Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 195 — Steelers fan
Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.
Klaci79
Pihenje ki rendesen. Annál nincs fontosabb. Szerintem amúgyis kiszálltunk mindenféle PO harcból reálisan, azt gondolom nincs mit siettetni. Ritkán van ilyen, hogy 3. számú QB bevetésére van szükség és ennek nincs is túl sok haszna, ha csak nagyon rövid időre tudnak pályára lépni. Így legalább lehet fogalmunk a back stageről. 😊.
És Hodgesnak se kell görcsölnie.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 906 — capitaine du château de Vienne 1487
Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.
Klaci79
még a Májami ellen se hoznám, a két Bronz meccsre tegyük össze, aztán kell csodát tennie Valdemortban

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
több mint 6 éve
Tuitt is kidőlt az egész szezonra. Mellizom sérülés miatt.
Gergőke
Ez hihetetlen....iszonyatosan fog hiányozni 😢
Klaci79
Igen, hiányozni, de ez benne van sajnos. Mindehol vannak sérülések és lesznek is.
Klemó
Az a furcsa, hogy évekig azért elég jól álltunk ezekkel a sérülésekkel...Most azért gáz pont a vedelem talán legjobbját elveszteni.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Waltont visszahoztuk, de ő azt gondolom inaktív lesz majd. Eljött Buggs ideje. Kívánom neki, hogy ott folytassa, ahol az előszezonban abbahagyta. Ez a liga ilyen, egy sérülés egy másik játékosnak lehetőség. A jövő szemszögéből ez csak jó, úgy is mindig előkerül itt, hogy a jövőt építsük.
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 422 — Steelers fan
Tuitt fájó. Rivers is fájó, csóri gyakorlatilag minden évben parádés teljesítményt tett le az asztalra és a SB közelében sem volt és - szerintem - már nem is lesz, pedig ez a karrier megérdemelte volna.

A meccs hamar eldőlt, a csapat azt hozta, amit a FO elvárt a Fricc trade alapján. Butlernek jár a dicséret, a Kacsa többet tett hozzá, mint amit az ember egy 3. számú irányítótól elvárhat.

A 4. negyedes leolvadás miatt nem aggódok, gyakorlatilag az már garbage time volt.

Erről ennyit, amikor minden fasza, akkor nem nagyon van miről írni, felszopni meg nem érdemes magunkat.
több mint 6 éve
Gergőke
Klaci79
Igen, hiányozni, de ez benne van sajnos. Mindehol vannak sérülések és lesznek is.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 020 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Gergőke
Klaci79
a legjobb DL emberunk volt iden.
xtaki
Pontosan ezt akartam mondani. Idén végre nagyon komoly teljesítményt tett le. folyamatosan megverte az mebereit. Fogta a futást és jött tőle a nyomás rendesen. Ráadásul pont most ,amikor a védelem is kezdett hasonlítani egy NFL szintű védelemre 😕 😕

több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 813
Gergőke
Klaci79
a legjobb DL emberunk volt iden.
több mint 6 éve
Gergőke

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 020 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa

több mint 6 éve
Fred Johnsont ki kellett tenni, hogy legyen hely a sérültek miatt, a Bengals gyorsan le is csapott rá...sajnálom, mert reményteli UDFA volt a srác.
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 906
Connerre már vadásztak sajnos a 3. negyedben, ahogy Johnsont is kiütötték. Volt egy play, ahol érezhetően szemből kíméletlenül lábra mentek és Én annak örültem, hogy nem lett belőle komolyabb sérülés. Frusztrált lett a D-jük, mert láthatóan mindenünk sikerült. Én ezt láttam.
Klemó
A D-ek magukban frusztraltak es konnyen jon a gyujtopont.
Nem vedve senkit, de a RB-k akkorak mint a LB-ek, akiknek alig van egy kis terulet a testukon ( akik agyugolyoba toljak full erobol ) ahol tudjak szabalyosan szerelni. Labra kuldenem oket en is ( es marhara buntetnem a vedoimet akiket atugranak ezert, es nem allitanak bele a felugro jatekost mint a gerelyt a foldbe )
Szarul hangzik de olyan szinten eltoltak a dolgokat hogy nincs mas eselyuk, ha eljut odaig es a ti falatok mogott jo esely van ra. De ez altalanos a ligaban.

Kivancsisagbol megneztem, Conner a Vasasbol a sec-bol mindenkinel 10 kg-al nehezebb, ha oda feler eltaposna oket, a 9 LB-bol 4 nehezebb nala abbol 2 minimum OLB.
több mint 6 éve
Ez meglehetősen korrekt volt.
Tudom ha rossz a védelem az Butler hibája, ha jó akkor meg az egyéni teljesítményeknek köszönhető, de azért dícsérjük már meg mert kezdi összekapni a védelmet. Amire szükség is lesz, mert csak egy jól összeállt védelemmel jöhetünk vissza innen.
laby
es mivel magyarazod a 4. negyedet? ott mar azt dobalt rivers amit csak akart.
xtaki
Igen, igen. Ezt meg kell jegyezni, mert nem lesz mindig 4 labdabirtoklási előnyünk. A front7 már a negyedik negyedben fárad, csökken a konzisztens nyomás és felértékelődik a sec teljesítmény. Nem történt más "csak" ez. Haden sérülése után és főleg, amikor egy-egy csomagban Kelly és Burns is fent volt a pályán érződött a homály. Sajnos utóbbi borzalmas teljesítményt nyújt, láthatóan azt keresik mindig, ahol ő van.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 195 — Steelers fan
Nos...ez kellett. És tuti, hogy a jövő héten se kapunk ki.
Kell is, mert ezúttal Tuitt és Conner is komolyabban megsérült....
Klaci79
Kórház a város szélén...
Uncsi már.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Tudom ha rossz a védelem az Butler hibája, ha jó akkor meg az egyéni teljesítményeknek köszönhető, de azért dícsérjük már meg mert kezdi összekapni a védelmet. Amire szükség is lesz, mert csak egy jól összeállt védelemmel jöhetünk vissza innen.
laby
es mivel magyarazod a 4. negyedet? ott mar azt dobalt rivers amit csak akart.
több mint 6 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Én egy dolgot szűrnék le ezekből az utóbbi meccsekből amúgy - megérkezett Bush és Fitzpatrick, akik nagybetűs Playmakerek.
Ezt vártam, ezek hiányoztak, akik kulcs szituációban képesek extrát hozni, mint anno Polamalu vagy Harrison.
Akiknél tudod, hogy ha szarban vagy, akkor megfordíthatják a dolgot.

És ezért érte meg Bushnál a feltrade, Fitzpatricknál meg akár a top 5-ös pick.
több mint 6 éve
No és egyébként, hogy mit számít a "never quit" mentalitás azt jelzi az a rengeteg terrible towel ami a csapatot fogadta. Így és ezért érdemes és hiszem, hogy ez a jövőre is rengeteget jelent, és emellett látva a Miamit és az ott levő játékosok csalódottságát, azt is hiszem, ez a szerződéseknél is egy szempont lesz. (mármint annak, aki nem a gázsit maximálja)
Klemó
A nézők 75%-a volt kb Steelers fan....jól nézett ki 😊

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Tudom ha rossz a védelem az Butler hibája, ha jó akkor meg az egyéni teljesítményeknek köszönhető, de azért dícsérjük már meg mert kezdi összekapni a védelmet. Amire szükség is lesz, mert csak egy jól összeállt védelemmel jöhetünk vissza innen. Márpedig miért ne jöhetnénk? Ritka gyenge az egész AFC, hát még a csoportunk. Valószínűleg a Browns is beindul még, úgyhogy necces lehet a végére, de ha Rudolph visszatér szerintem semmi akadálya hogy a csoport győzeleméért menjünk harcba.

Conner-t mindig szidom, mert annyira egyszerű a pali mint egy bot, de most azért megdicsérném mert marha jól mozgott és végre extrát is csinált, nem csak belefutott az első opcióba hogy ott földre vigyék. Lábon és levegőben is elég király volt.
Snell is bizonyított, szerintem jól mozog és tetszik amit csinál. Nem értem, hogy miért temetik egyesek, főleg úgy hogy még alkalma sem volt nagyon hogy bizonyítson. Csak abból lehet kiindulni amit a draft előtt írtak róla, azt meg tudjuk milyen arányaiban szokott bejönni a valóságban...

Hodges-t nem értékelném, mert a gameplay és a meccs menete sem engedte, hogy elkapja a fonalat, így nem tudtunk meg róla semmit, de nekem bejön a srác így elsőre, és a mentalitása is, de azért Rudolph párti vagyok. 😊

Durva, hogy 1-4-nél egy idegen meccs is hazai meccs, elképesztő a Steelers rajongói tábor.

Egy esetben temetem el a csapatot, hogyha a Dolphins ellen hozzuk a szokásos papírforma győzelem helyetti vereséget. Ez esetben tényleg mehetünk a levesbe, de ha Rudolph játszik, akkor ettől azért nem félek. Az Ő feltüzelt mentalitású játékával szerintem viszi magával a többieket is.

több mint 6 éve
No és egyébként, hogy mit számít a "never quit" mentalitás azt jelzi az a rengeteg terrible towel ami a csapatot fogadta. Így és ezért érdemes és hiszem, hogy ez a jövőre is rengeteget jelent, és emellett látva a Miamit és az ott levő játékosok csalódottságát, azt is hiszem, ez a szerződéseknél is egy szempont lesz. (mármint annak, aki nem a gázsit maximálja)
több mint 6 éve
Klaci79
Igen, ilyen kemény meccs után jó, hogy egy Miami jön, bár ugye ők most játszottak egy szorosat és ki tudja mit hoz ez ki belőlük.
Klemó
Nem nagyon ugralhatnak, mert a végén meg beelőzik őket Cincinnati-ból az 1/1-ért 😉
több mint 6 éve
Klaci79
Igen, ilyen kemény meccs után jó, hogy egy Miami jön, bár ugye ők most játszottak egy szorosat és ki tudja mit hoz ez ki belőlük.
több mint 6 éve
Az elején minden bejött és egészen a végéig nem is tűnt fel, hogy Burns ott van a pályán, de Haden sérülése sajnos ezt is kihozta. Kellyvel együtt valóban nem lehetnek a pályán együtt, de ha nagy az előny, csak azt nem értem, hogy miért nem adtuk fel a rövid pályát. Röhej volt, hogy 10-20 yardokat szedtünk be a negyedik negyedben. Ez utóbbit Butler sarának éreztem. Annak örüljünk viszont, hogy Sutton nagyon rendben volt és ha Nelson visszatér, akkor így van mélység.

Connerre már vadásztak sajnos a 3. negyedben, ahogy Johnsont is kiütötték. Volt egy play, ahol érezhetően szemből kíméletlenül lábra mentek és Én annak örültem, hogy nem lett belőle komolyabb sérülés. Frusztrált lett a D-jük, mert láthatóan mindenünk sikerült. Én ezt láttam.

Azt csináltuk és úgy, ahogy kellett. Ettük az időt és a végén megvoltak a végső punchok. Hodges jól mozgott, bár amit rábíztak azért be kell látni nem volt nehéz. Conner volt ennek a meccsnek a hőse és az 1-3. negyedben fent levő D.
több mint 6 éve
Röviden a meccsről:

Az elején gyakorlatilag minden bejött és ki is használtuk végre az ellenfél hibáit.
Ami tetszett:
Hodges korketül lemenedzselte a meccset. Nem vállalta túl magát. A pick is inkább volt szép védői megmozdulás,mint az ő sara.
Conner és Snell is ól tolta. Snell üde színfolt volt nekem. Megtalálta a lukakat és lehetett vele is haladni.
Conner kapcsán meg szépen mennek az elkapások. Viszont rajtuk kívül gyakorlatilag senki nem tett hozzár érdemben a meccshez.

Az Ol jól játszott, Bosat azért egész jól megtartották, de Punci a második félidőben kriminális volt. Adott 3 olyan snapet, hogy csak Hodgeson múlt hogy nem lett belőle labda vesztés, vagy komolyabb yard veszteség.

A D jól működött az elején. Most a front sem volt lyukas. Bush megint 2 labdaszerezés. Viszont volt pár - azt hiszem vagy 3 - igen csúnyán elrontott szerelése. Nem tudom, hogy ez a kisebb sérülése miatt volt, de volt amikor open fielden nem tudta 1 vs 1-ben megcsinálni a szerelést.

a kezdő sec egyre jobban fest. Burns és Kelly nem NFL szint. Kellyt nagyon csúnyán megetette Henry. Sutton viszont rohadt nagyot játszott. Jöttek szépen a leütött passzok és ő nem ejtette a meccset lezáró picket.

Ja és még kiemelném Berryt is. Az a punt a végén nagyon kellett és nagyon beszerkesztette oda a sarokba az 1 yardosra.

több mint 6 éve
Összefogaló alapján nagyon elfogytak a fiúk a 4. negyedre!
steelwolf
az elso felidoben minden osszejott, nem is kellett nagyon sokat dolgozni ezen, mert a chargers elbaszott mindent.
A masodik felido elejen is.
Aztan egyreszt 24-0 utan szerintem kiengedtek, masreszt jott a garbage time. ami majdnem megbosszulta magat, mert nem sokon mulott, hogy ismet megszivjuk.

Viszont A. burns-t mi a faszert tesszuk a palyara. sehova nem valo. A picsaba cutolni kell.
  Felkapott fórum témák