Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
AB a legjobb wr evör, except rice.Azért ha valaki érti a dolgokat, az Soldados.nem tudna' valaki visszacsabitani? roppantul kivancsi volnek az elmult masfel ev ertekelojere
Tudta, mikor kell kiszállni...
Sobri Jóska
xtaki
Van még kérdés? Ja meg úgy megaláztátok a jaguars D-t két éve a divisional roundban, hogy azóta se tudtak feltápászkodni a megaláztatottságtól.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Az, hogy szóhoz se jut, az maga az elmúlt másfél év értékelése.Azért ha valaki érti a dolgokat, az Soldados.nem tudna' valaki visszacsabitani? roppantul kivancsi volnek az elmult masfel ev ertekelojere
Sobri Jóska
xtaki
több mint 6 éve
Azért ha valaki érti a dolgokat, az Soldados.nem tudna' valaki visszacsabitani? roppantul kivancsi volnek az elmult masfel ev ertekelojere
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Azért ha valaki érti a dolgokat, az Soldados.Tudta, mikor kell kiszállni...
több mint 6 éve
Sziasztok!720pier.ru
Tudtok ajánlani olyan oldalt, ahol visszanézhető a vasárnapi meccs (lehetőleg free). Az ncore könyvtárból nem lehet kikölcösnözni :/
Dzseno
Ingyenes és általában ide töltik fel legelőször a meccset

több mint 6 éve
Saját véleményem, hogy ez a 3L Ben-nel is benne volt a pakliban. Amiről még nem nagyon volt szó az Nix hiánya. Talán az OL gyengédségéhez ez is hozzátartozik. Mikha pedig jó lehet, de ott is volt egykis kényszer pálya Davis IR-re miatt.
több mint 6 éve
Vannettnél azért lehetett volna jobb TE-ért tradelni, ha már eredményt akarnak és nem építkezést.Az Indy 2 fiatal TE-je, Doyle vagy Alie-Cox, Ian Thomas Carolinából, Nick Boyle Ravensből, Dalton Schultz Dallasból jobban tetszett volna, nem beszélve OJ Howardról, akinek az értékét még be sem tudom lőni.
több mint 6 éve
Én nem látom olyan tragikusnak a helyzetet. Szerintem jók az alapjaink, a csapatunk. Sosem szeptemberben szoktunk szupabólt játszani, sőt a Def ált Novemberre szokott összeállni. BB-nek is kellett ált 2-3hét. Rudi meg nyilván más alapokról indul. A WR-jeink mindegyike új szerepet tanul és próbál előlépni. Fiatalok. A Def-ben szerintem jobb az anyag, mint eddig bármikor a 2008-as Def kipusztulása óta. Meg kellene tanulniuk az elődeik attack mode-ját, az hihetetlen volt, ahogy egy labdaszerzés után scoring mode-ba állt az egész def. De ez is jön majd. Másképp nehéz lesz pontokat szereznünk 😊nem, a 0-3 nem lenne akkora baj, ha a jatek kepe bizokodasra adna okot. de nem, ez totalis vakon levest jelent.No, pont erről van itt nagyba' szó, hogy nagy a baj, ez megy oldalak óta 😊 0-3 nem elég nagy baj?Szerintem, ha ilyen Def-ünk lesz, bárki lehet a QB-d jövőre ganzegal.Ha Lynch a világosság az éjszakában akkor itt igazán nagy a baj😊
Viszont ha összeraksz egy Def-t, amelyik potenciálisan szállítja a rövid pályákat, esetleg labdákat, vagy csak megállítja vagy a futást, vagy a passzt (kérem x-eljen) annál nagyobb barátja nem lehet egy QB-nak (az OL+RB-től eltekintve, de ez egy másik történet) akárhogy is híják.
Szerintem nagyon jó erőkből áll ez az idei Defense, a DL-ban érzek zavart mélység miatt, de a kezdő front7 szerintem rendben van. Rotáció hiánya =mélység ill. a séma nem a barátjuk, mert a 2. félidőre elfáradnak, pont amikor meg kell nyerni a meccseket. Bush, Barron, Bince sztem jól rotálható 1-2-3downok között, Bince nagyon hiányzik a 1st-2nd down-oknál.
A két S sztem potenciállal bír, és lehet belőlük ballhawk a megfelelő sémában, Haden-ért imádkozzunk, Nelson sztem beválni látszik, Sutton, Hilton jók a posztjukon, Layne remélem megérkezik majd Haden mögé, ide csak normális DC kell.
Én érzem az opportunista Def alapjait itt. Csak bele ne kényszerítsük Minkah-t egy szar sémába, elvéve az ösztöneit és a játékintelligenciáját a kalapból. Akkor lenne igazán drága ez a trade, nem ha QB-t kell tovább keresnünk. Ha 6-8évre megoldja a FS posztot, már "pénzünknél" vagyunk. Ha elcsesszük őt is, akkor szívhatjuk a fogunkat.
Egyébként is ott van a potenciálisan világverő Hodges QB2-ben -belőle még bármi lehet- és Lynch is PS-ben, a fény az éjszakában.
Bold Prediction: Hodges pályára fog lépni a kezdőkkel valamikor a szezon során és nem térdelni megy majd be.
Tagozódtam okossan
Spy
Razi
Spy
xtaki
Ami nyugtalanít, az
A DC-OC kérdés (Tomlin-t már nem is írom) nem érzem, hogy támogatni tudnák a játékosaikat az eredményességben és kérdőjeles nekem még a WR, QB, DB posztedzői kar. DB-ket még várom, a WR-eket nem tudom, QB edző Symmes-t nem tudom, mennyit ad hozzá, Ficthner-t meg sajnos látom.
OL teljesítmény. Visszaestek, vagy megzavarta őket valami, más a játékstílus vagy megromlott a kémia, esetleg Sarrett, nem tudom. Se PassProt, se RunBlock igazából. Magunk szintjén nyomorgunk persze, de nyomorgunk.
A TE kérdés, amire nem készültünk eléggé. Grimble-t én ideveszem. Vance a WR2-nk jelenleg, de a kiesésével sokat veszít ez a csapat., és Rudi is, szemmel láthatóan megvolt a kémia köztük. Itt most nincs semmink.
Én sok fejlődési potenciált érzek mindkét oldalon, ST oldalon coverage-ben és return blocking-ban nem annyira. A Deftől sztem a komunikációval és az újak fejlődésével, csizolódással alapból előrelépést várok, egy rotáció kéne DL-ba, hogy ne fáradjanak el. Offense, ben ott több a kérdőjel a fent leírtak miatt, itt kisebb lehetőséget látok, de Rudi, ha tud fejlődni, az itt is az egész egységre kihat, és a WR-ek is csak jobbak lesznek.
több mint 6 éve
nem, a 0-3 nem lenne akkora baj, ha a jatek kepe bizokodasra adna okot. de nem, ez totalis vakon levest jelent.No, pont erről van itt nagyba' szó, hogy nagy a baj, ez megy oldalak óta 😊 0-3 nem elég nagy baj?Szerintem, ha ilyen Def-ünk lesz, bárki lehet a QB-d jövőre ganzegal.Ha Lynch a világosság az éjszakában akkor itt igazán nagy a baj😊
Viszont ha összeraksz egy Def-t, amelyik potenciálisan szállítja a rövid pályákat, esetleg labdákat, vagy csak megállítja vagy a futást, vagy a passzt (kérem x-eljen) annál nagyobb barátja nem lehet egy QB-nak (az OL+RB-től eltekintve, de ez egy másik történet) akárhogy is híják.
Szerintem nagyon jó erőkből áll ez az idei Defense, a DL-ban érzek zavart mélység miatt, de a kezdő front7 szerintem rendben van. Rotáció hiánya =mélység ill. a séma nem a barátjuk, mert a 2. félidőre elfáradnak, pont amikor meg kell nyerni a meccseket. Bush, Barron, Bince sztem jól rotálható 1-2-3downok között, Bince nagyon hiányzik a 1st-2nd down-oknál.
A két S sztem potenciállal bír, és lehet belőlük ballhawk a megfelelő sémában, Haden-ért imádkozzunk, Nelson sztem beválni látszik, Sutton, Hilton jók a posztjukon, Layne remélem megérkezik majd Haden mögé, ide csak normális DC kell.
Én érzem az opportunista Def alapjait itt. Csak bele ne kényszerítsük Minkah-t egy szar sémába, elvéve az ösztöneit és a játékintelligenciáját a kalapból. Akkor lenne igazán drága ez a trade, nem ha QB-t kell tovább keresnünk. Ha 6-8évre megoldja a FS posztot, már "pénzünknél" vagyunk. Ha elcsesszük őt is, akkor szívhatjuk a fogunkat.
Egyébként is ott van a potenciálisan világverő Hodges QB2-ben -belőle még bármi lehet- és Lynch is PS-ben, a fény az éjszakában.
Bold Prediction: Hodges pályára fog lépni a kezdőkkel valamikor a szezon során és nem térdelni megy majd be.
Tagozódtam okossan
Spy
Razi
Spy
több mint 6 éve
No, pont erről van itt nagyba' szó, hogy nagy a baj, ez megy oldalak óta 😊 0-3 nem elég nagy baj?Szerintem, ha ilyen Def-ünk lesz, bárki lehet a QB-d jövőre ganzegal.Ha Lynch a világosság az éjszakában akkor itt igazán nagy a baj😊
Tagozódtam okossan
Spy
Razi
több mint 6 éve
Szerintem, ha ilyen Def-ünk lesz, bárki lehet a QB-d jövőre ganzegal.Ha Lynch a világosság az éjszakában akkor itt igazán nagy a baj😊
Tagozódtam okossan
Spy
több mint 6 éve
Nagyon szépen köszönöm!Sziasztok!Szia,
Tudtok ajánlani olyan oldalt, ahol visszanézhető a vasárnapi meccs (lehetőleg free). Az ncore könyvtárból nem lehet kikölcösnözni :/
Dzseno
Iratkozz fel erre a csatornára a megosztón, itt a legtöbb meccs megjelenik elébb condensed, majd full verzióban.
NFL Full Games 2019/2020:
www.youtube.com/channel/UCP4Wts8iiR9-Ddfq7FK0x3g
Ez a miénk:
www.youtube.com/watch?v=6OjRCDroSnc
vagy negyedenként indítva:
www.nflfullhd.com/
Itt is fent van torrent-ként, letölthető, de ide nem mindig kerül fel:
www.sport-video.org.ua/americanfootball.html
Spy
több mint 6 éve
Erre meg azt tudom mondani, hogy Haley nem egy csökött állapotú Roethlisbergerrel dolgozottSB window alatt a legertekesebb jatekosodat figyelembe lehet venni. Haley nem nyujtott belekothetetlen teljesitmenyt es el lehetett kuldeni. Az baj hogy az utod rosszabb teljesitmenyt tett le az asztalra. BB ket evebol ez mar kuka. Egy eve van es azt nezed hogy kidobom az ablakon ezt a penzt vagy meg egy evet eldobok.Ez jól hangzik, meg ésszerű is, de nem így van.Tomlin nem fog menni még egy évig, akármi lesz. A koordinátorokban már nem vagyok biztos.Szerintem igy van a veszely a toporgasra, a nezopont rossz.
Fichtner jövője attól függ, hogy Rudolph mennyire lesz elveszett a szezon során, tud-e folyamatosan fejlődni, illetve attól, hogy BigBen állapota hogyan változik, vissza akar-e térni? Amiről egyébként nincs kétségem.
Ha Rudi beválik és fejlődik szépen, felépít egy játszató sémát neki az OC (ami nem 2 meccs), akkor szerintem ott nem jön váltás, mert Ben-t nem kényszerítjük arra, hogy új sémát tanuljon.
Ha viszont hasonló szintű vergődést produkálunk a szezon során, mint eddig, akkor lehet, hogy az FO úgy gondolja, hogy egy magasabban kvalifikált offensive mastermind jöjjön, akár Rudival, akár Bennel megyünk neki a jövő évnek.
Fast Willie
Meg kell hatarozni a FO-nak hogy a keretre keresek edzoket akinek van elkepzelese is vagy hozok edzoket ( akar teljesen uj arcokat ) akik valamit profin futtatnak ( es kiegesziti egymast az O-D ) es hozzaigazitjak a keretet.
Nem szamit BB mit akar, nem nagyobb a csapatnal. Eleve nem o a jovo.
no
Bennek itt óriási beleszólása volt a dolgokba, (nem csak mint játékos, de a főnök barátja is) és hogy most Fichtner az OC, az nagyjából miatta van.
Aztán hogy Haley elküldésével elindult egy olyan láncreakció, ami a legjobb skill játékosaink, meg a legjobb poziciós edzőink elvesztésével tetőzött, az nyilván nem volt tervezett, de semmiképp nem mondhatjuk hogy Bennek nincs köze a kialakult helyzethez.
És pluszba ugye olyan szerződése van, amivel 2 évig nem tehetjük ki, mert még nagyobbat buknánk vele, mint az AB szerződésen. Idén, így is hogy nem játszik, kifizetünk neki kb 25M-t, ha jól tudom.
Jan
Amugy nem kell elkuldeni, de ha uj rendszer van tanulja csak meg es ha van nala jobb akkor felveszi a mentor szerepet vagy besertodik.
BB nem egy korlatolt QB tud mindent, de az nevetseges hogy azert nem valtoztat a csapat, hogy ne kelljen uj semat tanulni vagy alkalmazkodni egy OC-hoz akinek mas az elkepzelese.
no
több mint 6 éve
Mondjuk én nem azt írtam, hogy én mit szeretnék, hanem hogy mit gondolok az FO szempontjairól és lehetőségeiről.Szerintem igy van a veszely a toporgasra, a nezopont rossz.Nem tudom Willie, tökre benne van az is, hogy nem nagy név jönne HC-nak, vagy OC/DC-nek. Tomlin is 1 évig volt csak DC mielőtt felvettük HC-nek.Tomlin nem fog menni még egy évig, akármi lesz. A koordinátorokban már nem vagyok biztos.
De jelenleg nem látom azt magam előtt, hogy elküldjük Tomlint egyébként.
tenorx
Fichtner jövője attól függ, hogy Rudolph mennyire lesz elveszett a szezon során, tud-e folyamatosan fejlődni, illetve attól, hogy BigBen állapota hogyan változik, vissza akar-e térni? Amiről egyébként nincs kétségem.
Ha Rudi beválik és fejlődik szépen, felépít egy játszató sémát neki az OC (ami nem 2 meccs), akkor szerintem ott nem jön váltás, mert Ben-t nem kényszerítjük arra, hogy új sémát tanuljon.
Ha viszont hasonló szintű vergődést produkálunk a szezon során, mint eddig, akkor lehet, hogy az FO úgy gondolja, hogy egy magasabban kvalifikált offensive mastermind jöjjön, akár Rudival, akár Bennel megyünk neki a jövő évnek.
Fast Willie
Meg kell hatarozni a FO-nak hogy a keretre keresek edzoket akinek van elkepzelese is vagy hozok edzoket ( akar teljesen uj arcokat ) akik valamit profin futtatnak ( es kiegesziti egymast az O-D ) es hozzaigazitjak a keretet.
no
A magam részéről a második meccs után kirúgtam volna pl Butlert
több mint 6 éve
nem lattam en ennyire aktiv igazolgatasokat, tradeleseket az elmult tizenevben. Ez azt jelenti, hogy most kell mutatni valamit, vagy itt keremszepen kirugasok lesznek.Nick Vannett (TE) a házban!Egy 5. körös pickért cserébe (vagy az eredetileg mienkért, vagy a tietekért).
steelwolf
twitter.com/TomPelissero/status/1176665473997574146
iktriad
több mint 6 éve
Sziasztok!Szia,
Dzseno
Iratkozz fel erre a csatornára a megosztón, itt a legtöbb meccs megjelenik elébb condensed, majd full verzióban.
NFL Full Games 2019/2020:
www.youtube.com/channel/UCP4Wts8iiR9-Ddfq7FK0x3g
Ez a miénk:
www.youtube.com/watch?v=6OjRCDroSnc
vagy negyedenként indítva:
www.nflfullhd.com/
Itt is fent van torrent-ként, letölthető, de ide nem mindig kerül fel:
www.sport-video.org.ua/americanfootball.html
több mint 6 éve
Szerintem, ha ilyen Def-ünk lesz, bárki lehet a QB-d jövőre ganzegal.Viszont ha összeraksz egy Def-t, amelyik potenciálisan szállítja a rövid pályákat, esetleg labdákat, vagy csak megállítja vagy a futást, vagy a passzt (kérem x-eljen) annál nagyobb barátja nem lehet egy QB-nak (az OL+RB-től eltekintve, de ez egy másik történet) akárhogy is híják.
Tagozódtam okossan
több mint 6 éve
Sziasztok!Tudtok ajánlani olyan oldalt, ahol visszanézhető a vasárnapi meccs (lehetőleg free). Az ncore könyvtárból nem lehet kikölcösnözni :/
több mint 6 éve
Gabi: Minkah kapcsán én Lacival értek egyet. Spec nem érdekel jelenleg már, hogy mennyire lesz drága trade, de inkább rizikózzunk győzelmekért, mint langyos vízben forgolódjunk.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Nick Vannett (TE) a házban!Egy 5. körös pickért cserébe (vagy az eredetileg mienkért, vagy a tietekért).
steelwolf
twitter.com/TomPelissero/status/1176665473997574146
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Nick Vannett (TE) a házban!
több mint 6 éve
SB window alatt a legertekesebb jatekosodat figyelembe lehet venni. Haley nem nyujtott belekothetetlen teljesitmenyt es el lehetett kuldeni. Az baj hogy az utod rosszabb teljesitmenyt tett le az asztalra. BB ket evebol ez mar kuka. Egy eve van es azt nezed hogy kidobom az ablakon ezt a penzt vagy meg egy evet eldobok.Ez jól hangzik, meg ésszerű is, de nem így van.Tomlin nem fog menni még egy évig, akármi lesz. A koordinátorokban már nem vagyok biztos.Szerintem igy van a veszely a toporgasra, a nezopont rossz.
Fast Willie
no
Bennek itt óriási beleszólása volt a dolgokba, (nem csak mint játékos, de a főnök barátja is) és hogy most Fichtner az OC, az nagyjából miatta van.
Aztán hogy Haley elküldésével elindult egy olyan láncreakció, ami a legjobb skill játékosaink, meg a legjobb poziciós edzőink elvesztésével tetőzött, az nyilván nem volt tervezett, de semmiképp nem mondhatjuk hogy Bennek nincs köze a kialakult helyzethez.
És pluszba ugye olyan szerződése van, amivel 2 évig nem tehetjük ki, mert még nagyobbat buknánk vele, mint az AB szerződésen. Idén, így is hogy nem játszik, kifizetünk neki kb 25M-t, ha jól tudom.
Jan
Amugy nem kell elkuldeni, de ha uj rendszer van tanulja csak meg es ha van nala jobb akkor felveszi a mentor szerepet vagy besertodik.
BB nem egy korlatolt QB tud mindent, de az nevetseges hogy azert nem valtoztat a csapat, hogy ne kelljen uj semat tanulni vagy alkalmazkodni egy OC-hoz akinek mas az elkepzelese.
több mint 6 éve
Bell 15 milla garantalt meg draga lett volna ha jatszik. hm...Ez jól hangzik, meg ésszerű is, de nem így van.Tomlin nem fog menni még egy évig, akármi lesz. A koordinátorokban már nem vagyok biztos.Szerintem igy van a veszely a toporgasra, a nezopont rossz.
Fast Willie
no
Jan
több mint 6 éve
Es pont ezek miatt, lehet nagyon nagy gaz, hogy nem vartuk meg Rudit hogy bevalik e vagy sem az elso koros pick odaadasa. Masodik kor ok. Foleg ha igy haladunk es koran huzhatunk majd. Mert QB need is lehet jovore. Es akkor draga lesz a mikah S, ha nem lesz QBnk meg falunk.Mindenben egyetértek. És kb. a 3 győzelemre is azt mondanám, hogy az is olyan kincstári optimizmus, hogy "lesznek nálunk balfaszabb csapatok". A cicákat ütni kell is inkább csak múltbéli remény, de egyrészt csoporton belül fel szokták szívni magukat, bár ebben a Ravens nagymester. Másrészt mi régebben is képesek voltunk indokolatlan rossz formára, most meg az építőanyag is csak a földön hever gyakorlatilag, még egy fal sem áll.Tyűű 😀 Nálam ez nagyon optimista. Ezen a ponton majdnem biztos vagyok benne, hogy top 5-ben fogunk draftolni - vagyis a Dolphins.Gyenge a sorsolás:Ez egy vicces meccs volt, nagyjából ilyen az, amikor egy "rookie" irányító nyomást kap az arcába, rendszerint mindenhonnan. Ideje hozzászoknunk.Én egy 9 gy szezonhoz nem látom a táptalajt, de ne legyen igazam.
Érdemes átgondolni, hogy Rőtlisnek - Munchak mellett - mekkora szerepe volt abban, hogy a fal így nézett ki.
Szajkóztam az eredménykövetőben, de itt is leírom: Tomlin és Fitchner egy fűszálat nem tett azért egész héten, hogy Rudinak megkönnyítse a helyzetét. Csóri gyerek dobálgatta a 2-3 yardosokat, aztán mikor már az sem ment, bepánikolt és futott - ha kellett, ha nem.
Butlernél jól néz ki az 5 TD, de háromnál azért mondjuk köszönetet a Frisconak. Ficcnek örülhetünk, látszik, hogy sokat fog segíteni a jelenléte. Ha azonban a drafton felmész egy ILB-ért első körben, aztán a jövő évi első köröd odaadod egy safetyért, és a TE-védekezésed még mindig egy büdös nagy nulla, akkor takarodj el a faszomba vagy gondold át a futtatott rendszered.
Még két év, aztán új vezetőedző, új QB. Addig ez lesz. Tippem még mindig egy 9-7, ami innen már nem is mutatna rosszul.
Szokol
kishaszi
- a csoporton belül a Cicákat kétszer illik fogni, a Varjak és a Barnák elleni négy meccsből pedig egy 50 százalékot illik összehozni, (4)
- a Dolphins, Jets, Cardinals, Bills négyest megint illene verni (4)
- a Colts ellen hagyományosan jól megy (1)
- többi zakó.
Persze ezek a papírformák (azok vajon? 😊 ), vagyis inkább optimista tippek. Ezek közül lesz, ami elmegy és lesz pozitív meglepetés. Meglátjuk!
Szokol
A Dolphinst szerintem is verni fogjuk, de
- Jets: Le'Veon biztos extra mód felszívja magát, és szét fut minket
- Cardinals: Meglepően jól játszottak eddig minden meccsen, és bennük volt a győzelem, nem szabad őket leírni
- Bills: Nagyon erős a defense, és egyelőre az offense is hozza a számokat
- Colts: Az, hogy hagyományosan jól megy nem jelent semmit. Jelenleg nincs offensünk gyakorlatilag.
- Varjak/Barnák ellen nem látok esélyt elkapni őket egyszer se a jelenlegi játék alapján
- Cicáknál szintén az van amit a Cardinalsnál leírtam, talán a rivalry alapján ott egy meccset tudok adni magunknak.
Szóval én egy olyan 3-13at várok erre a szezonra.
tenorx
kishaszi
Ertem en hogy, draftolni ugysem tudunk. De fura, hogy saci kidolesekor nincs semmi trade, fa n az elotte kirugott sean spencet hozzuk. Amikor lett volna bell brown es BEN es sb esely.
Most meg kidol az S rudit nem tudjuk mi lesz vele es panikmodban tradelunk egy elso korost. Ambivalens erzes. Ahogy korabban irtatok. Erdekes hogy most hirtelen tudjuk mi a trade. Iden. Tavaly nem. Meg tavaly elott sem saci ota...
Ez inkabb panik es tuzoltas. Mert tudtak ben miatt lehet rudira kenni az off hianyossagat. De butler fejet mar nem egy ember cserere kerne...
Es pl egy wrt is szerezhetnenk mar. Mert ez az egyseg meg annal rosszabb lett, mint gondoltam. Vagy mint barki gondolta. Hol van mar, hogy pl conner jol fut. Avagy van jo wr elkapasok nem egy ketto mak, hanem constansabban. Sehol. Imadom jujut. De o is keves. Es foleg ugy ha senkinek nem kell szinte figyelni senki mas wr re...