Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Néhány gondolat a tegnapihoz.

Furcsa érzések kavarognak bennem, mert kikaptunk és fájó módon,de ezt most valahogy nem érzetem tragikusnak.

Azt gondolom, hogy ez a meccs most inkább múlt egyéni hibákon,mint a rendszer nem működésén.
Samuels pickje és JuJu hibája sokba került,mert ezen kívül azért a D tudta tartani Lamarékat.

Bírózni azért nem kezdek, mert nyomorékokat nem illik szidalmazni.

Devin Bushért nagyon megérte felmozogni,ahogy Minkah is meghozta stabilitást hátra szerintem.

A jövőt illetően pedig annyi, hogy Rudi valóban pihenje ki magát,nem kell sürgetni semmit vele kapcsolatban. Azt nem gondolnám, hogy most ettől olyan problémák jönnének elő nála, hogy félni fog a nyomástól.látszik rajta, hogy mennyire szereti ezt az egészet. Nagyon kedvelem a srácot és nagyon-nagyon nem szeretném, ha Ben Roethlisberger lenne a kezdő QB jövőre.

Apropó jó hír Rudival kapcsolatban, hogy már otthon van kórházból.

több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
maradt 11 game
ha a felet megnyerjuk, mert nincs mar mit vesztenunk, akkor sincs pozitiv merleg.
Azon gondolkodom, hogy talan jobb is ez igy. Kenyszer nelkul nem kell rohanni Rudival, hogy a jovo heten jatszon, kipihenheti ezt az agyrazkodast akar 3 heten keresztul is. QB3-al elkaristolunk a chargers, a bye, meg a delfin meccsen.
A maradek meccseken Rudi-t kiprobaljuk ilyen meg olyan szitukban, mindenfele strategiaval. Offseasonben megvalunk a teljes edzoi kartol es BB utolso 2 evere megprobalunk valami egeszen ujat egy fiatal es tehetseges csapattal.
En feladtam a szezont...
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Bush kurvajó draftolás lett!
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 156 — Csodabogár
Nekem károghat mindenki, de ez egy szabálytalan, köcsög megmozdulás volt ET-től!

www.youtube.com/watch?v=hiPhb8RocAs
steelwolf
Jobbulást Rudinak, és szurkolok, hogy jöjjön vissza rendben mihamarabb, mindenféle gát nélkül.

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 156 — Csodabogár
Ez b@zmeg:
 twitter.com/Steelersdepot/status/1180945300455710721

Gene Steratore

Verified account

@GeneSteratore
59m59 minutes ago
More
I am all for protecting the quarterback, but this is not roughing the passer in #BALvsPIT. From this angle that is clear, but remember the referee is behind the QB. I believe that these types of plays are much less subjective than pass interference and would be easier to review.
Klaci79
láttad milyen sárgát dobtak a TNF-en Matthewsra? 😀 na az a lolflag. ezek a kurva bírók sem tudják már milyen rendezvényen vannak.

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
depot már rég volt bírózásba

Refs: Not one to talk about the refs immediately after the game but they were brutal Sunday and honestly, there aren’t a lot of other losers to add here. They reviewed plays that didn’t need to be looked at for so long – James Conner clearly crossed the goal line, for example – took forever to rule a Rudolph incompletion (initially calling it a TD), and the roughing the passer call on Ola Adeniyi was bogus.
sutianap
Ez okés, de azért két kritikus szituban, ha mást ítélnek az is stands lett volna és akkor talán nincs is OT. (Bush INT kapcsán lent volt a laszti és nem nagyon láttam biztos catch-et Johnson kapcsán sem, mielőtt kiejtette a lasztit).
Klemó
Hiába volt lent a laszti, nézd csak meg: meg sem mozdul a kezében. Az teljesen sima int volt. Földet érhet a laszti, csak a föld nem segítheti az elkapást. Nálam Johnson elkapása is jó volt. Elkapta lépett kettőt...ok közben "biztosította" a labdát, de ez teljesen belefér manapság. JuJu elkapása is ezért volt érvényes...Ola szabálytalanságára viszont nincsenek szavak, ahogy arra sem, hogy még sárgát se ért az az ütés. Ha Brady kapja, lelövik...szokták mondani...
Klaci79
Sárgát végül kapott...de az a fura, hogy ott rögtön nem...mert lehet mindenki azt nézte már merre száll a laszti. Többször visszanézve Thomas fejre ment, gusztustalan egy mozdulat volt....
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kár érte, ezt hozni kellett volna, már csak azért is, mert a négy QB közül a két legjobb nálatok játszott 😕

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Azt nagyon remélem, hogy Rudolph mentálisan ki tud majd jönni a sztoriból, mert ha ennek hatására mondjuk elkezdene parázni a nyomástól, akkor sosem lesz belőle fr QB.
Jan
Láttál rá bármi jelet, hogy nem fog tudni?
Azért csak elkaristolt az OSU-ban pár évet kezdőként, nem emlékszem, hogy félősnek tartották/tűnt volna akkoriban.

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nekem károghat mindenki, de ez egy szabálytalan, köcsög megmozdulás volt ET-től!

www.youtube.com/watch?v=hiPhb8RocAs
több mint 6 éve
gedam 6 478
Ez b@zmeg:

Gene Steratore

Verified account

@GeneSteratore
59m59 minutes ago
More
I am all for protecting the quarterback, but this is not roughing the passer in #BALvsPIT. From this angle that is clear, but remember the referee is behind the QB. I believe that these types of plays are much less subjective than pass interference and would be easier to review.
Klaci79
én mondtam, hogy szépen összehozták a bírók.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Azt egy elég komoly problémának érzem, ami már a 49ers ellen is előjött, hogy hiába a jó helyen megszerzett labdák, nem tudjuk kihasználni, és amíg a 49ers TD-ket csinált a szerzett labdákból, mi FG-okat.

Ma ugyanez a műsor: Ravens 7 pont az 1 INT-ből, meg a végén a FG, nekünk a két RZ körüli Int-ből összesen 6. Muszáj ezt javítani, mert nyerhető meccsek mennek el ezen.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
The Steelers field position on all three kick returns Sunday:

Own 11
Own 12
Own 15

Mike Tomlin says that's why he kicked off to start OT. And he's clearly - rightfully - pissed at the return teams' performance. I'd expect a shakeup for next week.
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Ez az egyik rákfenéje a gyenge évnek....na meg persze épp Devin Hodges a QB (aki nagyon tetszik amúgy)
Steelers have won the turnover battle in four games this season.

They've lost three of them.

The rest of the NFL is 37-8-1.
Klaci79
Erre az evre boldogga tett Mar a csapat. Nem az eredmenyuk miatt. Hanem azzal hogy lathattam rudit es hodgest atlagos vagy annal jobban jatszani.

Es latni, hogy nem rajtuk mulik az eredmenyessegunk.

Fajo pont mindig van. A def rol ez most attolodott Mar reg ota a wr sorta. Es hogy nem elegge jatszanak jol vagy qb segito modban.

5 meccsig gondoltam hogy varok mielott erre az idenyre palcat torok felettuk. Ugyhogy ez most validalta a szokasos alakitasuk.

Latni hogy McDonald es a masik the korabban a wr ekhez kepest tobbet tudtak hozzatenni a meccsek alakulasahoz. Kar hogy a wr sor nem hozza a minimum elvarhato szintet.

Es nem tudni miert nem volt fent McDonald az utolso driveunkban. Ezt ki is emeltek a tvben. Lehet raserult/visszaserult mert sokat hozhatott volna a jatekat.

Juju miert nem fedezted a labdat jobban. Igy Hodges elso winjet is talan eladtad. Elsore bejott ok. Td . Masodikra meccs vegen jobban illene figyelni.

Dehat elofordul az ilyen. Kar hogy az off a mostani jobb defhez nem tud delnoni. Vagy milyen Jo volna a regi off szintnek mondjuk 2/3 a vagy a fele. Akkor ok lennenk. Igy Meg jobbulast Rudi. Hajra Hodges.
több mint 6 éve
Ez b@zmeg:

Gene Steratore

Verified account

@GeneSteratore
59m59 minutes ago
More

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve

Refs: Not one to talk about the refs immediately after the game but they were brutal Sunday and honestly, there aren’t a lot of other losers to add here. They reviewed plays that didn’t need to be looked at for so long – James Conner clearly crossed the goal line, for example – took forever to rule a Rudolph incompletion (initially calling it a TD), and the roughing the passer call on Ola Adeniyi was bogus.
sutianap
Ez okés, de azért két kritikus szituban, ha mást ítélnek az is stands lett volna és akkor talán nincs is OT. (Bush INT kapcsán lent volt a laszti és nem nagyon láttam biztos catch-et Johnson kapcsán sem, mielőtt kiejtette a lasztit).
Klemó
Hiába volt lent a laszti, nézd csak meg: meg sem mozdul a kezében. Az teljesen sima int volt. Földet érhet a laszti, csak a föld nem segítheti az elkapást. Nálam Johnson elkapása is jó volt. Elkapta lépett kettőt...ok közben "biztosította" a labdát, de ez teljesen belefér manapság. JuJu elkapása is ezért volt érvényes...Ola szabálytalanságára viszont nincsenek szavak, ahogy arra sem, hogy még sárgát se ért az az ütés. Ha Brady kapja, lelövik...szokták mondani...
több mint 6 éve
Szerintem sem volt ez annyira vészes....
Ha végre nem adnánk egy félidő előnyt az ellenfeleknek, akkor nem lenne rossz ez a védelem. Amíg Barron megy a TE-el, Watt-Dupree pedig WR-ekkel addig szopunk, de vannak labdaszerzések és nagy playek is a védelem oldaláról.
Hogy az offense-től mit láthatunk az X -akta...ha Rudit nem hagyták hosszabbat passzolni, akkor nem tudom, hogy Hodgest hagyják e...de Rudival már nem nézett ki ez annyira szarul...bár a playhívások minősége az rendkívül bosszantó. Megy a futás, mi meg passzolunk...5-6 győzelem azért összejöhet, a lényeg, hogy a védelem álljon össze rendesen a támadóknak meg minél több tapasztalat kell, túl fiatal ez az elkapógárda.
több mint 6 éve
Ami pedig az Earl Thomas hitet illeti. Fejre, nyak tájékra ment úgy, hogy a QB éppen távolra nézett. Aljas, nem tudok mást mondani és nem nagyon értem, hogy mi ér kivágást, ha ez nem.....
több mint 6 éve

sutianap
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Azt nagyon remélem, hogy Rudolph mentálisan ki tud majd jönni a sztoriból, mert ha ennek hatására mondjuk elkezdene parázni a nyomástól, akkor sosem lesz belőle fr QB.
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Azért ilyenekről kell beszélnünk egy meccs és a 3.sz. qb játéka után. Szerintem rendben van.

Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ez az egyik rákfenéje a gyenge évnek....na meg persze épp Devin Hodges a QB (aki nagyon tetszik amúgy)
Steelers have won the turnover battle in four games this season.

They've lost three of them.

The rest of the NFL is 37-8-1.
több mint 6 éve
Légyszi valaki...legközelebb valami agyban erősebb embert küldjünk pénzfeldobásra, középiskolában is megbocsáthatatlan az ilyen kreténség.
laby
Tökéletes döntés volt, csak jelzem, tekintve, hogy 75 yardos TD drive-ot nagyon nem láttam ebben az O-ban Hodges ide, vagy oda. Bízott a D-ben és egy short field-ben. Be is jött, meg is érezte a vérszagot a D. A második possessionben már az FG is győzelmet ért, vagyis győzelmet ért volna, ha nincs ez a baki.....én azért nem örültem, hogy kikaptunk, de nem vitatom az edzői vénád...

(hozzáteszem rögtön, hogy Belichick is csinált már ilyet)

Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Légyszi valaki...legközelebb valami agyban erősebb embert küldjünk pénzfeldobásra, középiskolában is megbocsáthatatlan az ilyen kreténség.
laby
Szerintem nem ezen múlt...Tomlin hitelt adott a védelemnek és gyönyörűen játszottak...nem lehet ilyen fumble-t csinálni...
Klaci79
Mi az hogy hitelt adott? Ne vicceljünk már...Nem akarunk egyből nyerni, hanem előtte még védekezzünk egyet hogy megmutassuk hogy jó a védelem (vagy épp nem, és egyből kikapunk) és majd utána nyerjünk? Vagy mi az elmélet?
Értem én hogy nem ezen múlt végül, bár őszintén szurkoltam hogy ezen múljon, mert ez egy vicc NFL szinten.
laby
Teljesen reálisan látod a képet...itt csak FG-lal nyerünk...és a két egység közül én is hitelt adok inkább a D nek. Ha JuJu nem bassza el 10-15 yard kellett volna a FG távhoz...reálisabb, mint a TD...sajnos
több mint 6 éve
Nem gondolom, hogy vereséget érdemeltünk....de ez nem erről szól. JuJu-t sajnálom nagyon, de neki ez már a második pontosan ilyen kiélezett szituációban elvesztett labdája. Pont azt csinálta, mint az első TD-je előtt, de most ott volt Humphres...

Hozzá kell tenni, hogy volt két nagyon "meleg" bírói döntés a javunkra...aztán egyet visszakaptak ők is, de összességében a Ravens talán bírózhatott volna, ha nyerünk a rendes játékidőben.

Hodgesnak örülök, olyan vagányan mutatkozott be, mint amilyennek az előszezonban megismertük és mivel Rudi nagyon kábának nézett ki a kiütése után, így szinte biztos vagyok benne, hogy a Chargers ellen ő kezd majd jövő héten.

Ha a D-ben nincsenek a borzasztó zónázós baromságok, akkor lehet megvan a meccs a rendes játékidőben is. Az emberezős D-nk elég szépen nézett ki. (bár persze itt is megvolt a hiba a végén)