San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 13 éve
milyen stat kell a 0-12 mellé?ezt a megállapításod nem igazáb tudom hova tenni..JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimojogos 😊
Hagyd, lehet csak irígykedik 😛kando777igen, ahogy minden egyes edzőváltást követelő szurkolóból csak úgy sugárzik az irigység...
nem olyan rég milyen sok 49ers fan "irigykedett" Singre, nem is értemJJ Tiller
talán nem látszik igazán jól az avatárom 😊 😛
egyébként azt hittem, előkapsz valami stat-ot az egyetemről, ahol edzősködött az emberünk, hogy miért lett 0-12 a szezon.kando777
több mint 13 éve
te JJ, ne tresselj nem áll jól a szádnak 😀JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimojogos 😊
Hagyd, lehet csak irígykedik 😛kando777igen, ahogy minden egyes edzőváltást követelő szurkolóból csak úgy sugárzik az irigység...
biztos én vagyok ma izé de ezt már kezdem én sem érteni 😀
több mint 13 éve
ezt a megállapításod nem igazáb tudom hova tenni..JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimojogos 😊
talán nem látszik igazán jól az avatárom 😊 😛
egyébként azt hittem, előkapsz valami stat-ot az egyetemről, ahol edzősködött az emberünk, hogy miért lett 0-12 a szezon.
több mint 13 éve
JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimojogos 😊
nem olyan rég milyen sok 49ers fan "irigykedett" Singre, nem is értem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hagyd, lehet csak irígykedik 😛Sejtettem ilyesmi lesz. Végülis az eddigi DB teljesítményt figyelembe véve rosszabb remélem nem lesz 😊 Mellesleg 1 ember miatt ne kötekedj te kis te 😀peteyhát Donatelről nekem nem a hozzáértő az első szó, ami eszembe jut...JJ TillerJJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimo
Attól, hogy egy szezonban valami vacak csapatnál nem produkált egy űberjó szezont, még nem biztos, hogy lúzer.. Ha meg Jim sem ellenkezett miatta, talán lát benne értelmet 😊
több mint 13 éve
Sejtettem ilyesmi lesz. Végülis az eddigi DB teljesítményt figyelembe véve rosszabb remélem nem lesz 😊 Mellesleg 1 ember miatt ne kötekedj te kis te 😀JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimobocs JJ, általában értem a humort, de ezt speciel nem vágom.peteyhát Donatelről nekem nem a hozzáértő az első szó, ami eszembe jut...JJ Tiller
több mint 13 éve
JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀hát Donatelről nekem nem a hozzáértő az első szó, ami eszembe jut...JJ Tillerja, 2008-ban 0-12-vel zárt a Stanforddal egy csoportban levő Washington Huskies, biztos ez győzte meg Harbaught 😛JJ Tillerbocs JJ, általában értem a humort, de ezt speciel nem vágom.petey
több mint 13 éve
hát Donatelről nekem nem a hozzáértő az első szó, ami eszembe jut...bocs JJ, általában értem a humort, de ezt speciel nem vágom.peteyjó látni hogy nem tökölünk, és urambocsá hozzáértő embereket hoznak ide. érdekes ez az érzés 😂peteyja, 2008-ban 0-12-vel zárt a Stanforddal egy csoportban levő Washington Huskies, biztos ez győzte meg Harbaught 😛JJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
bocs JJ, általában értem a humort, de ezt speciel nem vágom.jó látni hogy nem tökölünk, és urambocsá hozzáértő embereket hoznak ide. érdekes ez az érzés 😂peteyja, 2008-ban 0-12-vel zárt a Stanforddal egy csoportban levő Washington Huskies, biztos ez győzte meg Harbaught 😛JJ Tiller
több mint 13 éve
jó látni hogy nem tökölünk, és urambocsá hozzáértő embereket hoznak ide. érdekes ez az érzés 😂peteyja, 2008-ban 0-12-vel zárt a Stanforddal egy csoportban levő Washington Huskies, biztos ez győzte meg Harbaught 😛
---
több mint 13 éve
jó látni hogy nem tökölünk, és urambocsá hozzáértő embereket hoznak ide. érdekes ez az érzés 😂
több mint 13 éve
Újabb edző érkezett, Ed Donatell lett a DB coach. Sok helyen volt már edző: 90-94 Jets - DBedző; 95-99 Broncos - DB edző; 2000-03 Packers - DC; 04-06 Falcons - DC; 07 Jets - assitand; 08 University of Washington - DC; 09 Broncos - DB
több mint 13 éve
Source: 49ers also land former Stanford coaches Vic Fangio (defensive coordinator) and Tim Drevno (probably TEs coach). http://twitter.com/MaioccoCSN/status/26025156560293889
3-4 it is. I love me some Fangio Blitz Package 😀
több mint 13 éve
Az OC akkor csak formalitás, ugye? Mmint Hárboá lesz a playcaller.szabaahogy olvastam, nagy szerepe lesz a playtervezésben és a gameplanban. Meccsen pedig gondolom közösen beszélik meg.
Meglátjuk.
több mint 13 éve
igen Jimbo fogja hívni a play-eket, de olvastam, hogy Roman rakta alá gyakorlatilag az Offense-t StanfordbanFangio is jönni fog
több mint 13 éve
szaba
10 551
Az OC akkor csak formalitás, ugye? Mmint Hárboá lesz a playcaller.
több mint 13 éve
OC pipa:Former Stanford assistant Greg Roman has joined the 49ers as their offensive coordinator, according to a source.
Roman served as Stanford’s associate head coach and was as responsible as anyone — including head coach Jim Harbaugh — for the Cardinal’s offensive success and creativity.
Roman has extensive NFL experience, having been an assistant for Carolina, Houston and Baltimore.
He was a finalist for the Stanford head coaching position that went to David Shaw.
jöhet Fangio
több mint 13 éve
pont most olvastamAzt rebesgetik, hogy valószínű marad Kaliforniában. Amúgy még Dallasban is volt.szabasztem Manusky kimondottan jó DC. Futás ellen mindig top10-ben voltunk, plusz nem engedtünk 10+ meccs óta 100 yardos futást. Ami gond volt hogy rendes passz rush és DB-k nélkül voltunk 24-ek passz D-ben. Szóval egy jó védelemmel mint a tietek nagyon is sikeres lehet.Manusky volt nálunk interjún a hét elejénFucu
Amit én kicsit hiányoltam nála az az agresszivitás, több blitzet vártam, plusz az állandó zónázással ölt meg.
Dehát azzal főzött amilye van.
De most őszintén, pozicíós edzőkről mennyit tudni szaba? 😊petey
http://www.signonsandiego.com/news/2011/jan/13/manusky-appears-be-choice-chargers-defensive-coord/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter/
több mint 13 éve
szaba
10 551
Azt rebesgetik, hogy valószínű marad Kaliforniában. Amúgy még Dallasban is volt.Manusky volt nálunk interjún a hét elejénFucuManuskyról meg nem tudunk semmit, mert Sing belekontárkodott a D-be, mi? 😛szabasztem Manusky kimondottan jó DC. Futás ellen mindig top10-ben voltunk, plusz nem engedtünk 10+ meccs óta 100 yardos futást. Ami gond volt hogy rendes passz rush és DB-k nélkül voltunk 24-ek passz D-ben. Szóval egy jó védelemmel mint a tietek nagyon is sikeres lehet.
Amit én kicsit hiányoltam nála az az agresszivitás, több blitzet vártam, plusz az állandó zónázással ölt meg.
több mint 13 éve
Manusky volt nálunk interjún a hét elejénsztem Manusky kimondottan jó DC. Futás ellen mindig top10-ben voltunk, plusz nem engedtünk 10+ meccs óta 100 yardos futást. Ami gond volt hogy rendes passz rush és DB-k nélkül voltunk 24-ek passz D-ben. Szóval egy jó védelemmel mint a tietek nagyon is sikeres lehet.hát mivel a passz védelmünk nem volt túl acélos így nem tudok semmi biztatót mondani 😊Manuskyról meg nem tudunk semmit, mert Sing belekontárkodott a D-be, mi? 😛szaba
de hátha nálatok több sikerre lel.petey
több mint 13 éve
Rendben, várom 😉Szia!Kando!Hát ez az 😀
Hát hogy lennék, amikor nem vagyok 😀 😂Helmut Zimmer
egyáltalán hova tudok most üzenni, hogy meg is kapd ? 😊
most próbálok egy berkeley-n dolgozó ismerőstől mezt kérni, ha jön nyárra haza (ha csak te nem szereztél mégis valamit 😊 )kando777
Megírom az elérhetőségem PM-ben. A campus generált nekem is címet, de azt kizárólag a kollégák, és a diákok használják, amúgy meg egyesítve jönnek be természetesen a címeim 😊 (Palm csodái).
Már egy éve elköltöztem, és nem ott tanítok. Hanem egy kisvárosban.... ja és megnősültem 😊Helmut Zimmer
Gratula.. 😀 ejj akkor már nem lehet csak úgy elmenni és szórakozni egyet vagy a garázsban gitározni kicsit 😛 ?
több mint 13 éve
Szia!Kando!Hát ez az 😀
Hát hogy lennék, amikor nem vagyok 😀 😂Helmut Zimmer
egyáltalán hova tudok most üzenni, hogy meg is kapd ? 😊
most próbálok egy berkeley-n dolgozó ismerőstől mezt kérni, ha jön nyárra haza (ha csak te nem szereztél mégis valamit 😊 )kando777
Megírom az elérhetőségem PM-ben. A campus generált nekem is címet, de azt kizárólag a kollégák, és a diákok használják, amúgy meg egyesítve jönnek be természetesen a címeim 😊 (Palm csodái).
Már egy éve elköltöztem, és nem ott tanítok. Hanem egy kisvárosban.... ja és megnősültem 😊
több mint 13 éve
sztem Manusky kimondottan jó DC. Futás ellen mindig top10-ben voltunk, plusz nem engedtünk 10+ meccs óta 100 yardos futást. Ami gond volt hogy rendes passz rush és DB-k nélkül voltunk 24-ek passz D-ben. Szóval egy jó védelemmel mint a tietek nagyon is sikeres lehet.Manuskyról meg nem tudunk semmit, mert Sing belekontárkodott a D-be, mi? 😛szabaVance Joseph jött hozzánk DB coachnak, röviden tömören jól jártunk vele vagy nem? 😊Bondihát mivel a passz védelmünk nem volt túl acélos így nem tudok semmi biztatót mondani 😊
De most őszintén, pozicíós edzőkről mennyit tudni szaba? 😊
több mint 13 éve
szaba
10 551
Manuskyról meg nem tudunk semmit, mert Sing belekontárkodott a D-be, mi? 😛Vance Joseph jött hozzánk DB coachnak, röviden tömören jól jártunk vele vagy nem? 😊Bondihát mivel a passz védelmünk nem volt túl acélos így nem tudok semmi biztatót mondani 😊
több mint 13 éve
Vance Joseph jött hozzánk DB coachnak, röviden tömören jól jártunk vele vagy nem? 😊Bondihát mivel a passz védelmünk nem volt túl acélos így nem tudok semmi biztatót mondani 😊
de hátha nálatok több sikerre lel.