NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
36
6
2:20, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Tomsulát szerintem emberi tulajdonságai teszik alkalmassá a posztra. Mellé kell egy erős OC és Lord Fangio maradjon DC!
több mint 9 éve
Tomsula, Fangio,Josh McDaniels,Gase,Pep Hamiton,Dan Quinn,Holmgren, Mike Shanahanwww.csnbayarea.com/49ers/top-candidates-replace-harbaugh-49ers-head-coach
Shanahan szememben egy emberi nulla RGIII óta, ettől nem tudok elvonatkoztatni. Fangio maradjon D#guru, McDanielst Denverből talicskán tolták volna el bárhová, és nem biztos, hogy nekünk olyan ember kell aki Brady féle O#-t vezetett, ugyanez igaz Gase és Manning esetére. Pep Nolan alatt pallérozódott, majd Harbaugh mellett volt, nem tudom hogy jó lenne. Quinn sokat tudna segíteni, de Fangioval nem tudom hogy lennének meg, két ekkora D#mágus. Holmgren Walsh ember volt, de sztem ennyi most a pozitívuma és öreg. Tehát marad Tomsula, én is Alabamahoz társulok, őt látnám legszívesebben ezek közül.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
és gr mikor lesz kivágva?gaborik...nem tudtad, mindenki megy csak Roman marad! xD xD xD xD
több mint 9 éve
Full list of top candidates from @JayGlazer: Quinn, Bowles, Tomsula, Austin, Gase, McDaniels, K. Shanahan, MoraHa ezek közül kellene választani, akkor Tomsula vagy Gase, nagy durcásan Quinn (csak mert NFL karrierjét nálunk kezdte)
twitter.com/MikeGarafolo/status/549256103272271872
Fangiot sem zárnám ki, nem megy Jimbo utánpetey
több mint 9 éve
Quinn nem kell nektek! 😊
több mint 9 éve
Full list of top candidates from @JayGlazer: Quinn, Bowles, Tomsula, Austin, Gase, McDaniels, K. Shanahan, Moratwitter.com/MikeGarafolo/status/549256103272271872
Fangiot sem zárnám ki, nem megy Jimbo után
több mint 9 éve
...elég szomorú lennék mindkét esetbenHarbaugh utódjáról már van valami hír/pletyka? Ti kit látnátok szívesen?funkyparducKyle Shanahan és Pep Hamilton az első két név, akit bedobtak 😊baggio
több mint 9 éve
Harbaugh utódjáról már van valami hír/pletyka? Ti kit látnátok szívesen?funkyparducKyle Shanahan és Pep Hamilton az első két név, akit bedobtak 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ha innen meglesz a PO akkor a SB is zsebbengaborikidegenben könnyebbnek tűnik
több mint 9 éve
Vegita
363
2015. brutál.uj OC-vel ez 14-2, ranezesre 😀😀😀 😀😀😀
HOME: Baltimore, Cincinnati, Green Bay, Minnesota, Falcons, Arizona, St. Louis, Seattle
AWAY: Chicago, Cleveland, Detroit, Pittsburgh, Giants, Arizona, St. Louis, Seattlepetey
bármi is lesz ezután, nekem hiányozni fog Jimbo!Gáborigy van. hihetetlen forma. remelem valami hasonloan tuzes edzot talalunk.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
gaborik
514
ha innen meglesz a PO akkor a SB is zsebben
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
2015. brutál.HOME: Baltimore, Cincinnati, Green Bay, Minnesota, Falcons, Arizona, St. Louis, Seattle
AWAY: Chicago, Cleveland, Detroit, Pittsburgh, Giants, Arizona, St. Louis, Seattle
több mint 9 éve
Harbaugh utódjáról már van valami hír/pletyka? Ti kit látnátok szívesen?funkyparducGus Malzahn (Auburn) Alabama szurkolóként is elfogadnám
Kevin Sumlin (TAMU)
több mint 9 éve
red6t6
988
Csak nem lettünk negatívok! 😊Harbaugh-nak hatalmas köszönet az elmúlt szép évekért, és sok sikert Neki a következőkben.
Azt azért valaki elmagyarázhatná nekem, hogy miért nincs pass rush, amikor ilyen gyenge a secondary.
Egyszer értünk oda, amikor nagyon kellett, de végig hagytuk dobálni a qb-t. CB-k továbbra is nagyon harmatosak, hatalmas need. Igaz, most már mi nem az...
Félek egy kicsit a következő szezontól, GO 9ERS!
több mint 9 éve
Josszi
3 366
www.ninersnation.com/2014/12/27/7451455/the-legend-of-frank-gore-how-he-became-the-greatest-against-all-oddsremélem nem utoljára láttam tegnap Niners mezben a megalkuvást nem ismerő játékát... megy megy, nincs sztár alűr csak a mindig győzni vágyás...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
nyerünk....vagy nem.királyság! 😀
Mi akkor is nyerünk, ha kikapunk!Alabama Niners
több mint 9 éve
nyerünk....vagy nem.Mi akkor is nyerünk, ha kikapunk!
több mint 9 éve
Vegita
363
miert, nalunk ki? 😥 😕)Már csak az a kérdéses ki fog nálunk 20 pontot termelni, merthogy az O nem az tuti 😀silent7939Battle of the creeps 😀 20-20 overtime! 😀JossziÉpp olvasgattam a Cardinals hivatalos oldalán, hogy mennyire szidják a 49ers-t. Hát meglátjuk, hogy ki fog győzni ma. A Seahawks-ról már nem is beszélve..Undorító egy népség. Majd ma szépen legyőzük a Cardsot, a Sea kikap a Ramstől. És minden jó lesz.CoolearieHatalmas skalp leszünk 😀silent7939
majd jovore..
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
Josszi
3 366
St 2 return + 2 55+fgMár csak az a kérdéses ki fog nálunk 20 pontot termelni, merthogy az O nem az tuti 😀silent7939Battle of the creeps 😀 20-20 overtime! 😀JossziÉpp olvasgattam a Cardinals hivatalos oldalán, hogy mennyire szidják a 49ers-t. Hát meglátjuk, hogy ki fog győzni ma. A Seahawks-ról már nem is beszélve..Undorító egy népség. Majd ma szépen legyőzük a Cardsot, a Sea kikap a Ramstől. És minden jó lesz.CoolearieHatalmas skalp leszünk 😀silent7939
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Már csak az a kérdéses ki fog nálunk 20 pontot termelni, merthogy az O nem az tuti 😀Battle of the creeps 😀 20-20 overtime! 😀JossziÉpp olvasgattam a Cardinals hivatalos oldalán, hogy mennyire szidják a 49ers-t. Hát meglátjuk, hogy ki fog győzni ma. A Seahawks-ról már nem is beszélve..Undorító egy népség. Majd ma szépen legyőzük a Cardsot, a Sea kikap a Ramstől. És minden jó lesz.CoolearieHatalmas skalp leszünk 😀silent7939