Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 331 — zászló zászló szív
meg reméljük h 1el jobb lesz majd mit a jézusprojekta.kacsa
Flynn carreer backup, Whitehurst 2.0.
DE, akár jó is kisülhet ebből.petey
Ez szerintem nem biztos, hogy igaz. Flynn erős középszer (az eddig látottak alapján), de néha ez pont elég. Igaz? 😊

több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 915 — secret level
Elégedett vagyok! Örülök, hogy nálunk landolt, de Pít szavai intőek, Flynn egy projekt!

Brax! Én Upshawt húznám!
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
A korábbi ex Green Bay backup már egyszer bejött nekünk (Hassie), hátha ez is sikerül. Szerintem megkapja a lehetőséget, és ha lesz normális O fala, akkor lehet belőle valami.
Isten hozott Matt! Én bízom benned!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
nagyon örülök.

na akkor kit huzunk első körben?
decastro? ingram? kuechly?
én upshawnak örülnék. de kirkpatricket érzem, nagyon passzolna carroll féle D#be
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
3 évre csak 10 milla garantált, nagyon okos húzás! Nagyon izgatott vagyok. 😊
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
DE, akár jó is kisülhet ebből.petey
Szerintem a Csárli+T-Jax kettősnél mindenképpen jobb.Tekints rá úgy mint egy tehetséges újoncra akinek tapasztalata is van a légkörről. Majd októberben többet tudunk mondani, addig meg lehet reménykedni és nézegetni az irányító prospecteket a hátsó körre.

Jones+Flynn eddig jól állunk: 1,5/3
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Kívánom hogy ne úgy járjatok mint mi kolbival
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
igeeeeen 😊
csempioncsip.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 652 — Csodabogár
DE, akár jó is kisülhet ebből.

több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
meg reméljük h 1el jobb lesz majd mit a jézusprojekt
több mint 13 éve
JoeyB Houston Texans California Golden Bears 347 — Texans fan
nem tartozom a Flynn-pártiakhoz, de Tjaxnél csak jobb lehet 😀 bár igaz, teljesen más rendszer mint green bayben, de most legalább lesz offseason!

Twitter: azajoey
több mint 13 éve
wowzer, na kezdenek érdekesre fordulni a dolgok. és tényleg meglátjuk Flynn megérte-e a hajcihőt.

több mint 13 éve
Ok!

Gratulálok. Még az hiányzik hogy PM elmenjen a 9-ers be és szép kis 4-es lesz az NFC West 😊

Filed to ESPN: Matt Flynn has agreed to terms witj Seattle on a 3-yr contract worth up to $26M w/$10M guaranteed.zolika26
na most ugrik a majom a vízbe.örülök h nem fizettük túl mint kolbot tavaly a cards. hope for the besta.kacsa
Yeah :cool: Még egy project Qb a draftról és elvileg megtettek mindent amit tudtak JC-ék!
silence: Manning és Flynn piaca teljesen más volt.undisputedly
több mint 13 éve
Filed to ESPN: Matt Flynn has agreed to terms witj Seattle on a 3-yr contract worth up to $26M w/$10M guaranteed.zolika26
na most ugrik a majom a vízbe.örülök h nem fizettük túl mint kolbot tavaly a cards. hope for the besta.kacsa
Yeah :cool: Még egy project Qb a draftról és elvileg megtettek mindent amit tudtak JC-ék!
silent7939: Manning és Flynn piaca teljesen más volt.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na gratulálok ennyiért tényleg nem tűnik soknak, sok sikert vele!
több mint 13 éve
Ez most azt jelenti hogy megunta a PM féle drámaszakkört és aláírt hozzátok?

több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
na most ugrik a majom a vízbe.örülök h nem fizettük túl mint kolbot tavaly a cards. hope for the best
több mint 13 éve
JoeyB Houston Texans California Golden Bears 347 — Texans fan
na, végre valami történt Seattleben!!! meglepő azért, hogy nem ment Philbin után. de ennek mi csak örülünk 😊

Twitter: azajoey
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Filed to ESPN: Matt Flynn has agreed to terms witj Seattle on a 3-yr contract worth up to $26M w/$10M guaranteed.

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Egyértelmű Smith > TJack. Nem is értem miért mondjátok hogy nem. Mivel itt van Lynch, nem csak a passzal kellene nyernie.
WR-ek vannak, viszont egy TE jót tenne neki itt ha idejönne. de nem tennék rá sok pénzt.

petey
Van itt egy Zach Miller, csak a coaching staff ki szokta felejteni a playbook megszerkesztésénél 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Nálam e kettő közül simán Smith! 😊Medvepapa
Ha a most véget ért szezonban nyújtott teljesítményét nézem, akkor nálam is Smith a befutó, ha régebbre visszamegyek és átlagolok, akkor tökmindegy, mindkettő homály.garrett27
Miami isn't the only team Alex Smith is visiting. According to a source familiar with Smith's itinerary, the free-agent quarterback also plans to visit the Seattle Seahawks this week. It is not known exactly when the visit will take place.

Flynn alatt gyenge a piac. Sokkal gyengébb mint várták a szakírók. Smith belépésével még inkább az lett.
Nem sok meccsét láttam a Frisconak(kb 4), ez alapján nem szeretnék véleményt formálni. Petey vagy egy másik hozzáértő aki ismeri a képességeit talán felvilágosít minket, mennyire illene ebbe a rendszerbe.

update: Sherman beszólt a Manning-hypenak:
@RSherman_25
I'm tired of ppl fearing players....i hope Manning goes to niners....he will have at least 2tough days a season...undisputedly
Egyértelmű Smith > TJack. Nem is értem miért mondjátok hogy nem. Mivel itt van Lynch, nem csak a passzal kellene nyernie.
WR-ek vannak, viszont egy TE jót tenne neki itt ha idejönne. de nem tennék rá sok pénzt.

amit nem értek az a twitter szájkarate..legtöbbször az csinál segget a szájából aki kezdi 😀

több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 915 — secret level
Alex nagyságrendekkel jobb iráyító, mint T Jax! Sajnos gyenge a karja, és a 20 yard feletti un. scooped, vagy tight spiráljai szét is esnek számos alkalommal! Ugyan láttam nem is jelentéktelen fejlődést e téren, de sohasem lesz vertikális irányító.
Volt egy remek video Fitzről -amelyet kerestem, de nem találtam-, azért ő, mert ő verikális irányító lett, és megtanult technikából dobni annak minden elemével mechanizmusával. Fitz nem ős erő, de robban a laszti a kezéből Alexhez képest. Bevell játéka nagyon diverzifikált, és a játékok jelentős részében van legalább 1 horizontális célpont.
Sok munka lenne Alex-(val/vel), és újabb év újabb O coord (ez Alex legnagyobb peche)!

Sajnálom Smitht jó kis irányító, megérdemelne végre egy otthont, illetve egy olyan helyet, ahol meghálálják a hűségét, és az erőfeszítéseit. Nem minősítem azt a helyzetet, ha elengedi a 9-ers, de nem is értem.
A Niners egyik legjobbja volt tavaly, és messze többet hozott ki magából, mint amire bárki számított, oroszlán része volt az egész éves menetelésben. Alex Smithel szerintem ez a védelem, és ez a futójáték odaérhet az SB-re. Ő azért nem game manager!

Veszélyes játékot játszik a Niners, 17-re kért lapot, már azzal is, hogy Smith tesztelheti a piacot-és akkor nem beszéltünk arról a nyaki porckorongról). Vagy minden meg van zsugázva, és akkor nem tudom minek túráztatják a Titanst, és a Broncost!
több mint 13 éve
legeslegrosszabb forgatókönyv.
inkább tarvaris!braxa88
Ha a most véget ért szezonban nyújtott teljesítményét nézem, akkor nálam is Smith a befutó, ha régebbre visszamegyek és átlagolok, akkor tökmindegy, mindkettő homály.garrett27
Miami isn't the only team Alex Smith is visiting. According to a source familiar with Smith's itinerary, the free-agent quarterback also plans to visit the Seattle Seahawks this week. It is not known exactly when the visit will take place.

Flynn alatt gyenge a piac. Sokkal gyengébb mint várták a szakírók. Smith belépésével még inkább az lett.
Nem sok meccsét láttam a Frisconak(kb 4), ez alapján nem szeretnék véleményt formálni. Petey vagy egy másik hozzáértő aki ismeri a képességeit talán felvilágosít minket, mennyire illene ebbe a rendszerbe.

update: Sherman beszólt a Manning-hypenak:
@RSherman_25
I'm tired of ppl fearing players....i hope Manning goes to niners....he will have at least 2tough days a season...
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
Isten ments.Duff
inkább tarvaris!braxa88
Ha a most véget ért szezonban nyújtott teljesítményét nézem, akkor nálam is Smith a befutó, ha régebbre visszamegyek és átlagolok, akkor tökmindegy, mindkettő homály.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Esetleg egy újabb opció: Manning ---> 49ers, Smith ----> Seahawks? 😀Medvepapa
Isten ments.Duff
inkább tarvaris!braxa88
Nálam e kettő közül simán Smith! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"