Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 243
Gratulalok,Sracok! A mai eredmenykovetobol is kiderult,hogy nagyon szimpatikus es elfogulatlan tarsasag vagytok!👏🏻
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Ha valaki megy Pittsburghbe, szóljon már a a stadionban egy kompetens emberkének, hogy Rudi nem autista és hagyják már egy kicsit játszani. Köszönöm.

Valaki sorolja majd fel legyen szíves, hogy ma a játéknak melyik része működött. Én egyet sem tudok mondani..
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Elvileg egy ilyen végkifejlet után jönnie kellene valami katarzis félének.
Hát nem jött...
kittli
Majd a Super Bowlon...Ja nem
több mint 6 éve
Legyünk pozitívak? : Nekem tetszik, hogy az edzőink ellenére nyerünk.😊
több mint 6 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
Elvileg egy ilyen végkifejlet után jönnie kellene valami katarzis félének.
Hát nem jött...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Nem érdekel a bírózás amiről szólni fog most itt 5 oldal, csak annyit szeretnék mondani, hogy Tomlin a világ baromállatja vagy! Ezt csak azért írom le, mert tudom hogy van egy magyar tolmácsod és állandó olvasónk vagy.
Mindent megtettél a 2 indokolatlan piros zászlóval, hogy semmi esélyünk ne maradjon visszatámadni. Szerencséjére Vinatieri megmentette, hogy ne róla szóljanak a cikkek.

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 595
Hat Gordon nem kellett nekünk, úgyhogy lehet annyira hülyék vagyunk, hogy Moncrief-et is megtartjuk. Ennek eredményeképp bukunk majd egy 3. vagy 4. körös kompenzációs picket is...
Klaci79
Nem vagyunk hulyek.....jott a cut...de azert mar en is megijedtem..
Klemó
Mit mondtal amikor leigazoltatok? 😊
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Tony Brooks-James az 53-ban, érdekes lesz a mai meccs
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szerintetek jön vki FA-röl?
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Hat Gordon nem kellett nekünk, úgyhogy lehet annyira hülyék vagyunk, hogy Moncrief-et is megtartjuk. Ennek eredményeképp bukunk majd egy 3. vagy 4. körös kompenzációs picket is...
Klaci79
Nem vagyunk hulyek.....jott a cut...de azert mar en is megijedtem....ugyanakkor ha valakit mar a Patstol.is elkuldenek mert kesik es nem erti meg az edzoit....szoval azzal nem hiszem hogy dolgunk van.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Monci cut! 😁
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
több mint 6 éve
ConnerStrong remek, de rogton bibis is lett.
Ez nem alazas, de mindenkeppen kell futo ha +20m szerzodest kap akkor is.
Egyertelmuen mindketto fel keresi a megegyezest es ez rendjen is van.

A jatek, ki szamit ra hogy probowl futo lesz, ki arra hogy atlagos, ki arra hogy komoly terhelesnel megtorik mint a ropi. Mindharomra mutatott peldat, de jovore valamit ele kell tenni. Probowl forma meg senkinel nem jott fel.

Az o elkepzelesetol fuggoen terhelnem, ahogy steeler city-ben szokas.
no
Talán az utolsó playek egyikében lett bibis..addigra már Snell kapta volna a lehetőséget, de ő hamarabb ment le a térde miatt...többszörös pech
Klaci79
A rogtonnel arra ertettem, hogy erre a meccsre jott a ConnerStrong es 1 meccset birt es nem egy jatekot persze.

De mielott az jon le hogy nem komalom az urget ez csak egy jatek egy valos helyzetre.
több mint 6 éve

A jatek, ki szamit ra hogy probowl futo lesz, ki arra hogy atlagos, ki arra hogy komoly terhelesnel megtorik mint a ropi. Mindharomra mutatott peldat, de jovore valamit ele kell tenni. Probowl forma meg senkinel nem jott fel.

no
Talán az utolsó playek egyikében lett bibis..addigra már Snell kapta volna a lehetőséget, de ő hamarabb ment le a térde miatt...többszörös pech
több mint 6 éve
csiklo lekerult az exempt listarol. akkor jon vissza? vagy el se ment?
Josh gordont nem kene felnyalni a szerencsetlen moncrief helyett?

nem edzett :
foster, snell, conner
xtaki
a: nem ment el, Elliott viszont ismét kivágva, Chickillo vissza
b: elég vicces lenne...nem nagyon férnek itt meg az ilyen palik...ha BB, a sötét erő maga inkább kirakta Tomlin talán bratyizna vele?
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Bell állítása szerint tradelni akartunk érte a trade deadline napján.

Na ez az, amit nem hiszek. A stáb szerintem teljes mellszélességgel Conner mellett áll.

több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
csiklo lekerult az exempt listarol. akkor jon vissza? vagy el se ment?
Josh gordont nem kene felnyalni a szerencsetlen moncrief helyett?

nem edzett :
foster, snell, conner
több mint 6 éve
Régebben volt itt aki azt mondta, hogy ilyen OL mögött barki hozná Bell számait, és volt aki azt, hogy Bell bárhol tudna extra teljesítményt hozni. Most ugye látjuk hogy egyik sem igaz.

És lassan kiderül, hogy azert működött olyan jól a futás, mert itt egy játékosokra szabott, jól kialakított rendszer volt.
Jan
Ket kulon dolog, a szamok amiket hozol es a teljesitmeny. Bell most is sok elrontott szerelest okoz, a ti falatok mogott mar haladt +3 m es hozott 2-t, a Jets-ben -1m-rol indul.
Ettol fuggetlenul a rendszer hatekonysaga a lenyeg, amihez nem is kell feltetlenul az OL embereknek sem a legjobbaknak lenni. Termeszetesen ha egyenileg az OL es a RB is minel jobb a jo rendszert meg jobba teszik.

Tavaly ahogy LJ atvette a gyeplot egy rookie Edwards urszamokat hozott pedig o csak teli erobol N-S futott, a rendszer sem volt bonyolult igazabol 2 fele jatekot jatszottunk ( alcazva es varialva ), de megleptuk az ellenfeleket kb 8 meccsre. A falunk sem az ami miatt irigykedik a liga ( egyenileg ), bar a csapat jo resze tudja a futast segiteni. Van/volt olyan WR-unk aki jobb blokkolni mint elkapni, a TE-k meg kifejezetten erosek a futas segiteseben.
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
RB fronton: Snell out néhány hétre és Conner is kérdéses, legalább Samu már bevethető, közben hoztunk egy futót PS-re a Pitt ből Darrin Hall-t. Állítólag Bell trade-re is volt érdeklődésünk...
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Régebben volt itt aki azt mondta, hogy ilyen OL mögött barki hozná Bell számait, és volt aki azt, hogy Bell bárhol tudna extra teljesítményt hozni. Most ugye látjuk hogy egyik sem igaz.

És lassan kiderül, hogy azert működött olyan jól a futás, mert itt egy játékosokra szabott, jól kialakított rendszer volt.
több mint 6 éve
No-nak:

A futó teljesítményét a fal hatátozza meg leginkább, ezt idén hatványozottan látjuk. Ha magas szintű falat raknak össze, ami konzisztens, akkor kb mindegy ki fut. Nehéz lesz, de nem lehetetlen, a 3/5-e megvan és Feiler idén szintet lépett runblockban. Mélységet kell adni a két falnak draftról, playmakerek sztem vannak.

Ligaszerte aratnak a középszerű futók (Coleman, Breida, Carson, Ingram, Mack, Lindsey), akiket commiteeben használnak, jó falmunkával, cserébe a legtöbb primetime, workhorse RB ledöglik idővel (Gurley, Barkley már most, David Johnson, a következők várhatóan Cook és Jacobs lesznek). Én ebbe az irányba mennék, Conner beleillik az elképzelésbe, Samuels gadget, Snell pedig power futó az all around mellé.

A mostani szezon végén hozzávágnék egy előrehozott, közepes mértékű, teljesìtményarányos hosszabbìtást a Brown-példa szerint, de nem olyan mértékben és sérülésgaranciákkal tarkítva. Szerintem elfogadja és nem ő ássa el a capet. Juju valószìnűleg még nagyobb fejvakarás lesz, mert sorra dönti a rekordokat, de mégse legit1 jelenleg, mert Masonnal nem a statoknak kedvez a séma.

Conner amúgy be tudja fejezni a játékokat, Bellnél talán ez volt az egyetlen hiányosság, főleg red zoneban.

És megnézheted, h mit ér a premier futó egy ergya OL mögött a Jetsnél vagy a Patsnél mit vesz el a fal Micheltől a mostani évben és mit adott neki tavaly. De nézheted az Eagles runblock különbségeit is pl, vagy a ti falatokat.
Fast Willie
Hiaba jobb vagy rosszabb a fal az egyeni teljesitmenyevel ezt tovabb tudja javitani vagy rontani. Kamara/MC tobb mint egy jo futo, ettol meg oket is be lehet helyezni egy egysegbe. Es mert most ok jatszananak a Jets-ben akkor szamaik szarok lennenek es lehet hoznak Bell szamait lehet kicsit jobbat, Conner lehet negativon zarna a napot, lehet jobb lenne mindenkinel ( de nem valoszinu ).

Amit te irsz Conner-nak az nalam detto. Az hogy ebbe belemegy azt nem tudom bar nem ugralhat, mert konnyen cserelheto.
több mint 6 éve
No-nak:

A futó teljesítményét a fal hatátozza meg leginkább, ezt idén hatványozottan látjuk. Ha magas szintű falat raknak össze, ami konzisztens, akkor kb mindegy ki fut. Nehéz lesz, de nem lehetetlen, a 3/5-e megvan és Feiler idén szintet lépett runblockban. Mélységet kell adni a két falnak draftról, playmakerek sztem vannak.

Ligaszerte aratnak a középszerű futók (Coleman, Breida, Carson, Ingram, Mack, Lindsey), akiket commiteeben használnak, jó falmunkával, cserébe a legtöbb primetime, workhorse RB ledöglik idővel (Gurley, Barkley már most, David Johnson, a következők várhatóan Cook és Jacobs lesznek). Én ebbe az irányba mennék, Conner beleillik az elképzelésbe, Samuels gadget, Snell pedig power futó az all around mellé.

A mostani szezon végén hozzávágnék egy előrehozott, közepes mértékű, teljesìtményarányos hosszabbìtást a Brown-példa szerint, de nem olyan mértékben és sérülésgaranciákkal tarkítva. Szerintem elfogadja és nem ő ássa el a capet. Juju valószìnűleg még nagyobb fejvakarás lesz, mert sorra dönti a rekordokat, de mégse legit1 jelenleg, mert Masonnal nem a statoknak kedvez a séma.

Conner amúgy be tudja fejezni a játékokat, Bellnél talán ez volt az egyetlen hiányosság, főleg red zoneban.

És megnézheted, h mit ér a premier futó egy ergya OL mögött a Jetsnél vagy a Patsnél mit vesz el a fal Micheltől a mostani évben és mit adott neki tavaly. De nézheted az Eagles runblock különbségeit is pl, vagy a ti falatokat.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
En egy szemtelenul alacsonyt kinalnek neki, de iden, hogy neki is legyen valami jo benne. Nem hiszem hogy elfogadna, huznek RB-t es az utolso eveben versenyezhetne a rookie-val. Meglepodnek, ha egyertelmuen lenyomna es akkor lehet alkudozni meg jobban.
no
Nem szabad Connert elengedni, mert az ő jelenlétét nem csak yardokban kell mérni. Ő a home boy a pittsburghieknek, ő a rákból felépült élsportoló az amerikaiaknak, ő a workethic, az akarat csodája az öltözőben. 4-5 milla èvente és rendben is vagyunk, rb posztra épp elég, amit ő tud.
Szokol
Ilyen nincs, hogy nem szabad. Inkabb legyen valaki nem home boy, de Polamalu tehetsegu, nem hiszem hogy barki fintorgott hogy nem helyi. Amugy ez amiket irsz ketoldalu, adsz neki ezert tobbet o meg enged itt ugyanennyit, mert mashol o egy futo lenne es kesz.
Ettol fuggetlenul, hogy en mit csinalnek, azon se lepodnek meg, ha tobbet kapna 5m-nal.
no
Hát hogyne lenne! Persze ha irreálisak az igényei, mehet. De ennek a srácnak nem lesz irreális. Jelen pillanatban egy kevésbé fontos poszton hoz egy átlagos teljesítményt, amihez átlagos pénz is dukál. Ezt ő is fel fogja fogni, nem is fog sokat kérni - szerintem. Ha mégis, akkor kiesik a jófiú szerepéből, semmissé lesznek a pályán kívüli pozitívumai és mehet. A felsorolt tulajdonságok pedig azért fontosak, mert ezek miatt nem alázod meg azzal, hogy a szerződése utolsó évére hozol egy másik futót a nyakára.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Conmer maradni fog, ő is akar maradni, ez nem nagy deal. Ha blocking egészséges semmi probléma nincs vele. Azt ugye vettétek, hogy mikor Rudi kidőlt tövig nyomtuk a ConnerStrongot, mer csak az az út van, hogy ő jó lesz, és ez nála be is jön. Mint mondottam volt lehet Bell sokkal jobb futó viszont Conner meg az aki be is megy TDra, nem tudom, hogy csinálja de bemegy. Szóval Nix, ConnerStrong marad s akkor lehet Rudit dobáltatni +20ra, a liga legalacsonyabb hatékonyságával. Az öltöző meg csak nyer, ha ilyen faszi viszi az O-t, a D- be meg mindik ott van Saci, aztán lehet újraïrni a szívhídjait...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak