Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Conner, Foster, Snell és Nix out a meccsre, JuJu kérdéses.
több mint 6 éve
ott van Darrin Hall, bár Ollisonnal többre mennénk, de Atlantában vergődik az inaktív listánKérjél egyet szülcsinapcsira!!Trey Edmunds is questionable és nem edzett csütörtökön bordasérülés miatt, ami egy futónál azért nem annyira jó előjel.Azért az kemény, amikor egy csapatban 4 futóból 3 megsérül....az az ézésem, hogy hamarosan egy veteránt fogunk igazolni, mert Samuels és a "pöttöm" 3rd down pótlás finoman fogalmazva sem ideális. Ráadásul Nix is sérüléssel bajlódik....
Fast Willie
Klemó
HBTY! 🎂
Klaci79
youtu.be/PGZXhLm4Bp4

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Kérjél egyet szülcsinapcsira!!Trey Edmunds is questionable és nem edzett csütörtökön bordasérülés miatt, ami egy futónál azért nem annyira jó előjel.Azért az kemény, amikor egy csapatban 4 futóból 3 megsérül....az az ézésem, hogy hamarosan egy veteránt fogunk igazolni, mert Samuels és a "pöttöm" 3rd down pótlás finoman fogalmazva sem ideális. Ráadásul Nix is sérüléssel bajlódik....
Fast Willie
Klemó
HBTY! 🎂
több mint 6 éve
Trey Edmunds is questionable és nem edzett csütörtökön bordasérülés miatt, ami egy futónál azért nem annyira jó előjel.Azért az kemény, amikor egy csapatban 4 futóból 3 megsérül....az az ézésem, hogy hamarosan egy veteránt fogunk igazolni, mert Samuels és a "pöttöm" 3rd down pótlás finoman fogalmazva sem ideális. Ráadásul Nix is sérüléssel bajlódik....
Fast Willie
több mint 6 éve
Az a dühítő, hogy tulajdonképpen garbage time-ban volt a sérülés.....Snell futott volna ekkor már, de ő is megsérült és Edmundsra ekkor még nem mertek terhet rakni....
több mint 6 éve
Trey Edmunds is questionable és nem edzett csütörtökön bordasérülés miatt, ami egy futónál azért nem annyira jó előjel.
több mint 6 éve
Nem véletlen voltunk a mixben Bell ért. Conner egy darabig nem lesz szerintem...
több mint 6 éve
Érdekes hírek jöttek a mai edzésről.Conner nem fog játszani vasárnap, ez már szinte biztos.
Feiler nem RT-t, hanem LG-t játszott, mert Foster még ma sem tudott edzeni. Okorafor volt az RT
több mint 6 éve
We have released LB Sutton Smith and re-signed RB Darrin Hall to the practice squad.Szegény Smith vagy 1 napig volt itt másodszorra....ebből viszont számomra az jön, hogy Conner még nincs kész
több mint 6 éve
U. Gilbert III (ILB) -> IR, Spillane (ILB) -> 53, Sutton Smith (OLB) -> PS
több mint 6 éve
Csak en nem latom annyira jonak, mint amiket a statjai mutatnak?A 4 év semmittevés. 😆
Vagy csak a 4 ev semmitteves miatt zavar?
offseason : OLB-t fogunk draftolni es nem tartjuk meg.
xtaki
több mint 6 éve
Csak en nem latom annyira jonak, mint amiket a statjai mutatnak? Vagy csak a 4 ev semmitteves miatt zavar?
offseason : OLB-t fogunk draftolni es nem tartjuk meg.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Dupree-nek szerintem egyértelműen jót tett az, hogy sokkal agresszívebben blitzelünk és összenyomjuk a zsebet, aminek még futás és opciós játékok ellen is van haszna.Mentségére legyen mondva, hogy maga is látja, mennyit profitál abból, hogy egy Watt kaliber játszik a másik oldalon. Ő is sokat veszíthet -Watton keresztül közvetve- Tuitt kiesésével.
Nagy területen elveszik, a felismerése és elővételezése gyenge, nem követi a labdát, de ha konkrét gap-et vagy zónát támadtatsz vele, akkor megoldja. Erőben szerintem fejlődött, mert korábban nem tologatta el ennyire könnyen a falembereket.
Másrészt Vinny és Watt melózik helyette rengeteget a counter és sweep játékoknál, de futás ellen is javult valamennyit, egészen normálisan zárja le a szélső utakat. Meg amit már írtam, hogy a stunt-okat olyan tessék-lássék módon viszi végig.
Neki szerintem kell az elit segítség, és a sok playmaker körülötte, amit részben a Minkah trade-nek is köszönhetünk. Fitz ugyanis elég hatékonyan szerel open fielden.
Fast Willie
több mint 6 éve
Persze, persze igen, 5. éves opcióval játszik, erre gondoltam...de ugye így sem olcsó...De, én is úgy emlékszem, most van ötödik éve a ligában.Opció alatt van nem??? Én arra emlékszem, de most meg nem mondom tutira.Ne feledjük viszont, hogy nincs első körünk...nagyon vigyáznunk kell kit és hogyan engedünk el. Dupree idén tag alatt játszik, azaz most sem olcsó, de most van először az az év, amikor talán közelíti az értékét a pénzéhez. Ha többet akar per annum ennél (márpedig egy jó OLB többet keres), akkor nyilván nem fogjuk tudni megtartani. Meglátjuk...Dupreenek adnék egy család barát szerződést!Csak a tag...idén lényegesen jobb, mint eddig bármikor. De vajon ez az igazi arca? Csak az a baj, hogy anyagilag nem bírnánk. Pedig az ügynöke ilyen idén után olcsó szerződésbe nem fog belemenni. Úgyhogy kapjon valami jó zsíros szerződést valahol, aztán lássuk Ola fejlődik e. Idén Is nagyon dugdossuk.
Elég jól profitál h Watt egy állat lett!
steelwolf
Klaci79
Klemó
Klaci79
Ha reálisak a követelései megtartanám, olyan, mint Woodley volt Harrison mellé, kell a másik oldalra az ember akire fókuszálnak. Abban viszont reménykedem, hogy ha rengeteget kér, akkor nem ugrunk bele.
tenorx
több mint 6 éve
Brisett RPO jatekat nem veri semmi a kb 3 yardoson. 1 embert kellett olvasnia, jott Watt, de nem baj megtartotta +2.5 pont a pff-en Watt-nak.Nem igazságos azt gondolom Edmundson elverni a port, mert egy hónapja még azt se gondolta volna, hogy rosteren lesz. Persze igen, ha egy play meg van rajzolva és főleg, ha egy guard húzás van és még FB is van előtted, akkor kövesd vazze.....de persze nem mindenkinek osztott észt az élet.Hát elég egyértelmű innen. Persze lehet, hogy van valami opció, ha észrevesz valamit, de hogy azt nem vette észre, hogy DeCastro mögött meg vacsorázni is lett volna idő az elég furcsa. Na mindegy, nyilván ezért nem volt csapata két évig, de Samuels-nel meg így is több élet volt benne. Persze neki sem ártott volna ha nem első számúként tér vissza rögtön. A Conner-Samuels tandem szépen muzsikált azon a kb 1 meccsen ahol nem volt valamelyik sérült.Érdemes nézni DeCastro-t ennél a jelenetnél...csodálkozik, hogy miért nem jön mögötte Edmunds...na az hibákat kell kiküszöbölni...Ez most mi? Nem tudta a RB, hogy mi a play?
twitter.com/FarabaughFB/status/1191361372770037765
Klaci79
Jan
Klaci79
Klemó
Amugy ha az eszt magasagban fejeznenk ki, a liga 75%-a felemelt karral el tudna futni a szonyeg alatt.
több mint 6 éve
Dupree-nek szerintem egyértelműen jót tett az, hogy sokkal agresszívebben blitzelünk és összenyomjuk a zsebet, aminek még futás és opciós játékok ellen is van haszna. Nagy területen elveszik, a felismerése és elővételezése gyenge, nem követi a labdát, de ha konkrét gap-et vagy zónát támadtatsz vele, akkor megoldja. Erőben szerintem fejlődött, mert korábban nem tologatta el ennyire könnyen a falembereket.
Másrészt Vinny és Watt melózik helyette rengeteget a counter és sweep játékoknál, de futás ellen is javult valamennyit, egészen normálisan zárja le a szélső utakat. Meg amit már írtam, hogy a stunt-okat olyan tessék-lássék módon viszi végig.
Neki szerintem kell az elit segítség, és a sok playmaker körülötte, amit részben a Minkah trade-nek is köszönhetünk. Fitz ugyanis elég hatékonyan szerel open fielden.
több mint 6 éve
Talán mert ennyit tud amennyit játszik. Ha jobb volna mint Dupree sztem már pályán vna.Dupreenek adnék egy család barát szerződést!Csak a tag...idén lényegesen jobb, mint eddig bármikor. De vajon ez az igazi arca? Csak az a baj, hogy anyagilag nem bírnánk. Pedig az ügynöke ilyen idén után olcsó szerződésbe nem fog belemenni. Úgyhogy kapjon valami jó zsíros szerződést valahol, aztán lássuk Ola fejlődik e. Idén Is nagyon dugdossuk.
steelwolf
Klaci79
több mint 6 éve
De, én is úgy emlékszem, most van ötödik éve a ligában.Opció alatt van nem??? Én arra emlékszem, de most meg nem mondom tutira.Ne feledjük viszont, hogy nincs első körünk...nagyon vigyáznunk kell kit és hogyan engedünk el. Dupree idén tag alatt játszik, azaz most sem olcsó, de most van először az az év, amikor talán közelíti az értékét a pénzéhez. Ha többet akar per annum ennél (márpedig egy jó OLB többet keres), akkor nyilván nem fogjuk tudni megtartani. Meglátjuk...Dupreenek adnék egy család barát szerződést!Csak a tag...idén lényegesen jobb, mint eddig bármikor. De vajon ez az igazi arca? Csak az a baj, hogy anyagilag nem bírnánk. Pedig az ügynöke ilyen idén után olcsó szerződésbe nem fog belemenni. Úgyhogy kapjon valami jó zsíros szerződést valahol, aztán lássuk Ola fejlődik e. Idén Is nagyon dugdossuk.
steelwolf
Klaci79
Klemó
Klaci79
Ha reálisak a követelései megtartanám, olyan, mint Woodley volt Harrison mellé, kell a másik oldalra az ember akire fókuszálnak. Abban viszont reménykedem, hogy ha rengeteget kér, akkor nem ugrunk bele.
több mint 6 éve
Opció alatt van nem??? Én arra emlékszem, de most meg nem mondom tutira.Ne feledjük viszont, hogy nincs első körünk...nagyon vigyáznunk kell kit és hogyan engedünk el. Dupree idén tag alatt játszik, azaz most sem olcsó, de most van először az az év, amikor talán közelíti az értékét a pénzéhez. Ha többet akar per annum ennél (márpedig egy jó OLB többet keres), akkor nyilván nem fogjuk tudni megtartani. Meglátjuk...Dupreenek adnék egy család barát szerződést!Csak a tag...idén lényegesen jobb, mint eddig bármikor. De vajon ez az igazi arca? Csak az a baj, hogy anyagilag nem bírnánk. Pedig az ügynöke ilyen idén után olcsó szerződésbe nem fog belemenni. Úgyhogy kapjon valami jó zsíros szerződést valahol, aztán lássuk Ola fejlődik e. Idén Is nagyon dugdossuk.
steelwolf
Klaci79
Klemó
több mint 6 éve
Ne feledjük viszont, hogy nincs első körünk...nagyon vigyáznunk kell kit és hogyan engedünk el. Dupree idén tag alatt játszik, azaz most sem olcsó, de most van először az az év, amikor talán közelíti az értékét a pénzéhez. Ha többet akar per annum ennél (márpedig egy jó OLB többet keres), akkor nyilván nem fogjuk tudni megtartani. Meglátjuk...Dupreenek adnék egy család barát szerződést!Csak a tag...idén lényegesen jobb, mint eddig bármikor. De vajon ez az igazi arca? Csak az a baj, hogy anyagilag nem bírnánk. Pedig az ügynöke ilyen idén után olcsó szerződésbe nem fog belemenni. Úgyhogy kapjon valami jó zsíros szerződést valahol, aztán lássuk Ola fejlődik e. Idén Is nagyon dugdossuk.
steelwolf
Klaci79
több mint 6 éve
Igazából ebben az a szomorú, hogy eszünkbe nem jutott a draft napján egy all round backet hozni, amikor Samuels egy tipikus 3rd down back és persze Connerrel kiegészítik egymást, de Conner nélkül nem megoldás. Folyton eszembe jut a Snell pick, amikor itt mindenki nézett egymásra, hogy miért egy az NFL-hez vélhetően lassú és körülményes backet hozunk, amikor még lehetett volna mást. (vagy, ha nem is mást, akkor még volt bent épkézláb TE.....na mindegy, nem idegesítem magam, de ezen a Snell-Gentry picken azóta is hümmögök...)Hát elég egyértelmű innen. Persze lehet, hogy van valami opció, ha észrevesz valamit, de hogy azt nem vette észre, hogy DeCastro mögött meg vacsorázni is lett volna idő az elég furcsa. Na mindegy, nyilván ezért nem volt csapata két évig, de Samuels-nel meg így is több élet volt benne. Persze neki sem ártott volna ha nem első számúként tér vissza rögtön. A Conner-Samuels tandem szépen muzsikált azon a kb 1 meccsen ahol nem volt valamelyik sérült.Érdemes nézni DeCastro-t ennél a jelenetnél...csodálkozik, hogy miért nem jön mögötte Edmunds...na az hibákat kell kiküszöbölni...Ez most mi? Nem tudta a RB, hogy mi a play?
twitter.com/FarabaughFB/status/1191361372770037765
Klaci79
Jan
Klaci79
Nem igazságos azt gondolom Edmundson elverni a port, mert egy hónapja még azt se gondolta volna, hogy rosteren lesz. Persze igen, ha egy play meg van rajzolva és főleg, ha egy guard húzás van és még FB is van előtted, akkor kövesd vazze.....de persze nem mindenkinek osztott észt az élet.
több mint 6 éve
A Steelers topicban teljesen értelmetlen. Igaza van.Pedig nagyjából egyforma erőt képviselnek, egy kicsit többre tartom Brissettet. Ettől még tarthatod értelmetlennek a beszélgetést.Ennek a beszélgetésnek innentől kezdve nincs sok értelme.Pedig nem.Pedig jobb, mint BrissettHát ja, de azt azért lásd be, hogy Hoyer úgy szállt be a meccsbe, mint kevés QB. Tökéletesen tudta a gameplant és azon felül, hogy a végén a nyomással kevésbé bírkózott meg kíválóan játszott, megkockáztatom, hogy jobban is, mint Brissett. Én erre büszke lennék, vagyis inkább megbecsülném.....az a Minkah INT benne volt a meccsben, és abban a bátor játékban, amit mutatott (nincs a végén elrontható FG, ha nincsenek tökös hívások és dobások), sokkal inkább az a punt ejtés az ami nagyon rosszkor jött nektek, a meccs ott ment cigányútra számotokra.Én nagyon nem bírom Hoyert. Nagy ritkán van egy nagyon jó meccse is, de jön mellá háromszor annyi borzalom. A többi "átlagos jó meccse" meg úgy néz ki mint a tegnapi, hogy dob 2 szép TD-t, aztán dob mellé 1-2 hajtépős INT-et, elfublizza a labdát, nem érzi a zsebet, megzavarodik nyomás alatt, és benyal egy rakat coverage sacket. Időzített bomba. Dícséretére váljon, hogy tegnap "csak a szokásos" volt, nem vesztette el egyedül a meccset. De ettől még big dropoff volt Brissetthez képest is, pedig őt se gondolom egy Mahomesnak nyilván. És ez az offense Reich offense-e, itt egy akármilyen QB képes úgy beszállni, hogy ne nézzen ki Peterman-nak, ezt nem Hoyer, hanem Reich számlájára írom. De mindegy, ez offtopic itt, ez a mi bajunk. A vereséget nem akarom rá fogni, mert bőven volt nagyobb felelőse is neki, mint ő. De túlértékelni se akarom.
Klemó
peterk2005
Wyatt
csi77
Wyatt
csi77
több mint 6 éve
Dupreenek adnék egy család barát szerződést!Csak a tag...idén lényegesen jobb, mint eddig bármikor. De vajon ez az igazi arca? Csak az a baj, hogy anyagilag nem bírnánk. Pedig az ügynöke ilyen idén után olcsó szerződésbe nem fog belemenni. Úgyhogy kapjon valami jó zsíros szerződést valahol, aztán lássuk Ola fejlődik e. Idén Is nagyon dugdossuk.
steelwolf
több mint 6 éve
Dupreenek adnék egy család barát szerződést! Elég jól profitál h Watt egy állat lett!