NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
41
6
2:20, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Nehogy vki lemaradjon Helmut írásáról"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Gábor
590
ok, kösziNézz át a Hawks topicbadandemikor jön az az írás Jimről? 😊GáborTomsula, Fangio,Josh McDaniels,Gase,Pep Hamiton,Dan Quinn,Holmgren, Mike ShanahanMiért kell nektek pont a mi edzőnk?
www.csnbayarea.com/49ers/top-candidates-replace-harbaugh-49ers-head-coach
Shanahan szememben egy emberi nulla RGIII óta, ettől nem tudok elvonatkoztatni. Fangio maradjon D#guru, McDanielst Denverből talicskán tolták volna el bárhová, és nem biztos, hogy nekünk olyan ember kell aki Brady féle O#-t vezetett, ugyanez igaz Gase és Manning esetére. Pep Nolan alatt pallérozódott, majd Harbaugh mellett volt, nem tudom hogy jó lenne. Quinn sokat tudna segíteni, de Fangioval nem tudom hogy lennének meg, két ekkora D#mágus. Holmgren Walsh ember volt, de sztem ennyi most a pozitívuma és öreg. Tehát marad Tomsula, én is Alabamahoz társulok, őt látnám legszívesebben ezek közül.diverdoc
Sehogy, Fangio remek D koord, de teljesen más a filozófiája, mint Quinnek
Röviden: Fangio 49 ers D gunshow, Quinn: Hox D kollektív tudat, és a bölcsője a balsój balett
Mai Jim Harbaughról szóló megemlékezésemben kifejtem.
Üdv H.Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Gore is maradni akar, minek menjen el már arra a max. 2 évre máshova, sok értelme nincs, persze a pénzen még lehet különbség a felek között.hát ha Fangio elmegy hozzá sörözni meg horgászni hogy meggyőzze... Gore meg hátha.... kérdés mit kínál neki a Colts pl...JossziMár napok óta mindkét fél azt nyilatkozza közösen képzeli el a jövőt!Nagyon szeretem Goret. Megint 1000+ yardos szezont produkált. A meccss utáni sírása és a nyilatkozata után, majd megszakadt a szívem. Remélem, megtartjuk.diverdocdettó.....
furcsa lesz látni a 21-es nélkül az offenset, és Cowboy nélkül a defenset... :-/Josszi
Cowboy pedig jelen állás szerint visszavonult....lehet még változik a dolog, rajta múlik.Alabama Niners
több mint 9 éve
Josszi
3 366
hát ha Fangio elmegy hozzá sörözni meg horgászni hogy meggyőzze... Gore meg hátha.... kérdés mit kínál neki a Colts pl...Már napok óta mindkét fél azt nyilatkozza közösen képzeli el a jövőt!Nagyon szeretem Goret. Megint 1000+ yardos szezont produkált. A meccss utáni sírása és a nyilatkozata után, majd megszakadt a szívem. Remélem, megtartjuk.diverdocdettó.....
furcsa lesz látni a 21-es nélkül az offenset, és Cowboy nélkül a defenset... :-/Josszi
Cowboy pedig jelen állás szerint visszavonult....lehet még változik a dolog, rajta múlik.Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Nézz át a Hawks topicbamikor jön az az írás Jimről? 😊GáborTomsula, Fangio,Josh McDaniels,Gase,Pep Hamiton,Dan Quinn,Holmgren, Mike ShanahanMiért kell nektek pont a mi edzőnk?
Shanahan szememben egy emberi nulla RGIII óta, ettől nem tudok elvonatkoztatni. Fangio maradjon D#guru, McDanielst Denverből talicskán tolták volna el bárhová, és nem biztos, hogy nekünk olyan ember kell aki Brady féle O#-t vezetett, ugyanez igaz Gase és Manning esetére. Pep Nolan alatt pallérozódott, majd Harbaugh mellett volt, nem tudom hogy jó lenne. Quinn sokat tudna segíteni, de Fangioval nem tudom hogy lennének meg, két ekkora D#mágus. Holmgren Walsh ember volt, de sztem ennyi most a pozitívuma és öreg. Tehát marad Tomsula, én is Alabamahoz társulok, őt látnám legszívesebben ezek közül.diverdoc
Röviden: Fangio 49 ers D gunshow, Quinn: Hox D kollektív tudat, és a bölcsője a balsój balett
Üdv H.Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Gábor
590
mikor jön az az írás Jimről? 😊Tomsula, Fangio,Josh McDaniels,Gase,Pep Hamiton,Dan Quinn,Holmgren, Mike ShanahanMiért kell nektek pont a mi edzőnk?
Üdv H.Helmut Zimmer
több mint 9 éve
A liga legjobb 5 őse, hosszú évek óta. 😕 😕 😕Már napok óta mindkét fél azt nyilatkozza közösen képzeli el a jövőt!Nagyon szeretem Goret. Megint 1000+ yardos szezont produkált. A meccss utáni sírása és a nyilatkozata után, majd megszakadt a szívem. Remélem, megtartjuk.diverdocdettó.....
Elképesztően nagy figurája a sportágnak! Nagyon nagy kár!
több mint 9 éve
Már napok óta mindkét fél azt nyilatkozza közösen képzeli el a jövőt!Nagyon szeretem Goret. Megint 1000+ yardos szezont produkált. A meccss utáni sírása és a nyilatkozata után, majd megszakadt a szívem. Remélem, megtartjuk.diverdocdettó.....
Cowboy pedig jelen állás szerint visszavonult....lehet még változik a dolog, rajta múlik.
több mint 9 éve
Josszi
3 366
www.ninersnation.com/2014/12/29/7463905/jed-york-trent-baalke-press-conference-live-streammár vége van 😊 biztos lesz majd összefoglaló mit mondtakpeteymost megy a York/Baalke sajttáj. elég rendesen grillezik őket az újságírók 😀peteylink plsJosszi
vége 😀 ah... na majd holnap megnézzük mennyit nőtt az orruk
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
már vége van 😊 biztos lesz majd összefoglaló mit mondtakmost megy a York/Baalke sajttáj. elég rendesen grillezik őket az újságírók 😀peteylink plsJosszi
több mint 9 éve
Josszi
3 366
most megy a York/Baalke sajttáj. elég rendesen grillezik őket az újságírók 😀peteylink pls
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 366
most megy a York/Baalke sajttáj. elég rendesen grillezik őket az újságírók 😀peteyha a köv szezon negatív lesz a csapatépítés miatt lehet barbecue lesz belőlük... tudom tudom egy éra vége... stb stb... 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Végre valami jót hallok Romanról 😀Roman is megy Michiganbe 😊baggioGyorsabb voltál
😀😀
Már be is van hűtve a pezsipetey
több mint 9 éve
most megy a York/Baalke sajttáj. elég rendesen grillezik őket az újságírók 😀
több mint 9 éve
Roman is megy Michiganbe 😊 Fangio nem, mert D.J. Durkin lesz ott a DC-jebaggioTudsz te jó hírt is irni 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Roman is megy Michiganbe 😊baggioGyorsabb voltál
😀😀
Már be is van hűtve a pezsi
több mint 9 éve
Roman is megy Michiganbe 😊 Fangio nem, mert D.J. Durkin lesz ott a DC-je
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Lsd feljebb! 😊Tomsula, Fangio,Josh McDaniels,Gase,Pep Hamiton,Dan Quinn,Holmgren, Mike ShanahanMiért kell nektek pont a mi edzőnk?
Üdv H.Helmut Zimmer
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Tomsula, Fangio,Josh McDaniels,Gase,Pep Hamiton,Dan Quinn,Holmgren, Mike ShanahanMiért kell nektek pont a mi edzőnk?
Üdv H.
több mint 9 éve
szerintem csak jó emlékeik vannak róla a 49ers fanoknak, mind Frisco DC-ként, mind a riválisnál művelt dolgokért 😊Ne ijesztgesd őket:pdandeés egyetemről van hc esélyes? vagy abban nem is gondolkoznak?gaborikrégi jó ismerősötök, Jim Mora Jr. (UCLA)baggio
Carrollhoz hasonló ívet írhatna le a pályafutása, gondolom ezt se bánnák errefelé
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ne ijesztgesd őket:pés egyetemről van hc esélyes? vagy abban nem is gondolkoznak?gaborikrégi jó ismerősötök, Jim Mora Jr. (UCLA)baggio
több mint 9 éve
és egyetemről van hc esélyes? vagy abban nem is gondolkoznak?gaborikrégi jó ismerősötök, Jim Mora Jr. (UCLA)
---
több mint 9 éve
Josszi
3 366
Nagyon szeretem Goret. Megint 1000+ yardos szezont produkált. A meccss utáni sírása és a nyilatkozata után, majd megszakadt a szívem. Remélem, megtartjuk.diverdocdettó.....
furcsa lesz látni a 21-es nélkül az offenset, és Cowboy nélkül a defenset... :-/
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
gaborik
514
és egyetemről van hc esélyes? vagy abban nem is gondolkoznak?
| nincs itt semmi beszoptad |