Seattle Seahawks
61 feliratkozó
4 hónapja
Ettől az incidenstől eltekintve, ahol egy elég paraszt táblával hergelték, viszont nagyon kedvesen fogadta Geno-t a szurkolótábor. Ő is kiemelte egy posztjában hogy mennyire jól esett neki ez. Szóval hülyék mindenhol vannak.
4 hónapja
En is az elsot lattam es voltak szep dolgok. Horton csavo nagyon tetszik. Remelem tobbet kihoznak belole.Jön a forróság, ilyenkor nehezen alszok úgyhogy megnéztem a 2. félidőt. Hát maradjunk annyiban, hogy 1 driveot leszámítva sírt a labda, minden play ajándék volt ahol nem dobtak zászlót a támadósorra.Pont az elsőt kellett volna 😄
O'Connell elég szépen szétszedte a 3. számú védelmünket, ez azért elvárás az ő szintjén, de a végén a 3. qb ellen már mi is jobban néztünk ki és megcsináltunk pár nagy játékot kulcsszituban.
Sebii
Zman77
4 hónapja
Jön a forróság, ilyenkor nehezen alszok úgyhogy megnéztem a 2. félidőt. Hát maradjunk annyiban, hogy 1 driveot leszámítva sírt a labda, minden play ajándék volt ahol nem dobtak zászlót a támadósorra.Pont az elsőt kellett volna 😄
O'Connell elég szépen szétszedte a 3. számú védelmünket, ez azért elvárás az ő szintjén, de a végén a 3. qb ellen már mi is jobban néztünk ki és megcsináltunk pár nagy játékot kulcsszituban.
Sebii
4 hónapja
A kedvencem az egyik fotós volt, bizonyos Marshawn Lynch, aki lekönyökölte az egyik játékost, hogy a fényképezőgéphez hozzá ne érjen😅
Poloska vagyok.
4 hónapja
Jön a forróság, ilyenkor nehezen alszok úgyhogy megnéztem a 2. félidőt. Hát maradjunk annyiban, hogy 1 driveot leszámítva sírt a labda, minden play ajándék volt ahol nem dobtak zászlót a támadósorra.O'Connell elég szépen szétszedte a 3. számú védelmünket, ez azért elvárás az ő szintjén, de a végén a 3. qb ellen már mi is jobban néztünk ki és megcsináltunk pár nagy játékot kulcsszituban.
4 hónapja
Semmi azért írtam nekem van előfizetésem és jelenlegi ára 54900HUF évente.Köszi, de ahogy írtam nem nagyon használtam még, de utána olvasok.SziaKöszi! Meg sose használtam. Ha jól látom 1799 HUF/hónap ha 12 hónapos előfizetés? Megéri? 22000 1 évre?Sziasztok! Esetlegesen tudtok majd valamilyen streamet a mai előszezon meccshez? Köszi! 😊ezeket ingyen szokták közvetíteni a hivatalos oldalakon. Szóval a daznon szerintem tudod nézni majd 😊
KB23
onDier
KB23
A DAZN NFL Gamepass nagyon nem 1799/hónap. Nézd meg majd szerintem egy picit jobban.
www.dazn.com/en-US/news/american-football/nfl-gamepass-cost-dazn-country-price-subscription-instalment-watch-season/1nmnpcsga7nr41r2o7hfekzko6
Razi
KB23
4 hónapja
Köszi, de ahogy írtam nem nagyon használtam még, de utána olvasok.SziaKöszi! Meg sose használtam. Ha jól látom 1799 HUF/hónap ha 12 hónapos előfizetés? Megéri? 22000 1 évre?Sziasztok! Esetlegesen tudtok majd valamilyen streamet a mai előszezon meccshez? Köszi! 😊ezeket ingyen szokták közvetíteni a hivatalos oldalakon. Szóval a daznon szerintem tudod nézni majd 😊
KB23
onDier
KB23
A DAZN NFL Gamepass nagyon nem 1799/hónap. Nézd meg majd szerintem egy picit jobban.
www.dazn.com/en-US/news/american-football/nfl-gamepass-cost-dazn-country-price-subscription-instalment-watch-season/1nmnpcsga7nr41r2o7hfekzko6
Razi
4 hónapja
SziaKöszi! Meg sose használtam. Ha jól látom 1799 HUF/hónap ha 12 hónapos előfizetés? Megéri? 22000 1 évre?Sziasztok! Esetlegesen tudtok majd valamilyen streamet a mai előszezon meccshez? Köszi! 😊ezeket ingyen szokták közvetíteni a hivatalos oldalakon. Szóval a daznon szerintem tudod nézni majd 😊
KB23
onDier
KB23
Szerkesztette: Razi
4 hónapja
www.totalsportek.to/nflstreamsKöszi! Meg sose használtam. Ha jól látom 1799 HUF/hónap ha 12 hónapos előfizetés? Megéri? 22000 1 évre?Sziasztok! Esetlegesen tudtok majd valamilyen streamet a mai előszezon meccshez? Köszi! 😊ezeket ingyen szokták közvetíteni a hivatalos oldalakon. Szóval a daznon szerintem tudod nézni majd 😊
KB23
onDier
KB23
En itt szoktam nezni, eleg jo minoseg es minden nfl meccset tudsz rajta nezni. Annyi hogy elotte sok reklamot kell elnyomnod de azon kivul nekem semmi bajom vele.
4 hónapja
Nekem úgy tűnik, hogy most nem tudsz előfizetni az nfl tartalomra csak a box és labdarúgás van a csomagban.Köszi! Meg sose használtam. Ha jól látom 1799 HUF/hónap ha 12 hónapos előfizetés? Megéri? 22000 1 évre?Sziasztok! Esetlegesen tudtok majd valamilyen streamet a mai előszezon meccshez? Köszi! 😊ezeket ingyen szokták közvetíteni a hivatalos oldalakon. Szóval a daznon szerintem tudod nézni majd 😊
KB23
onDier
KB23
- 185+ fights a year from the best promoters including Matchroom, Golden Boy, Queensberry, Misfits, PFL, BKFC and moreDe egyébként én se szoktam rá előfizetni mert eddig minden évben több volt, mint 50 ezer és inkább vettem egy mezt és kalózkodtam a streameket. Így támogattam is őket és nincs bűntudatom. 😀
- 3+ Jupiler Pro League games live every week. Highlights from LALIGA EA Sports and Lega Serie A. Plus timeless football moments with FIFA+
Egyébként, azt mondom h nézd meg így még ingyenes a pre-season, hogy tetszik-e. Azt hallottam, amúgy hogy nem tett jót a DAZN a streameknek és nem olyan stabil/jó, csak nincs más opció. Amit ad hogy bármelyik meccset tudod nézni, van rá mobil/tv app is és nem csak a teljes meccsek vannak fent hanem van ilyen bővített összefoglaló 50 perces kb ha jól emlékszem minden meccsről.
4 hónapja
Köszi! Meg sose használtam. Ha jól látom 1799 HUF/hónap ha 12 hónapos előfizetés? Megéri? 22000 1 évre?Sziasztok! Esetlegesen tudtok majd valamilyen streamet a mai előszezon meccshez? Köszi! 😊ezeket ingyen szokták közvetíteni a hivatalos oldalakon. Szóval a daznon szerintem tudod nézni majd 😊
KB23
onDier
4 hónapja
Sziasztok! Esetlegesen tudtok majd valamilyen streamet a mai előszezon meccshez? Köszi! 😊ezeket ingyen szokták közvetíteni a hivatalos oldalakon. Szóval a daznon szerintem tudod nézni majd 😊
KB23
4 hónapja
Sziasztok! Esetlegesen tudtok majd valamilyen streamet a mai előszezon meccshez? Köszi! 😊
4 hónapja
...kellene egy futó a csapatba 🫤insert
Zman77
Ah Shit, Here We Go Again
meme template
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
4 hónapja
...kellene egy futó a csapatba 🫤
4 hónapja
Scoopage: continuity in Seattle, the Seahawks have given John Schneider a four year extension keeping their President of Football Operations/GM through the 2030 draft. This will take him through at least his 20th draft with the organization @NFLonFOX
4 hónapja
Kubiak szereti oket hasznalni. Remelem en is lesznek nagy TE jatekok. Barner, Arroyo eleg jo anyagnak tunnek.Elengedtük Fantot (...végre ) Barner,Arroyo párosból jó kis verseny lesz. Jó lenne nekünk is egy "George Kittle". Remélhetőleg nem csak hype, ás Arroyo képes lehet rá.Meg lehetnének jó kis kreativ 2TE-s felállások. Nálunk nem emlékszem, hogy ezeket nagyon erőltettük volna az elmúlt években, ki lehetne próbálni ha tényleg jó hozzá az emberanyag.
Zman77
funkyparduc
Szerkesztette: balint74
4 hónapja
Elengedtük Fantot (...végre ) Barner,Arroyo párosból jó kis verseny lesz. Jó lenne nekünk is egy "George Kittle". Remélhetőleg nem csak hype, ás Arroyo képes lehet rá.Meg lehetnének jó kis kreativ 2TE-s felállások. Nálunk nem emlékszem, hogy ezeket nagyon erőltettük volna az elmúlt években, ki lehetne próbálni ha tényleg jó hozzá az emberanyag.
Zman77
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
4 hónapja
Elengedtük Fantot (...végre ) Barner,Arroyo párosból jó kis verseny lesz. Jó lenne nekünk is egy "George Kittle". Remélhetőleg nem csak hype, ás Arroyo képes lehet rá.
5 hónapja
Nem tudom olvassatok e a fuzovel kifele cikkeit , most van egy cikksorozat ahol " Az ESPN-nek minden nyáron van egy sorozata, ahol edzőket, front office tagokat és játékosmegfigyelőket kérnek meg, hogy rangsorolják a liga legjobbjait posztonként"
És már van egy top 10 DT-nk és egy Top10 Safetynk .
Ennek orulok mert erzesre a nalunk jatszo játékosok kevesebb figyelmet szoktak.kapni a mediatol de ugylatszik tobbet az NFL Ben dolgozoktol.
5 hónapja
Darnold messze nincs Geno szintjén. És aki leginkább hiányozni fog neki, az Kevin O’connell.Jol mondja Höri baratunk, viszont en robbantast varok.Darnold jobb, mint Geno? kb egy szint, itt meg nem lesz neki 3 elit WR mint Minny-ben, plusz hozzá az OL.
Ugy gondolom erosebb lett a vedelmunk tavalyhoz kepest pedig tavalyi se volt gyenge.(top10 es)
Tamado falunk is jobb. A tavalyi rookik jobban fognak jatszani, jott egy Zabel is aki jol fogja nyomni.
Darnold egy fiatalabb Gino( sztem jobb) ha meg nem akkor johet Milroe.
Az uj tamado kordinatorral jobban fogunk futni, K9 nek nagy ev kell.
Elkapoink kerdeses. JSN ha hozza a tavalyit mar boldog vagyok,
Kupp is veszelyes lesz.
3. Szamunak van par jelentkezo, a sok kozul egyik biztos bevalik bar orulnek egy ilyen “Puca” felfedezettnek. Osszesegebe robbantani fogunk remelem.
balint74
petey
5 hónapja
KeyG leírta, attól hogy nem ismersz mást JJ-n kívül 😊 Addison JJ sérülése közben kurva jó számokat hozott. majd 1000 yard és 10 TD. Nailor tavalyi éve is jó volt.3 elit WR? Kicsodak? Jeffersonnal elakadtamJol mondja Höri baratunk, viszont en robbantast varok.Darnold jobb, mint Geno? kb egy szint, itt meg nem lesz neki 3 elit WR mint Minny-ben, plusz hozzá az OL.
Ugy gondolom erosebb lett a vedelmunk tavalyhoz kepest pedig tavalyi se volt gyenge.(top10 es)
Tamado falunk is jobb. A tavalyi rookik jobban fognak jatszani, jott egy Zabel is aki jol fogja nyomni.
Kupp is veszelyes lesz.
3. Szamunak van par jelentkezo, a sok kozul egyik biztos bevalik bar orulnek egy ilyen “Puca” felfedezettnek. Osszesegebe robbantani fogunk remelem.
balint74
petey
balint74
Darnoldra én is kíváncsi leszek, melyik formáját hozza. a Minny-s statjai azért nagyban köszönhető volt a fenti úriembereknek.
5 hónapja
Jordan Addison sok helyen WR1 lenne. És Hockenson is nagyon jó elkapó TE.3 elit WR? Kicsodak? Jeffersonnal elakadtamJol mondja Höri baratunk, viszont en robbantast varok.Darnold jobb, mint Geno? kb egy szint, itt meg nem lesz neki 3 elit WR mint Minny-ben, plusz hozzá az OL.
Kupp is veszelyes lesz.
balint74
petey
balint74
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!