San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért messze nem annyira mint a GB kék-sárgája vagy a Steelers darázsmeze.Hát, szerintem ez kurvaszar lett..Nem a 49ers színe ez..(snapchaten mutatták meg a követőinek)Szörnyűhe7edik
Coolearie
Pécs és Honvéd szurkolóknak biztosan tetszik. Nekem bejön! Ha lehet be is szerzek egyet!
több mint 10 éve
Hát, szerintem ez kurvaszar lett..Nem a 49ers színe ez..(snapchaten mutatták meg a követőinek)Szörnyű
Coolearie

több mint 10 éve
Hát, szerintem ez kurvaszar lett..Nem a 49ers színe ez..(snapchaten mutatták meg a követőinek)piros-fekete a legjobb szinkombináció! (szerintem 😊 )
Coolearie
több mint 10 éve
Philip Wheeler ex-Dolphins érkezett 1 évre
több mint 10 éve
Hát, szerintem ez kurvaszar lett..Nem a 49ers színe ez..(snapchaten mutatták meg a követőinek)
több mint 10 éve
Boone megint full kretént nyommenjen, aztán majd úgy jár mint Goldson meg a többiek...
nincs edzésen és trédet is akarna
www.csnbayarea.com/49ers/source-boone-skip-49ers-voluntary-activities
hadd menjenpetey
több mint 10 éve
www.49ers.com/video/videos/The-Remix-2015-Minicamp-Practices/961605f5-b2f3-462f-801a-53d08facc624FOCI! VD! BOWMAN! ááá de hiányzott! 😀
több mint 10 éve
Kicsit unalmas már, tényleg eltrédelhetnénk. Mit kaphatunk érte, egy 5., vagy 6. kört?
több mint 10 éve
Boone megint full kretént nyomnincs edzésen és trédet is akarna
www.csnbayarea.com/49ers/source-boone-skip-49ers-voluntary-activities
hadd menjen
több mint 10 éve
Ha olyan játékok lesznek az új OC alatt, amiben otthonosan tud mozogni, akkor nem lesz gond.
több mint 10 éve
Lehet, hogy a dobó mozdulata szebb lett, de engem inkább az érdekel, hogy fejben mennyit fejlődött. 😊

több mint 10 éve
Nálam hozzáértőbbek, tényleg szignifikáns a különbség tavalyhoz képest Kaep mozgásában?A lábmunkája még mindig érdekes de a dobó mozdulata tényleg kiforrottabb, egyenletesebb.
www.csnbayarea.com/49ers/49ers-kaepernick-flashes-new-re-tooled-throwing-motiondankodavid

több mint 10 éve
Nálam hozzáértőbbek, tényleg szignifikáns a különbség tavalyhoz képest Kaep mozgásában?www.csnbayarea.com/49ers/49ers-kaepernick-flashes-new-re-tooled-throwing-motion
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
1/15-öt ebből a CB felhozatalból senki sem ér, bár ettől függetlenül lehet waynes-t hamarabb is elviszik...nálam az első kör lehetőség szerint valahogy így nézne ki, kicsit elrugaszkodva a talajtól de azért reális kereteken belül::
1. scherff
2. devante parker
3. DGB
4. shelton
ha ők kimennek és náluk jobb opció nincs(leginkább WR poszton) akkor viszont lefelé cserélnék, és inkább a keret mélységét bővíteném
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 10 éve
Ha bent lesz Waynes, remélem, hogy rámegyünk, az első 3 körben minimum az egyikben muszáj hozni valakit oda, aki azonnal játszhat, jelenleg nálam egyértelműen a legnagyobb need. Igazából egy CB-WR-ILB első 3 körrel ki is lennék békülve, de ha a másodikban jönne corner DGB miatt, azzal is elvagyok, de könyörgöm, idén valahol elöl húzzunk CB-t.revalidálom az álláspontom, nem vinném Armsteadet első körben 😊 inkább projekt playa ő. nekünk most azonnali impact ember kell. ha visszatrédelünk 30-31re és ot lesz akkor ok addig reach.Szerintem Sheltonnal vagy Malcom Brownnal nem járnánk rosszul, más kérdés, hogy 1/15-re megéri-e őket választani. Sheltont igen, de WR kellene az első körben. Bízom benne, hogy esetleg Parker még elérhető lesz, ha nem, jöjjön DGB.SFGaben
Coates rendben is van a 2. körre de csak ha Ty Montgomery nincs ott.
amúgy felpattantam a DGB bandwagonra 😀petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Szerintem Sheltonnal vagy Malcom Brownnal nem járnánk rosszul, más kérdés, hogy 1/15-re megéri-e őket választani. Sheltont igen, de WR kellene az első körben. Bízom benne, hogy esetleg Parker még elérhető lesz, ha nem, jöjjön DGB.Zierlein 7 körös mock draftja:revalidálom az álláspontom, nem vinném Armsteadet első körben 😊 inkább projekt playa ő. nekünk most azonnali impact ember kell. ha visszatrédelünk 30-31re és ot lesz akkor ok addig reach.
San Francisco 49ers
Round 1 (15): Arik Armstead, DE, Oregon
Round 2 (46): Sammie Coates, WR, Auburn
Round 3 (79): Jamil Douglas, G, Arizona State
Round 4 (126): Craig Mager, CB, Texas State
Round 4 (132): Taiwan Jones, ILB, Michigan State
Round 5 (151): Tyler Kroft, TE, Rutgers
Round 6 (190): Matt Jones, RB, Florida
Round 7 (246): Ben Beckwith, G, Mississippi State
Round 7 (254): Taylor Heinicke, QB, Old DominionSFGaben
amúgy felpattantam a DGB bandwagonra 😀petey
több mint 10 éve
Zierlein 7 körös mock draftja:revalidálom az álláspontom, nem vinném Armsteadet első körben 😊 inkább projekt playa ő. nekünk most azonnali impact ember kell. ha visszatrédelünk 30-31re és ot lesz akkor ok addig reach.
San Francisco 49ers
Round 7 (254): Taylor Heinicke, QB, Old DominionSFGaben
amúgy felpattantam a DGB bandwagonra 😀
több mint 10 éve
szerintetek Brandon Thomas mit fog nyújtani ha kezdő lesz?JossziHosszabb távon megoldás lesz. Jövőre 95%, hogy Boone is elmegy, így kelleni fog egy G draftolása is akár már idén. AJ Cann vagy Tomlinson 2. körben hozható. Nálunk kiemelten fontos a támadó fal minősége.
EL drafton 2/19-re AJ Cann-t draftoltam, pedig nálam még Iupati SF játékos és Boone is megvan., de BrandonThomas nem nálam van.
több mint 10 éve
Zierlein 7 körös mock draftja:San Francisco 49ers
Round 7 (254): Taylor Heinicke, QB, Old Dominion
több mint 10 éve
szerintetek Brandon Thomas mit fog nyújtani ha kezdő lesz?JossziSzerintem nem lesz rossz, ő egyébként OT-t is tud játszani. Pears lesz az ellenfele a posztért vívott harcban.
petey