants PS-be
több mint 6 éve
Nem hoztuk vissza, inkább Elliott jött ismét. Chickillo meg ment az eltiltásra várók listájára.
több mint 6 éve
Nem tudom, hogy a kompenzációs pickekbe belezavar-e, ha elhozunk valakit a vaiwerről. Ha nem, akkor biztosan megyünk érte. Ha igen, akkor Én nem vagyok benne biztos, hogy nem várjuk meg, míg lejön. Azt azért látni kell, hogy nem váltotta meg a világot a Giants-nál és nem azért rakták ki, mert más poszton kellett más. Bucannont hozták a helyére ott.Ettől függetlenül azt gondolom, hogy itt ahol lehetőséget kapott felépítheti magát. Én nagyon szurkolok neki.
több mint 6 éve
Skippert még megcsíphetjük, passzolta a Giants, 10. helyen vagyunk a sorban
több mint 6 éve
Chickillo out!
több mint 6 éve
Nix a legjobb hír. Vele az O teljesen más képet fest, bármilyen fura is a mondásom. Igazi buldózer, aki mögött az RB 3-4 yardot mindig megtesz és ez hiányzott nálunk nagyon. Arról nem is beszélek, hogy őt az elkapásokban is lehet alkalmazni, igazi svájci bicska. Nagyon várom, hogy visszatérjen.
több mint 6 éve
Rudolph, Washigton, Nelson és Nix is visszatért az edzésbe. 😊Egyetértek, csípem azt a srácot. Nem csak a futásoknál betöltött szerepe miatt, hanem a ST munkája miatt is. Nem is beszélve arról hogy újabb lehetséges célpont passznál. 😊
Remélem Nix-szel javulni fog a futójáték is.
Gergőke
"Győzni szerényen, veszíteni emelt fővel illik."
több mint 6 éve
Rudolph, Washigton, Nelson és Nix is visszatért az edzésbe. 😊Remélem Nix-szel javulni fog a futójáték is.