Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
A condensed verziót újranézve apróságok:Ezt a meccset valójában a frontoknál veszítettük el mindkét oldalon.
a.) Az OL nem bírt a SF bivalyerős DL-jével, amit nem csodálok, szerintem még sokaknak fognak fejtörést okozni. Mindenekelőtt az inside zone futásainkat alapjaiban rombolták, már az első lépésekkel megverték a runblockokat, és Connert küldtük a darálóba, nem véletlen a 3,3 yardátlag. Lényegében a 4-es front megette a mi falunkat.
Szegény James semmi segítséget nem kapott, értelmesebb lett volna helyette checkdownokkal kimozgatni, mert Warnerék eléggé távol játszottak tőle.
Az A gapen még a legjobban Benny Snell futott, nem tudom, hogy több rövid yardos szituációnál a második félidőben miért nem őt küldtük fel.
Outside zone futások gyakorlatilag csak DeCastro oldalára működtek, Feiler továbbra sem tud bullrushsal mit kezdeni, ezért rendszeresen átütötték.
b.) A pass protection talán még ennél is zavarba ejtőbb volt: néha azt hittem, hogy a Frisco all out blitzet hív, aztán lassítva látszik, hogy öt emberrel szétcsapták a mi bástyánkat.
Rudolphnak így nehéz dolga volt, különösen amikor a saját endzone-unk közelében voltunk, mert nagyon betömörültek.
Nem lesz ez ennyire rossz mindig, mert az elkapóink képesek elszakadni, de persze nem 1,5 másodperc alatt. Az underneath-eket Mason nem is látta, annyira hamar az arcában voltak, egyszerűen az OL ma elveszítette a szkandert. A két tackle-nek és Fosternek sem volt nagy meccse, de igazából senki nem volt kiemelkedő.
Néha aztán varázsütésre beindult a gépezet és Rudi tudott is hosszú passzokkal kárt okozni. Ami tetszett benne, hogy nem hezitál, hanem megdobja ahogy kell és nem fél az ütésektől. Az INT szerencsétlen volt, sima rookie hiba, kicsit túlvállalta a szituációt, ezt ki lehet küszöbölni.
c.) A mi DL-ünkből még Tuitt volt egész aktív és többször átjutott a backfieldre, de Heyward kifejezetten gyenge meccset hozott, csomószor megblokkolták. Watt és Dupree sokszor túlfutott a gap-jén, persze az RPO-nak ez azért sajátja. Középen Barron a futás ellen nem megoldás, egy soft LB-verzió, remélem hogy Vinny visszajön, mert 2 down LB-nek még egész jó. McCullers pedig egy lerohadt kombájn sebességével és egy vak rokkantnyugdíjas ösztöneivel bír, ezért a goal line szituációkban rendszeresen köré tette Shanny a keresztblokkokat, kaptunk is belőle két TD-t.
A Niners alapvetően a futással szívatta a védelmet, amit őszintén szólva nem vártam, mert eddig a rushdef-ünk közepes vagy gyengébb csapatok ellen működni szokott.
Azért a 6,6-os és 4,9-es yardátlag elég szokatlan egy Steelers védelem ellen.
Garoppolo-tól nem voltam elájulva, persze TE ellen még mindig egy lyukas szita hatékonyságát hozza a zónavédekezésünk. Lassan eljöhetne, hogy akármilyen random TE-re konkrét embert rakunk, az csak eredményesebb (én Edmunds-ot raknám TE őrzésre).
d) A labdaszerzések szépek voltak a védelemtől, de őszintén szólva a a legtöbb a SF Off ajándéka volt - azért Minkah INT-jénél Haden nagyot dolgozott.
Minkah Fitzpatrick viszont nagyon érzi a labdát, mindig a labdás körül mozog és összehasonlíthatatlan a játéksebessége és a játékintelligenciája bármely mostani safetynkkel, ő nagy nyereség lehet!
Devin Bush személyében pedig végre van egy LB-ünk Shazier után, aki LÁTJA a labdát és nem csak a bábut.
Nelson, Haden és Sutton hármas egész jó lehet, én ezt a szintű passzvédekezést el tudom fogadni (a WR-jeik 10 körüli passzt kaptak el összesen), mert most a PR nem volt annyira hatékony, igazából a labdavesztéseket nem ez, hanem a dekoncentráltság/bénázás okozta náluk.
e.) Az ST-ben egyedül Boswell magabiztossága tetszett, ő talán visszapattant a tavalyi bizonytalankodás után.
Berry viszont egy csomószor túlrúgta a covert, vagy a gunnerek nem értek fel, nézőpont kérdése. Richie Jamesnél a 10.6-os puntreturn és a 24-es kickoff ret átlagok azért nem néznek ki jól, rendszeresen broken tackle-k voltak, amiből meglódult.
Visszanézve a meccset összességében jobbnak láttam magunkat ismétlésben, mint élőben 😊, akkor teljesen kilátástalanak tűnt a második félidő.
Mason Rudolph nem egy elveszett gyerek, az edzői stáb remélem, hogy előveszi az Okie State playbookját kicsit!
több mint 6 éve
Én azért sokkal többet vártam Ruditól, mint a tegnapi. Ami pozitívum így aludva rá egyet, hogy a hosszú labdákat nagyon jól szórta ki. Ez utóbbit felrótták neki korábban, mondván 5-15 yardot keresi inkább, hosszú passzoknál nem elég konzisztens. A védelmében szintén el kell mondani, hogy ezt az OL teljesítményt mind a futás, mind a passz ellen, azért nehéz alulmúlni. Utólag azt mondom, hogy jó, hogy L lett a vége. Ha itt W van, akkor talán elhisszük, hogy elég az, amit kitettünk.
Minkah nagyon jó lesz Én azt gondolom és ez az első meccse volt. (Amiért nem tudom egyértelműen azt mondani, hogy megérte azt, amit adtunk érte, az az, hogy látom mennyire lyukas az O). Nyilván nem fog két labdát szerezni per meccs, de sokkal inkább fogja segíteni a csapatát és sokkal többet is merünk - pont ezért - emberezni.
több mint 6 éve
Ami pozitívumot láttam tegnap, az annyi hogy Rudolph valszeg jó lesz. Az egész O kicsit az Arians -érára emlékeztetett: semmitérő OL, QB menekül, vagy átmegy hero módba és megfutja, vagy kínlódik a rövid-közepes passzokkal, aztán egyszer elsül a keze, big play, TD. Aztán kezdődik elölről az egész. Ilyen szemmel nézve Rudi egy az egyben a fiatal BigBen, csak annyi a különbség, hogy jobban vigyáz a labdára. Meg annyi, hogy Ben mellett volt egy erős futójáték, meg egy liga no1 D, most meg az van amit láttunk...
Amúgy szerintem ez a meccs az OL-en ment el, folyamatosan nagyon megverték őket. Pass prot az nagyjából semmi volt, futásblokkolás meg a másik fele - de az is igaz, hogy ott a playhívás is érdekes volt, a rengeteg középre hívott futással, 0-1 yardokért.
D: mentek át rajtunk, mint kés a vajon. Az elején Garoppolo azért szépen kapta a nyomást, aztán ez elmúlt. Labdaszerzések, nagy királyság. Butler úgy vigyorgott az oldalvonalon, mintha ezek megtervezett playek lettek volna, hogy a WR kezéből pattanjon ki a labda, és pont a mi emberünk kezébe... Viszont a kulcsfontosságú stopokat nem tudták megcsinálni.
A Fitz gyerek nagyon jó. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen emberünk hátul, simán megérte az 1 kört. Ha a Burns-Edmunds tengelyhez viszonyítjuk, akkor 3 első kör lenne a reális ára. 😊
Visszatérve, az OL érthetetlenül összeesett, pedig nagyjából változatlan ahhoz képest, amelyik liga top5 volt. Itt azért el kéne gondolkodni, hogy merre hány méter.
több mint 6 éve
Nektek nincs olyan érzésetek, mintha Tomlinék elfáradtak volna?Sok dolog miatt irhatnam az egyik legutalatosabb Orkenyit " En megmondtam" De egy fel evtized ota megy a turo csak palastolva volt az "eredmenyekkel"
Úgy értem nincs lelkesedés, nem látom a tüzet, nincs kreativitás, mindenki szürkén teszi a dolgát. Olyan "legyünk túl a szezonon, úgysem nyerünk Super Bowl-t " érzésem van velük kapcsolatban.
Az FO helyében most összehívnék egy válságértekezletet, mert még nincs minden veszve, de ha így folytatjuk, akkor csúnya vége lehet a szezonnak és az nem lenne jó üzenet.
A sorsolásunk - látva az erőviszonyokat- egyáltalán nem vészes, benne lehetne 9-10 W, bár most már semmit nem merek kijelenteni, mert megindultunk a lejtőn rendesen.
A szezonmérleget azonban a csoportmeccsek fogják meghatározni és én úgy látom, hogy mind a négy csapat limitáltságokkal küzd, ki ezért, ki azért. Pedig abszolút nem lehetetlen küldetés hogy pariban legyünk mindenkivel, főleg ezzel az emberanyaggal. Amit megint borzalmasan használunk, ilyen old school felfogással.
Ettől függetlenül én a Niners meccset bukóra vettem, és szezon előtt 1-2-vel számoltam (NE L, SEA W, SF L).
Fast Willie
| -Bell lett volna nalam a prioritas es jobb is lenne vele a csapat BB es Rudi es ha kell az uj rookieQB mellett is
-Bell vs AB
-Bell vs Conner illetve a fizesd meg a ligaarcokat. El volt kenyeztetve a csapat, de hirtelen mar egy sincs. Ertem en hogy sokat kert, de inkabb fizetek a legjobbnak a top1 fizetest + 3milliot mint Conner-nek a top 5 fizu -3 millio. |
| -A csapat teljesen egyiranyu koncepcioja Tomlin-ektol, aminek a D roster kialakitasa vegul tragediaba fordult amit tavaly elkezdtek mar javitani de nem lesz egy perc. Az O is a zsenik zsenialitasan mult. B terv nem volt igy ha az O ( benne a sztarok nem hoztak magukat, mert kiszamithato-D jol dolgozott ellenuk ) akkor behalt a csapat. Haley jo volt-e? Nalam nem hozta ki a maximumot, de ha mindent a lovassagba olsz es vizicsatara kenyszeritenek akkor nem a lovassag parancsnoka a hibas.
-BB el tudott erni barmit itt? Baj, mert az utod bab vagy sem, nem birta kezelni es o magaban sem egy zseni.
-A D-ben Butler kapott egy keretet ami nem a legcelravezetobb kiveve ha vezet a csapat. De magaban szinten nem egy zseni. Futas ellen halalra volt itelve ( Heyward-al, Sacival, barhogy ) a zonaja olyan mint amikor elmondod az alapokat egy junior kosarlabdacsapatnak es abbol egy srac oktatja a vasas D-t zonazni.
-A legnagyobb baj hogy Tomlin es bandaja lassu reagalasu hadtest. Mindig is az volt es millio pelda van ra, de csak egyet emelek ki mindenkitol amit anno itt nagy vehemenciaval irogattam. Az OC akarhogy is lett ebben a BB szituban, neki olyan play-hegyeket kellett volna irnia ahol BB donthetett volna egy "nezesbol" a hosi jatek es a biztos yardok kozul. DC tavaly a jatekosokat lehetetlen csataba kuldte es hetrol hetre ideirtam hogy tavalyelotti 2. nyomasgyakorlasbol semmi, azaz zero mennyiseget mutat be. A 4.meccsen
A 3. a legfajobb es az a Jags. | ( Es nem, nem kellett volna Saci hozza, egy Bortles-hez hasonlo sebessegu LB megtette volna. ) | A felkeszulestol a parharc kiderulesenek pillanatatol a lefujasig egy mintapelda hogy Tomlin milyen tud lenni a legrosszabb pillanataban.
A mai ligaban a gyors adaptalas elkerulhetetlen, nelkule rossz a csapatod. Ha te tudsz ujdonsagot kitalalni kiraly lehetsz. Tomlin szerintem egyik sem, de akkor "szakembereket" kell alkalmazni.
|
Viszont nem ezert jottem. Nem szeretnem, ha abba a korforgasba kerulne a csapat, hogy evrol-evre javit egy kicsit ( es romlik mashol ) es a PO kozeleben mindig, de realis eselyek nelkul ott. Jelenleg kaosz a koncepcio. Tomlin-t azert kar piszkalni, mert most realista. Ez a csapat extra edzoi otlet nelkul eselytelen. Nem a 9-10 gyozelemszam a pozitiv jel, az lehet a tobbiek gyengesege miatt is. Itt a lehetoseg az uj csapat elott a lehetoseg hogy lerakjak az alapokat, iranyvonal ahhoz a legjobb edzok, hianyposztok kiderulnenek jatek alatt joval a FA/edzokeringo elott, de ha hajszoljak a PO-t ami akar meg is lehet. Akkor sikeres az ideny ha sikerul, de ott 0 esellyel leszel bent? Ertekes idot/tapasztalatot lehet szerezni a jovore es meg igy is meglehetne a PO ( de szerintem lenyegtelen. )
Attol nem fog ez a csapat feladni egyetlen meccset sem es kuzdeni fog ez vasas DNS, de az baj lenne ha onos erdekek miatt a jelen miatt a gyozelmek szama lenne a donto jelentosegu ( lasd Ravens )
Ha a valtozatlansag a dontes ( ami szerintem hiba lenne es nem szamit BB mit akar/szeretne ) akkor mas a leanyzo fekvese, de.....
több mint 6 éve
Ez a hozzászólás tökéletes ars poetica-ja a Steelers idei szezonjának(is)...az jut róla eszembe:Az elmúlt öt szezon mérlege: 54 W-23 L - 1 D. Nem gondolom, hogy pusztán a talent hozta ezeket össze, de persze MOST könnyű ráfogni BB-AB-LVB hiányát erre.Nektek nincs olyan érzésetek, mintha Tomlinék elfáradtak volna?Már vagy 3-4 éve ez van nálatok csak a talentek vitték a csapatot a vállukon, Tomilinék nagy szerencséjére. Most is vannak nálatok talentek csak nagyon fiatalok akik még nem tudták a bennük rejlő tehetséget kivirágoztatni mert az edzői stáb hááát több mint fáradt ahhoz hogy segìtsenek rajtuk-nekik.
Úgy értem nincs lelkesedés, nem látom a tüzet, nincs kreativitás, mindenki szürkén teszi a dolgát. Olyan "legyünk túl a szezonon, úgysem nyerünk Super Bowl-t " érzésem van velük kapcsolatban.
Az FO helyében most összehívnék egy válságértekezletet, mert még nincs minden veszve, de ha így folytatjuk, akkor csúnya vége lehet a szezonnak és az nem lenne jó üzenet.
A sorsolásunk - látva az erőviszonyokat- egyáltalán nem vészes, benne lehetne 9-10 W, bár most már semmit nem merek kijelenteni, mert megindultunk a lejtőn rendesen.
A szezonmérleget azonban a csoportmeccsek fogják meghatározni és én úgy látom, hogy mind a négy csapat limitáltságokkal küzd, ki ezért, ki azért. Pedig abszolút nem lehetetlen küldetés hogy pariban legyünk mindenkivel, főleg ezzel az emberanyaggal. Amit megint borzalmasan használunk, ilyen old school felfogással.
Ettől függetlenül én a Niners meccset bukóra vettem, és szezon előtt 1-2-vel számoltam (NE L, SEA W, SF L).
Fast Willie
ParadSEC
Én pedig azt látom, hogy a 2017-es Jax meccsen eltört valami a főedzőnk fejében, amit csak halmozott az offseason történés Bell-el, majd a 2018-as szezonban történtek AB és BigBen között.
Elkezdett kapkodni, koncepciót váltott és váltatott a koordinátoraival, oda-vissza variáltak és lett belőle egy iszonyatos katyvasz, amiben senki nem találja magát - gyakorlatilag megszűntek a támadó - és védőoldali sémáink, én legalábbis nem látom, hogy mi a terv.
A mostani szezont megtetézte a fr QB sérülése, ami minden teamet földhöz vág. Nem éppen egy ideális közeg és körülmény egy rookie QB beillesztésére.
Másrészt Tomlin nem épített még fel egy rookie QB-t sem, remélem, hogy Fichtner ért ehhez.
Most így első ránézésre az utóbbi két meccsen a legegyszerűbb dolgokat túlbonyolítottuk, a nehezebb dolgokat pedig leegyszerűsítettük.
A legegyszerűbb dolgok túlbonyolítása:
- a sec emberezése helyett quarter zónákat védekeznek a CB-ink, amiben sosem voltunk jók, de ezt már írtam,
- a safety-k közül az játszik a LOS-tól messze, akinek nem kellene,
- O-ban nem sok bunch-ot láttam, nem is szeparáljuk el Juju-t,
- a TE blokk és jumbo csomag mintha nekünk tilos lenne.
A dolgok kicsit túlegyszerűsítése:
- a passrushunk az OLB-ből áll, de még a stunt-okat sem nyomjuk végig, különösen Bud
- az O-fal szerintem nem blokkolt ISO-t a három meccs alatt, holott Haley-nél kb ebből élt Bell,
- az O-falban én még outside zone húzást sem láttam sokat, inkább power run-t nyomtunk az egy szem DDC-vel,
- a WR-ket alig futtatjuk keresztutakon, mindenki tiszta route-on van, amik az esetek többségében pályaszéthúzásra jók, csak már nincsen AB-nk (azt mondjuk még értem, hogy Rudolphnál kevesebb az opciós útvonal, pedig Juju abban a legnagyobb király, ami a szezon haladtával sztem javulni fog)
- a screen-játék már 5 éve is az agyhalálom volt, úgy, hogy az elkapóink többsége nem tud blokkolni normálisan, ráadásul nyilván az kapja a lasztit, aki még tudna is blokkolni,
- szép dolog a quick release, csak meg kellene írni hozzá a mentesítő járatot is, ami eddig a TE volt, most meg nincs (ember vagy összeszokottság): Fichtner szerintem itt nagyolta el leginkább a playbook-ot, arra gondolva, hogy BB-nél ez amúgy is zsigerből működik - jahogy más a QB???!!!
- a no huddle ismeretlen fogalom eddig, majdnem lejár a támadóidő mire felállunk - ha gonosz lennék akkor azt mondanám, hogy ez eddig a Def-ben szokott így lenni
Fast Willie
-ha ilyen nyilvánvaló, márpedig az, hiszen látjuk, akkor miért nem tudunk ezen változtatni? A kérdés persze költői. Korábban sem tudtunk sokszor, csak Roethlisberger volt olyan jó (illetve AB és LVB), hogy kirángassa a csapatot a szarból. Illetve volt egy olyan védelem, aki ellen nem csináltak sorban 3. és hosszúkat.
Ebből a védelemből nem a tehetség hiányzik, hanem egyértelműen a szakértelem. El kellene bírni, hogy Barron meg Edmunds szaladgál, de még Dupree-t is, hiszen tehetségben, kiemelkedő játékosokban itt sincs kevesebb, mint máshol.
több mint 6 éve
Az elmúlt öt szezon mérlege: 54 W-23 L - 1 D. Nem gondolom, hogy pusztán a talent hozta ezeket össze, de persze MOST könnyű ráfogni BB-AB-LVB hiányát erre.Nektek nincs olyan érzésetek, mintha Tomlinék elfáradtak volna?Már vagy 3-4 éve ez van nálatok csak a talentek vitték a csapatot a vállukon, Tomilinék nagy szerencséjére. Most is vannak nálatok talentek csak nagyon fiatalok akik még nem tudták a bennük rejlő tehetséget kivirágoztatni mert az edzői stáb hááát több mint fáradt ahhoz hogy segìtsenek rajtuk-nekik.
Fast Willie
ParadSEC
Én pedig azt látom, hogy a 2017-es Jax meccsen eltört valami a főedzőnk fejében, amit csak halmozott az offseason történés Bell-el, majd a 2018-as szezonban történtek AB és BigBen között.
Elkezdett kapkodni, koncepciót váltott és váltatott a koordinátoraival, oda-vissza variáltak és lett belőle egy iszonyatos katyvasz, amiben senki nem találja magát - gyakorlatilag megszűntek a támadó - és védőoldali sémáink, én legalábbis nem látom, hogy mi a terv.
A mostani szezont megtetézte a fr QB sérülése, ami minden teamet földhöz vág. Nem éppen egy ideális közeg és körülmény egy rookie QB beillesztésére.
Másrészt Tomlin nem épített még fel egy rookie QB-t sem, remélem, hogy Fichtner ért ehhez.
Most így első ránézésre az utóbbi két meccsen a legegyszerűbb dolgokat túlbonyolítottuk, a nehezebb dolgokat pedig leegyszerűsítettük.
A legegyszerűbb dolgok túlbonyolítása:
- a sec emberezése helyett quarter zónákat védekeznek a CB-ink, amiben sosem voltunk jók, de ezt már írtam,
- a safety-k közül az játszik a LOS-tól messze, akinek nem kellene,
- O-ban nem sok bunch-ot láttam, nem is szeparáljuk el Juju-t,
- a TE blokk és jumbo csomag mintha nekünk tilos lenne.
A dolgok kicsit túlegyszerűsítése:
- a passrushunk az OLB-ből áll, de még a stunt-okat sem nyomjuk végig, különösen Bud
- az O-fal szerintem nem blokkolt ISO-t a három meccs alatt, holott Haley-nél kb ebből élt Bell,
- az O-falban én még outside zone húzást sem láttam sokat, inkább power run-t nyomtunk az egy szem DDC-vel,
- a WR-ket alig futtatjuk keresztutakon, mindenki tiszta route-on van, amik az esetek többségében pályaszéthúzásra jók, csak már nincsen AB-nk (azt mondjuk még értem, hogy Rudolphnál kevesebb az opciós útvonal, pedig Juju abban a legnagyobb király, ami a szezon haladtával sztem javulni fog)
- a screen-játék már 5 éve is az agyhalálom volt, úgy, hogy az elkapóink többsége nem tud blokkolni normálisan, ráadásul nyilván az kapja a lasztit, aki még tudna is blokkolni,
- szép dolog a quick release, csak meg kellene írni hozzá a mentesítő járatot is, ami eddig a TE volt, most meg nincs (ember vagy összeszokottság): Fichtner szerintem itt nagyolta el leginkább a playbook-ot, arra gondolva, hogy BB-nél ez amúgy is zsigerből működik - jahogy más a QB???!!!
- a no huddle ismeretlen fogalom eddig, majdnem lejár a támadóidő mire felállunk - ha gonosz lennék akkor azt mondanám, hogy ez eddig a Def-ben szokott így lenni
több mint 6 éve
Nektek nincs olyan érzésetek, mintha Tomlinék elfáradtak volna?Már vagy 3-4 éve ez van nálatok csak a talentek vitték a csapatot a vállukon, Tomilinék nagy szerencséjére. Most is vannak nálatok talentek csak nagyon fiatalok akik még nem tudták a bennük rejlő tehetséget kivirágoztatni mert az edzői stáb hááát több mint fáradt ahhoz hogy segìtsenek rajtuk-nekik.
Fast Willie
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Nektek nincs olyan érzésetek, mintha Tomlinék elfáradtak volna? Úgy értem nincs lelkesedés, nem látom a tüzet, nincs kreativitás, mindenki szürkén teszi a dolgát. Olyan "legyünk túl a szezonon, úgysem nyerünk Super Bowl-t " érzésem van velük kapcsolatban.
több mint 6 éve
Az van, hogy lehet, hogy nem is a Dolphins tankol, hanem a mi stábunk...két év alatt leépítik a morált, majd a 2021-es draft 1/1-ként behúzza Lawrence-t
több mint 6 éve
azt, hogy JuJu nem lenne elit, c'mon man, 22(!!!!) éves és valid nr.1 receiver.. hol van még a plafonja?DodóNem állítottam, hogy nem lesz jobb és 22 évesen már elérte a csúcsát. Én csak arra világítottam rá hogy hol tart ahhoz képest amit elvártak tőle szezon előtt az emberek. Nem kevesen elit egységnek tartották az elkapó sorunkat is, amit akkor sem értettem hogy miért?!
JuJu óriási forma és nagyon tehetséges is, de azért messze van az elit elkapóktól. Akár lehet még belőle az is, de ez engem személy szerint nagyon meglepne.
D. Johnson egyre jobban mozog és teljesít. Az egész meccsen jól tolta szerintem, tetszik nagyon a játéka. Ha Ő még inkább elő lépne az év előrehaladtával, vagy jövő évre akkor JuJu játékát is nagyban segíthetné, hogy ne csak rá figyeljenek.
Plusz persze az értelmes play-ek összerakása és playhívások kellenének a leginkább, de az sosem volt jellemző ránk.
több mint 6 éve
Sajnos akkor ebben is egyetértünk.Edmunds ezzel szemben semmivel sem lett jobb...képtelen szerelni a csávó, pláne képtelen odabaszni egyet a támadónak.Szinte szakadtam, amikor a második félidőben egy magasan ívelt labda beleesett a vetődő elkapó kezébe, ez a hülye meg pislogott és kalimpált, hogy hova tűnt a tojás! 😀
Klaci79
Szokol
És akkor még teszem hozzá....nincs TE...Meki megint sérült, rohadtul kellett volna, az látszott már az első meccsen is. Azonnal kell valaki oda.
És a két tackle-el csinálni kell valamit...borzasztó volt látni, hogy pillanatok alatt odaértek Rudihoz 😕 Jó hogy nincs minden héten Bosa, de ez máskor sem lesz elég...
Ha pedig még kívánhatok, nekem Culáger szenvedéséből is elegem van...simán eltolják, szart se ér futás ellen.
több mint 6 éve
Edmunds ezzel szemben semmivel sem lett jobb...képtelen szerelni a csávó, pláne képtelen odabaszni egyet a támadónak.Szinte szakadtam, amikor a második félidőben egy magasan ívelt labda beleesett a vetődő elkapó kezébe, ez a hülye meg pislogott és kalimpált, hogy hova tűnt a tojás! 😀
Klaci79
több mint 6 éve
Gyenge a sorsolás:Ez egy vicces meccs volt, nagyjából ilyen az, amikor egy "rookie" irányító nyomást kap az arcába, rendszerint mindenhonnan. Ideje hozzászoknunk.Én egy 9 gy szezonhoz nem látom a táptalajt, de ne legyen igazam.
Érdemes átgondolni, hogy Rőtlisnek - Munchak mellett - mekkora szerepe volt abban, hogy a fal így nézett ki.
Szajkóztam az eredménykövetőben, de itt is leírom: Tomlin és Fitchner egy fűszálat nem tett azért egész héten, hogy Rudinak megkönnyítse a helyzetét. Csóri gyerek dobálgatta a 2-3 yardosokat, aztán mikor már az sem ment, bepánikolt és futott - ha kellett, ha nem.
Butlernél jól néz ki az 5 TD, de háromnál azért mondjuk köszönetet a Frisconak. Ficcnek örülhetünk, látszik, hogy sokat fog segíteni a jelenléte. Ha azonban a drafton felmész egy ILB-ért első körben, aztán a jövő évi első köröd odaadod egy safetyért, és a TE-védekezésed még mindig egy büdös nagy nulla, akkor takarodj el a faszomba vagy gondold át a futtatott rendszered.
Még két év, aztán új vezetőedző, új QB. Addig ez lesz. Tippem még mindig egy 9-7, ami innen már nem is mutatna rosszul.
Szokol
kishaszi
- a csoporton belül a Cicákat kétszer illik fogni, a Varjak és a Barnák elleni négy meccsből pedig egy 50 százalékot illik összehozni, (4)
- a Dolphins, Jets, Cardinals, Bills négyest megint illene verni (4)
- a Colts ellen hagyományosan jól megy (1)
- többi zakó.
Persze ezek a papírformák (azok vajon? 😊 ), vagyis inkább optimista tippek. Ezek közül lesz, ami elmegy és lesz pozitív meglepetés. Meglátjuk!
több mint 6 éve
Egyébként nem láttam annyira szörnyűnek ezt a meccset...ez nyilván az 5 szerzett labda miatt van, de az ugyanúgy része a focinak, mint a gyökér screen-jeink folyamatosan. Ezt a meccset már előzetesen L-re vártam. Tomlin egyik nagy hiányossága, hogy a nyugati parton nem tudunk focizni. 1-6 a mérleg ott, azon az egy szem győztes meccsen, meg lényegében Bell egyedül nyert.Nem tudsz év közben kivágni D+O edzőt. Talán OL-t tudsz, de fingom nincs ki jöhetne a helyükre. Az tuti, hogy vérfrissítés kell. Egyébként egészen jó volt az emberfogásos védekezés, amint visszaálltunk zónázni jöttek is a hibák. Kicsit olyan az egész, mintha nemhogy LAR, NE, KC meccset nem néznének a FO-ban, de a sajátjainkat sem. Conner sajnos ezt megint elbaszta, nem az első volt neki. Nálam Samuels jobbnak tűnik, nem értem miért nem fut többet, egészen jó átlaggal csinálja.
Egyébként nem lesz rossz ez az elkapó trió, de a gameplan borzasztó. Teljesen ütemtelen volt a játék, egyszerűen nem lett volna szabad hagyni, hogy Rudi kezében legyen a labda másodpercekig. Amikor volt kereszt, akkor csináltak azért szép dolgokat. És egyébként ez az, ami némi reményre ad okot. Tud Rudi pontosan passzolni, de változtatni, mert ő nem Mahomes...
Ficc nagyon jó...főleg Davis után, úgy néz ki van egy focista hátul középen. Edmunds ezzel szemben semmivel sem lett jobb...képtelen szerelni a csávó, pláne képtelen odabaszni egyet a támadónak. Barron pedig...újabb remek olcsó FA....jöhetne már vissza Williams, hogy kevesebbet lássam a pályán
több mint 6 éve
Ez egy vicces meccs volt, nagyjából ilyen az, amikor egy "rookie" irányító nyomást kap az arcába, rendszerint mindenhonnan. Ideje hozzászoknunk.Én egy 9 gy szezonhoz nem látom a táptalajt, de ne legyen igazam.
Érdemes átgondolni, hogy Rőtlisnek - Munchak mellett - mekkora szerepe volt abban, hogy a fal így nézett ki.
Szajkóztam az eredménykövetőben, de itt is leírom: Tomlin és Fitchner egy fűszálat nem tett azért egész héten, hogy Rudinak megkönnyítse a helyzetét. Csóri gyerek dobálgatta a 2-3 yardosokat, aztán mikor már az sem ment, bepánikolt és futott - ha kellett, ha nem.
Butlernél jól néz ki az 5 TD, de háromnál azért mondjuk köszönetet a Frisconak. Ficcnek örülhetünk, látszik, hogy sokat fog segíteni a jelenléte. Ha azonban a drafton felmész egy ILB-ért első körben, aztán a jövő évi első köröd odaadod egy safetyért, és a TE-védekezésed még mindig egy büdös nagy nulla, akkor takarodj el a faszomba vagy gondold át a futtatott rendszered.
Még két év, aztán új vezetőedző, új QB. Addig ez lesz. Tippem még mindig egy 9-7, ami innen már nem is mutatna rosszul.
Szokol
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Amennyiben megmarad ez a semmi, amit gameplannek próbálnak előadni, örüljünk egy 5-11-nek.egy jó edzői stábbal a határ a csillagos ég ennek a csapatna, egy közepessel meg a rájátszás is simán meglenne. sajnos látjuk mi van most, remélem az illetékesek is látják kint.
Futás ellen tegnap aránylag jól védekeztünk, a nyomás is megvolt JimmyG-n, de ha van egy minimális ideje passzolni ellenünk, ott vége a dalnak. A TE megfogás valahol jogos, de tényleg egy rookie-tól várnánk, hogy megfogjon egy top3 TE-et? A D alapanyag jó, szerintem az O se lenne kritikus (azt, hogy JuJu nem lenne elit, c'mon man, 22(!!!!) éves és valid nr.1 receiver.. hol van még a plafonja?), csak végre a szakácsoknak kellene megtanulni főzni, és egy olyan rendszet alájuk baszni, hogy ez az egész működni tudjon.
Jelenleg ez egy nagyon szar kórházi menzára emlékeztet.
Dodó
Steelers fan
több mint 6 éve
Amennyiben megmarad ez a semmi, amit gameplannek próbálnak előadni, örüljünk egy 5-11-nek. Futás ellen tegnap aránylag jól védekeztünk, a nyomás is megvolt JimmyG-n, de ha van egy minimális ideje passzolni ellenünk, ott vége a dalnak. A TE megfogás valahol jogos, de tényleg egy rookie-tól várnánk, hogy megfogjon egy top3 TE-et? A D alapanyag jó, szerintem az O se lenne kritikus (azt, hogy JuJu nem lenne elit, c'mon man, 22(!!!!) éves és valid nr.1 receiver.. hol van még a plafonja?), csak végre a szakácsoknak kellene megtanulni főzni, és egy olyan rendszet alájuk baszni, hogy ez az egész működni tudjon.
Jelenleg ez egy nagyon szar kórházi menzára emlékeztet.
több mint 6 éve
Ha Rooney-ék egy kicsit is értenek hozzá, netán érdekli őket a csapat, akkor kivágják mind a két alakulat koordinátorait, az o-line edzővel együtt. Tomlin maradhat a szezon végéig mentorálni és összefogni a csapatot. igenis van bőven anyag mind a védelemben és a támadókban is(főleg a támadófalban), de teljesen fogalmatlan edzői stábbal ez jön ki belőle. Ha a hétfő esti "rangadón2 nem nyerünk lehengerlő játékkal(még a győzelem is necces), akkor remélem a kinti szurkolók vascsövekkel zavarják el az edzőinket.
Steelers fan
több mint 6 éve
Ez egy vicces meccs volt, nagyjából ilyen az, amikor egy "rookie" irányító nyomást kap az arcába, rendszerint mindenhonnan. Ideje hozzászoknunk.Érdemes átgondolni, hogy Rőtlisnek - Munchak mellett - mekkora szerepe volt abban, hogy a fal így nézett ki.
több mint 6 éve
A labda mind a két oldalán az edzői koncepció botrányos és nekem ez a legnagyobb gondom. Olyan volt az O, mint aki semmit nem készült mi lehetne jó Rudinak és nem készült arra, hogy mit fog csinálni a Frisco D. Tele kellett volna lennünk keresztekkel, a LOS környékén, egész este ilyen playeket kellett volna rajzolni. Ehelyett 10+ yardokat akartunk már az elején dobatni...vagy screen....nagyjából az első normális felállás és mozgás volt a TD drive JuJu felé....persze a végén 3 és 3-ra volt a nagyszerű hívás úgy, hogy 3-4 yardon szinte senki nem volt....jött is a nyomás szépen...A D-ben pedig mindent a nyomásra építettünk fel, pedig 4 negyeden keresztül ezt nem lehet. A front7 a fülén vette a levegőt, pláne, hogy domináltak is bennünket a futásokkal. Szépen át is tértek no huddle-re a végén és ott el is szálltunk, csakis a szerencse faktornak volt köszönhető, hogy meccsben maradtunk lássuk be.
Persze Conner labdavesztése óriási baki a végén, főleg, ha vezetsz, de egész este alig tudunk 1 first downt megtenni per drive, akkor nehez belelatnom, hogy abban a drive-ban a fumble nelkul tudtunk volna menetelni pontokig.
Nagyon csalodott vagyok. Persze igen, nem lehet egy Ben-Bell-Brown trió kiválását nem megérezni, de akkor ezt kreatív OC hívásokkal kell pótolni. A labda másik oldalán pedig frusztráló, hogy a zónánkat bármelyik gondolkodni képes QB szétszedi, ha a front7 nincs ott 2msp után az arcban. Ez pedig a negyedik negyedben már hiú ábránd.
több mint 6 éve
Jovo heten eldonthetjuk, hogy ki lesz a tokutolso a csoportban.A meccsrol : A D nem volt jo, csak annak tunt feluletes szemleloben. Minden turnover csak mazli volt. Itt sem volt koncepcio pont ugy, mint az elozo ket meccsen. A O meg annal is gyatrabb volt. A hihetetlen mazlival megkapott short field-eket vagy csak ergya 3 pontra, vagy meg arra sem sikerult bevaltani.
Vajon mit csinaltak egesz evben az edzoink? Ha nekem ilyen szar beosztottaim vannak, akkor ha nem valok meg toluk, akkor en vagyok a rossz vezeto.
Borzalmas eveknek nezunk elebe.
több mint 6 éve
Jövő héten MNF 2 0-3 csapattal! 😁Rangadó
steelwolf
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Jövő héten MNF 2 0-3 csapattal! 😁
több mint 6 éve
Azért azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy talent tekintetében az elmúlt 20 év legerősebb qb-rb-wr triója esett ki egyik évről a másikra, így itt mutatkozik meg a legnagyobb veszteség támadóoldalon a liga összes csapatát beleértve.És ebből a szempontból irreleváns minden off field, személyiség és anyagi problematika.
Nem lehet nem megérezni egy BigBen-Bell-A.Brown trió kiválását, és lehetetlen pótolni.
több mint 6 éve
twitter.com/Steelersdepot/status/1175915002194100224?s=19Ficsner mit művelt, ollyan ... nem tudom mi volt a terv
Switz Ben kedvence, hozzunk elkapót
A D előtt le a kalappal, nem csoda hogy elfáradta egykéthá megintmi
Konner nagyon elbaszta, most egy meccs inaktívat adnék neki is
De volt megint D, s ez csak jobb lesz
Ficsnernek kell valamit kezdeni mer ez ultragáz
Jövőhéten vérpatak lesz a Heintzen....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak