San Francisco 49ers

59 feliratkozó

több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
mivel elég korán megvan már a biztos PO, sőt 2-3 meccs múlva a végig hazai pályát is be lehet biztosítani, nem féltek tőle, hogy túl korán leültök és leenged a team a rájátszásra...? mi tavaly ezt simán beszívtuk!peach
Jim Harbaugh

Jed York
@JedYork Jed York
Ready to run through a wall for Jim? "I don’t take vacations. I don’t get sick. I don’t observe major holidays. I’m a jackhammer."

szerinted? 😊

több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
mivel elég korán megvan már a biztos PO, sőt 2-3 meccs múlva a végig hazai pályát is be lehet biztosítani, nem féltek tőle, hogy túl korán leültök és leenged a team a rájátszásra...? mi tavaly ezt simán beszívtuk!peach
Hogy a fenébe ne félnénk (legalább is én). De facto azt várom mikor ébredek fel 😊
De hidd el ez is nagy öröm, hogy hétről-hétre úgy tudunk a tv, net elé ülni, hogy esélyes a csapatunk!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Kicsit Off, de talán mégsem.

Joe Montana fia életében először lesz kezdő QB college meccsen. Az apja 34 éve Michigan State ellen kezdte a karrierjét mint kezdő QB. Sok sikert Nicknek! Nehéz lessz megküzdeni a nagy fa árnyékával!diverdoc
Mùlt héten az Oregon State ellen volt elöször kezdöFucu
Hát egy picit lemaradtam :rolleyes: facepalm. De ettől függetlenül fenntartom a jókívánságot.

több mint 14 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers
Crabtree vége olyan volt mint Red Raider korában 😊 Egyre jobban bízik benne Smith, egyértelmű első célponttá lépett elő.JayB
Nekem épp ez volt feltűnő a meccsen, hogy több számomra kérdéses helyzetben is egyértelműen Crabtree felé erőltette a passzt Alex. Szerintem ez már tudatos készülés és még szélesebb WR-corp felépítés felé. Legyünk őszinték, Crabtree-nek sok szép elkapása és komoly megmozdulása volt már eddig, de a top WR-ek közé nem tudta még beverekedni magát. Ha viszont sikerül kettőjük QB-WR kapcsolatát még jobban, úgymond liga-top-formába felépíteni, akkor nagyon komoly légi erőt is képviselhetünk - mert rendesen van megbízható alapanyagunk -, és az ellenfelek D oldalán az intenzívebb coverage-kényszer miatt még nagyobb teret kaphat a futás... Fantasztikus élmény látni, hogy érik össze ez a szisztematikus munka.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
mivel elég korán megvan már a biztos PO, sőt 2-3 meccs múlva a végig hazai pályát is be lehet biztosítani, nem féltek tőle, hogy túl korán leültök és leenged a team a rájátszásra...? mi tavaly ezt simán beszívtuk!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Jed York Twitteren 😊 büntetős a profilképe. ezért örültem amikor átvette a CEO/President posztot az apjától.

https://twitter.com/#!/JedYork

több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed

Joe Montana fia életében először lesz kezdő QB college meccsen. Az apja 34 éve Michigan State ellen kezdte a karrierjét mint kezdő QB. Sok sikert Nicknek! Nehéz lessz megküzdeni a nagy fa árnyékával!diverdoc
Mùlt héten az Oregon State ellen volt elöször kezdö

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve

Joe Montana fia életében először lesz kezdő QB college meccsen. Az apja 34 éve Michigan State ellen kezdte a karrierjét mint kezdő QB. Sok sikert Nicknek! Nehéz lessz megküzdeni a nagy fa árnyékával!

több mint 14 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Visszavesznek? Harbaughék? 😂

remélem a végén jól hátbaverik egymást 😉petey
sőt brutál kézfogás is lessz 😀diverdoc
Lesz ott aztán seggrepacsi, barack és mogyorózás... és a Haribó fivérek is beszállnak 😀
Csontzenét akarok, halvány Holló sikerrel! 😀
6-3 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Vernon Davis passed Brent Jones for career TD's by a 49ers TE.

gratz, Jones remek TE volt

több mint 14 éve
Jó kis TNF-et fogunk vívni egymással, remélem kicsit visszavesztek majd, hiszen gyakorlatilag megvan a csoportgyőzelem meg a PO. 😛Vrijbloed

sőt brutál kézfogás is lessz 😀diverdoc
ki fog ki után futni? 😛

több mint 14 éve
Jó kis TNF-et fogunk vívni egymással, remélem kicsit visszavesztek majd, hiszen gyakorlatilag megvan a csoportgyőzelem meg a PO. 😛Vrijbloed

sőt brutál kézfogás is lessz 😀

több mint 14 éve

remélem a végén jól hátbaverik egymást 😉

több mint 14 éve
De mi nem a WC körre gyúrunk! Botlanak a sajtfejűek egyet-kettőt és végig otthon játszhatunk az NFC csempionsipért 😛 😀

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Jó kis TNF-et fogunk vívni egymással, remélem kicsit visszavesztek majd, hiszen gyakorlatilag megvan a csoportgyőzelem meg a PO. 😛
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 716
Crabtree vége olyan volt mint Red Raider korában 😊 Egyre jobban bízik benne Smith, egyértelmű első célponttá lépett elő.
több mint 14 éve
doka San Francisco 49ers 111
Félek én is Rice-tól hogy parádézni fog a védelmünk ellen. Bengals-é is pokoli erős védelem futás ellen, még is kb. ő nyerte meg a meccset, 2 futott TD-vel.
több mint 14 éve
Én is csak az nfl.com-os videokat láttam, az alapján nagyon simának tűnt. P-Will még mindig Beast üzemmódban közlekedik a pályán. 😀 Érdemes letölteni a meccset Petey? Számok alapján Crabtree is jó volt, talán legjobb stat-ja idén.doka
csak a második félidőt 😀

Crabtree, igen végre egy 100+-os meccs. aki még jó volt az Kyle Williams, tavalyi draftolt WR-ünk. szépen feljátszotta magát nr3 WR-nek. Edwards még nem az igazi. Ginn meg szimplán ST játékos.

Csütörtökön nagy hirig. 😊 azt érzem hogy most megdől a rekordunk a 100 yardos futót és futott TD-t illetően. :rolleyes:
aztán kiderül. Cards majdnem megverte őket, Seattle, JAX meg meg is :cool:

több mint 14 éve
doka San Francisco 49ers 111
Én is csak az nfl.com-os videokat láttam, az alapján nagyon simának tűnt. P-Will még mindig Beast üzemmódban közlekedik a pályán. 😀 Érdemes letölteni a meccset Petey? Számok alapján Crabtree is jó volt, talán legjobb stat-ja idén.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😊 Akkor módosítom. Ilyen védelemmel irány a playoff!!! 😀
több mint 14 éve
Üdv mindenkinek! Sok-sok olvasással töltött "fórumozás" után most már én sem bírom, hogy ne szólaljak meg. 😀 A szezon előtt nem hittem volna, hogy egyáltalán pozitív lesz a mérleg na de ez.... Ilyen védelemmel irány a Super Bowl!!! Csak a Packers ne nfc-s lenne.... :rolleyes:Bunda84
Örömmel látom, hogy gyarapodtunk ismét. Üdv. Külön öröm, hogy a harcos írek logója is fenn van nálad, Joe bácsi miatt ez nálam nagyon jó pont!SB még messze, nyerjünk egy-két meccset a diviziókörért, ez a cél, a többi, majd csak utána. 😉

több mint 14 éve
Tegnap lefagyott mindenem, csak az első negyed elejét és a kihagyott FG-okat láttam. Így az eredmény ismeretében nagyon simának tünik. Az volt?
9-1!!! Hihetetlen. Hétről-hétre öröm a köbön! 😀diverdoc
elég nyögvenyelős volt, de semmi izgalom, max az hogy a Cards átjön-e a félpályán. az 1 TD-jük is átment Rogers kezei közt pont Fitzébe 😊 amúgy aszt hiszem 5 turnover volt. Alex jól játszott, sokszor az elkapói hagyták cserben, de nála is volt pár túldobás, ami éppenhogy nem sikerült.

Goldsont kiállították 😀 Doucet rávert egyet amíg a gyepen ült, felpattant és kiosztott 3 parasztlengőt. elvileg felfüggeszthetik, de volt hasonló idén máshol is, ők csak bírságot kaptak. csütörtökre nem szeretném ha nem játszana a Ravens ellen.

Bunda üdv köztünk. semmi SB 😀 1 meccs/hét egyelőre..petey
Köszi az összefoglalót. Sikerült hájlátszot megnézni, meg egy-két plussz videot. Goldson bunyóját is sikerült megnézni. Ezek alapján tényleg sima volt. Jó hétvégéd lehetett sport terén. 😊
Na akkor irány a Harbowl!

több mint 14 éve
Tegnap lefagyott mindenem, csak az első negyed elejét és a kihagyott FG-okat láttam. Így az eredmény ismeretében nagyon simának tünik. Az volt?
9-1!!! Hihetetlen. Hétről-hétre öröm a köbön! 😀diverdoc
elég nyögvenyelős volt, de semmi izgalom, max az hogy a Cards átjön-e a félpályán. az 1 TD-jük is átment Rogers kezei közt pont Fitzébe 😊 amúgy aszt hiszem 5 turnover volt. Alex jól játszott, sokszor az elkapói hagyták cserben, de nála is volt pár túldobás, ami éppenhogy nem sikerült.

Goldsont kiállították 😀 Doucet rávert egyet amíg a gyepen ült, felpattant és kiosztott 3 parasztlengőt. elvileg felfüggeszthetik, de volt hasonló idén máshol is, ők csak bírságot kaptak. csütörtökre nem szeretném ha nem játszana a Ravens ellen.

Bunda üdv köztünk. semmi SB 😀 1 meccs/hét egyelőre..

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Üdv mindenkinek! Sok-sok olvasással töltött "fórumozás" után most már én sem bírom, hogy ne szólaljak meg. 😀 A szezon előtt nem hittem volna, hogy egyáltalán pozitív lesz a mérleg na de ez.... Ilyen védelemmel irány a Super Bowl!!! Csak a Packers ne nfc-s lenne.... :rolleyes:
több mint 14 éve
9-1!!! Hihetetlen. Hétről-hétre öröm a köbön! 😀