Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Itt van egy durvan alapos elemzes Flynn jatekarol a GB-Detroit meccsen:@endo: Ijesztően sokáig van a levegőben pár labdája.
http://www.fieldgulls.com/2012/3/26/2904987/a-fan-analysis-of-new-seahawks-quarterback-matt-flynn-a-perfect-role
endorphyn
Itt az új logó?
több mint 13 éve
Itt van egy durvan alapos elemzes Flynn jatekarol a GB-Detroit meccsen:http://www.fieldgulls.com/2012/3/26/2904987/a-fan-analysis-of-new-seahawks-quarterback-matt-flynn-a-perfect-role
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Köszi a gyors választ.Megtudja valaki mondani milyen kompenzációs pickeket kaptunk?Elvileg nem kaptatok.Beki
Most nincs időm megkeresni...bocs és köszi. :/BigBaltazar
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megtudja valaki mondani milyen kompenzációs pickeket kaptunk?Elvileg nem kaptatok.
Most nincs időm megkeresni...bocs és köszi. :/BigBaltazar
több mint 13 éve
Megtudja valaki mondani milyen kompenzációs pickeket kaptunk? Most nincs időm megkeresni...bocs és köszi. :/
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 13 éve
Nagyon nagy a csend LB ügyben. Remélem tartogatnak nekünk valami nagy dobást, mondjuk, hogy elhozzuk Willist egy 7. körösért. 😛
több mint 13 éve
Hargrove megy a Sajtfejuekhez. Nem kar erte. Lehet h amugy is fel lesz fuggesztve.
több mint 13 éve
Loftonról is lecsúsztunk. Kár érte!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
vajon stewartnak mennyi lehet az ára? ha valóban trade blockon van. lynch stewart páros. jesszusom de jó lenne
több mint 13 éve
A hivatalos oldal nem jelent semmit. Nemrég úgy próbáltak meg season ticketet eladni,hogy Lynch mellé betették a promóba Flynnt, a probléma viszont az volt,hogy még GB mezben szerepelt 😀 😀Kregg Lumpkin érkezett backup Rbnek. hát Lynch mögé jobb cserét képzeltem el :/A hivatalos FB oldalról idézve: "who?" "why?" 😊krankovics
legalább passzjátékban használhatóbraxa88
Komoly 15 perces munka lett volna photoshoppal egy Hawks jerseyt rámásolni 😀
több mint 13 éve
Kregg Lumpkin érkezett backup Rbnek. hát Lynch mögé jobb cserét képzeltem el :/A hivatalos FB oldalról idézve: "who?" "why?" 😊
legalább passzjátékban használhatóbraxa88
több mint 13 éve
Kregg Lumpkin érkezett backup Rbnek. hát Lynch mögé jobb cserét képzeltem el :/legalább passzjátékban használható
több mint 13 éve
jut eszembe. a saints bounty programjának nem a legnagyobb büszkesége a lynch féle futás 😀a.kacsaPedig mennyit kaphatott volna, aki még az end zone előtt szívlapáttal agyonveri! 😛
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
jut eszembe. a saints bounty programjának nem a legnagyobb büszkesége a lynch féle futás 😀
több mint 13 éve
készítettem egy grafikát az új érkezőkről: http://visual.ly/seahawks-new-arrivals-2012krankovicsNagyon jó, csak még sok benne az üres hely. Kicsit mozgatnunk kellene még magunkat a piacon.
több mint 13 éve
készítettem egy grafikát az új érkezőkről: http://visual.ly/seahawks-new-arrivals-2012
több mint 13 éve
Bushról lemaradtunk, aláírt a macikhoz.
több mint 13 éve
"The Seahawks -- as an organization -- are first class," Carlson said.Hát igem. Az off field hozzáállása 5/5.
Nagyon jól jért vele a Vikings. Ha egészséges tud maradni, az O# egyik legértékesebb játékosa lesz.
több mint 13 éve
Omiyale nem lesz rossz, bár én Galleryt nem engedtem volna el. Most még ráhajtunk Tollefsonra, meg Bushra + még valamelyik TE (Shiancoe v Tamme), ha ők meg lennének, akkor már csak egy LB kellene a piacról és aztán nyugodtan lehetne draftolni a jövőre is koncentrálva.
több mint 13 éve
Omiyale sztem csak starternek szar, backupnak megteszi (főleg az említett rugalmasságaa miatt) 😊
több mint 13 éve
Frank Omiyale jött az O# falba. Centeren kívül mindent tud játszani, így okos igazolásnak tűnik.A vélemények megoszlanak róla, az biztos,hogy Chicagoban nem jött ki neki a lépés, de ez lehet részben a rendszer hibája volt. Cable ismeri, így bízzunk benne,hogy jó depth lesz.
több mint 13 éve
Ha valaki veszi a faradtsagot es vissza lapoz, lathatja,hogy sokszor el lett mondva, PC a verseny szituacio hive. Kijelentettte tobbszor is,hogy iden versenyt szeretne a Qb poszton, mert upgrade kell. Flynn nem veletlenul lett ide hozva. TJax nem kezdo szint, de jo backupnak, es a rendszer ismerete miatt hasznos tagja lehet a rosternek. Flynn csak abban az esetben nem lesz kezdo,ha egyertelmuen alulmarad, amire igen csekely az esely.Es igen tudjuk,hogy nincs garancia Flynnre, de ne kelljen mar minden masodik hozzaszolasban elmondani ugyanazt. 😊undisputedlysorry 😀
több mint 13 éve
Ha valaki veszi a faradtsagot es vissza lapoz, lathatja,hogy sokszor el lett mondva, PC a verseny szituacio hive. Kijelentettte tobbszor is,hogy iden versenyt szeretne a Qb poszton, mert upgrade kell. Flynn nem veletlenul lett ide hozva. TJax nem kezdo szint, de jo backupnak, es a rendszer ismerete miatt hasznos tagja lehet a rosternek. Flynn csak abban az esetben nem lesz kezdo,ha egyertelmuen alulmarad, amire igen csekely az esely.Es igen tudjuk,hogy nincs garancia Flynnre, de ne kelljen mar minden masodik hozzaszolasban elmondani ugyanazt. 😊
több mint 13 éve
Nyitott a verseny nálatok, hogy ki lesz a kezdő QB, de Tarvaris Jackson előnyt élvez.
több mint 13 éve
Persze hogy megéri ráadásul ha nem jön be 2.év után ki lehet dobi ilyen szempontból még jobb is mint egy rookie 😀számtalanszor leírták, hogy flynn olyan mint draftolandó emberke, azzal az előnnyel, hogy 4 év lényegében légköri tapasztalat van az nfl-ban, játszott 2 meccsen és aaron rodgersel barátkozhatott mélyebben. ebből a szempontból többet ér, mitnha draftolnának most valakit. megéri azt a kockázatot.VenturaAmíg élek, remélek.. 😀 De tényleg Flynnben sokkal több a fantázia, mint a fórumozok által oly sokat dicsért T-Jaxben. Szvsz egy jó futójáték mellett Flynnek nem lehet gondja a passzokkal, hisz remek célpontjai lesznek idén. Persze ehhez kell egy jó backup Lynch mellé-mögé... vagy ezt már írtam? 😊BigBaltazar2 meccs kezdőként. Game manager QB lesz, mást nem is lehet vele tenni. addig meg csak találgatni lehet hogy fog mozogni éles meccsen egy új szisztémában. már ha kezdő lesz...eléggé felruházzátok olyanokkal ami lehet nincs is 😀petey