NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 365
ha az OL ad még egy kis időt Kapnek, ha rugalmasan tudunk alkalmazkodni a szituációkhoz akkor nyerünk. De hogy nem lesz egyszerű? az tutiJosszi
Kaptok egy kis előnyt azzal hogy Stanton kezd... és ez sztem nem is kicsi.silent7939
nem bizony... élni is fogunk vele (remélem)
de ha eltudja dobni párszor Fitzgerald felé amikor Ward védekezik rajta nickelként na akkor érdekes lehet a meccs...

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
ha az OL ad még egy kis időt Kapnek, ha rugalmasan tudunk alkalmazkodni a szituációkhoz akkor nyerünk. De hogy nem lesz egyszerű? az tutiJosszi
Kaptok egy kis előnyt azzal hogy Stanton kezd... és ez sztem nem is kicsi.
több mint 10 éve
ha az OL ad még egy kis időt Kapnek, ha rugalmasan tudunk alkalmazkodni a szituációkhoz akkor nyerünk. De hogy nem lesz egyszerű? az tuti

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
Nagyon kemény meccs lesz. De ha valami célunk van ebben az évben (és az nem a legjobb draft pozíció! 😀 ), akkor muszáj nyerni. Én már azzal is elégedett vagyok, ha jól játszunk, mégis L lesz belőle. Csak lássam végre VÉGIG jól játszani a csapatot. GO 9ERS!

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 10 éve
elengedtük Johnsont... miért nem Gabbert? mert neki van rutinja szopásból... nagyszerű

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
erre jovok vissza 1 het nyaralasbol??? anyamborogass 😕Vegita
hah megvan a bűnös! 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A csapat nyilatkozataiból egyértelműen úgy tűnik, hogy a pass rush javulásban látnák a siker kulcsát.
Fangio Lemonierről és LB sorról:"So he’s just got to rush a little bit better on an individual basis and then we’ve got to rush better as a unit also."
Reid:"We work very well with pressure on the quarterback (khm,khm sic), obviously, every secondary does. But we have to step up."
Wilhoite meg megmondta a tutit: "We have to rush the passer, get some pressure on the quarterback and the defense has to eliminate the big play. First and foremost, though, we have to stop the run. Stop the run and the rush will fall into place." Igaza van se pass, se futás és minden OK 😊

Azért a támadásban is kellene jócskán javulnunk ma, bár erről hallgatunk. Remélem neki nagy napja lesz.
Cleveland TE poston PS-ről aktiválva. Ez meg ahogy Kaep Carriert dicsérgeti sztem az mellett szól, hogy Vernon nem fog játszani. Ez mellett szól McDonald is: ""I don’t think anybody can be Vernon Davis except for Vernon But....we’re going to run our offense with whatever tight end we have and it’ll be great."

Érdekes, ahogy nézegetem a szakértők tippjeit pár pontos sikerre minket várnak többségében. Pedig én inkább magunkat érzem underdognak. De legyen nekik igazuk!

Gameday, induljon a pintyvadászat GO NINERS!!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
erre jovok vissza 1 het nyaralasbol??? anyamborogass 😕

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
 insidethefilmroom.com/22-breakdown-went-wrong-kaepernick-49ers/
tanulságos olvasmány.petey
az... és erre mondta hogy rosszul csinálta meg a playeket... az utolsóról nem tehetett, de a többiben benne volt... de mindeki hibázik, remélem tanul belőle...

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
 insidethefilmroom.com/22-breakdown-went-wrong-kaepernick-49ers/
tanulságos olvasmány.

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Hát ez nem top 10 hsnem top 5 wr sor....Tavaly 2. helyre ransoroltáka Marshall, Jeffrey párost....

több mint 10 éve
3. ez a secondary szar... így ahogy feláll ahogy lereagálja a támadásokat... és még nem játszottunk elit qb és elite wr sor ellen... Ward egyedül marad Marshallal? Cullivert miért erőltetjük?? szopott ő már Rogersel együtt jó nagyokat.... ezzel lehet még gond....
Josszi
Most a QB-t hagyjuk, mert pl Romot sokan elfogadnák, de ha Marshall-Jeffery (még ha sérülten is játszottak) nem elit WR páros (kiegészülve Bennettel és Forteval), akkor szerinted milyen egy elit WR sor? 😊. No offense.

Egész meccsen 4 emberes rush volt, s megtartottatok minket összvissz 216 yardon. Szerintem ez elég jó teljesítmény. Az, hogy az RZ-ben kitudtuk használni, hogy van 3 lóbaszó emberünk az egy dolog.

A másik, hogy Kaep 3 pickje közül szvsz mind a három bravúros védő megmozdulás volt és nem rossz passz. A fumble az Kaeparnické. S nem támadólag mondom, de a Bears D magától játszott nagyot és nem a 49ers offense tette naggyá.tüsi91
ok legyen top10-es wr sor így jó? 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
3. ez a secondary szar... így ahogy feláll ahogy lereagálja a támadásokat... és még nem játszottunk elit qb és elite wr sor ellen... Ward egyedül marad Marshallal? Cullivert miért erőltetjük?? szopott ő már Rogersel együtt jó nagyokat.... ezzel lehet még gond....
Josszi
Most a QB-t hagyjuk, mert pl Romot sokan elfogadnák, de ha Marshall-Jeffery (még ha sérülten is játszottak) nem elit WR páros (kiegészülve Bennettel és Forteval), akkor szerinted milyen egy elit WR sor? 😊. No offense.

Egész meccsen 4 emberes rush volt, s megtartottatok minket összvissz 216 yardon. Szerintem ez elég jó teljesítmény. Az, hogy az RZ-ben kitudtuk használni, hogy van 3 lóbaszó emberünk az egy dolog.

A másik, hogy Kaep 3 pickje közül szvsz mind a három bravúros védő megmozdulás volt és nem rossz passz. A fumble az Kaeparnické. S nem támadólag mondom, de a Bears D magától játszott nagyot és nem a 49ers offense tette naggyá.tüsi91
igen a 3 ból az első az nagyon szép INT volt... de Marshall nem volt egészséges és az egy kezes elkapásánál amikor Cutler felnyomta a labdát minden mindegy alapon... mind1. jók voltatok annyira hogy a hibákat kihasználva okosan (a 2.félidőben) elverjetek minket... megérdemelt volt, nekünk meg megvolt idénre a tanulópénz, hogy gyorsabb döntések és nem csak 1 célpontra fokuszálni, a zsebet tartani jobban az OL szedje össze magát, futást nem hanyagolni ha vezetünk 15+-al akkor sem.

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Piadesztára emelèstől odébb vagyunk, de ha láttad a D-t az elmúlt 2 évben, akkor értheted miért van ez 😀... Az a baj hogy már mosy félek, hogy épp milyen formában lesznek....

több mint 10 éve
Josszi

sok igazság vagyon, de én inkább úgy foglamazok, hogy a playhívás és a Def sémánk(is) tette naggyá a MÁSODIK félidei Bearst. főleg a 4. negyed. addig nyeregben voltunk, arról nem beszélve, hogy a zebrák sem álltak a helyzet magaslatán, amikor egy fantom holding miatt visszafújták Gore TD_jét, illetve nem bírtunk lejönni a pályáról a félidő vége előtt, mert végigbüntettek minket.
szóval sok-sok dolog volt ami miatt buktunk, de azért nem is kell a védelmetek piedesztálra emelni. amikor viszont kellett meghúzták a szíjat hogy eddig és ne tovább. amúgy megérdemeltük a vereséget most ezek miatt. ennyi.
amúgy a WR-eitek simán top kategória. Megatron után.

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Josszi

A másik, hogy Kaep 3 pickje közül szvsz mind a három bravúros védő megmozdulás volt és nem rossz passz. A fumble az Kaeparnické. S nem támadólag mondom, de a Bears D magától játszott nagyot és nem a 49ers offense tette naggyá.
több mint 10 éve
lol, kicsit megnyomtuk a pánikbuttont? 😀 tavaly detto így voltunk. lealáztuk a PAckerst, csillagászati számokat rakott fel Kap és Boldin, majd kaptunk 2 akkora pofont csak úgy nyekkent 😀 aztán beindult az úthenger.
szegény Wardnak jó lecke volt, de Fangio nem értem miért nem rakott Marshallra senkit, hagyta a rookiet. na mindegy. Kapnak voltak hibái, de 2 int az komoly D játék volt. AD már edz, ha visszatér összeáll az OL megint. kell is az arcletépős támadófal.
a playcall megint szipiszupi volt. 17-0-nál 3 falba futás a Bears EZ előtt. *lassú taps* ott nyomunk egy TD-t a Maciknak kapáltak. szóval ez a 2. félidő elég fejvakarósra sikeredett. DE! itt jön be a Jimbo faktor, hogy az ilyen tragikus meccsek után megindulunk, mint az elszabadult Robi55 kapálógép 😀
már most sajnálom a vörösöket *RIP*petey
nem pánik buttont volt hanem leírtam amit én érzek gondolok.
tavaly lealáztuk másik év és tavalyi hó, idén nem aláztuk a Dallast hanem egy rossz napot kifogó Romo hibáiból éltünk... Kapnek voltak hibái és lesznek is, ami nekem ijesztő hogy ezeket úgy élte meg hogy nem csinálta meg jól a playet ill. a dobást... vagyis fel sem merül benne hogy szar döntés volt és nem lehetett volna mást választani?
a falba futáshoz kellett a gyenge OL teljesítménye is...

na majd meglátjuk, de hagy ne legyek már hurrá optimista ha szar az amit látok...

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
1. első meccsen és második meccsen is második félidőben szerzett pontok száma...
2. büntetések (mert kurva sok hiába csináltak az új szabályok és a zebrák flagfocit mostanra mindenhol
3. Colinba bele lett szugerálva az önbizalom by Jimbo,talán túlságosan is... kérdés jó e ez neki.. "tight windok"ba dobott labdák , és igen a végén Crabtreenek a hosszú... ezt addig próbáljuk amíg majd öreg fiúk ligában összejön 2034-ben?
4. Colin nem egy P.Manning (még, bár ő másban jó nem abban ahogy végigscanneli a lehetőségeket és dönt pikk pakk, majd végrehajt pontosan) tehát a zseb tartson ki tovább, ne kelljen menekülnie még kell idő amíg megtalálja a 2. célpontot ha az első neccesnek bizonyulna
5. Martin nem kezdő szint jelenleg, hogy ebben szerepe van e a virus fertőzésének amin átesett a nyáron és még lassúbb gyengébb mint aki kéne nem tudom...
6. Frank ahogy mozog az még mindig élmény ahogy kivárva a ritmust megy megy előre az valami hihetetlen, ehhez még idő kell Hydenak hogy ezt megtanulja... tehát van 1 elite RB-nk és ha ő kidöl (neadjaisten) akkor ki lesz az első számú? Miller?
7. most akkor Roman vagy Harb aki meghívja a playt? kinek a fényes ötlete a tuti vezetünk ne öljük az időt és ne is fussunk taktika???
8. az öltözői pletykák ( Mcdonald asszony verése ami mostanság elég büntetendő tehát függ felette a büntetés bár ez nem látszott meg a játékán hálaistennek, valamint Jimbo egy kicsit "kiégett" illetve nem hangolja már annyira bele a csapatot a meccsekbe, talán beleuntak a 4.szezonra ebbe a ki a jobb nálunk , blue collar mentality stb stb... középsulis cuccba..., ok hogy mennek maguktól és tudnak hangolódni maguktól de mégis...)

a szerzett pontokbol köszönhetünk nem keveset az ST.nek és a Védelemnek miközben egész training időszakban a fantasztikus elkapó sort és a offense csiszolást halhattuk, oké de hol az eredménye???

na ennyi sirám egyelőreJosszi
lol, kicsit megnyomtuk a pánikbuttont? 😀 tavaly detto így voltunk. lealáztuk a PAckerst, csillagászati számokat rakott fel Kap és Boldin, majd kaptunk 2 akkora pofont csak úgy nyekkent 😀 aztán beindult az úthenger.
szegény Wardnak jó lecke volt, de Fangio nem értem miért nem rakott Marshallra senkit, hagyta a rookiet. na mindegy. Kapnak voltak hibái, de 2 int az komoly D játék volt. AD már edz, ha visszatér összeáll az OL megint. kell is az arcletépős támadófal.
a playcall megint szipiszupi volt. 17-0-nál 3 falba futás a Bears EZ előtt. *lassú taps* ott nyomunk egy TD-t a Maciknak kapáltak. szóval ez a 2. félidő elég fejvakarósra sikeredett. DE! itt jön be a Jimbo faktor, hogy az ilyen tragikus meccsek után megindulunk, mint az elszabadult Robi55 kapálógép 😀
már most sajnálom a vörösöket *RIP*

több mint 10 éve
Gyerek..! Az én családom nem piti! 😀
Tesóm rám ír: " jol mennek a csapataink...ma olvastam a blikkben hogy big ben kepörnikkel megy nyaralni januarban....:/ "
Besírtam! 😀49ersfan
na ezen én is amikor leesett.... :p
😀😀😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
1. első meccsen és második meccsen is második félidőben szerzett pontok száma...
2. büntetések (mert kurva sok hiába csináltak az új szabályok és a zebrák flagfocit mostanra mindenhol
3. Colinba bele lett szugerálva az önbizalom by Jimbo,talán túlságosan is... kérdés jó e ez neki.. "tight windok"ba dobott labdák , és igen a végén Crabtreenek a hosszú... ezt addig próbáljuk amíg majd öreg fiúk ligában összejön 2034-ben?
4. Colin nem egy P.Manning (még, bár ő másban jó nem abban ahogy végigscanneli a lehetőségeket és dönt pikk pakk, majd végrehajt pontosan) tehát a zseb tartson ki tovább, ne kelljen menekülnie még kell idő amíg megtalálja a 2. célpontot ha az első neccesnek bizonyulna
5. Martin nem kezdő szint jelenleg, hogy ebben szerepe van e a virus fertőzésének amin átesett a nyáron és még lassúbb gyengébb mint aki kéne nem tudom...
6. Frank ahogy mozog az még mindig élmény ahogy kivárva a ritmust megy megy előre az valami hihetetlen, ehhez még idő kell Hydenak hogy ezt megtanulja... tehát van 1 elite RB-nk és ha ő kidöl (neadjaisten) akkor ki lesz az első számú? Miller?
7. most akkor Roman vagy Harb aki meghívja a playt? kinek a fényes ötlete a tuti vezetünk ne öljük az időt és ne is fussunk taktika???
8. az öltözői pletykák ( Mcdonald asszony verése ami mostanság elég büntetendő tehát függ felette a büntetés bár ez nem látszott meg a játékán hálaistennek, valamint Jimbo egy kicsit "kiégett" illetve nem hangolja már annyira bele a csapatot a meccsekbe, talán beleuntak a 4.szezonra ebbe a ki a jobb nálunk , blue collar mentality stb stb... középsulis cuccba..., ok hogy mennek maguktól és tudnak hangolódni maguktól de mégis...)

a szerzett pontokbol köszönhetünk nem keveset az ST.nek és a Védelemnek miközben egész training időszakban a fantasztikus elkapó sort és a offense csiszolást halhattuk, oké de hol az eredménye???

na ennyi sirám egyelőre

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Ez úgy volt szar, ahogy volt. Felejtsük el, még1x ennyire kritikátlanul nem játszunk talán. Cards oda-vissza, hóksz oda-vissza, Denver, San Diego... Hosszú szezonunk lesz.
Ami legjobban odavágott, az Jimbo post game interjuja volt. Az a határtalan tanácstalanság, értetlenség még ott is sütött róla.
Nem értek egyet azzal, hogy a macik jók voltak. Komikus hibákat ejtettek, első félidőben le kellett volna mészárolni őket. Két kurva gyenge O#-t láttunk 3 negyeden át, majd Cutlerék magukhoz tértek, védelmünk ekkor már romokban volt. Megérdemelték. Két gyenge csapatól a kevésbé gyenge nyertdiverdoc
Mi éveken keresztül ezt csináltuk, de a védelem általában életben tartotta reményt. Most kellett a segítség is tőletek, mi pedig kihasználtuk, ahogy kell. Nagy fegyvertény volt, hogy győzni tudtunk egy ilyen erős ellenféllel szemben, a csalódottságotokat pedig megértem....csi77
hát, a Panthers is elkapott minket tavaly az elején. később már nem örültek annyira :cool: 😉

több mint 10 éve
tavaly is volt 2 zakó egymás után, kilátástalan játékkal. Colts és Panthers. utána elindultunk és vissza sem néztünk.
nyerhető meccset buktunk, de ebből remélem tanulnak, és egy felbosszantott csapat megy Zonába.
amit Csiribá írt, hogy nem lépünk az ellen torkára amikor lent van, és küldjük fejbe visszaüt. sajnos nem először. megvan a 2 TD vezetés, és átmegyünk cukiba.
amúgy több játékos is ezt mondta, utána. nincs meg a gyilkos ösztön. az pedig nagyon kell.

több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 776 — Bears & Illinois fan
Ez úgy volt szar, ahogy volt. Felejtsük el, még1x ennyire kritikátlanul nem játszunk talán. Cards oda-vissza, hóksz oda-vissza, Denver, San Diego... Hosszú szezonunk lesz.
Ami legjobban odavágott, az Jimbo post game interjuja volt. Az a határtalan tanácstalanság, értetlenség még ott is sütött róla.
Nem értek egyet azzal, hogy a macik jók voltak. Komikus hibákat ejtettek, első félidőben le kellett volna mészárolni őket. Két kurva gyenge O#-t láttunk 3 negyeden át, majd Cutlerék magukhoz tértek, védelmünk ekkor már romokban volt. Megérdemelték. Két gyenge csapatól a kevésbé gyenge nyertdiverdoc
Mi éveken keresztül ezt csináltuk, de a védelem általában életben tartotta reményt. Most kellett a segítség is tőletek, mi pedig kihasználtuk, ahogy kell. Nagy fegyvertény volt, hogy győzni tudtunk egy ilyen erős ellenféllel szemben, a csalódottságotokat pedig megértem....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Kap az egyik leggyengébb teljesítményét nyújtotta mióta ő irányít...
Nem azt mondom, hogy nem érdemelte meg a W-t a Bears, de amit leműveltünk az utolsó negyedbe a labda mindkét oldalán az komikus volt, secondary mintha nem is lett volna, pass-rush 0
És a vicces, hogy még így is megnyerhettük volna, tudom sportban nincs ha és volna, de a szerencsefaktorról se feledkezhetünk meg, pl: mikor Cox és Bethea egymás kezéből ütik ki a labdát, Lynch nem tudja felszedni a fumble-t, nem is számoltam hányszor tartotta életben a Bears támadását zászló...mindegy, grat Macik.
és tényleg a legfájóbb, hogy most egy pici lépéselőnybe kerülhettünk volna a Hóksz ellen...