NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Baalke számít Gore-ra 2015-ben is, biztosan kap valamilyen ajánlatot a csapattól.
több mint 9 éve
Mindenkinek kellemes Ünnepeket kívánok!
több mint 9 éve
Minden niners szurkernek nagyon boldog, áldott Karácsonyt kívánok egy friscoi képpel és ezzel az orvostudomány-mikrobiológia sefítségével gombákból "rajzolt" karácsonyfával
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
www.49ers.com/video/videos/Micd-Up-Dontae-Johnson-vs-Chargers/0418c845-7f7c-461b-b70c-daacdbfcccaaDontae Johnson is egy mókás figura 😊 nagy arc
Minden kedves 9ers szurkernek Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
több mint 9 éve
hát Iupati egy vicc hogy bekerült. akkor már sokkal inkább Borland vagy Bethea.
több mint 9 éve
Vegita
363
Remélem azért nem megy el a Michiganhez..Bár most az előbb arról is olvastam, hogy Baalke elmondta a sajtónak hogy már meg is eggyezett a Michiganel..CoolearieJohn, teso is lenyilatkozta, hogy Jimbo mar dontott es dobbant.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
Montana
635
Staley és Iupati Pr Bowler lett.Közben Jimbo alàírt egy 8 èves kontaktot ,így õ tuti nem jön 😊
Sajnos ez sokat elmond a Pro Bowl jelentőségéről, és komolyságáról.
Egyiküknek sem volt jó szezonja, Staley még hagyján, de Iupati......
Idei gyenge teljesítménye ellenére én örülnék, ha hosszabbítanánk Iupatival, mert előtte tényleg All-Pro szezonokat hozott.Alabama Niners
több mint 9 éve
Staley és Iupati Pr Bowler lett.Sajnos ez sokat elmond a Pro Bowl jelentőségéről, és komolyságáról.
Egyiküknek sem volt jó szezonja, Staley még hagyján, de Iupati......
Idei gyenge teljesítménye ellenére én örülnék, ha hosszabbítanánk Iupatival, mert előtte tényleg All-Pro szezonokat hozott.
több mint 9 éve
Biztos komoly lehet az az FO szakmai munka, amelyből egy olyan statement jön ki hogy olyan fiatal tehetséges off coordokat néznek kívülről vezetőedző posztra, aki visszaállítja Kopernikusz fejlődését a megfelelő pályára,...nem olvastam, mit írt Rapoport?
(Lásd. in Rapoport ma az Nfl.comon)
Ez legalább olyan szofisztikált cél, hogy mindegy, csak legyen tapasztalata Pete Caroll legyőzésében 😕 Nem örömkönnyek, mert a hoxnak kell egy erős rivalry. Nem szeretm a Patst, nem szerete a Jetst, Miami csak csak, Arizona csak csak, de a Ninerst kedvelem, és nem örülök, hogy túristák hoznak döntéseket.
Persze majd a HC ácsolgatja Kaep fejlődését, a többi 52 meg a ps tagjai meg majd jól ellesznek. Vagy mégsem, azokkal majd ellfoglalkozgatnak a koordinátorok, hiszen ők felenek a stratégiáért, az arculatért, az öltözőért, a szervezetért a... gameplanért, ja mégsem az a vezetőedző.
Ha Rapoportnak tényleg ilyet mondott valaki a 9ers főhadiszállásán, akkor kimaxolta az inkompetencia métert, és sokkal nagyobb gondotok van, mint Jim Harbaugh!!! 😕 😕 😕Helmut Zimmer
azt már tudjuk, hogy a FO-ban valmi nem kerek. valakinek túl közel ül a tűzhöz és az szítja a feszkót szerintem. nem Baalke, mert ő azért megvolt Jimboval. azt sutyorogják Paraag Marathe az, a team president..
amúgy ha Josh Mcd jönne OC-nak azt nem bánnám, de kell egy tökös HC, aki élvezets futballt csinál, mert ez nem az amit láttunk idén. tudja outcoacholni a divízió edzőit, ne csak nézzen mint hal a szatyorban. 2. félidő valaki?
szóval nem egyszerű, de ha Chip Kelly meg tudta csinálni akkor nekünk is tudni kell.
kérdés hogy mit akar a FO, bólogató Jánost, vagy Vic Fangio-féle őszinte tiszta no bullshit embert...
több mint 9 éve
Biztos komoly lehet az az FO szakmai munka, amelyből egy olyan statement jön ki hogy olyan fiatal tehetséges off coordokat néznek kívülről vezetőedző posztra, aki visszaállítja Kopernikusz fejlődését a megfelelő pályára,... (Lásd. in Rapoport ma az Nfl.comon)
Ez legalább olyan szofisztikált cél, hogy mindegy, csak legyen tapasztalata Pete Caroll legyőzésében 😕 Nem örömkönnyek, mert a hoxnak kell egy erős rivalry. Nem szeretm a Patst, nem szerete a Jetst, Miami csak csak, Arizona csak csak, de a Ninerst kedvelem, és nem örülök, hogy túristák hoznak döntéseket.
Persze majd a HC ácsolgatja Kaep fejlődését, a többi 52 meg a ps tagjai meg majd jól ellesznek. Vagy mégsem, azokkal majd ellfoglalkozgatnak a koordinátorok, hiszen ők felenek a stratégiáért, az arculatért, az öltözőért, a szervezetért a... gameplanért, ja mégsem az a vezetőedző.
Ha Rapoportnak tényleg ilyet mondott valaki a 9ers főhadiszállásán, akkor kimaxolta az inkompetencia métert, és sokkal nagyobb gondotok van, mint Jim Harbaugh!!! 😕 😕 😕
több mint 9 éve
Remélem azért nem megy el a Michiganhez..Bár most az előbb arról is olvastam, hogy Baalke elmondta a sajtónak hogy már meg is eggyezett a Michiganel..CoolearieAmúgy jó döntés a Michigan, igaz rizikós, de meg tudja oldani szerintem.
Az egyik legnagyobb háttérrel rendelkező egyetemi csapat, 100 ezer+ néző minden meccsen. Az elmúlt éveik nem úgy sikerültek, ahogy szerették volna, oda is egy új impulzusra van szükség, majd Jim megadja. QB-k terén nagyon szenvedtek, Jim tapasztalata jól jön majd oda.
több mint 9 éve
Remélem azért nem megy el a Michiganhez..Bár most az előbb arról is olvastam, hogy Baalke elmondta a sajtónak hogy már meg is eggyezett a Michiganel..
több mint 9 éve
Egy érdekes cikk arról, hogy Jim mögött mennyire szükséges Baalke vagy sem:ugh, Grant és Lowell Cohnt felejtsétek el. Kawakamit is. szörnyűek.
49ers.pressdemocrat.com/49ers-gm-trent-baalke-pass-fail/
Azért írnak benne jókat 😀Csiriba
Maiocco/Barrows a top2 akik értik is mit írnak, és van mögötte tudás.
több mint 9 éve
Egy érdekes cikk arról, hogy Jim mögött mennyire szükséges Baalke vagy sem:49ers.pressdemocrat.com/49ers-gm-trent-baalke-pass-fail/
Azért írnak benne jókat 😀
több mint 9 éve
Seifert 😊Neked még csak az első edződ, és Mariuccival kezdtem....Alabama NinersJosszi, látom nagyon kiállsz Jim mellett. Az eredményei önmagáért beszélnek, viszont a kudarcai is. Óriásit lendített a csapaton, és csak egy pici hiányzott, hogy a csúcsra érjünk vele. Sajnos ennek az esélye vele már minimális, az ok, hogy miért, nem tudom, de a csapat (legalábbis nagy része) kifarolt mögüle. Emiatt a jövőnk vele már nem lehet sikeres. Új impulzusok kellenek, hogy a csapat visszatérjen arra az útra ami csúcs felé vezet. Biztosan hibázott Ő is, és ugyanúgy az is 100%, hogy sok játékos hibázott még nagyobbat nála is. A csapatot nem lehet alóla kicserélni teljesen, még akkor sem ha Ő hibátlan lenne. Egy kisebbfajta újraépítés kell, egy módosított koncepció, ami esélyt adhat újabb SB-re. Aztán persze ez nem garancia, ha lecseréljük és jön más azzal majd meglesz. Véleményem szerint pedig vele már nem jönne össze.Ertem mit akarsz mondani, es az erveket is. De ugy erzem ezt a szezont igy felaldoztak a sok furkalodassal York es Baalke reven. Nem volt egy fair tortenet, es megosztotta a csapatot. Kivancsi vagyok mit hoz egy uj edzo es mit tud kovacsolni a gardabol... igen kialltam mellette mert ugy ereztem tobben is hatbaszurtak es mert attol a naptol kovettem a csapatot napi szinten amikor o idekerult... tehat emocionalisan ia erinte vagyok 😀Josszi
Kérdés a keretet mennyire tudjuk egyben tartani, ki az aki jön, mennyi sérültünk lesz.
Kell a remény a szurkolóknak a következő szezonra, és ezt most az edzőváltás fogja lendíteni tovább.Alabama Niners
amúgy itt egy jó slideshow hol törhetett el a dolog több helyen. blog.sfgate.com/49ers/2014/12/23/top-10-reasons-jim-harbaughs-relationship-with-the-49ers-soured/
több mint 9 éve
Neked még csak az első edződ, és Mariuccival kezdtem....Josszi, látom nagyon kiállsz Jim mellett. Az eredményei önmagáért beszélnek, viszont a kudarcai is. Óriásit lendített a csapaton, és csak egy pici hiányzott, hogy a csúcsra érjünk vele. Sajnos ennek az esélye vele már minimális, az ok, hogy miért, nem tudom, de a csapat (legalábbis nagy része) kifarolt mögüle. Emiatt a jövőnk vele már nem lehet sikeres. Új impulzusok kellenek, hogy a csapat visszatérjen arra az útra ami csúcs felé vezet. Biztosan hibázott Ő is, és ugyanúgy az is 100%, hogy sok játékos hibázott még nagyobbat nála is. A csapatot nem lehet alóla kicserélni teljesen, még akkor sem ha Ő hibátlan lenne. Egy kisebbfajta újraépítés kell, egy módosított koncepció, ami esélyt adhat újabb SB-re. Aztán persze ez nem garancia, ha lecseréljük és jön más azzal majd meglesz. Véleményem szerint pedig vele már nem jönne össze.Ertem mit akarsz mondani, es az erveket is. De ugy erzem ezt a szezont igy felaldoztak a sok furkalodassal York es Baalke reven. Nem volt egy fair tortenet, es megosztotta a csapatot. Kivancsi vagyok mit hoz egy uj edzo es mit tud kovacsolni a gardabol... igen kialltam mellette mert ugy ereztem tobben is hatbaszurtak es mert attol a naptol kovettem a csapatot napi szinten amikor o idekerult... tehat emocionalisan ia erinte vagyok 😀Josszi
Kérdés a keretet mennyire tudjuk egyben tartani, ki az aki jön, mennyi sérültünk lesz.
Kell a remény a szurkolóknak a következő szezonra, és ezt most az edzőváltás fogja lendíteni tovább.Alabama Niners
több mint 9 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/11479/report-aldon-smith-drinking-with-ray-mcdonaldJo jo ertem en na... 😀Josszi, látom nagyon kiállsz Jim mellett. Az eredményei önmagáért beszélnek, viszont a kudarcai is. Óriásit lendített a csapaton, és csak egy pici hiányzott, hogy a csúcsra érjünk vele. Sajnos ennek az esélye vele már minimális, az ok, hogy miért, nem tudom, de a csapat (legalábbis nagy része) kifarolt mögüle. Emiatt a jövőnk vele már nem lehet sikeres. Új impulzusok kellenek, hogy a csapat visszatérjen arra az útra ami csúcs felé vezet. Biztosan hibázott Ő is, és ugyanúgy az is 100%, hogy sok játékos hibázott még nagyobbat nála is. A csapatot nem lehet alóla kicserélni teljesen, még akkor sem ha Ő hibátlan lenne. Egy kisebbfajta újraépítés kell, egy módosított koncepció, ami esélyt adhat újabb SB-re. Aztán persze ez nem garancia, ha lecseréljük és jön más azzal majd meglesz. Véleményem szerint pedig vele már nem jönne össze.mint már feszegettük, az elmúlt 4 év alatt offenz oldalon alig tudtunk kijönni a 20-ból rankingban. sajnos Jimbo focija unalmas, konzervatív, ám eredményes volt egy ideig. aztán megakadt a tű.
ezért kell új impulzus, mert ez a keret adott kis módosítással bőven több PO runra.
közben Aldumb barátunk megint hírben van. állítólag együtt szűrtek McDonalddal. ekkora idiótát, próbaidőn van és nekiáll inni. fafej..petey
Ne bassz.... hol olvastad forum? Mit csinalt mar megint???Josszi
közben azt mondja az ügynöke, hogy nem ivott, és akkor a héten 2x tesztelték. hát RayMac háza elég érdekes sztoriknak ad otthont eddig..Aldon fiam légy észnél
több mint 9 éve
Montana
635
Hello srácok!De õ biztos tudnà a LOB cover 3 ellensszerèt :p
Jason Cole (NFL insider) szerint Dan Quinn is a HC jelöltek között.
Mondjuk érdekes lenne. Szerinttem nem jó ötlet.
😊Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Hello srácok!Jason Cole (NFL insider) szerint Dan Quinn is a HC jelöltek között.
Mondjuk érdekes lenne. Szerinttem nem jó ötlet.
😊
több mint 9 éve
Josszi
3 366
Jo jo ertem en na... 😀Josszi, látom nagyon kiállsz Jim mellett. Az eredményei önmagáért beszélnek, viszont a kudarcai is. Óriásit lendített a csapaton, és csak egy pici hiányzott, hogy a csúcsra érjünk vele. Sajnos ennek az esélye vele már minimális, az ok, hogy miért, nem tudom, de a csapat (legalábbis nagy része) kifarolt mögüle. Emiatt a jövőnk vele már nem lehet sikeres. Új impulzusok kellenek, hogy a csapat visszatérjen arra az útra ami csúcs felé vezet. Biztosan hibázott Ő is, és ugyanúgy az is 100%, hogy sok játékos hibázott még nagyobbat nála is. A csapatot nem lehet alóla kicserélni teljesen, még akkor sem ha Ő hibátlan lenne. Egy kisebbfajta újraépítés kell, egy módosított koncepció, ami esélyt adhat újabb SB-re. Aztán persze ez nem garancia, ha lecseréljük és jön más azzal majd meglesz. Véleményem szerint pedig vele már nem jönne össze.mint már feszegettük, az elmúlt 4 év alatt offenz oldalon alig tudtunk kijönni a 20-ból rankingban. sajnos Jimbo focija unalmas, konzervatív, ám eredményes volt egy ideig. aztán megakadt a tű.
ezért kell új impulzus, mert ez a keret adott kis módosítással bőven több PO runra.
közben Aldumb barátunk megint hírben van. állítólag együtt szűrtek McDonalddal. ekkora idiótát, próbaidőn van és nekiáll inni. fafej..petey
Ne bassz.... hol olvastad forum? Mit csinalt mar megint???
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 366
Josszi, látom nagyon kiállsz Jim mellett. Az eredményei önmagáért beszélnek, viszont a kudarcai is. Óriásit lendített a csapaton, és csak egy pici hiányzott, hogy a csúcsra érjünk vele. Sajnos ennek az esélye vele már minimális, az ok, hogy miért, nem tudom, de a csapat (legalábbis nagy része) kifarolt mögüle. Emiatt a jövőnk vele már nem lehet sikeres. Új impulzusok kellenek, hogy a csapat visszatérjen arra az útra ami csúcs felé vezet. Biztosan hibázott Ő is, és ugyanúgy az is 100%, hogy sok játékos hibázott még nagyobbat nála is. A csapatot nem lehet alóla kicserélni teljesen, még akkor sem ha Ő hibátlan lenne. Egy kisebbfajta újraépítés kell, egy módosított koncepció, ami esélyt adhat újabb SB-re. Aztán persze ez nem garancia, ha lecseréljük és jön más azzal majd meglesz. Véleményem szerint pedig vele már nem jönne össze.Ertem mit akarsz mondani, es az erveket is. De ugy erzem ezt a szezont igy felaldoztak a sok furkalodassal York es Baalke reven. Nem volt egy fair tortenet, es megosztotta a csapatot. Kivancsi vagyok mit hoz egy uj edzo es mit tud kovacsolni a gardabol... igen kialltam mellette mert ugy ereztem tobben is hatbaszurtak es mert attol a naptol kovettem a csapatot napi szinten amikor o idekerult... tehat emocionalisan ia erinte vagyok 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi, látom nagyon kiállsz Jim mellett. Az eredményei önmagáért beszélnek, viszont a kudarcai is. Óriásit lendített a csapaton, és csak egy pici hiányzott, hogy a csúcsra érjünk vele. Sajnos ennek az esélye vele már minimális, az ok, hogy miért, nem tudom, de a csapat (legalábbis nagy része) kifarolt mögüle. Emiatt a jövőnk vele már nem lehet sikeres. Új impulzusok kellenek, hogy a csapat visszatérjen arra az útra ami csúcs felé vezet. Biztosan hibázott Ő is, és ugyanúgy az is 100%, hogy sok játékos hibázott még nagyobbat nála is. A csapatot nem lehet alóla kicserélni teljesen, még akkor sem ha Ő hibátlan lenne. Egy kisebbfajta újraépítés kell, egy módosított koncepció, ami esélyt adhat újabb SB-re. Aztán persze ez nem garancia, ha lecseréljük és jön más azzal majd meglesz. Véleményem szerint pedig vele már nem jönne össze.mint már feszegettük, az elmúlt 4 év alatt offenz oldalon alig tudtunk kijönni a 20-ból rankingban. sajnos Jimbo focija unalmas, konzervatív, ám eredményes volt egy ideig. aztán megakadt a tű.
közben Aldumb barátunk megint hírben van. állítólag együtt szűrtek McDonalddal. ekkora idiótát, próbaidőn van és nekiáll inni. fafej..