NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
508
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
OFF:Este draft. Senki se feledje.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
ebben nem.Az uccsó 2 commentedben az irányítóinkat oltottad 😊silent7939mi rosszat mondtam?braxa88anni preseason pick van, h abban biztos vagyok h nem fog a szezonnyitón picket fogni a D# az aktuális Cards QBtol 😀braxa88Látom megvan a csont amit nem engedsz el... silent7939
az volt a lényeg h most nagyon megy a labdaszerzés a preseasonban, és tuti akkor a regualrban nem fog menni
több mint 12 éve
braxa88
12 534
ebben nem.Az uccsó 2 commentedben az irányítóinkat oltottad 😊silent7939mi rosszat mondtam?braxa88anni preseason pick van, h abban biztos vagyok h nem fog a szezonnyitón picket fogni a D# az aktuális Cards QBtol 😀braxa88Látom megvan a csont amit nem engedsz el... silent7939
az volt a lényeg h most nagyon megy a labdaszerzés a preseasonban, és tuti akkor a regualrban nem fog menni
több mint 12 éve
Az uccsó 2 commentedben az irányítóinkat oltottad 😊mi rosszat mondtam?braxa88anni preseason pick van, h abban biztos vagyok h nem fog a szezonnyitón picket fogni a D# az aktuális Cards QBtol 😀braxa88Látom megvan a csont amit nem engedsz el... silent7939
több mint 12 éve
jaj, de örülök Wilsonnak! És pont a 2 kedvenc csapatom után egyik legkedvesebb badwagonom Seattle-ben, végre egy jó draftolás számomra kedves csapatba. Meg ezért óriási az Ncaa kapcsolat hogy kövessük, hogy lehet ennek örülni most. Idén se fogom kevesebb Seahawks meccset nézni az biztos!😊 És ha még TO is feléledne!zavi27Amilyen jó volt Wilson, olyan rossz volt TO
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
jaj, de örülök Wilsonnak! És pont a 2 kedvenc csapatom után egyik legkedvesebb badwagonom Seattle-ben, végre egy jó draftolás számomra kedves csapatba. Meg ezért óriási az Ncaa kapcsolat hogy kövessük, hogy lehet ennek örülni most. Idén se fogom kevesebb Seahawks meccset nézni az biztos!😊 És ha még TO is feléledne!zavi27fel fog.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
jaj, de örülök Wilsonnak! És pont a 2 kedvenc csapatom után egyik legkedvesebb badwagonom Seattle-ben, végre egy jó draftolás számomra kedves csapatba. Meg ezért óriási az Ncaa kapcsolat hogy kövessük, hogy lehet ennek örülni most. Idén se fogom kevesebb Seahawks meccset nézni az biztos!😊 És ha még TO is feléledne!
több mint 12 éve
Nekem egyre jobban tetszik a "Törpe". Még egy-két meccs és ha így játszik, akkor már nem lehet a véletlenre hivatkozni. Flynn számára meg most kezdődik az igazi derbi. Optimista vagyok, még akkor is, ha az előszezon nem sokat jelent. Lásd Lions 4-0, aztán 0-16.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
mi rosszat mondtam?anni preseason pick van, h abban biztos vagyok h nem fog a szezonnyitón picket fogni a D# az aktuális Cards QBtol 😀braxa88Látom megvan a csont amit nem engedsz el... silent7939
több mint 12 éve
jó, ez PS. majd ha elkezdődnek az éles meccsek, mikor van igazi game planning is kiderülnek dolgok.Nem az irányító a leggyengébb pontja a csapatnak hanem az O fal... 😊silent7939Azert a sajat topicjaban had oromkodjon mar a fan,hogy a csoportrivalisnak legalabb olyan pocsek a qb parosa mint ami nekunk volt tavaly 😊undisputedlyanni preseason pick van, h abban biztos vagyok h nem fog a szezonnyitón picket fogni a D# az aktuális Cards QBtol 😀braxa88Látom megvan a csont amit nem engedsz el... silent7939
de szerintem, Flynn lesz a starter, azért annyira nem volt rossz. ne feledjük, a KC-nak sem volt fent a full kezdője.
több mint 12 éve
Nem az irányító a leggyengébb pontja a csapatnak hanem az O fal... 😊Azert a sajat topicjaban had oromkodjon mar a fan,hogy a csoportrivalisnak legalabb olyan pocsek a qb parosa mint ami nekunk volt tavaly 😊undisputedlyanni preseason pick van, h abban biztos vagyok h nem fog a szezonnyitón picket fogni a D# az aktuális Cards QBtol 😀braxa88Látom megvan a csont amit nem engedsz el... silent7939
több mint 12 éve
Azert a sajat topicjaban had oromkodjon mar a fan,hogy a csoportrivalisnak legalabb olyan pocsek a qb parosa mint ami nekunk volt tavaly 😊anni preseason pick van, h abban biztos vagyok h nem fog a szezonnyitón picket fogni a D# az aktuális Cards QBtol 😀braxa88Látom megvan a csont amit nem engedsz el... silent7939
több mint 12 éve
anni preseason pick van, h abban biztos vagyok h nem fog a szezonnyitón picket fogni a D# az aktuális Cards QBtol 😀braxa88Látom megvan a csont amit nem engedsz el...
több mint 12 éve
uhhh... ez nagyon jól kezd kinézni... rég láttam ilyen minőségű és mennyiségű csapatot... PC-ék nagyon kemény döntések előtt állnak. De ezek azok a nehéz döntések amelyeknek lehet örülni 😊
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
deee
290
Úgy látszik Wilson-Foles együtt folytatja tovább a jó bemutatkozást kívánom nálatok is Wilson meg nálunk Feoles is majd beváljon. Igaz nálunk még tuti nem ő lesz a kezdő Vick első sackjéig semmiképp de aztán...😛
több mint 12 éve
Hajajj.A végén még megszeretteti magát ez a kölök 😀Jöhetne már a Week1.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
anni preseason pick van, h abban biztos vagyok h nem fog a szezonnyitón picket fogni a D# az aktuális Cards QBtol 😀
több mint 12 éve
Turbinátor!!!! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Persze nem csinált még semmit Wilson, de ahhoz képest, hogy draft után mindenki h szívta a fogát, meg hogy reach...mindenesetre ha kicsi, ha nem, igazi vezérszellem a srác! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
És itt a második! 😀 Hááát ki kezdjen??? 😀
több mint 12 éve
Állítólag Flynn nem játszik a könyökét fájlalja...lehet Portis kap néhány drive-ot??? 😊
több mint 12 éve
braxa88
12 534
csempioncsip!1.D ellen nem tudunk TDt csinálni 3.meccse már ... szomorúbraxa88Itt a TD!!! Nem gyenge drive volt! 😀Medvepapa
több mint 12 éve
1.D ellen nem tudunk TDt csinálni 3.meccse már ... szomorúbraxa88Itt a TD!!! Nem gyenge drive volt! 😀