NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Maxwell és Thurmond a liga felénél kezdő lenne... Lotulelei és Bradford egész meccsen röpködtek. Van potenciál bennük, ahogy a többi játékosunkban is. Ezért lesz nehéz meghúzni a vonalat, mert sokuknak új csapatuk lesz, amint kitesszük őket.Az elsők nem brillíroztak, de nem is kell... amúgy is jellemző a csapatra, h lassan kezdenek, ezzel semmi probléma... nem a szezon elején kell maximumon pörögni.
Az egyes O-ból hiányzott Rice, Lynch, Miller. Nélkülük sem vallottak szégyent. Nem volt tökéletes, de nem is kell.
Nem beszélve arról, hogy melyik QB-t visszük csereként az is kérdés. Plusz az elkapóknál is Stephen Williams, Kearse nagyon jól mozgott.
Talán az egyedüli poszt, ahol nincs elég tehetség az a TE, mert Miller és Wilson mögött nincs egy tiszta esélyes. Kíváncsi vagyok ki lesz a befutó.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
2-3. d# dominálta a SD 2-3. offensét. ez tökjó. de kit érdekelÉn is erre akartam célozni. Csak az első negyedet néztem, mert csak az érdekelt, és bevallom őszintén meglepett az is hogy Riversék elég szépen végigmentek még akkor is ha csak fg lett belőle, na meg az is hogy az O nem volt túl acélos.
az jobban érdekel h wilsonnak csak 6ból 2 jó passza volt
és h egy csomóan nem játszottak kisebb sérülés miatt, amiből ki tudja melyik mennyire komoly..braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
2-3. d# dominálta a SD 2-3. offensét. ez tökjó. de kit érdekelaz jobban érdekel h wilsonnak csak 6ból 2 jó passza volt
és h egy csomóan nem játszottak kisebb sérülés miatt, amiből ki tudja melyik mennyire komoly..
több mint 11 éve
elképesztő mennyiségű tehetség van a csapatban... Bradfordnak és Lotuleleinek is nagyon jó meccse volt. Kearse ugyancsak. Maxwell, Thurmond, Maragos, Johnson mondhatni a második légió. Mindkét fal jól működött. Lane is meg kell h ragadjon... nagyon nehéz döntések lesznek majd, mert valahol meg kell majd húzni a vonalat és nagyon jó játékosok lesznek kitéve... rég nem volt ilyen, vagy soha a Hawksnál, hogy tele vagyunk olyan játékosokkal, akik máshol kezdők lennének, nálunk meg csak 2nd stringesek.SeaSzilaHawkAzért a SD 2. és 3. csapata elleni teljesítményből nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Tény,hogy nem gyenge a cseresor, de elég erős a verseny a legtöbb csapatnál, én azért nem jelenteném ki,hogy minden más csapatnál kezdők, vagy akár azt,hogy a legtöbbnél.
több mint 11 éve
Felkeltem miattatok korán...Nem most kell meggyőzőnek lenni, és ez különösen a kezdőkre igaz. 😊
Ez még nem volt valami meggyőző és ezt nem azért írom hogy fikkantsak 😊silent7939
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Felkeltem miattatok korán...Ez még nem volt valami meggyőző és ezt nem azért írom hogy fikkantsak 😊
több mint 11 éve
elképesztő mennyiségű tehetség van a csapatban... Bradfordnak és Lotuleleinek is nagyon jó meccse volt. Kearse ugyancsak. Maxwell, Thurmond, Maragos, Johnson mondhatni a második légió. Mindkét fal jól működött. Lane is meg kell h ragadjon... nagyon nehéz döntések lesznek majd, mert valahol meg kell majd húzni a vonalat és nagyon jó játékosok lesznek kitéve... rég nem volt ilyen, vagy soha a Hawksnál, hogy tele vagyunk olyan játékosokkal, akik máshol kezdők lennének, nálunk meg csak 2nd stringesek.
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Na egy edzéssel közelebb vagyunk a lényeghez... 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
van vki?
több mint 11 éve
magyar idő szerint 4:00. 😊Élőben lesz valaki itt hajnalban közülünk? 😊MedvepapaIgen. Mikor is kezdünk?undisputedly
több mint 11 éve
Élőben lesz valaki itt hajnalban közülünk? 😊MedvepapaIgen. Mikor is kezdünk?
több mint 11 éve
Élőben lesz valaki itt hajnalban közülünk? 😊
több mint 11 éve
Nem hiszem hogy a játékával volt gond (ha edzett egyáltalán) inkább az egészségével.Fucuigen, 4 napot volt a csapat kötelékében, de csak egy napon edzett... de akkor sem fért volna be szvsz, ha egészséges.
több mint 11 éve
Ha jól látom akkor ez a gép a Delta légitársasághoz tartozik.indulás San DiegobaMár többször megfigyeltem, hogy az NFL csapatok létrán másznak be a gépeikbe. A csapatgépek ezek szerint nem is a nagy városi repterekről indulhatnak?peterk2005
instagram.com/p/cug3MCtu4V/braxa88
Nekem mindig azt mondták,hogy amikor ki kell menni esetleg busszal, vagy gyalog a kifutóra,és ott "létrán" felszállni, az azért van,mert adott légitársaság adott reptéren nem rendelkezik bérelt hellyel a terminálban.
Pl ha jól emlékszem, Ferihegyen(aka Liszt Ferenc reptér) volt az,hogy a légitársaságok nem vették meg a helyet,mert olyan drága volt, így mindenkinek ki kellett mennie a kifutóra,és ott felszállni 😊
szerk:ha tévedek, valaki kiigazít
több mint 11 éve
indulás San DiegobaMár többször megfigyeltem, hogy az NFL csapatok létrán másznak be a gépeikbe. A csapatgépek ezek szerint nem is a nagy városi repterekről indulhatnak?
instagram.com/p/cug3MCtu4V/braxa88
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nem hiszem hogy a játékával volt gond (ha edzett egyáltalán) inkább az egészségével.
több mint 11 éve
tudni lehetett, h nem fog ide beférni... de amúgy kétlem, hogy már az NFL-be kap munkát..."Seattle Seahawks have terminated the veteran contract of wide receiver Early Doucet."Ilyen ez a TC...Medvepapa
gyors voltAmadeus91
több mint 11 éve
"Seattle Seahawks have terminated the veteran contract of wide receiver Early Doucet."Ilyen ez a TC...
gyors voltAmadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
"Seattle Seahawks have terminated the veteran contract of wide receiver Early Doucet."gyors volt
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Jaja, Sweezy. Rendre sikerül elkapnom az olyan snap-eket, ahol testidegenként mozog.Sweezytől?! olyan potencát van pedig benne h nem igaz. én nagyon remélem kezdő lesz, mert nagyon szimpatikus és sokkal többet látok benne (a jövőben) mint McQuistan v főleg Moffittbanbraxa88Ez a DC még nem sokat mond. Jared Smith a 3rd csapattal centerkedik, futásblokkban jó, passzblokkban nem. Mondjuk Sweezy is így kezdte, és passzblokkban még mindig fejlődnie kell. Moffittról mindent elmond, hogy Sweezy mellett nem stabil kezdő(sztem már sose lesz). Carpenternek tegnap a hírek szerint kifordult a bokája, nagyon remélem, hogy nem komoly. Májkölnek a labdára kell jobban vigyáznia, elég sok fumblija volt mostanában. Pedig jó returner lenne, de amíg bizonytalan a keze, nem lesz.MedvepapaKrisztina pedig elvileg nem egy drop-machine.
Sweezy... , hát nem is tudom. Mindig a hideg ráz,amikor arra gondolok,hogy ő játszik...undisputedly
Kíváncsi leszek a preseason alatt mennyit fejlődik. Potenciál önmagában nem sokat ér. Tartalékban mozognak olyan emberek, akikben "potenciál" van.
Moff lehetne végre egészséges, mert egyelőre csak a pályánkívüli tevékenységével hívja fel magára a figyelmet. A kardos eset még vicces volt, de a plázásnál elgondolkoztam, épelméjű-e.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=QHMXgHQxPywwww.youtube.com/watch?v=Ff2VWSm7MZs
Ha valaki még esetleg nem látta, jó kis összeállítás a közelmúltról.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Sweezytől?! olyan potencát van pedig benne h nem igaz. én nagyon remélem kezdő lesz, mert nagyon szimpatikus és sokkal többet látok benne (a jövőben) mint McQuistan v főleg MoffittbanEz a DC még nem sokat mond. Jared Smith a 3rd csapattal centerkedik, futásblokkban jó, passzblokkban nem. Mondjuk Sweezy is így kezdte, és passzblokkban még mindig fejlődnie kell. Moffittról mindent elmond, hogy Sweezy mellett nem stabil kezdő(sztem már sose lesz). Carpenternek tegnap a hírek szerint kifordult a bokája, nagyon remélem, hogy nem komoly. Májkölnek a labdára kell jobban vigyáznia, elég sok fumblija volt mostanában. Pedig jó returner lenne, de amíg bizonytalan a keze, nem lesz.MedvepapaKrisztina pedig elvileg nem egy drop-machine.
Sweezy... , hát nem is tudom. Mindig a hideg ráz,amikor arra gondolok,hogy ő játszik...undisputedly
több mint 11 éve
Ezt én sem állítottam. 😊 És mondom, nem az elkapásokkal van gondja(sőt, igen szépeket is csinált), hanem a labda megtartásával. De csütörtökön(pénteken) már láthatjuk kicsit élesebb szituban is végre. 😊Ez a DC még nem sokat mond. Jared Smith a 3rd csapattal centerkedik, futásblokkban jó, passzblokkban nem. Mondjuk Sweezy is így kezdte, és passzblokkban még mindig fejlődnie kell. Moffittról mindent elmond, hogy Sweezy mellett nem stabil kezdő(sztem már sose lesz). Carpenternek tegnap a hírek szerint kifordult a bokája, nagyon remélem, hogy nem komoly. Májkölnek a labdára kell jobban vigyáznia, elég sok fumblija volt mostanában. Pedig jó returner lenne, de amíg bizonytalan a keze, nem lesz.MedvepapaKrisztina pedig elvileg nem egy drop-machine.
több mint 11 éve
Ez a DC még nem sokat mond. Jared Smith a 3rd csapattal centerkedik, futásblokkban jó, passzblokkban nem. Mondjuk Sweezy is így kezdte, és passzblokkban még mindig fejlődnie kell. Moffittról mindent elmond, hogy Sweezy mellett nem stabil kezdő(sztem már sose lesz). Carpenternek tegnap a hírek szerint kifordult a bokája, nagyon remélem, hogy nem komoly. Májkölnek a labdára kell jobban vigyáznia, elég sok fumblija volt mostanában. Pedig jó returner lenne, de amíg bizonytalan a keze, nem lesz.MedvepapaKrisztina pedig elvileg nem egy drop-machine.
Sweezy... , hát nem is tudom. Mindig a hideg ráz,amikor arra gondolok,hogy ő játszik...