NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 544
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Úgyérzem Steve Johnson igazolása beváltotta a hozzáfűzött reményeket!
több mint 10 éve
Rezgett a léc rendesen, de tudtam, hogy képesek vagyunk rá! Nagyon happy vagyok! 😊Remélem összekapják magukat mostmár, és nem kell minden 7vegen 5-6 infarktust kihordanom lábon!
GO 9ERS! 😊
több mint 10 éve
Gratulálok!!!!! A kevésbé blfsz coaching nyerte a mecset, megérdemeltétek!!!!
több mint 10 éve
Sziasztok!Az én tippem 31-17 értelemszerűen nekünk! 😊
Az előző héten történtekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy alkalmanként 1-1 bírói hiba elfogadható... de ha ez huzamosabb ideig ismétlődi és ilyen mértékben befolyásolja az eredményt, akkor nincs az a csapat és nincs az a játékos, aki ezt figyelmen kívül tudja hagyni.
Imádom a fiúkat, de amúgy sem tartoztunk a fegyelmezett csapatok közé, folyamatosan voltak is és vannak is felesleges hibák. Viszont ha ehhez még a zebrák is társulnak, csúnya vilag lesz.
Én mindentől függetlenül bízom a csapatban, minden szezon elején szükségünk van 1-2 taslira, hogy magunkhoz térjünk. Remélem ez elég volt és innentől hozzuk a formánk! 😊
Én sem vagyok öreg motoros a témában, vagy nem is tudom igazából mennyi idő után nem számít valaki "újoncnak" , de nem szeretem azokat a szurkolókat, akik leteszik az éppen csúcsformában lévő csapat mellé a voksukat, aztán amikor valami gebasz van, akkor elfordul, vagy olyan jellegű megjegyzéseket tesz, amit egy őszinte rajongó nem tenne. Nyilván nem azt mondom, hogy az ember ne mondja el a véleményét akkor is ha sz@r a csapat, de ezt olyan formában tegye, hogy az ne sértse mások jóérzését! ( most többek közt magamra gondolok 😊 )
Oh és végül még annyi, hogy aki nem tudja elfogadni, hogy egyszer fenn, egyszer lenn, az rohadtul mellényúlt, mert az NFL qrvára erről szól!
több mint 10 éve
Josszi
3 365
szóval áll a bál a veteránoknál? se kártya se zenehallgatás a repülőutakon?... ejnye
na ma 8is) kiderül hogyan is küzdünk mint csapat...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
kell a matrica, úgyhogy nem a szívemre hallgattam 😊17-7, az első félidőben, 20-20, majd OT Fg-al bukta 20-23diverdocDoki! Nemááá....szaszia
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
A gyerekes, kutyás fotópályázat két nyertese sztem (kutyás mindent visz 😊"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Ellenséges vonalak mögött - 49ers: philly.blog.hu/2014/09/28/ellenseges_vonalak_mogott_49ers
több mint 10 éve
17-7, az első félidőben, 20-20, majd OT Fg-al bukta 20-23diverdocDoki! Nemááá....
több mint 10 éve
Harlequin
332
Nem gyenge:www.youtube.com/watch?v=GswogP2B7UQ
És nem csak az alany miatt....
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Eagles - 49ers beharangozó: philly.blog.hu/2014/09/27/2014_beharangozo_week_4_eagles_49ers
több mint 10 éve
Harlequin
332
Mi nyerünk 24-13-ra, de ha én nyerem a matricát, azt az igen jeles nap alkalmából felajánlom Harlequin-nek 😀 BóóódogságszasziaKöszi , én meg állom a söröket!
Vagy a pálinkákat!
Vagy ezeknek bármilyen permutációját!😊
több mint 10 éve
17-7, az első félidőben, 20-20, majd OT Fg-al bukta 20-23
több mint 10 éve
Montana
635
Mi nyerünk 24-13-ra, de ha én nyerem a matricát, azt az igen jeles nap alkalmából felajánlom Harlequin-nek 😀 BóóódogságszasziaTipped megegyezik Medvepapáéval😊Ha ti nyertek felezitek?Szerintem Medvepapa szívesen kettészedné 😀
több mint 10 éve
Josszi
3 365
fotót kérünk utánna 😀 !a matrica még mindig várja új gazdáját... 😀34-28 természetesen nekünk. A matricát meg majd felragasztom a homlokomra.mustaine
tippversenyt hirdetek aki eltalálja az eredményt vagy a legközelebb lesz hozzá az kapja 😀Josszi
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Mi nyerünk 24-13-ra, de ha én nyerem a matricát, azt az igen jeles nap alkalmából felajánlom Harlequin-nek 😀 Bóóódogság
több mint 10 éve
49ers 24 - 13 Eagles#BASSZAMEGDENYERNIFOGTOK
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
a matrica még mindig várja új gazdáját... 😀34-28 természetesen nekünk. A matricát meg majd felragasztom a homlokomra.
tippversenyt hirdetek aki eltalálja az eredményt vagy a legközelebb lesz hozzá az kapja 😀Josszi
több mint 10 éve
Montana
635
a matrica még mindig várja új gazdáját... 😀31-13 😊
Go Niners!
több mint 10 éve
Harlequin
332
a matrica még mindig várja új gazdáját... 😀A meccs napján leszek 40 éves!😊
Épp ezért:
28-21 a Ninersnek.
Ide azt a matricát!😊
több mint 10 éve
Helm!Maximalisan egyetértek amit írtál.
Én ironikusan írtam, hogy a csak a niners nem tud alkalmazkodni az új bíráskodáshoz. Más se. Csak mi vagyunk meccsenként 100y felett. És Ulpi amit írt az O# oldalon arra annyit, hogy ott is kapunk rendesen.
Amit a szerelésről és a tanításról írsz, szó szerint ezt írtam Harbaugh szavait idézve. Ő nyilatkozott úgy, hogy igy tanítják a szerelést.