San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Gratulálok! bár van egy olyan érzésem hogy nektek se lesz egyszerű ez a szezon.
több mint 10 éve
Kap pedig állt a zsebben szilárdan.peteyEngem konkrétan lenyűgözött az a TD passz VD-nek, amit kimozogva úgy dobott, hogy egy lépéssel előtte összeütötték a bokáját. Iszonyat erő volt benne, nagyon pontos volt. Ilyen helyzetben mások szerencsétlenkedő, menekülő passzokat engednek el, ez meg bivaly volt. Ezt a mozgást így összerakni.... wáááá 😀 Csak maradjon így!!!
Amúgy sziasztok, és végre go 9ers! 😀
több mint 10 éve
Gratu! 😊Helmut ZimmerÖrömmel látom h visszatértél! 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Gratu! 😊scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10629732_10152251862221875_5549937593882811058_n.jpg?oh=51ebc521da658241d60b51aa95b05de8&oe=54A2CA95ezt így kívánja meg
Gore 10.000Josszi
petey
több mint 10 éve
Gábor
590
Vernon megbízható mint tavaly szezon elején ( jó jó tudom petey miért nem volt képes megtanulni hogy felugrik egy középmagas passzra is)egyszer nem ugrott fel, el is pattant a mellkasáról 😀
Josszi
több mint 10 éve
Szép munka!scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10629732_10152251862221875_5549937593882811058_n.jpg?oh=51ebc521da658241d60b51aa95b05de8&oe=54A2CA95ezt így kívánja meg
Gore 10.000Josszi
petey
több mint 10 éve
scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10629732_10152251862221875_5549937593882811058_n.jpg?oh=51ebc521da658241d60b51aa95b05de8&oe=54A2CA95ezt így kívánja meg
Gore 10.000Josszi
több mint 10 éve
Josszi
3 365
na, hát ez emberes munka volt. a 2. negyed közepére eldőlt a meccs, így a második félidőben órát égettünk leginkább.ez a mire dobunk mire nem érdekes volt, megsimizi a hátát, lökdösi a védőt finoman közben az meg őtm mindkét oldalon kint a kéz.... khmm...
ami viszont felnyomta az agyamat, az a bíráskodás. megállítjuk őket 2x harmadikra és mindegyikre dobnak egy akkora ordas nagy kamuflaget, mint a ház. szép új világ. aztán menetelünk az 5. TD felé és ott meg egy OPI(ami DPI volt) miatt visszafújják. szóval nem volt ez annyira szoros.
Hyde hihetetlen jól futott. Kap pedig állt a zsebben szilárdan, végigpörgetve az opciókat.
a run D nem volt túl acélos, szerintem jövő héten nem lesz inaktív Dial 😛 Cully és Brock kiesése nem jó, Ward is agyrázkódás gyanús. a rookie CB Johnson faszán szállt be. nem tragikus a helyzet, össze kell szokniuk. Boone és AD visszatérésével keményebb lesz az OL. majd megnézem ma még a meccset.petey
remélem ez majd nyugisabb lesz.
Hyde jó, nagyon jó... jó volt látnia ahogy Frank is örült Hyde TD-nek az oldalvonal mellett... és mintha blokkolt is volna 2szer?
Run D igen nem volt az, Willis mintha a passzok ellen figyelt volna jobban... várom Boone-t ás A.Davist vissza... de végre van célpont, kemeény passzokra a fizikális Boldin, dörzsöltekre váratlanra Steve, Crab meg ha megint 100% lesz tudjuk mit képes nyújtani. Vernon megbízható mint tavaly szezon elején ( jó jó tudom petey miért nem volt képes megtanulni hogy felugrik egy középmagas passzra is)
nem éreztem gyengébbnek a secondary Brock és Culliver kiválásával... sőt.
mondjuk Denver és Manning ellen érdekes lesz....
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10629732_10152251862221875_5549937593882811058_n.jpg?oh=51ebc521da658241d60b51aa95b05de8&oe=54A2CA95Gore 10.000
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
na, hát ez emberes munka volt. a 2. negyed közepére eldőlt a meccs, így a második félidőben órát égettünk leginkább.ami viszont felnyomta az agyamat, az a bíráskodás. megállítjuk őket 2x harmadikra és mindegyikre dobnak egy akkora ordas nagy kamuflaget, mint a ház. szép új világ. aztán menetelünk az 5. TD felé és ott meg egy OPI(ami DPI volt) miatt visszafújják. szóval nem volt ez annyira szoros.
Hyde hihetetlen jól futott. Kap pedig állt a zsebben szilárdan, végigpörgetve az opciókat.
a run D nem volt túl acélos, szerintem jövő héten nem lesz inaktív Dial 😛 Cully és Brock kiesése nem jó, Ward is agyrázkódás gyanús. a rookie CB Johnson faszán szállt be. nem tragikus a helyzet, össze kell szokniuk. Boone és AD visszatérésével keményebb lesz az OL. majd megnézem ma még a meccset.
több mint 10 éve
Győzelemre fel! Go 9ers!!!
több mint 10 éve
Harlequin
332
7 hosszú , keserves hónap után végre FOCI VAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!Üdv újra minen NINER-nek!
GO , GO , Go NINERS!!!
több mint 10 éve
red6t6
988
A szívem azt mondatja velem, hogy SB 😊 , de a realitás az, hogy még a PO-nak is nagyon örülnék. Az utóbbi időben el voltunk kényeztetve, idén kevesebbel is be kell érnünk, úgy érzem. Itthon verjük meg a hax-ot, az már nekem elég! :p
több mint 10 éve
Ohhh... Látom a helyzet változatlan! Ennek igazán örülök! 😊Egy olajozottabban működő offenset mint az előszezonban és mindenképp PO! A def pedig remélem zúzni fog!
Nem tudom beszéltetek-e már róla, (hülye kérdés) de Ki, mit vár az idei szezontól, no meg az 1. meccstől?49ersfan
több mint 10 éve
Crabtree questionable az mennyire komoly?nem túlzottan komoly, tuti, hogy játszik.
JayB
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Ohhh... Látom a helyzet változatlan! Ennek igazán örülök! 😊PO, és nyerünk holnap.
Nem tudom beszéltetek-e már róla, (hülye kérdés) de Ki, mit vár az idei szezontól, no meg az 1. meccstől?49ersfan
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Ohhh... Látom a helyzet változatlan! Ennek igazán örülök! 😊Nem tudom mit várok, illetve de. Playoffot 😊 azt hogy hogy érünk oda nem tudom, mivel elég sok a negatív visszhang velünk kapcsolatban. valahol ez jó, mivel már a média nem hype-ol agyon minket, így suttyomban tudunk hasítani 😀
lényeg, hogy ne szedjük össze az összes sérülést, az O# vigye a csapatot idén, amíg a sérültek visszatérnek. tavaly sikerült ALdon és PWill nélkül. mondjuk tényleg ennyire keveset mutató offseason nélkül nehéz mit mondani.
Dallas ellen azt várom, hogy nyerünk. a védelmük rossz, úgy értem rettenetesen rossz. még a csütörtöki Packersnél is rosszabb. ezzel szemben a Boys offenz képes feltenni pontokat a táblára, elválik a fiatal secondarynk mire lesz képes, én bízom bennük. Ray Mac játszani fog, ez nem tudom mennyire jó döntés. AD helyett Martin kezd RT-ben, aki pass proban okés, futásban már nem annyira. bár a Cowboys DL nem ijeszt meg nasgyon. 😊 kérdés hogy Boone is beöltözik-e. szóval sok kérdőjel van, vasárnap kiderül 😊
Aldon hiányában Limonádé, Skuta, Lynchnek kell villantani.
én azt mondom nyerünk.
több mint 10 éve
Gábor
590
Most nézem, kint is itt is eléggé leírnak minket. (mondjuk a preseason és a sérülések/eltiltások hozzájárulnak, de nem tragikus a helyzet, elég mély a keret) tetszik.szerintem jobban állunk, mint tavaly ilyenkor, mikor KW10 volt a második számú elkapónk, secondaryvel sem igazán lehetet tudni, hogy mi lesz,
petey
DL most mélyebbnek tünik még akkor is ha nem lesz Ray Meki, sec is az utóbbi évek legjobbja lehet, egyedül az ILB poszt mélysége nem tetszik a diffenzben, engem nem győzőtt meg Borland és Moodytól is többet vártam volna
offenzben az OLnak tuti kell pár hét mire összeállnak, de azt csak átvészeljük valahogy 😊
Dallastól tartok kicsit, mert mégis csak mumus, de nyerni kell 😊
nagyon várom a meccset már, go 9ers!
több mint 10 éve
Most nézem, kint is itt is eléggé leírnak minket. (mondjuk a preseason és a sérülések/eltiltások hozzájárulnak, de nem tragikus a helyzet, elég mély a keret) tetszik.több mint 10 éve
Ohhh... Látom a helyzet változatlan! Ennek igazán örülök! 😊Nem tudom beszéltetek-e már róla, (hülye kérdés) de Ki, mit vár az idei szezontól, no meg az 1. meccstől?