Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Régóta az első Steelers meccs ami olyan steelerses volt, mint régen.
Nem szuperbík, meg sztárok one man showja.
Olyan volt a Steelers, mint egy csapat.
Az utóbbi pár évben én ilyet nem nagyon láttam, csak kurva jó egyéni teljesítményeket - haszontalanul.
Rudolph steeler qb karakter. Üzembiztos, ez a fő steeler qb skill. És ő megbízhatónak tűnik. Hozza amit tud. Nem bénázik, nem vállalja túl magát.
Mint BigBen régen.
Nekem tetszett.
Sobri Jóska
Szerintem önmagában az egyéni teljesítményekre "támaszkodással" nincs nagy baj, ha van egy rendszer is, ami elővehetö, ha épp valamiért nem megy valamelyik egyén brillírja. Régen is számtalan szitu volt, amikor BB- t segítette ki Miller, Ward, vagy akár Sanders is kritikus 3rd downoknál. Csak akkoriban volt egy olyan bazi védelem, amelyik mindig megadta a lehetőséget a javításra. És igaz úgy is, hogy rengetegszer BB zsenije (is) kellett.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Régóta az első Steelers meccs ami olyan steelerses volt, mint régen.
Nem szuperbík, meg sztárok one man showja.
Olyan volt a Steelers, mint egy csapat.
Az utóbbi pár évben én ilyet nem nagyon láttam, csak kurva jó egyéni teljesítményeket - haszontalanul.
Rudolph steeler qb karakter. Üzembiztos, ez a fő steeler qb skill. És ő megbízhatónak tűnik. Hozza amit tud. Nem bénázik, nem vállalja túl magát.
Mint BigBen régen.
Nekem tetszett.

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Pozitív vagyok. Előnyből tudunk játszani. 3-ból 1. Már csak szoros meccseket kell hoznunk, aztán megtanulni hátrányból fordítani. Hosszú az út. Nem biztos, hogy idén véget ér. De elkezdtük. Ez a legalapvetőbb feltétel ahhoz, hogy egyszer befejeződhessen. Az meg tudjuk, hol ér véget. A Def. jó lesz. Nem Butler miatt, Butler ellenére. Egyelőre.

Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Pozitìv gondolatok intro:

Minden fasza, az eredményjelző magáért beszél!!!

A szelidìtett macska a legjobb macska!!!

Megbaszunk mindenkit, a Bengalst kétszer is!
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Milyen "békés" lett ez a meccs Burfict nélkül el sem hiszem😊
Razi
Meg ellenfél nélkül 😊

több mint 6 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Milyen "békés" lett ez a meccs Burfict nélkül el sem hiszem😊
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Nem akarok elhamarkodott lenni, de nekem Vannett játéka nagyon pozitív volt. Ha McDonald-al egyszerre a pályán lesznek, az még új oldalakat is nyithat a playbook-ban. Na meg az OL most kicsit visszatért a helyes útra.
Klaci79
Én is várom az igazi 2 TE felállásokat. Az OL kapcsán azért azt el kell mondani, hogy először kaptak kreatív playhívást, ami azért nekik is segített. Más úgy elmozgatni egy-egy LB/DL-t, hogy nem tudja mi jön, de igaz ez a passzok ellen is.
Klemó
Többször azt láttam, hogy Rudi türelmes volt, fellépett a zsebben, vagy akar 1-1 alkalommal olyan Big Ben módra meghosszabbította a játékot(Vannett 17 yardos elkapas). Ez erettsegre utal, ugyanakkor a 9ers ellen lehetetlen lett volna, mint ahogy Dalton számára is alig-alig volt visszaút a zsebbe.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Nem akarok elhamarkodott lenni, de nekem Vannett játéka nagyon pozitív volt. Ha McDonald-al egyszerre a pályán lesznek, az még új oldalakat is nyithat a playbook-ban. Na meg az OL most kicsit visszatért a helyes útra.
Klaci79
Én is várom az igazi 2 TE felállásokat. Az OL kapcsán azért azt el kell mondani, hogy először kaptak kreatív playhívást, ami azért nekik is segített. Más úgy elmozgatni egy-egy LB/DL-t, hogy nem tudja mi jön, de igaz ez a passzok ellen is.
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Egy megye2-es csapat ellen kiélték magukat a koordinátoraink. Ha vasárnap is hasonló produkció lesz, akkor megkövetem őket.
bcsarli
kb igen, ez az a szint. Sot, ugy lattam nem is akartak ok jatszani, tehat meg az sem!
xtaki
Nem baj, most legalább a következő szezonig jegelve lesz a "csak a vasast oda-vissza" téma.

több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Egy megye2-es csapat ellen kiélték magukat a koordinátoraink. Ha vasárnap is hasonló produkció lesz, akkor megkövetem őket.
bcsarli
kb igen, ez az a szint. Sot, ugy lattam nem is akartak ok jatszani, tehat meg az sem!
több mint 6 éve

több mint 6 éve
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
az elso negyedben azt hittem megint ugyanazt fogjuk csinalni tamadasban mint eddig. Aztan valami megmozdult. Idonkent azt sem hittem el, hogy mi tamadunk. Mi ilyen kreativan nem szoktunk lapokat keverni. Mi tortent?

A D-t meg kellene nezni egy jo csapat ellen, ha az O is tart valamit. Viszont jo volt nezni amit csinaltak, vegre valami eletjel. Akkor is ha egy 0-4-es csapat ellen.
xtaki
 twitter.com/ScottKacsmar/status/1178909832352604160?s=19
talán BigBent kell megkérdezni, hogy ennyire kell a script drive?

Az O kulcsa, ha nem hagyjuk, hogy DeCastrot kiszedjék, ugye blocking TE, biztos óriásba fájt Jesse pénze, a másik Samuels féle wildcatek eccerűen henial, s qbt se töretünk össze

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
az elso negyedben azt hittem megint ugyanazt fogjuk csinalni tamadasban mint eddig. Aztan valami megmozdult. Idonkent azt sem hittem el, hogy mi tamadunk. Mi ilyen kreativan nem szoktunk lapokat keverni. Mi tortent?

A D-t meg kellene nezni egy jo csapat ellen, ha az O is tart valamit. Viszont jo volt nezni amit csinaltak, vegre valami eletjel. Akkor is ha egy 0-4-es csapat ellen.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Sima volt és ezt az első három meccs után érezni nagyon jó volt. Pedig küzdős, brusztolós meccset vártam, de Fitchner nem csak engem lepett meg, hanem a komplett Bengals FO-t. Kidobtunk mindent, amit eddig csináltunk és megnéztünk mink van és arra építettünk. Nem fog ez a vadmacska mindig így ficánkolni, de jó látni, hogy tudjuk ezt is. Végre levettük Rudiról a terhet, odaraktuk a checkdown célpontokat szépen, amit használt is, jöttek a boot legek is, hiszen ő gyorsabb, mint Ben.

Ahogy pedig értekeztünk lentebb. Más a D, amikor pihentebb és más, amikor vezetést kell védeni, amikor tudjuk, hogy mi jön. Tetszett, hogy a végéig ott voltunk az arcukban, nem engedtünk könnyű yardokat, pontokat, ez nekünk most kellett. Persze a Bengals OL nagyon gyenge volt és a Bengals kreativitása olyan volt, mint a miénk az előző három meccsen, de azért az látszik, hogy ez a D nem teljesen vak.

Persze a "muppet show öregje" majd jön és 8 A4 oldalnyi kesze kusza szöveggel leírja majd, hogy nem draftoltunk WR-t, meg ILB-t időben, de most Én örülök.

Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/623054324_18221045851309208_6515344308332977404_n.jpg?stp=c240.0.720.720a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=105&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=ygVXdf_4NqIQ7kNvwFrolV-&_nc_oc=AdkHr4O08LsWYk2zmWRqFGJ2BwI8I01slKutRbrpYfiJD_iI-Rlz0WDlnsD6zR5uyHs&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=bjQsLcWNDzCMhmMwP9pLQw&oh=00_Afv-HMvTFUphjMfJR_JYdJ2d-KZo93vjZEq0m1-uhP6NVA&oe=699DC027
NFL | @steelers torch their way to a W in the Steel City! #CINvsPIT | Instagram
248K likes, 1,514 comments - nfl on September 30, 2019: "@steelers torch their way to a W in the Steel City! #CINvsPIT".
több mint 6 éve
0:3 után a végére keltem fel. Jót tesz ennek a csapatnak ha nem látom 😊
8 sack???!!!, Mi volt itt?
Úgy látszik edzőmeccsen nagyon jók vagyunk. Én már sikeres szezonnak nyilvánítom az ideit 😀

több mint 6 éve
Na ez szép volt....
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
?
no flacco
Eredménykövetőbe akartam az OPI miatt! Kicsit félrement! 😁
több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
?
több mint 6 éve
Sajnos eddig a szokásos az offense
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Mara majd jo estet, jo szurkolast.
több mint 6 éve
burfict még mindig nem az injekciós büntetést kapta....
no flacco
Nem sokaig birtak AB val egyutt. Durva. Tole varhato volt.

AB meg szerintem kicsit buntibol is kapta a feljelenteseket. Mert erdekes, hogy az eset akkor derul ki, amikor jo csapathoz ment volna, pats. Es nem marad az oakland nel.

Kicsit gyanus, marmint hogy most hopp hirtelen eszembe jutott mi tortent. Lehet ha marad raidersnel, nem lesz ilyen volumenu az ugye. Vagy nem nyomjak fel. Ez van. Es ugy maris erthetobb lenne az sms uzenete a resztvevoknek.

Eleg, ha valaki kitalalja az egeszet. Es mar ha valaki csatlakozik hozza, vege a karrierjenek egy ideig biztos.
Pont ugy mint bennel volt az egyik eset, hogy ott a holgy 5 fele keppen adta elo a tortenetet egy nap alatt.
Namost senki sem volt ott. Ugyhogy ha bizonyitast nyer elhiszem, de ha csak vaktaba lovoldoznek ra, mivel hires, jo penzt lehet vele keresni. Vagy nem inditanak bunteto jogi eljarast, akkor az egyen, most brown tok mindegy mit csinal ugy is veszit.

Visszaperelhetne a holgyet ha kiderul, hogy nem volt igaz, de mi van ha ott meg mas kimenete lenne a vizsgalatnak, stb. Szoval biztos nem kockaztatna meg.

Ha igaz sajnalom a holgyeket. Holgyet. Ha csak penzert mennek (ami siman elofordul vagy egy nap hirnevert mint pl joe porter ugyeben meg a volt zsaru is azt alitotta porter ratamadt...Ahol nagy makja volt hogy volt kamera es felvettek, kulonben o is ment volna a levesbe ok nelkul) ahogy brown irja, akkor jo bele szalad.
több mint 6 éve
burfict még mindig nem az injekciós büntetést kapta....
több mint 6 éve
Esti hiányzók?
steelwolf
Én.

De azért nyerni fogtok így is
Wyatt
Akkor beirhatlak a naploba. Remeljuk van igazolasod a hianyzasrol? : P