San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
na ez jó kérdés. ha ott maradunk 15-re, én vagy DL vagy WR - Armstead vagy DGB/ParkerLegjobb az lenne, ha valamelyiküket egy letrade után sikerülne. Persze akkor Parker esélytelen. De Armstead talán, DGB jó eséllyel
petey
több mint 10 éve
na ez jó kérdés. ha ott maradunk 15-re, én vagy DL vagy WR - Armstead vagy DGB/ParkerHa már draft, melyik posztra húznál első körben?SFGabenazért várjuk meg a draftot meg a TC-t 😊peteyinstagram.com/p/1d6Dn9tBFf/LOL SWAG YOLO 😀
ezt a Kapot szeretjük 😀 #swag
You know it's gone be a long night if the QB is running you over. #ManDown Kaps reaction when coach advised him to slide "they too little, coach" then the meeting proceeded. lolpetey
rajta sok fog múlni, mert idáig nem igazán minőségi cserék sikerültek a távozók helyett... sajnos, mert ez így egyelőre nálam a 6-10 szezont vetíti előre... de cáfoljanak rám a srácokJosszi
szerda éjjel 2-kor megtudjuk kiket és mikor fogunk otthon és idegenben ripityára verni 😀
több mint 10 éve
Az új játékosok mezszámai:WR Jerome Simpson – 14
RB Reggie Bush – 23
CB Shareece Wright - 29
RB Jarryd Hayne – 38
LB Nick Bellore – 50
LB Desmond Bishop – 51
G/T Erik Pears – 71
DT Darnell Dockett – 90
Note: Defensive lineman Glenn Dorsey, the previous owner of the number 90,
will select a uniform number at a later date.
Defensive lineman Kaleb Ramsey has changed his uniform to number 68.
több mint 10 éve
Ha már draft, melyik posztra húznál első körben?azért várjuk meg a draftot meg a TC-t 😊peteyinstagram.com/p/1d6Dn9tBFf/LOL SWAG YOLO 😀
You know it's gone be a long night if the QB is running you over. #ManDown Kaps reaction when coach advised him to slide "they too little, coach" then the meeting proceeded. lolpetey
rajta sok fog múlni, mert idáig nem igazán minőségi cserék sikerültek a távozók helyett... sajnos, mert ez így egyelőre nálam a 6-10 szezont vetíti előre... de cáfoljanak rám a srácokJosszi
több mint 10 éve
azért várjuk meg a draftot meg a TC-t 😊instagram.com/p/1d6Dn9tBFf/LOL SWAG YOLO 😀
több mint 10 éve
instagram.com/p/1d6Dn9tBFf/LOL SWAG YOLO 😀
rajta sok fog múlni, mert idáig nem igazán minőségi cserék sikerültek a távozók helyett... sajnos, mert ez így egyelőre nálam a 6-10 szezont vetíti előre... de cáfoljanak rám a srácok
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Alex Boone ellentmondásba keveredett saját magával. Talán jobb lett volna, ha csöndben marad %/talán igen... főleg a tavalyi holdout és a kíváló teljesítménye miatt... ott a pont
www.csnbayarea.com/49ers/49ers-boone-harbaugh-wore-out-his-welcomeSFGaben
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Alex Boone ellentmondásba keveredett saját magával. Talán jobb lett volna, ha csöndben marad %/ www.csnbayarea.com/49ers/49ers-boone-harbaugh-wore-out-his-welcome
több mint 10 éve
Mert a Rájdersz olyannyira jól halad..😀😀😀Látván, hogy a 49ers franchise merre tart, én ezt nem erőltetném inkább. 😊Amadeus91csak azért nem írtam, hogy vége a pályafutásának, mert 1 évre írta aláAlabama NinersCrabtree Raider lett 1 évre 5 misiért.Alabama NinersMegy a süllyesztőbe... jövőre majd jó ócsóért el lehet vinni 😀silent7939
több mint 10 éve
Ezt vártam már, hogy visszajöjjön az önbizalma. Szerintem egy teljesen más Kaep lesz az idén a pályán, a pozitív értelemben véve.
több mint 10 éve
instagram.com/p/1d6Dn9tBFf/ezt a Kapot szeretjük 😀 #swag
You know it's gone be a long night if the QB is running you over. #ManDown Kaps reaction when coach advised him to slide "they too little, coach" then the meeting proceeded. lol
több mint 10 éve
jövő héten elvileg jön a menetrend. ki mit tippel mennyi prime time meccsünk lesz? én egy 4-5-öt.4-5 körül tippelnék én is. Combos kis menetrendünk lesz 😛
Seahawks/Cards/Rams-ból tuti, Chicago a régi játékosaink, edzőink miatt, Packers mert már ki tudja mióta ütjük őket 😛 és Pittsburghpetey
több mint 10 éve
jövő héten elvileg jön a menetrend. ki mit tippel mennyi prime time meccsünk lesz? én egy 4-5-öt. Seahawks/Cards/Rams-ból tuti, Chicago a régi játékosaink, edzőink miatt, Packers mert már ki tudja mióta ütjük őket 😛 és Pittsburgh
több mint 10 éve
Előre sose igyál a medve bőrére!CsiribaLátván, hogy a 49ers franchise merre tart, én ezt nem erőltetném inkább. 😊Amadeus91csak azért nem írtam, hogy vége a pályafutásának, mert 1 évre írta aláAlabama NinersCrabtree Raider lett 1 évre 5 misiért.Alabama NinersMegy a süllyesztőbe... jövőre majd jó ócsóért el lehet vinni 😀silent7939
több mint 10 éve
Előre sose igyál a medve bőrére!Látván, hogy a 49ers franchise merre tart, én ezt nem erőltetném inkább. 😊Amadeus91csak azért nem írtam, hogy vége a pályafutásának, mert 1 évre írta aláAlabama NinersCrabtree Raider lett 1 évre 5 misiért.Alabama NinersMegy a süllyesztőbe... jövőre majd jó ócsóért el lehet vinni 😀silent7939
több mint 10 éve
Annak ellenére, hogy sokan másképp gondolják nekem sokkal jobb érzéseim vannak az eddig történtek alapján, mint tavaly. Szerintem nem leszünk rosszak, egységesebb csapatunk lesz. Sok fiatal játékosnak itt lesz a lehetőség, felelősség kerül rájuk, ez pozitívan hathat rájuk. Crabtree attitűdje szerintem csak ártott volna.
több mint 10 éve
hát fejtsd ki bővebben légyszíves 😊 de ezt mindenképp tweeteld ki neki 😛Látván, hogy a 49ers franchise merre tart, én ezt nem erőltetném inkább. 😊Amadeus91csak azért nem írtam, hogy vége a pályafutásának, mert 1 évre írta aláAlabama NinersCrabtree Raider lett 1 évre 5 misiért.Alabama NinersMegy a süllyesztőbe... jövőre majd jó ócsóért el lehet vinni 😀silent7939
www.facebook.com/pages/Oakland-Raiders-Training-Camp/267326046614176?rf=103025273092732
több mint 10 éve
azt senki sem tudja pontosan merre tart a franchise, csak az általános negatív vélemények szerint tart arra amire utalszLátván, hogy a 49ers franchise merre tart, én ezt nem erőltetném inkább. 😊Amadeus91csak azért nem írtam, hogy vége a pályafutásának, mert 1 évre írta aláAlabama NinersCrabtree Raider lett 1 évre 5 misiért.Alabama NinersMegy a süllyesztőbe... jövőre majd jó ócsóért el lehet vinni 😀silent7939
több mint 10 éve
Látván, hogy a 49ers franchise merre tart, én ezt nem erőltetném inkább. 😊csak azért nem írtam, hogy vége a pályafutásának, mert 1 évre írta aláAlabama NinersCrabtree Raider lett 1 évre 5 misiért.Alabama NinersMegy a süllyesztőbe... jövőre majd jó ócsóért el lehet vinni 😀silent7939
több mint 10 éve
emlékezzünk meg erre is, ahogy Crabtree apuka megnyilvánul a DHB pick után 😀 priceless 😀 1 perctőlszóval akkor hello compensatory pick
több mint 10 éve
csak azért nem írtam, hogy vége a pályafutásának, mert 1 évre írta aláCrabtree Raider lett 1 évre 5 misiért.Alabama NinersMegy a süllyesztőbe... jövőre majd jó ócsóért el lehet vinni 😀silent7939
több mint 10 éve
Crabtree Raider lett 1 évre 5 misiért.Alabama NinersMegy a süllyesztőbe... jövőre majd jó ócsóért el lehet vinni 😀
több mint 10 éve
Crabtree Raider lett 1 évre 5 misiért.
több mint 10 éve
Holnap Paul Dawson jön vizitre, és a hírek szerint McKinney is jön még. Nem lepődnék meg, ha második körben valamelyikük, vagy S.Anthony jönne a drafton.
több mint 10 éve
Nalunk en mockoltam, csak telefonrol beirom:1 15: Jalen Collins, CB (LSU)
2 46 San Francisco 49ers Carl Davis, DT (Iowa)
3 79 San Francisco 49ers Ifo Ekpre-Olomu, CB (Oregon)
4 126 San Francisco 49ers Taiwan Jones, ILB (Michigan St.)
4* 132 San Francisco 49ers Sean Mannion, QB (Oregon State)
5 151 San Francisco 49ers Robert Myers, OG (Tennessee State)
6 190 San Francisco 49ers Darren Waller, WR (Georgia Tech)
Pulvis et umbra sumus.