Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem tudom, hogy a kompenzációs pickekbe belezavar-e, ha elhozunk valakit a vaiwerről. Ha nem, akkor biztosan megyünk érte. Ha igen, akkor Én nem vagyok benne biztos, hogy nem várjuk meg, míg lejön.KlemóA kompenzációs pickekbe már régen nem zavar bele igazolás. Valamikor a draft után pár héttel van a határidő. Utána már nem számítanak bele a komp. pick számításba a játékos mozgások.
(Kivéve, ha olyan játékosról van szó, aki a határidő előtt is számított. Pl. márciusban igazolva lett, aztán később kiraktva.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
És Skipper aláírt közben a Giants PS-be
több mint 6 éve
Nem hoztuk vissza, inkább Elliott jött ismét. Chickillo meg ment az eltiltásra várók listájára.
több mint 6 éve
Nem tudom, hogy a kompenzációs pickekbe belezavar-e, ha elhozunk valakit a vaiwerről. Ha nem, akkor biztosan megyünk érte. Ha igen, akkor Én nem vagyok benne biztos, hogy nem várjuk meg, míg lejön. Azt azért látni kell, hogy nem váltotta meg a világot a Giants-nál és nem azért rakták ki, mert más poszton kellett más. Bucannont hozták a helyére ott.Ettől függetlenül azt gondolom, hogy itt ahol lehetőséget kapott felépítheti magát. Én nagyon szurkolok neki.
több mint 6 éve
Skippert még megcsíphetjük, passzolta a Giants, 10. helyen vagyunk a sorban
több mint 6 éve
Chickillo out!
több mint 6 éve
Nix a legjobb hír. Vele az O teljesen más képet fest, bármilyen fura is a mondásom. Igazi buldózer, aki mögött az RB 3-4 yardot mindig megtesz és ez hiányzott nálunk nagyon. Arról nem is beszélek, hogy őt az elkapásokban is lehet alkalmazni, igazi svájci bicska. Nagyon várom, hogy visszatérjen.
több mint 6 éve
Rudolph, Washigton, Nelson és Nix is visszatért az edzésbe. 😊Egyetértek, csípem azt a srácot. Nem csak a futásoknál betöltött szerepe miatt, hanem a ST munkája miatt is. Nem is beszélve arról hogy újabb lehetséges célpont passznál. 😊
Remélem Nix-szel javulni fog a futójáték is.
Gergőke
"Győzni szerényen, veszíteni emelt fővel illik."
több mint 6 éve
Rudolph, Washigton, Nelson és Nix is visszatért az edzésbe. 😊Remélem Nix-szel javulni fog a futójáték is.
több mint 6 éve
Köszke @ felhomáLyosítást. 😊Onnan a név, hogy az NFL "Color rush" nevű projektjének keretein belül készültek ezek a dizájnok. Az volt a cél, hogy csak egyszínű, színes vs. színes (vagyis nem a klasszik idegenbeli fehér) mezben játsszanak egymás ellen a csapatok a TNF-eken. Így speckó, külön az adott meccsekre gyártott mezeket akartak eladni.Én is csipázom - annyira nem, mint a darázsmezt mondjuk, az valami fura és perverz élvezetet nyújt egy idő után, nem tudom miért -, csak erről a "color rush" kifejezésről nekem valami színorgia jutna eszembe, helyette meg gyakorlatilag csak Szurtoska hiányzik a kezünkből.Imádom azt a mezt...Color rushba nyomjuk a Miami ellen!Azt lehet tudni miért hívják color rushnak a konkrétan kéményseprő mezünket?
steelwolf
kishaszi
Nem tudom...
Kohonen
kishaszi
A Steelersnek meg a fekete jutott.... 😀
Ha jól emlékszem azért nem ragaszodnak már hozzá hogy csak color vs. color, mert a színtévesztő nézőket megzavarta. Így csupán már egy választható mez-összeállítás. A neve meg megmaradt.
challenge_it
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Onnan a név, hogy az NFL "Color rush" nevű projektjének keretein belül készültek ezek a dizájnok. Az volt a cél, hogy csak egyszínű, színes vs. színes (vagyis nem a klasszik idegenbeli fehér) mezben játsszanak egymás ellen a csapatok a TNF-eken. Így speckó, külön az adott meccsekre gyártott mezeket akartak eladni.Én is csipázom - annyira nem, mint a darázsmezt mondjuk, az valami fura és perverz élvezetet nyújt egy idő után, nem tudom miért -, csak erről a "color rush" kifejezésről nekem valami színorgia jutna eszembe, helyette meg gyakorlatilag csak Szurtoska hiányzik a kezünkből.Imádom azt a mezt...Color rushba nyomjuk a Miami ellen!Azt lehet tudni miért hívják color rushnak a konkrétan kéményseprő mezünket?
steelwolf
kishaszi
Nem tudom...
Kohonen
kishaszi
A Steelersnek meg a fekete jutott.... 😀
Ha jól emlékszem azért nem ragaszodnak már hozzá hogy csak color vs. color, mert a színtévesztő nézőket megzavarta. Így csupán már egy választható mez-összeállítás. A neve meg megmaradt.
"Győzni szerényen, veszíteni emelt fővel illik."
több mint 6 éve
Nem úgy alakul ez a hét, ahogy szeretnénk. A Ravens extrát hozott a Hawks ellen és ezzel kezében van kényelmesen minden az idény felénél. Mondtuk, hogy a csoport nyitott, de ez most kevésbé igaz. Ettől függetlenül nekünk magunkkal kell törődnünk, nincs más út.A Ravens szamszakilag jelen pillanatban sokkal jobban all es tenyleg hozott extrat most, de a csoport pont ugyanolyan maradt.
Klemó
Vannak kotelezo gyozelmek ahol kikaphatunk, de ezek vegzetesek ( Miami, Jets, Bengals, Arizona ). Ebbol 4 van nektek es a Browns-nak, 2 a Ravens-nek. Az allas 6-6-7 a gyozelmek szama.
Vannak a csoportmeccsek, nektek 3-3 nekunk 2. Ezen fog mulni a csoport.
A maradek Vasas: Colts, Rams, Bills
Browns: Pats, Denver, Bills
Ravens: Pats, Houston, Rams, Bills, 49ers
de meg mindig ugyanaz a velemenyem a PO-rol
több mint 6 éve
A Csutortok esti meccsek miatt talaltak ki es teljesen le akarjak nullazni a bankszamlakat. 😊de a TN miattAzmiaz? (Nekem erről a teljes nullázás jut eszembe 😀)
no
kishaszi
több mint 6 éve
de a TN miattAzmiaz? (Nekem erről a teljes nullázás jut eszembe 😀)
no
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
"szinek versenye", a tietek a szurtoska ( ami a legjobb valasztas a szineitekbol ), de a TN miatt + mezek arusitasa.Én is csipázom - annyira nem, mint a darázsmezt mondjuk, az valami fura és perverz élvezetet nyújt egy idő után, nem tudom miért -, csak erről a "color rush" kifejezésről nekem valami színorgia jutna eszembe, helyette meg gyakorlatilag csak Szurtoska hiányzik a kezünkből.Imádom azt a mezt...Color rushba nyomjuk a Miami ellen!Azt lehet tudni miért hívják color rushnak a konkrétan kéményseprő mezünket?
steelwolf
kishaszi
Nem tudom...
Kohonen
kishaszi
több mint 6 éve
Milyen balhéja volt?megverte a nőjét, aki mellesleg rúdugró, szóval mia repedt levesért kell miamiból draftolni nem tudom, húzzák le őket a klozeton azt kész
steelwolf
Police say the arrest was from a domestic dispute that happened at Nemacolin Woodlands Resort with his girlfriend.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Milyen balhéja volt?
több mint 6 éve
Nem úgy alakul ez a hét, ahogy szeretnénk. A Ravens extrát hozott a Hawks ellen és ezzel kezében van kényelmesen minden az idény felénél. Mondtuk, hogy a csoport nyitott, de ez most kevésbé igaz. Ettől függetlenül nekünk magunkkal kell törődnünk, nincs más út.Csikilló kapcsán mindig Skipper jut eszembe....tudom ez a hajó elment, de akkor is.....
több mint 6 éve
Csikilló valszeg nem fog color rush-ban futkosni (lehet már Steelers mezben sem). Volt egy kis balhéja a hétvégén. Ola time
több mint 6 éve
Én is csipázom - annyira nem, mint a darázsmezt mondjuk, az valami fura és perverz élvezetet nyújt egy idő után, nem tudom miért -, csak erről a "color rush" kifejezésről nekem valami színorgia jutna eszembe, helyette meg gyakorlatilag csak Szurtoska hiányzik a kezünkből.Imádom azt a mezt...Color rushba nyomjuk a Miami ellen!Azt lehet tudni miért hívják color rushnak a konkrétan kéményseprő mezünket?
steelwolf
kishaszi
Nem tudom...
Kohonen
több mint 6 éve
Rudiról hallottatok-e valamit?Jövő héten kezd a Delfinek ellen.
Kohonen
több mint 6 éve
Imádom azt a mezt...Color rushba nyomjuk a Miami ellen!Azt lehet tudni miért hívják color rushnak a konkrétan kéményseprő mezünket?
steelwolf
kishaszi
Nem tudom...
több mint 6 éve
Rudiról hallottatok-e valamit?
több mint 6 éve
Color rushba nyomjuk a Miami ellen!Azt lehet tudni miért hívják color rushnak a konkrétan kéményseprő mezünket?
steelwolf
több mint 6 éve
Color rushba nyomjuk a Miami ellen!