San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 13 éve
Én meg azt mondom legyen szezon, meg egy jó draftunk, hozzáértő coaching staff, és lehetőleg franchise QB-nk. 😀nem nagy igények 😊
Höri, nem számolt senki a Xing-Faktorral tavaly 😉
több mint 13 éve
JéBé
7 035
beszarás hogy nektek még tart a szezon 😛szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecbeszarás h még tart a szezon de azon megy a spekuláció h milyen mérleg lesz jövőre 😀braxa88
több mint 13 éve
Már amelyik csapatnak még tart! Nekünk már game overszerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecbeszarás h még tart a szezon de azon megy a spekuláció h milyen mérleg lesz jövőre 😀braxa88
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Én azt mondom, hogy jövőre 10-6 és WC kör :cool:vagy 0-0 ha nem lesz szezon 😀 😀 😂 😂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
braxa88
12 534
szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecbeszarás h még tart a szezon de azon megy a spekuláció h milyen mérleg lesz jövőre 😀
több mint 13 éve
szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecezt így free agency előtt benyögni ritka hiteles jóslat 😊
gratula a kinevezéshez, jövőre is ti lesztek a csoport favoritjai. (pont mint idén 😀 )
több mint 13 éve
szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecNem lesz sokkal húzosabb (ha egyáltalán az) mint az idei. Idén 6 PO csapattal meccseltünk, jövőre az idei PO 4 csapatával (ebben a hawks is benne van). Ennyire szarok mégegyszer nem leszünk. Szóval ez a 6-10 dúrva jóslat!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
aztec
1 360
Még meg kell kérdeznem szent Tebow-t. 😀szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecjövőheti lottószámok megvannak? 😀petey
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecjövőheti lottószámok megvannak? 😀
több mint 13 éve
aztec
1 360
szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.
több mint 13 éve
fun fact:Mike Johnson még edzette Harbaught amikor még játékos volt. Jonhsonnak első éve volt a Chargersnél Harbaughnak pedig az utolsó
több mint 13 éve
annyira nem kell Luck, hogy rámenjünk a jövő évi 1/1-rese cetlizéssel a drafton, se az eredményeinkkel ősszel
több mint 13 éve
catattack
3 520
várom a javaslatokat, nevekkel. valami nagy tervetFucu7-9 vagy NFC 2nd?
több mint 13 éve
😀 Jó helyre jött szerintem.
több mint 13 éve
miből gondoljátok, hogy akarja Luck-ot?
több mint 13 éve
aztec
1 360
Jim Harbaugh nagy arc.Most eldől, hogy jövőre kell-e nektek Luck.Ha a drafton jól sáfárkodik a cetlikkel, akkor jövőre meglehet, de ha egyből PO esélyes csapatot csinál - amit azért kinézek belőle 😂 - abból nem lesz Luck 2012ben.
több mint 13 éve
várom a javaslatokat, nevekkel. valami nagy tervet
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Harbaugh és McDaniels is csak egy reményteljes kísérlet ami vagy bejön vagy nem, szerintem sok volt már itt a kísérlet, pénztárcát nem kímélve kéne valami nagyon akasztani de úgylátom nem ezek a tervek...
több mint 13 éve
p.csába, kimegyek a Mekibe erre aláír, pedig 3 napot töltöttem gép előtt 😂peteyAKKOR DUPLA BIG MACET KELL ENNI 😀 😀 😂 😂
Draft
több mint 13 éve
p.csába, kimegyek a Mekibe erre aláír, pedig 3 napot töltöttem gép előtt 😂
több mint 13 éve
a következő szezonban lesz 49ers-Ravens meccs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Na új HC új remények és 2012-től új QB?(Luck)?
Draft
több mint 13 éve
nem örülünk Vincent! :/sajtótájékoztató lesz 0:30-kor
Schefter: Jim Harbaugh's five-year deal with the 49ers will be worth $25 million.
nesze neked 7-8 millió 😊