San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 11 éve
szóval Mariota szokja a hazai gyepet, hogy majd jövőre ne legyen gondja? 😀😀petey:p (még egy TD-vel 110 lett amúgy)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
hajnali háromtól a FOX-on! 😊szóval Mariota szokja a hazai gyepet, hogy majd jövőre ne legyen gondja? 😀😀
baggio
több mint 11 éve
hajnali háromtól a FOX-on! 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
mondtam ideje a cserének a múlt heti gyalázat után.jó az a profil kép 😀Josszihát nesokára kiderülnek a dolgok. ha meg PO akkor még várni kell kicsit 😉peteyMagam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocMagam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocNekem a szivemhez nott... azota kovetem a csapatot naprol napra amiota o idekerult...Josszi
:cool:
több mint 11 éve
www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article4272971.htmlBorland a november újonca!
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 11 éve
jó az a profil kép 😀hát nesokára kiderülnek a dolgok. ha meg PO akkor még várni kell kicsit 😉peteyMagam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocMagam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocNekem a szivemhez nott... azota kovetem a csapatot naprol napra amiota o idekerult...Josszi
több mint 11 éve
Épp az 1/1-re hajtunk 😀A Raiders vagy a Jets milyen picket adna Jimboért?he7edikminimum első körös, de minek menne olyan csapathoz akinek nincs első körös pickje? 😀
meg aztán Jimbó túl büszke lenne ahhoz hogy eltrédeljék. inkább kirúgatja magát.petey
GO JETS!!!
több mint 11 éve
A Raiders vagy a Jets milyen picket adna Jimboért?he7edikminimum első körös, de minek menne olyan csapathoz akinek nincs első körös pickje? 😀
meg aztán Jimbó túl büszke lenne ahhoz hogy eltrédeljék. inkább kirúgatja magát.
több mint 11 éve
hát nesokára kiderülnek a dolgok. ha meg PO akkor még várni kell kicsit 😉Magam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocMagam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocNekem a szivemhez nott... azota kovetem a csapatot naprol napra amiota o idekerult...Josszi
több mint 11 éve
Magam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdoc
Magam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.diverdocNekem a szivemhez nott... azota kovetem a csapatot naprol napra amiota o idekerult...
több mint 11 éve
Egy évvel ezelőtt mondjuk nem így nézett ki a dolog. 😊 De az igaz, hogy idén egy rutinosabb irányítóval és minőségi skill playerekkel már kiegyensúlyozottabb offense-t tudott játszatni.ami szimpatikus a filozófiájában hogy eléggé balanszban van a run/passz. na meg a hurry up, no-huddle. Kap szerintem ebben tudna élni.Nem tudom Malzahn mennyire lenne jó megoldás, azért ne felejtsük, hogy a college sémák nem kompatibilisek az NFL-el, és az Auburnből bajnokcsapatot az elődje Chizik csinált.Alabama NinersChizik? @) Ugyan már. Abból az Auburnből pont hogy Malzahn és Newton csinált bajnokcsapatot.vassadi
más kérdés hogy szerintem úgysem jön.petey
Malzahn college-ban futtatott sémájába szerintem is tökéletesen illene Kaepernick; kérdés, hogy az NFL-ben mennyit változna a rendszere. De azt én se tartom valószínűnek, hogy Malzahn a következő szezonban NFL HC lesz.
több mint 11 éve
ami szimpatikus a filozófiájában hogy eléggé balanszban van a run/passz. na meg a hurry up, no-huddle. Kap szerintem ebben tudna élni.Nem tudom Malzahn mennyire lenne jó megoldás, azért ne felejtsük, hogy a college sémák nem kompatibilisek az NFL-el, és az Auburnből bajnokcsapatot az elődje Chizik csinált.Alabama NinersChizik? @) Ugyan már. Abból az Auburnből pont hogy Malzahn és Newton csinált bajnokcsapatot.vassadi
más kérdés hogy szerintem úgysem jön.
több mint 11 éve
Nem tudom Malzahn mennyire lenne jó megoldás, azért ne felejtsük, hogy a college sémák nem kompatibilisek az NFL-el, és az Auburnből bajnokcsapatot az elődje Chizik csinált.Alabama NinersChizik? @) Ugyan már. Abból az Auburnből pont hogy Malzahn és Newton csinált bajnokcsapatot.
több mint 11 éve
Nem tudom Malzahn mennyire lenne jó megoldás, azért ne felejtsük, hogy a college sémák nem kompatibilisek az NFL-el, és az Auburnből bajnokcsapatot az elődje Chizik csinált. Az, hogy tavaly döntős volt az Auburn földöntúli mázlik sorozatának volt köszönhető, az SC elleni elkapás, a Bama elleni kick six. Idén messze nem ragyognak annyira.remélem nem Tomsula. szeretem, a játékosok, klub is, de véleményem szerint Sing 2.0.Tomsula lesz az, Jim akkor marad ha bejutunk a PO-ba és ha ő lesz a legtöbbet kereső HC a ligában...Josszitudod mikor 😀akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvaJosszina jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita
a másik szép téma Harbó. tippeket kérek, megy, marad? kirúgnátok, megtartanátok? Ki jönne a helyére?
őszintén én megtartanám szívesen, nem tudom mikor lenne ilyen edzőnk megint. ami biztos, hogy offenz oldalon kell valaki kreatív, veszélyes elme. egy Chip Kelly féle.petey
a gond ott van, hogy Jed szerintem már eldöntötte hogy megválik Jimbótól, lásd a tweet.
ugye Jim elég fafejű és bizony ő nem fog kompromisszumba menni. nem is tudom mi lenne a legjobb.
akit most el tudnék képzelni az Gus Malzahn, Auburn HCpetey
Olyan OC kell aki tudja használni Kaepet, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt hozzon lábon és passzal is. Amennyiben el tudnánk érni a 250y passz + 60-70y futást vele, ami messze nem elképzelhetetlen, stabil PO csapat lennénk.
több mint 11 éve
Magam részéről megtartanán Harbaught. szerintem jó edző. Itt nálunk egy kellemes bunkó, máshol meg átkerülne büdös bunkó statuszba 😊. Nálunk minőségi változást hozott, kétlem hogy igazi upgradet találnánk.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
hát Jim kijelentette hogy supportálja az edzőit. nagyon arra játszik hogy rúgjuk ki szezon végén, ugye 1 év még hátravan neki. ha trédelni akarnánk azt meg ő tudja megvétózni.igen csökönyös egy ember 😀 ezért is nem fog Roman sem távozni idő előtt... de várjuk ki a szezon végét, lehet lesz még örömben részünk 😀 és itt nem az edzőváltásra gondolok...Jossziremélem nem Tomsula. szeretem, a játékosok, klub is, de véleményem szerint Sing 2.0.Tomsula lesz az, Jim akkor marad ha bejutunk a PO-ba és ha ő lesz a legtöbbet kereső HC a ligában...Josszitudod mikor 😀akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvaJosszina jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita
a másik szép téma Harbó. tippeket kérek, megy, marad? kirúgnátok, megtartanátok? Ki jönne a helyére?
őszintén én megtartanám szívesen, nem tudom mikor lenne ilyen edzőnk megint. ami biztos, hogy offenz oldalon kell valaki kreatív, veszélyes elme. egy Chip Kelly féle.petey
a gond ott van, hogy Jed szerintem már eldöntötte hogy megválik Jimbótól, lásd a tweet.
ugye Jim elég fafejű és bizony ő nem fog kompromisszumba menni. nem is tudom mi lenne a legjobb.
csak remélni tudom, hogy a srácok összeültek és vérszerződést kötöttek hogy kerül amibe kerül innen nyernek.
ideje az avatar cserének 😀
több mint 11 éve
igen csökönyös egy ember 😀 ezért is nem fog Roman sem távozni idő előtt... de várjuk ki a szezon végét, lehet lesz még örömben részünk 😀 és itt nem az edzőváltásra gondolok...remélem nem Tomsula. szeretem, a játékosok, klub is, de véleményem szerint Sing 2.0.Tomsula lesz az, Jim akkor marad ha bejutunk a PO-ba és ha ő lesz a legtöbbet kereső HC a ligában...Josszitudod mikor 😀akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvaJosszina jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita
több mint 11 éve
remélem nem Tomsula. szeretem, a játékosok, klub is, de véleményem szerint Sing 2.0.Tomsula lesz az, Jim akkor marad ha bejutunk a PO-ba és ha ő lesz a legtöbbet kereső HC a ligában...Josszitudod mikor 😀akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvaJosszina jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita
akit most el tudnék képzelni az Gus Malzahn, Auburn HC
több mint 11 éve
Tomsula lesz az, Jim akkor marad ha bejutunk a PO-ba és ha ő lesz a legtöbbet kereső HC a ligában...tudod mikor 😀akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvaJosszina jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita
több mint 11 éve
Egy hosszabb beszámoló a Levi's Stadiumban tett látogatásomról: bit.ly/1HUWUTUzolika26Lol Greenbay es Felcsut egy mondatban 😉 khm khm...
több mint 11 éve
Egy hosszabb beszámoló a Levi's Stadiumban tett látogatásomról: bit.ly/1HUWUTUzolika26köszönjük, gondolom párszor megkaptad hogy mennyire irigyelnek 😊
több mint 11 éve
Egy hosszabb beszámoló a Levi's Stadiumban tett látogatásomról: bit.ly/1HUWUTU

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
tudod mikor 😀akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvaJosszina jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita
őszintén én megtartanám szívesen, nem tudom mikor lenne ilyen edzőnk megint. ami biztos, hogy offenz oldalon kell valaki kreatív, veszélyes elme. egy Chip Kelly féle.
több mint 11 éve
akkor tiéd az úccsó kulcstartó 😀 mivel már nyertél eggyet elküldöd ajándékba Romannak 😀 dedikálvana jó, de ha a csillagok/bolygók/akármi szerencsés együttállása esetén bejutunk egy WC, ne adj isten csoportgyőztes helyre akkor mi legyen? 😀 peteyszerintem legyen az, hogy akkor a Josszi rendel neked Petey feliratu mezt az nfl.comrol, mert megerdemled!😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Vegita