San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
nullzero
21
Sziasztok! Én is visszajöttem, és ilyen bemutatkozásra vágytam. 😊Idegenben megverni a mumus redneckeket a szezon elején mindenképp jó, csak így tovább! Go Niners!
több mint 10 éve
Na en is itt vagyok, bar innen eszakrol kicsit nehezebb lesz kovetni a szezontHyde brutál, gyors, mintha a régi Franket láttam volna. Lynch tudott nyomást gyakorolni az OL-re, de több kell majd. Dontae Johnson jól szállt be Cully helyett, dobtak rá de levédekezte szépen. az uccsó Cowboys TD-t benyelte, de sok segítsége nem volt a quick slantnél. Ellingotn egy puntot visszavitt, meg volt 1 fair catch-e, Ward is jól állta a sarat. összességében nem volt tragikus bemutatkozás. BOrlandra kíváncsi lennék, de egyelőre Wilhoite a kezdő. ha jól megy neki később talán átveheti az ILB posztot BOw visszatértéig.
Nem tudtam nezni a Boys elleni meccset sajna... vki irna par szot a rookiekrol?picstii
több mint 10 éve
csrnyei
489
Jó hírek Wardtól: "To my friends and family I don't have a concussion..thanks for your concern" (JW twitter)
több mint 10 éve
Harlequin
332
www.facebook.com/video.php?v=852250158120893Basszus , de ott lettem volna...
csodáspetey
több mint 10 éve
Na en is itt vagyok, bar innen eszakrol kicsit nehezebb lesz kovetni a szezontNem tudtam nezni a Boys elleni meccset sajna... vki irna par szot a rookiekrol?
több mint 10 éve
hát Cox és Johnson lekapcsolta Dezt és Wittent. ez mosst hadd ülepedjen kicsit bennetek 😀mondjuk Denver és Manning ellen érdekes lesz....Josszimiii? 😀
a peytonnak iden nem csak 1 ellenfele lesz, mint tavaly a hox, amelyik a sarga foldet is felnyalatta veluk. mar alig varom, hogy a cowboy a lelket is kitapossa :cool:Vegita
több mint 10 éve
Vegita
363
mondjuk Denver és Manning ellen érdekes lesz....Josszimiii? 😀
a peytonnak iden nem csak 1 ellenfele lesz, mint tavaly a hox, amelyik a sarga foldet is felnyalatta veluk. mar alig varom, hogy a cowboy a lelket is kitapossa :cool:
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Dallasban gyakorlatilag többen voltunk mint a hazai szurkolók ftw.usatoday.com/2014/09/49ers-fans-cowboys-stadium-att-tony-romo
több mint 10 éve
Josszi
3 365
szerencsénk hogy anno betelt már a sakk szakkörEnnyit tesz a baseball-os múlt.FucuKap pedig állt a zsebben szilárdan.peteyEngem konkrétan lenyűgözött az a TD passz VD-nek, amit kimozogva úgy dobott, hogy egy lépéssel előtte összeütötték a bokáját. Iszonyat erő volt benne, nagyon pontos volt. Ilyen helyzetben mások szerencsétlenkedő, menekülő passzokat engednek el, ez meg bivaly volt. Ezt a mozgást így összerakni.... wáááá 😀 Csak maradjon így!!!szaszia
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
olyat ami Welkernek 4 meccsébe került 😀 és nem is szívták.. 😀Egy kis érdekességbárcsak tudnám mit szívtak a warroomban a draft alatt 😀petey
A 2012-es draft class "erősségét" mutatja,hogy már csak Joe Looney van a csapatnál,az említett évben draftolatlanul került a csapathoz Garrett Celek és Tony Jerod-Eddie.csrnyei
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
úgy tűnik igen 😕 jobb neki is ha olyan helyre kerül ahol esetleg többet kihoznak belőle mint visszahordani...kapott elég esélyt, tegnap is. sajnos megmaradt college RB-nekpeteynem tudott bizonyítani...JossziEz sajnos kétségtelen,de szerintem az edzői stáb sem tudta megfelelően kihasználni az adottságait.A további karrierje majd eldönti,hogy ez történt-e vagy az ő képességei kevesek erre a szintre.csrnyei
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Harlequin
332
Dez nem kiszáradt, Bethea kiütötte belőle a nedvességetEz nem volt zászló , az az illegal contact a 3. negyedben meg igen. Biztos sejtitek mire gondolok.
petey
Röhej a bíráskodás.
Nem emiatt a tackle miatt (mer' hisz ez gyönyörűszép), hanem az az ominózus zászló miatt!
több mint 10 éve
Egy kis érdekességbárcsak tudnám mit szívtak a warroomban a draft alatt 😀
A 2012-es draft class "erősségét" mutatja,hogy már csak Joe Looney van a csapatnál,az említett évben draftolatlanul került a csapathoz Garrett Celek és Tony Jerod-Eddie.csrnyei
több mint 10 éve
csrnyei
489
Egy kis érdekességA 2012-es draft class "erősségét" mutatja,hogy már csak Joe Looney van a csapatnál,az említett évben draftolatlanul került a csapathoz Garrett Celek és Tony Jerod-Eddie.
több mint 10 éve
Gratulálok! bár van egy olyan érzésem hogy nektek se lesz egyszerű ez a szezon.Kroosköszi! hát ezt valahol sejtettük februárban már(Bow), illetve idén nyáron(Aldon, Dorsey). túl kell élni az első 9 meccs viharát.
több mint 10 éve
kapott elég esélyt, tegnap is. sajnos megmaradt college RB-neknem tudott bizonyítani...JossziEz sajnos kétségtelen,de szerintem az edzői stáb sem tudta megfelelően kihasználni az adottságait.A további karrierje majd eldönti,hogy ez történt-e vagy az ő képességei kevesek erre a szintre.csrnyei
több mint 10 éve
csrnyei
489
nem tudott bizonyítani...JossziEz sajnos kétségtelen,de szerintem az edzői stáb sem tudta megfelelően kihasználni az adottságait.A további karrierje majd eldönti,hogy ez történt-e vagy az ő képességei kevesek erre a szintre.
több mint 10 éve
Josszi
3 365
"LaMichael James kérte a 49erst, hogy bontsák fel a szerződését, hogy máshol folytathassa pályafutását. A 49ers eleget tett kérésének."(Gaál Sándor/PFBusiness)nem tudott bizonyítani...
Nagyon sajnálom,hiszem miatta kezdtem drukkolni a csapatnak.Az előszezon folyamán is úgy éreztem,hogy csak Hunter sérülése és Lattimore elhúzódó felépülése mentette meg,eddig bírta.Több szerencsét neki máshol!csrnyei
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
csrnyei
489
"LaMichael James kérte a 49erst, hogy bontsák fel a szerződését, hogy máshol folytathassa pályafutását. A 49ers eleget tett kérésének."(Gaál Sándor/PFBusiness)Nagyon sajnálom,hiszem miatta kezdtem drukkolni a csapatnak.Az előszezon folyamán is úgy éreztem,hogy csak Hunter sérülése és Lattimore elhúzódó felépülése mentette meg,eddig bírta.Több szerencsét neki máshol!
több mint 10 éve
Montana
635
El bizony,nem is akárhogy😊
több mint 10 éve
Ennyit tesz a baseball-os múlt.Kap pedig állt a zsebben szilárdan.peteyEngem konkrétan lenyűgözött az a TD passz VD-nek, amit kimozogva úgy dobott, hogy egy lépéssel előtte összeütötték a bokáját. Iszonyat erő volt benne, nagyon pontos volt. Ilyen helyzetben mások szerencsétlenkedő, menekülő passzokat engednek el, ez meg bivaly volt. Ezt a mozgást így összerakni.... wáááá 😀 Csak maradjon így!!!szaszia