Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
GameDay. Szerzünk-e szezonrekordnak számító 17+ pontot?
több mint 13 éve
jaja, nagy kep. Amugy meg nem feltetlen Te vagy a celkozonseg, szoval semmi baj! 😀ezaz, nagyon nagy 😊 (sorry blogot nem olvasom, nem tudtam, hogy írtad már)FucuIgen, errol irtam a rovidhirben. Szep lehetett 😊endorphynfrissitve: kozben megtalaltam a kepet es fel is raktam a blogra.
endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
ezaz, nagyon nagy 😊 (sorry blogot nem olvasom, nem tudtam, hogy írtad már)frissitve: kozben megtalaltam a kepet es fel is raktam a blogra.tegnap láttam egy képet twitteren (persze nem tudtam visszakeresni), amin az volt, hogy az OL edzett és az egyik segédedző Ipad-on skype-on keresztül mutatta az edzést Cable-nek 😊FucuIgen, errol irtam a rovidhirben. Szep lehetett 😊endorphyn
endorphyn
több mint 13 éve
frissitve: kozben megtalaltam a kepet es fel is raktam a blogra.Igen, errol irtam a rovidhirben. Szep lehetett 😊endorphynCable sem volt 100% a heten. Mutet a hataban.tegnap láttam egy képet twitteren (persze nem tudtam visszakeresni), amin az volt, hogy az OL edzett és az egyik segédedző Ipad-on skype-on keresztül mutatta az edzést Cable-nek 😊Fucu
http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2011/10/01/Tom_Cable_mutetje/endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Cable sem volt 100% a heten. Mutet a hataban.tegnap láttam egy képet twitteren (persze nem tudtam visszakeresni), amin az volt, hogy az OL edzett és az egyik segédedző Ipad-on skype-on keresztül mutatta az edzést Cable-nek 😊
http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2011/10/01/Tom_Cable_mutetje/endorphyn
több mint 13 éve
braxa88
12 534
eheti: http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2011/10/01/Week_4_vs_Falcons/
több mint 13 éve
Cable sem volt 100% a heten. Mutet a hataban.http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2011/10/01/Tom_Cable_mutetje/
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Kancellárunk valszeg nem játszik vasárnap 😕 faszom. ligaelit safetyduonk van, akarom látni őket minden meccsen!combtő zúzódás
ilyenje van: deep thigh bruise. mi ez?
helyén Jeron Johnson kezdhetbraxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Kancellárunk valszeg nem játszik vasárnap 😕 faszom. ligaelit safetyduonk van, akarom látni őket minden meccsen!ilyenje van: deep thigh bruise. mi ez?
helyén Jeron Johnson kezdhet
Höri, köszi
amugy nem Johnson, hanem Bigby lesz a kezdő
több mint 13 éve
Nem bánnám,ha hozzánk jönne, bár nálunk kialakult LB sor van.no, Curry-t piacra dobja a főnökség, megfelelő ellenértékért cserébe lehet is vinni.már csak az a kérdés ki vinné és mit adna érte 😀aztec6. kör.
Lawrence Jackson is annyi volt, meg tán Balmer is.Höri
Mondjuk a két csapat közti állandó üzleti kapcsolatokból kiindulva bármi lehet.
több mint 13 éve
Igen,igen. Szerintem is megbánták azóta 😀Rá is faragtak vele rendesen! 😀 😀 😀Sonics6. kör? Az már a lengyel piac szintje egy volt első körösért. Ezt hívják pocsékolásnak, meg kirúgandó scout managementnek.garrett27Állítólag a Packersnél köthet ki.
Anno amikor draftolták, voltak pletykák,hogy behúzná a GreenBay is, de nekik végül Raji jutott.undisputedly
több mint 13 éve
Rá is faragtak vele rendesen! 😀 😀 😀Állítólag a Packersnél köthet ki.6. kör.6. kör? Az már a lengyel piac szintje egy volt első körösért. Ezt hívják pocsékolásnak, meg kirúgandó scout managementnek.garrett27
Anno amikor draftolták, voltak pletykák,hogy behúzná a GreenBay is, de nekik végül Raji jutott.undisputedly
több mint 13 éve
Állítólag a Packersnél köthet ki.6. kör? Az már a lengyel piac szintje egy volt első körösért. Ezt hívják pocsékolásnak, meg kirúgandó scout managementnek.garrett27no, Curry-t piacra dobja a főnökség, megfelelő ellenértékért cserébe lehet is vinni.már csak az a kérdés ki vinné és mit adna érte 😀aztec6. kör.
Anno amikor draftolták, voltak pletykák,hogy behúzná a GreenBay is, de nekik végül Raji jutott.
több mint 13 éve
6. kör? Az már a lengyel piac szintje egy volt első körösért. Ezt hívják pocsékolásnak, meg kirúgandó scout managementnek.no, Curry-t piacra dobja a főnökség, megfelelő ellenértékért cserébe lehet is vinni.már csak az a kérdés ki vinné és mit adna érte 😀aztec6. kör.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
remélem barkley earl féle utat járja majd be azért 😊
több mint 13 éve
Hát annyira nem jönnek be itt a first-round pickek.
több mint 13 éve
no, Curry-t piacra dobja a főnökség, megfelelő ellenértékért cserébe lehet is vinni.már csak az a kérdés ki vinné és mit adna érte 😀aztec6. kör.
Lawrence Jackson is annyi volt, meg tán Balmer is.
több mint 13 éve
aztec
1 360
no, Curry-t piacra dobja a főnökség, megfelelő ellenértékért cserébe lehet is vinni.már csak az a kérdés ki vinné és mit adna érte 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
remélem a félideig bírom majd idegekkel és nem kapcsolom ki a p*csába 😊 ha ezt elérjük akkor örülni fogok. és még az atlantat is rühellem, szóval 2 az 1ben lenne 😊a.kacsa+1
Én is nagyon remélem, hogy megéri éjszakázni és a számítógépet bámulni... 😊
Egy szoros mérkőzésben reménykedem és abban, hogy egy picit jobban fogunk jáccani mint a múlt héten.
több mint 13 éve
remélem a félideig bírom majd idegekkel és nem kapcsolom ki a p*csába 😊 ha ezt elérjük akkor örülni fogok. és még az atlantat is rühellem, szóval 2 az 1ben lenne 😊
több mint 13 éve
Minimum 2TD előny a Falconsnál. Kicsit beragadtak a rajtnál, ez olyan meccs lesz mint a Ravens- St. Louis volt.Én elég sima vereséget várok, két ilyen elkapót nem tudunk levédekezni. Azt láttuk, hogy 1 elit elkapóval még csak-csak megbirkózunk, de a Roddy-Julio páros sok lesz.Sebiiés akkor még ott van Tony-G isFucu
több mint 13 éve
vasárnapi meccstől mit vártok srácok?Én ugyan nem várom, de azon gondolkom, hogy vajon a 17 pont az szezon rekord volt-e?!
falcons elég harmatos idegenben, mi meg otthon nem vagyunk olyan szarok mint egyébként.
nem azt mondom h esélyesek vagyunk, de azért nem lefutott meccs ez. de sztem kikapunk mint a szemét 😀braxa88
több mint 13 éve
Én elég sima vereséget várok, két ilyen elkapót nem tudunk levédekezni. Azt láttuk, hogy 1 elit elkapóval még csak-csak megbirkózunk, de a Roddy-Julio páros sok lesz.Sebiiés akkor még ott van Tony-G is
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Én elég sima vereséget várok, két ilyen elkapót nem tudunk levédekezni. Azt láttuk, hogy 1 elit elkapóval még csak-csak megbirkózunk, de a Roddy-Julio páros sok lesz.
több mint 13 éve
vasárnapi meccstől mit vártok srácok?Ha nyernénk az óriási lökést adna a csapatnak. Én bízom benne, hogy sikerül nyernünk, aztán majd meglátjuk mire megyünk. Atlanta sem túl veretős, én azt mondom, hogy egy szoros meccsen nyerünk. .)
falcons elég harmatos idegenben, mi meg otthon nem vagyunk olyan szarok mint egyébként.
nem azt mondom h esélyesek vagyunk, de azért nem lefutott meccs ez. de sztem kikapunk mint a szemét 😀braxa88
@KJuraszik